Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah canım çok güzel.Gunaydim kizlar ben haftasonu yogunluktan gelemiyorum ya kisura bakmayin sabah tartildim tam 64 kiloydum yani eksi 400deydim dun dikkat ettim reglide olunca dustum eksiye cumaya daha fazla ins.
Tabi kaptan kesinlikle daha çok dikkat edeceğim. Sınavların iyi geçmiş olmasına ve tekrar aramızda olmana ve hedefine ulaşıp mezun olmana çok sevindim. Umarım bizde mezun olağımız günleri kısa sürede görelim. Bu arada benden de bir iyi haber. Sabah çok mutlu oldum tartıya çıkınca.Geçmiş mesajların hiç birisine bakamadım. Çok birikmiş çünkü. Sadecemerryangel senin mesajını gördüm canım. Bu hafta inşallah listedesin ona göre dikkatli ol lütfen tamam mı
![]()
Çok iyi canım ben de eksideyim cumaya göre şükür çok sevindim.Gunaydim kizlar ben haftasonu yogunluktan gelemiyorum ya kisura bakmayin sabah tartildim tam 64 kiloydum yani eksi 400deydim dun dikkat ettim reglide olunca dustum eksiye cumaya daha fazla ins.
Azıcık dikkat edersen gider canım cumaya çok bir artın yok.Hayırlı sabahlar kizlar.bende tartildım bugün malesef artı çıktı
Geçen cuma 58.1
Pazartesi 58.3
Ama reglim düzenli olmadı migrenden dolayı hap içtim bikac gün kesti.bi de dediğim gibi diyete dikkat edemedim bu bikac gün.ama ins.cumaya gider artı bakalım.
Tabi kaptan kesinlikle daha çok dikkat edeceğim. Sınavların iyi geçmiş olmasına ve tekrar aramızda olmana ve hedefine ulaşıp mezun olmana çok sevindim. Umarım bizde mezun olağımız günleri kısa sürede görelim. Bu arada benden de bir iyi haber. Sabah çok mutlu oldum tartıya çıkınca.
Kilo bildirimi
Cuma: 74
Bugün: 73. 1
Fark : 900 gr
Tamamdır kaptanım. Listedeyim ya artıkd aha dikkat edeceğim sonuçta herkese karşı bir sorumluluk var.Harika bir sonuç canım maşallah süpersin
Cumaya daha güzel bir sonuç bekliyorum sakın şımarayım deme.![]()
Suya dikkat et canım. Su baya fark ettiriyor diyette iken.Merhaba arkadaslar dün pek yazamadim
Dünki menüm
Kahvalti saat 11.00
1dilim bazlama, domates, yumurta, salatalik, zeytin,
1 kücül dilim sekersiz pasta
Aksam saat 19
2 kücük haslanmis patates
Baharatli yogurt, salata
Cok az su ictim yaklasik 1 litre
Spor sadece 7000 adim
Afiyet olsun canım. Sen kaç kilo ile başlamıştın.Günaydın kızlar.
Hsonu güzel geçirdim. Hem yiyecekler olarak hem de moral motivasyon olarak. Kaptancım da mezun oldu darısı başıma. ben bu hsonuna mezun olurum gibi geliyor. ortalamaya da etki etmem böylece. tartıda 59.9 da olsa gördüm.
Hsonu menüm
Ctesi
Sabah 10:00
2 kk beyaz peynir
6 adet zeytin
1 dilim kaymak bal ceviz
Akşam 20:00
düğüne gittiğimiz için ikramlardan yedik.
1 küçük poğaça
bi avuç karışık kuruyemiş
Pazar:
sabah 11:00
biberli yumurta
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim kadar ekmek
bal
öğle üzeri 15:00
bir avuç tam tahıllı gevrek
akşam 20:00