Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen bende bebek arabasına koyup yürüdüm hep havalar güzel olunca.yine öyle yapacağım ins..yürüyemeyen de leslie yapsın o da çok faydalı 15dk.leslie vakitleri varsa 2 kere tekrar edilebilir.egzersiz programı yükledim şimdi onu tekrar ediyorum bakalım umarım bölgesel biraz düzene girer..
Girer girer merak etme yeter ki bırakma sporu. Ben iki hafta ara verdim pelte gibi olmuşum resmen. Sporun asla bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum ama maalesef ki çok tembel bir milletiz. Çocuklara kitap okuma alışkanlığı gibi aslında spor alışkanlığı da kazandırmamız lazım bence.

Girer girer merak etme yeter ki bırakma sporu. Ben iki hafta ara verdim pelte gibi olmuşum resmen. Sporun asla bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum ama maalesef ki çok tembel bir milletiz. Çocuklara kitap okuma alışkanlığı gibi aslında spor alışkanlığı da kazandırmamız lazım bence.
Aynen canım bırakılmaması lazım.diyet yapmayanın bile haftada 2 kez spor yapması lazım.ben sporu seviyorum hoşuma gidiyor yürüyüş pilates falan ama işte vakit sıkıntısı olunca çünkü terleyip duş almak vs..ama ins.devam bundan sonra...

Günaydın hanımlar,
Kendimden bahsedeyim 37 yaşımdayım 3 yaşımda bir oğlum var.
Zayıflamaya karar verdiğimde 83 kg idim şu anda 75.9 um ama daha aşağıya inemedim. İlk hedefim 69 olabilmek.. Sonra 64 en sonda 58, ile buradan mezun olabilmek.
Ve olacağım

Günaydın hanımlar,
Kendimden bahsedeyim 37 yaşımdayım 3 yaşımda bir oğlum var.
Zayıflamaya karar verdiğimde 83 kg idim şu anda 75.9 um ama daha aşağıya inemedim. İlk hedefim 69 olabilmek.. Sonra 64 en sonda 58, ile buradan mezun olabilmek.
Ve olacağım

Canım hoş geldin aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Takımımızın ilk sayfasında katılım formumuz var. Onu doldurup burada paylaşırsan çok sevinirim. Bir de kurallarımız var. Onları da oku lütfen. Uyabileceğini düşünürsen tekrardan hoş geldin takımımıza :KK36:

Kullanıcı Adı : honeybonny
İsim (İsteğe Bağlı ): yasemen
Mesleginiz: muhasebe ama ev hanımıyıö
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz :,evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:,İstanbul
Boyunuz : 161
Kilonuz:75.9
Hedef kilonuz :,58
Kilo alma hikayeniz : düşük ve doğumla beraber 36 kg aldım..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olabilmek ve iyi görünmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Neden 13. Takım siz kabul ettiniz çoksa güzel oldu 13,rakamını da pek severim....

Kendime çok kızıyorum bir türlü toparlanamıyorum menülerim çok kötü iki gündür yazamıyorum çok iradesiz olmuşum tutamıyorum kendimi ne oldu bana bilmiyorum listede değilim ama çok kötü bir örnek olmaya başladım bana yardım edin ya da izne ayrılayım LAydLiNe LAydLiNe

Neden 13. Takım siz kabul ettiniz çoksa güzel oldu 13,rakamını da pek severim....
Hosgeldin canim

Hosgeldinnn cnm

Kendime çok kızıyorum bir türlü toparlanamıyorum menülerim çok kötü iki gündür yazamıyorum çok iradesiz olmuşum tutamıyorum kendimi ne oldu bana bilmiyorum listede değilim ama çok kötü bir örnek olmaya başladım bana yardım edin ya da izne ayrılayım LAydLiNe LAydLiNe
Canim yapma. Izne ayrılırsan toparlamasi zor olur. Bak onumuz ramazan beraber olmazsak menu yazmazsak dikkat etmezsek kiloyu kat kat alırız. Hedefine yaklasmisken pes etme. Verdiğin kiloları düşün yapabilirsin. Kendine güven.

Kizceler selamlar bugun dis merkeze takviyeye geldim daha yogun bir yerdeyim ama oturarak calisiyorum yediklerimi ebruya resimli atiyorum.aksama da sizinle paylasicam

Kaptandan korkuyorum once kiziyo sonra seviyo ama :KK200:

Selam hanımlar
Be fit 21 i yükledim orta seviyeden başladım, daha öncede yapmıştım ama telin azizliğine uğramıştım .
Hem oğlumunda çok hoşuna gidiyor beraber vakit geçiriyoruz hemde sporu yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum..

Acını tazeleyip seni üzmek istemem ama konu açılmışken anlatayım. Sen ayrıca risk altındasın. Bunu biliyorsundur.
Yanında içmelerine izin verme canım. Çünkü en az onlar kadar seni de etkiliyor. İçilen ortamda durma. Çünkü ha içmişsin ha içmemişsin hiç farkı yok. Veeee bu gün biliyorum biraz kötü hastalıklardan konuşuyorum ama kanserin en büyük sebebi tütün maalesef. Dünya da en çok görülen kanser çeşidi akciğer kanseri, ikinci sırada meme kanseri , üçüncü sırada da kolerektal kanser. Türkiye' de kadınlarda en çok meme kanseri, ikinci de tiroid kanseri. Özellikle yaşı küçük olanlar çok risk altında değil ama yaşı biraz ilerlemiş olanlar mutlaka elle muayene yapın. Erken teşhis çok önemli. Sene de bir defa da mutlaka bir doktora muayene olun. Size diyorum ama ben kendimde çok ihmal ediyorum. Bir süredir muayene olmadım. Ramazandan sonra ilk inşallah.
Çok haklısın. Bunları konuşmak acı ama konuşmak da gerekiyor. MAlesef kanser denen illet çok büyük acı veriyor hem kendine insanın hem çevresindekilere o nedenle ne kadar çok korunabilirsek korunmaya çalışmalıyız. Babam bu konuda hiç çaba sarfetmedi malesef. Hastalığını öğrendikten sonra bile son ana kadar sigara içmeyi bırakmadı. Hep belki diyorum. Belki içmese, şu anda yanımızda olurdu. Ama işte olmadı.

Back
X