Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm

Sabah yok

Öğlen 12.30da
1tane simit
2dilim peynir
10tane zeytin
Domates
Biraz sucuk

Akşam 17de
1fincan kahve

2bucuk litre su
1saat yürüyüs
6dk karin sıkılaştırma
7dk kol sıkılaştırma
Cankız olmamış canım bu menü. Hiç bir şey yememişsin. Böyle olmaz :KK20:

Ne güzel spor yapma şansınız var. Benim bebeğim olmasından dolayı yapamıyorum malesef. Onu bırakabileceğim kimse yok. Artık ancak evde pilates.
Evde de olsa yapıyorsun ya canım ne güzel. Hafta da iki kez salona gideceğim. Geri kalan günler ben de evde yapmayı düşünüyorum. Çünkü spor çok önemli. Benim de iki tane kızım var birisi 12 birisi 5 yaşında canım. Ben de senin gibiydim ama büyüyorlar merak etme. Yapmak isteyince her şeyi yapabiliyorsun. Ben hiç olmadı bebek arabasına koyup onunla yürüyüş yapıyordum. Açık havada spor yapmak daha güzel oluyor.

İnşallah canım sen halledersin
Evet tozutmak üzereyim sınavlar
Yatılı misafirler bide üstüne ramazan telaşı
Biraz kafa dinliyeyim dedim
Sınavlardan sonra giricem tekrar
Ne güzel ya darısı başıma bizim 2 hafta var finallere tozutmak üzereyim yaza ders bırakmak istemiyorum banada dua et mezun olayım
Amin canım inşallah yaza kalmadan halledersin. Başla biran önce. Ben hep son haftaya bırakıyorum çok zor oluyor ama şükür bitirdim. Dua ederim merak etme sen.

İki kere tozutmak üzereyim demişim demekki durum vahimm:confused::confused:
:KK70::KK70::KK70:

Bugünkü menüm
Sabah saat 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

Saat 2 buçukta
Piknikteydim ogrencilerle
3 köfte
2 tavuk ızgara
Ayran
1 dilim tart pasta
1 avuç cekirdek

Şu 2lt
Spor 15dk.egzersiz
15dk.leslie

LAydLiNe LAydLiNe
Çekirdek ve pasta haricinde güzel menü akşamı yememişsin ama o olmamış. Diğerleri gayet güzel.

Valla cnm ben hep buralardayim
Kimse biseye yorum yapmıyor bende artık yapmiyorum
Sen yaz canım bekleme herkes senin gibi beklerse kimse yazmaz sonra. Hadi canlanalım biraz. Ramazan da zaten herkes leyla olur :KK70:

Kizlar selam dukkan acildigindan beri cok gelemiyorum aksamlari hu hafta bi duzene oturcaz insallah kacamak.yapmadim menumu yazip dus alip uyucam

Sabah 08.00
Yarim simit
1 kk peynit
5 zeytin
Domates salatalik

Ara 10.45
1 turk kahvesi

Ogle 12.45
1 kase sehriye cirba
5 cilek

Ara 17.30
1 avuc sari leblebi

Aksam 18.45
5 yk etli nohut
Kucuk kase cacik

2 litre su
Bugun 15bin adim atmisim
Güzel olmuş menün canım. Adım sayısı gayet güzel

Bugunku menum
Sabah 10
1yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalik

Ara13.00
Cilek
Sutlu kahve

Ogle17.00
1tabak kuru fasulye
Yogurt
1dilim ekmek

Aksam19.00
2kofte
1kroket
Salata

Ara22.00
2b.cay
1biskuvi
Su2.5lt.

Spor
30mekik
1saat yuruyus

LAydLiNe LAydLiNe
Saat 22:00 deki bisküvi haricinde menün gayet güzel canım. Sporun da harika :KK9:

Bugün kendimi ramazana alıştırmak için biraz aç bıraktım bilerek dayanabilme adına. O nedenle düzensiz saatler.

14 mayıs menü
Saat 11:00
yarım salatalık

Saat 16:00
KAhve sütlü
2 kurabiye

Saat 20:00
Yarım kase şehriye çorbası
4 yemek kaşığı mantı

Saat 21:30
Kahve sütlü

2 litre su
Ama sağlıksız olmuş şiyen. Akşamın çok geç. Kurabiye olmamış. Mantı olmamış. Seni listeye alacağım ama bu menülerle gelmeni istemem. Sağlıklı beslenmeni istiyorum. Çünkü böyle giderse yakın zaman da pes edersin.

Kızlar mesaj sayılarını kime atıyoruz. Aradım aradım bulamadım listeyi.
Takımın 1. sayfasında var canım mesaj günleri.

Merhaba kizlar dün cok közüydüm size bildirim yapamadkm.

Dün yediklerim
Kahvalti saat 10
Haslanmis yumurta
Domates, maydanoz zeytin

Aksam 20 de biryere davetliydim
Patlican salatasi, havuc tarator, su

10.000 adim yürüdüm.

Kizlar cok sik ugrayamayabilirim. Biraz problemlerim var. Ugradikca yazmaya calisacagim.
İnşallah önemli bir durum yoktur canım. Az yemişsin ve öğün atlamışsın. En kısa zamanda problemlerini atlatıp aramıza dönmen dileğiyle. Menülerini yaz mutlaka her gün.

Dün menü yazmayanlar listede olsun olmasın herkesin menüsünü bekliyorum kızlar

Aminnn inşallah :KK36::KK36:

Dünkü menünü göremedim? Nasıl geçti son bir hafta?
Bende simdi farkettim yazdim sandim ama yazmamisim. Valla benim acimdan güzeldi kacamak yapmamaya calisiyorum resmen direniyorum yaaa. Hedefim ramazanda 4 kilo vermek. Ay insallah.. Bu aralar ders calisiyorum malum kpss..

Bu arada hepinize şimdiden hayırlı ramazanlar kızlar.
Oruc tutarken midemizi değil maneviyatimizi doyuralim insallah.
Ve sadece midemizle degil dilimizlede (dedikodu giybet kotu soz vs) oruc tutalim o zaman hersey daha da guzel olacak inanin..

Kaptanim dunku menumu yazayim

Sabah 08.00
2 ince dilim ekmekten tost
Cay
Zeytin
Peynir

Ogle 12.00
3 dilim salam

Ara 14.30
1 nektari
1 dilim armut

Aksam 19.30
Malesef bi iki tane patates kizartmasi
Döner
Yarim lavas
1 bardak ayran
Domates biber salatalik
Kavun

Saat 22.00
Sekersiz cay

1 litre su ( biliyorum hic olmadi ama icemedim bi türlü)
Spor yok.

Ama sağlıksız olmuş şiyen. Akşamın çok geç. Kurabiye olmamış. Mantı olmamış. Seni listeye alacağım ama bu menülerle gelmeni istemem. Sağlıklı beslenmeni istiyorum. Çünkü böyle giderse yakın zaman da pes edersin.
Evet bugün öyle oldu kaptanım. Ramazan başlamadan temizlik yapayım kurtulayım dedim. O sırada öğünlerde geçiştirmelik oldu. Dikkat edeceğim.

Kaptanim dunku menumu yazayim

Sabah 08.00
2 ince dilim ekmekten tost
Cay
Zeytin
Peynir

Ogle 12.00
3 dilim salam

Ara 14.30
1 nektari
1 dilim armut

Aksam 19.30
Malesef bi iki tane patates kizartmasi
Döner
Yarim lavas
1 bardak ayran
Domates biber salatalik
Kavun

Saat 22.00
Sekersiz cay

1 litre su ( biliyorum hic olmadi ama icemedim bi türlü)
Spor yok.

Akşamın olmamış canım fazla karbonhidratlı olmuş. Su biliyorsun zaten çok az olmuş. Bir de epidemiyoloji dersinde bol bol kanserleri anlatmışlar. Orada kolerektal kanserlerin en büyük sebeplerinden birisi nitratmış. O da salam da çok miktarda bulunuyor. Bağırsaklarda başka bir maddeye dönüşüyormuş. Okuyunca şoka girdim. Bir daha tüketmeyi düşünmüyorum. Küçük kızım çok seviyordu artık eve hiç almayacağım. Senin menü de salam ı görünce aklıma geldi. Birde son zamanların en büyük hastalığı ve bir çok hastalığın sebebi obezite. Hareketsizlik. Lifli gıdalar ve egzersiz bir çok hastalıktan koruyor bizleri. Yani burada sadece diyet yapmıyoruz kızlar sağlıklı yaşamayı öğreniyoruz. Ana hedefiniz bu olsun lütfen.

Mesaj sayılarını gönderim listesi

02-03 Mayıs - LAydLiNe
04-05 Mayıs - ada81
07-08 Mayıs - aylahl
09-10 Mayıs - bilmece811
11-12 Mayıs - burcugncy
14-15 Mayıs - cankizzzz
16-17 Mayıs - chentiq
18-19 Mayıs - fanur
21-22 Mayıs - kriziantemcicegi
23-24 Mayıs - merryangel
25-26 Mayıs - Nurdan1616
28-29 Mayıs - polokey2244
30-31 Mayıs - Turan16
01-02 Haziran - umudum2
Saolasın canım ya bulamamıştım bir türlü.

Akşamın olmamış canım fazla karbonhidratlı olmuş. Su biliyorsun zaten çok az olmuş. Bir de epidemiyoloji dersinde bol bol kanserleri anlatmışlar. Orada kolerektal kanserlerin en büyük sebeplerinden birisi nitratmış. O da salam da çok miktarda bulunuyor. Bağırsaklarda başka bir maddeye dönüşüyormuş. Okuyunca şoka girdim. Bir daha tüketmeyi düşünmüyorum. Küçük kızım çok seviyordu artık eve hiç almayacağım. Senin menü de salam ı görünce aklıma geldi. Birde son zamanların en büyük hastalığı ve bir çok hastalığın sebebi obezite. Hareketsizlik. Lifli gıdalar ve egzersiz bir çok hastalıktan koruyor bizleri. Yani burada sadece diyet yapmıyoruz kızlar sağlıklı yaşamayı öğreniyoruz. Ana hedefiniz bu olsun lütfen.
Aa gercekmii bilmiyordum bi daha da yemem. Dogru soyluyorsun canim saglikli beslenmeye alismaliyizz insallah zamanla hersey tam yerine oturacak

Ben hayatım boyunca hiç içmedim. Ki çevremde herkes içiyor malesef :KK43:
Acını tazeleyip seni üzmek istemem ama konu açılmışken anlatayım. Sen ayrıca risk altındasın. Bunu biliyorsundur.
Yanında içmelerine izin verme canım. Çünkü en az onlar kadar seni de etkiliyor. İçilen ortamda durma. Çünkü ha içmişsin ha içmemişsin hiç farkı yok. Veeee bu gün biliyorum biraz kötü hastalıklardan konuşuyorum ama kanserin en büyük sebebi tütün maalesef. Dünya da en çok görülen kanser çeşidi akciğer kanseri, ikinci sırada meme kanseri , üçüncü sırada da kolerektal kanser. Türkiye' de kadınlarda en çok meme kanseri, ikinci de tiroid kanseri. Özellikle yaşı küçük olanlar çok risk altında değil ama yaşı biraz ilerlemiş olanlar mutlaka elle muayene yapın. Erken teşhis çok önemli. Sene de bir defa da mutlaka bir doktora muayene olun. Size diyorum ama ben kendimde çok ihmal ediyorum. Bir süredir muayene olmadım. Ramazandan sonra ilk inşallah.

Bu arada hepinize şimdiden hayırlı ramazanlar kızlar.
Oruc tutarken midemizi değil maneviyatimizi doyuralim insallah.
Ve sadece midemizle degil dilimizlede (dedikodu giybet kotu soz vs) oruc tutalim o zaman hersey daha da guzel olacak inanin..
Zaten midemizi çok doyurmayalim diyetteyiz ya kızlar. Maneviyatımiza yönelelim ins.aslında ramazan her yönden fırsat bize ama bizler aç kalacağız korkusuyla tıka basa dolduruyoruz mideyi..ramazanda şeytanlar zincire vuruluyor ama nefisler hala aynı duruyor dikkat etmek lazım. Paylaşımın için allah razı olsun canim cok guzel.

Cankız olmamış canım bu menü. Hiç bir şey yememişsin. Böyle olmaz :KK20:

Evde de olsa yapıyorsun ya canım ne güzel. Hafta da iki kez salona gideceğim. Geri kalan günler ben de evde yapmayı düşünüyorum. Çünkü spor çok önemli. Benim de iki tane kızım var birisi 12 birisi 5 yaşında canım. Ben de senin gibiydim ama büyüyorlar merak etme. Yapmak isteyince her şeyi yapabiliyorsun. Ben hiç olmadı bebek arabasına koyup onunla yürüyüş yapıyordum. Açık havada spor yapmak daha güzel oluyor.

Amin canım inşallah yaza kalmadan halledersin. Başla biran önce. Ben hep son haftaya bırakıyorum çok zor oluyor ama şükür bitirdim. Dua ederim merak etme sen.

:KK70::KK70::KK70:

Çekirdek ve pasta haricinde güzel menü akşamı yememişsin ama o olmamış. Diğerleri gayet güzel.

Sen yaz canım bekleme herkes senin gibi beklerse kimse yazmaz sonra. Hadi canlanalım biraz. Ramazan da zaten herkes leyla olur :KK70:

Güzel olmuş menün canım. Adım sayısı gayet güzel

Saat 22:00 deki bisküvi haricinde menün gayet güzel canım. Sporun da harika :KK9:

Takımın 1. sayfasında var canım mesaj günleri.

İnşallah önemli bir durum yoktur canım. Az yemişsin ve öğün atlamışsın. En kısa zamanda problemlerini atlatıp aramıza dönmen dileğiyle. Menülerini yaz mutlaka her gün.
Aynen bende bebek arabasına koyup yürüdüm hep havalar güzel olunca.yine öyle yapacağım ins..yürüyemeyen de leslie yapsın o da çok faydalı 15dk.leslie vakitleri varsa 2 kere tekrar edilebilir.egzersiz programı yükledim şimdi onu tekrar ediyorum bakalım umarım bölgesel biraz düzene girer..

Back
X