Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hepinizin anneler günü kutlu olsun kızlar. Bugün uğrayamadım hep dışardaydım. Ancak menümü yazabileceğim.

Saat 10:00
yarım simit
kaşar peyniri
yeşil çay

Saat 13:30
KAhve sütlü

Saat 17:30
Yarım kıymalı pide
Soda
salata

Saat 20:00
iki tane küçük burçak büsküvi

2 litre su

Hayırlı sabahlar kizlar.bende tartildım bugün malesef artı çıktı
Geçen cuma 58.1
Pazartesi 58.3
Ama reglim düzenli olmadı migrenden dolayı hap içtim bikac gün kesti.bi de dediğim gibi diyete dikkat edemedim bu bikac gün.ama ins.cumaya gider artı bakalım.

Gunaydin kizlar nasilsiniz artidayim bende ama cumaya eksi olacagim insallah bu arada anneler gunumuzde kutlu olsun rotarli oldu biraz

Günaydın kızlar ben nihayet dönebildim :oops::oops::oops:

Çok özledim sizi, sizden ayrı kalmak iyi olmuyor :olamaz:

Şükür mezun oldum da listeye bir etkim kalmadı. Şimdi sıra bunu korumakta :KK14:

Sınavlarım çok güzel geçti. 6 dersim vardı. 5 tanesinden en düşük notum 81,25 1 tanesinin vizesine hiç okumadan girmiştim ve tabii ki sonuç çok kötüydü. O yüzden o bir dersi otomatik büte bırakayım diye düşündüm. Boşa zaman kaybı olmasın, bir de CC ile geçmektense hiç geçmeyeyim diye düşündüm :KK70: O derste resmen loto oynadım ama bayağı mantığı kuvvetli bir insanmışım ki yaptıklarımın çoğu tutmuş tam olarak kaç gelecek bilmiyorum ama kazara o dersten de geçebilirim eğer geçersem büyük bir mucize olacak çünkü dersi hiç okumadan geçmiş olacağım :oha: O zamanda beraber mezuniyeti kutlarız inşallah.

Bu arada 3. kez mezun oldum nasıl mutluyum anlatamam. :KK50:

Şimdi ki hedefim de bayram sabahı tartıda 59 kiloyu görmek yani kilo almadan ramazanı bitirmek. :21:

Bu arada biliyorsunuz geçen hafta izin almıştım iş yerinden. Sabah bir geldim masanın üzeri evrak dolu. Ne zaman biter bilmiyorum ama işin içine gömüldüm yine. :KK17::KK61:

Uyanın artık uykucular saat kaç oldu daha kimse yok canlanın bakalım biraz Ramazandan önceki son iki günümüz :kahve:

Geçmiş mesajların hiç birisine bakamadım. Çok birikmiş çünkü. Sadece merryangel merryangel senin mesajını gördüm canım. Bu hafta inşallah listedesin ona göre dikkatli ol lütfen tamam mı :KK36:
Tabi kaptan kesinlikle daha çok dikkat edeceğim. Sınavların iyi geçmiş olmasına ve tekrar aramızda olmana ve hedefine ulaşıp mezun olmana çok sevindim. Umarım bizde mezun olağımız günleri kısa sürede görelim. Bu arada benden de bir iyi haber. Sabah çok mutlu oldum tartıya çıkınca.

Kilo bildirimi
Cuma: 74
Bugün: 73. 1
Fark : 900 gr

Gunaydim kizlar ben haftasonu yogunluktan gelemiyorum ya kisura bakmayin sabah tartildim tam 64 kiloydum yani eksi 400deydim dun dikkat ettim reglide olunca dustum eksiye cumaya daha fazla ins.
Çok iyi canım ben de eksideyim cumaya göre şükür çok sevindim.

Hayırlı sabahlar kizlar.bende tartildım bugün malesef artı çıktı
Geçen cuma 58.1
Pazartesi 58.3
Ama reglim düzenli olmadı migrenden dolayı hap içtim bikac gün kesti.bi de dediğim gibi diyete dikkat edemedim bu bikac gün.ama ins.cumaya gider artı bakalım.
Azıcık dikkat edersen gider canım cumaya çok bir artın yok.

Tabi kaptan kesinlikle daha çok dikkat edeceğim. Sınavların iyi geçmiş olmasına ve tekrar aramızda olmana ve hedefine ulaşıp mezun olmana çok sevindim. Umarım bizde mezun olağımız günleri kısa sürede görelim. Bu arada benden de bir iyi haber. Sabah çok mutlu oldum tartıya çıkınca.

Kilo bildirimi
Cuma: 74
Bugün: 73. 1
Fark : 900 gr

Harika bir sonuç canım maşallah süpersin :nazar::KK9::KK9:

Cumaya daha güzel bir sonuç bekliyorum sakın şımarayım deme. :KK20:

Günaydın kızlar.

Hsonu güzel geçirdim. Hem yiyecekler olarak hem de moral motivasyon olarak. Kaptancım da mezun oldu darısı başıma. ben bu hsonuna mezun olurum gibi geliyor. ortalamaya da etki etmem böylece. tartıda 59.9 da olsa gördüm.

Hsonu menüm

Ctesi

Sabah 10:00

2 kk beyaz peynir
6 adet zeytin
1 dilim kaymak bal ceviz

Akşam 20:00
düğüne gittiğimiz için ikramlardan yedik.
1 küçük poğaça
bi avuç karışık kuruyemiş

Pazar:

sabah 11:00

biberli yumurta
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim kadar ekmek
bal
öğle üzeri 15:00

bir avuç tam tahıllı gevrek

akşam 20:00

1 kase yoğurt çorbası
4 küçük köfte
1 çk pilav 2 küçük patates
Küçük bi dilim anneler günü pastası+bi dünya çay

Merhaba arkadaslar dün pek yazamadim

Dünki menüm

Kahvalti saat 11.00

1dilim bazlama, domates, yumurta, salatalik, zeytin,

1 kücül dilim sekersiz pasta

Aksam saat 19
2 kücük haslanmis patates
Baharatli yogurt, salata

Cok az su ictim yaklasik 1 litre
Spor sadece 7000 adim
Suya dikkat et canım. Su baya fark ettiriyor diyette iken.

Günaydın kızlar.

Hsonu güzel geçirdim. Hem yiyecekler olarak hem de moral motivasyon olarak. Kaptancım da mezun oldu darısı başıma. ben bu hsonuna mezun olurum gibi geliyor. ortalamaya da etki etmem böylece. tartıda 59.9 da olsa gördüm.

Hsonu menüm

Ctesi

Sabah 10:00

2 kk beyaz peynir
6 adet zeytin
1 dilim kaymak bal ceviz

Akşam 20:00
düğüne gittiğimiz için ikramlardan yedik.
1 küçük poğaça
bi avuç karışık kuruyemiş

Pazar:

sabah 11:00

biberli yumurta
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim kadar ekmek
bal
öğle üzeri 15:00

bir avuç tam tahıllı gevrek

akşam 20:00

1 kase yoğurt çorbası
4 küçük köfte
1 çk pilav 2 küçük patates
Küçük bi dilim anneler günü pastası+bi dünya çay
Afiyet olsun canım. Sen kaç kilo ile başlamıştın.

merhaba kızlar ,
ev temizlik uğraşıyorum:temizlik::temizlik::temizlik: ramazan öncesi biraz dip köşe temizleyeyimde ramazanda pek yapamam zaten ilk 3 gün tutamam regliyim ...

Back
X