- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Cankız olmamış canım bu menü. Hiç bir şey yememişsin. Böyle olmazBugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 12.30da
1tane simit
2dilim peynir
10tane zeytin
Domates
Biraz sucuk
Akşam 17de
1fincan kahve
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
6dk karin sıkılaştırma
7dk kol sıkılaştırma

Evde de olsa yapıyorsun ya canım ne güzel. Hafta da iki kez salona gideceğim. Geri kalan günler ben de evde yapmayı düşünüyorum. Çünkü spor çok önemli. Benim de iki tane kızım var birisi 12 birisi 5 yaşında canım. Ben de senin gibiydim ama büyüyorlar merak etme. Yapmak isteyince her şeyi yapabiliyorsun. Ben hiç olmadı bebek arabasına koyup onunla yürüyüş yapıyordum. Açık havada spor yapmak daha güzel oluyor.Ne güzel spor yapma şansınız var. Benim bebeğim olmasından dolayı yapamıyorum malesef. Onu bırakabileceğim kimse yok. Artık ancak evde pilates.
Amin canım inşallah yaza kalmadan halledersin. Başla biran önce. Ben hep son haftaya bırakıyorum çok zor oluyor ama şükür bitirdim. Dua ederim merak etme sen.İnşallah canım sen halledersin
Evet tozutmak üzereyim sınavlar
Yatılı misafirler bide üstüne ramazan telaşı
Biraz kafa dinliyeyim dedim
Sınavlardan sonra giricem tekrar
Ne güzel ya darısı başıma bizim 2 hafta var finallere tozutmak üzereyim yaza ders bırakmak istemiyorum banada dua et mezun olayım
İki kere tozutmak üzereyim demişim demekki durum vahimm![]()

Çekirdek ve pasta haricinde güzel menü akşamı yememişsin ama o olmamış. Diğerleri gayet güzel.Bugünkü menüm
Sabah saat 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Saat 2 buçukta
Piknikteydim ogrencilerle
3 köfte
2 tavuk ızgara
Ayran
1 dilim tart pasta
1 avuç cekirdek
Şu 2lt
Spor 15dk.egzersiz
15dk.leslie
LAydLiNe
Sen yaz canım bekleme herkes senin gibi beklerse kimse yazmaz sonra. Hadi canlanalım biraz. Ramazan da zaten herkes leyla olurValla cnm ben hep buralardayim
Kimse biseye yorum yapmıyor bende artık yapmiyorum

Güzel olmuş menün canım. Adım sayısı gayet güzelKizlar selam dukkan acildigindan beri cok gelemiyorum aksamlari hu hafta bi duzene oturcaz insallah kacamak.yapmadim menumu yazip dus alip uyucam
Sabah 08.00
Yarim simit
1 kk peynit
5 zeytin
Domates salatalik
Ara 10.45
1 turk kahvesi
Ogle 12.45
1 kase sehriye cirba
5 cilek
Ara 17.30
1 avuc sari leblebi
Aksam 18.45
5 yk etli nohut
Kucuk kase cacik
2 litre su
Bugun 15bin adim atmisim
Saat 22:00 deki bisküvi haricinde menün gayet güzel canım. Sporun da harikaBugunku menum
Sabah 10
1yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalik
Ara13.00
Cilek
Sutlu kahve
Ogle17.00
1tabak kuru fasulye
Yogurt
1dilim ekmek
Aksam19.00
2kofte
1kroket
Salata
Ara22.00
2b.cay
1biskuvi
Su2.5lt.
Spor
30mekik
1saat yuruyus
LAydLiNe

Ama sağlıksız olmuş şiyen. Akşamın çok geç. Kurabiye olmamış. Mantı olmamış. Seni listeye alacağım ama bu menülerle gelmeni istemem. Sağlıklı beslenmeni istiyorum. Çünkü böyle giderse yakın zaman da pes edersin.Bugün kendimi ramazana alıştırmak için biraz aç bıraktım bilerek dayanabilme adına. O nedenle düzensiz saatler.
14 mayıs menü
Saat 11:00
yarım salatalık
Saat 16:00
KAhve sütlü
2 kurabiye
Saat 20:00
Yarım kase şehriye çorbası
4 yemek kaşığı mantı
Saat 21:30
Kahve sütlü
2 litre su
Takımın 1. sayfasında var canım mesaj günleri.Kızlar mesaj sayılarını kime atıyoruz. Aradım aradım bulamadım listeyi.
İnşallah önemli bir durum yoktur canım. Az yemişsin ve öğün atlamışsın. En kısa zamanda problemlerini atlatıp aramıza dönmen dileğiyle. Menülerini yaz mutlaka her gün.Merhaba kizlar dün cok közüydüm size bildirim yapamadkm.
Dün yediklerim
Kahvalti saat 10
Haslanmis yumurta
Domates, maydanoz zeytin
Aksam 20 de biryere davetliydim
Patlican salatasi, havuc tarator, su
10.000 adim yürüdüm.
Kizlar cok sik ugrayamayabilirim. Biraz problemlerim var. Ugradikca yazmaya calisacagim.