Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eski üyelerin hepsinde fotoğraflarının altında başlangıç kiloları ve güncel kiloları yazıyor. Hatta hedef yazanlarda var. Eskileri oradan takip edebilirsin. Senin için liste işini de hemen hızlandıracağım. Onun da motivasyon sağlayacağına inanıyorum. Ayrıca kişilerin profillerine girip baktığın zaman yazdıkları bütün mesajları görebilirsin. Ama senin de dediğin gibi zamanla alışacaksın.
süpersin,
önceki sözlerim iptal, profilden mesaj görüntüleme imkanı tüm ihtiyaçlarımı karşılar
teşekkürler

Sevgili öğretmenlerimiz hem el kaldırsa hem de branşlarını yazsalar ne güzel olur. Öğretmen sayımız bir hayli fazlalaştı. Eskilerin branşlarını da unuttum :oops:
Ben İngilizce öğretmeniyim. Ankara'da özel bir kolejdeydim de bebek sebebiyle ayrıldım tabi.

Alma. Çünkü olmayınca yemiyorsun. İki haftadır kilo veremiyorsun canım kurallara göre haftaya veremezsen üzgünüm diskalifiye olacaksın. O yüzden çok dikkatli olman lazım. Hem takıma bir vefa borcun var bunu da unutma. Çünkü bu hafta herkes güzel verdi. İlk üçe girebilirdik ama maalesef senin artılar geriye düşürdü bizi. Bunlarda seni motive edemeyecekse daha ne diyeyim artık. Ben sana güveniyorum artık topla kendini.

Yok yok haftaya vericem inş.
Hemde fazla vereceğime çok çok inanıyorum ilk alınca vermek kolay oluyor.
Haftaya tekrar takımı önler e çekerim inş

kızlar pazartesi kızımın 2 öğretmenini iftara alacam...menü şöyle oluşturdum kafamda sizce nasıl ?

mercimek çorbası
pirinç pilavı
izmir köfte veya patlıcan tava
bulgurlu sarma ve biber dolma
patatesli börek
zetinyağlı barbunya
biber domates patlıcan közleme salata
çoban salata
kiraz ve kavun
şerbetli üstü kremalı bir tatlı tarifi var onu yaparım
ayran / kola

Kızlar haftaya takım olarak hedefimiz direkt 1. lik tamam mı ? Listede ki herkes ve listeye girecekler bu hafta her zamankinden daha çok dikkat edecek. Bu iki haftanın kötü ortalamasını telafi etmemiz lazım.
Olalım olalım bencede :)

kızlar pazartesi kızımın 2 öğretmenini iftara alacam...menü şöyle oluşturdum kafamda sizce nasıl ?

mercimek çorbası
pirinç pilavı
patatesli börek
zetinyağlı barbunya
çoban salata
kiraz ve kavun
ayran / kola

Azar azar yap madem çok fazla çeşit var imkanı yok yiyemezsiniz bunları bir hafta :kk77:

yerinde saymamışsın, artmamışsın da. azalmışsın üstelik
menülerinde ters giden birşeyler mi var acaba?
moral bozma, bardağın dolu tarafından bak. kilon AZALDI!!! :KK71:

Sevindim tabikide ama keşke 1kilo gitseydi
Neyse artık gitsin de nekadar giderse gitsin
Evet var cnm tek öğün yiyordum ondan oldu galiba ins bundan sonra düzelticem

Azar azar yap madem çok fazla çeşit var imkanı yok yiyemezsiniz bunları bir hafta :kk77:
evet canım , azar azar yapacam barbunya mesala çok az yapıp soğuk meze olarak koyacam masaya sarma dolmayıda öyle çok az yapacam zaten bizim evde pirinç pilavı yiyen yok onuda az yapacam ;)

İnş canım bende öyle umut ediyorum seni de tebrik ederim 85 kilo maşallah diyorum 7 leri görürsn artık devamı çorap söküğü gibi gelir inş

Ikimiz yarışalım istiyorsan birbirimizi gaza getirelim haftaya da cook iyi kilo verelim
Ayy ins cnm ya okadar uzun zamandır 100kiloyla gezdimki bu rakam bile beni çok mutlu ediyor
Inanamiyorum yavaş yavaş gidiyor
Şimdi sıra 70görmekte

mercimek çorbası
pirinç pilavı
patatesli börek
zetinyağlı barbunya
çoban salata
kiraz ve kavun
ayran / kola

Bence iyi cnm