Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ocak 1. Ay canımEvet cnm ekmek bugün çok yedim ins kilo yapmaz
Cnm ben anlamıyorum türkçeden ocak ayı kaçıncı ay oluyor yani kaç ay olmus
haklısın canım ama iftarda dayanmak çok zor oluyor kendime dur demem lazımTatlım her bebeğin kendine göre bir zamanı, bir karakteri var. O yüzden @solmez in de dediği gibi asla bebeğini başka bebeklerle kıyaslamaİki tane büyüttüm ikisi de birbirinden farklıydı.
Tatlım kayısıdan ziyade içtiğin yayla çorbasının pirinçli olması kötü olmuş. Evet akşam ki kayısı miktarı biraz çok ama başka zararlı kaçamaklar yapmaktansa kayısı yemen daha iyi olmuş. Bunların haricinde menün gayet güzel ama kahvaltıyla öğle yemeğinin arasını uzun tuttuğun ve öğle yemeğinde az yediğin için bu akşama yansımış. Kendini asla aç bırakmaman lazım. Öğün saatlerin çok önemli çünkü düzenli yemezsen kaçamak yapma oranın artar. O yüzden bir süre kendini öğün saatlerine göre ayarla. Dışarı mı çıkacaksın ona göre çık, misafirliğe mi gideceksin ona göre git. Bütün hayatını bu işe göre ayarlaman lazım. Bunu sakın unutma.
Cankız çok yemekten ziyade acayip dengesiz ve düzensiz yemişsin yine. İki öğün serbest dedim ama akşama ya süt ya yoğurt dedim. Akşamları boş geçme lütfen. Yürüyüş güzel olmuş. Ayağın nasıl oldu?
Yoğurt ya da süt yoktu ama bu menüde
Ayda 4 kilo ideali ama şu aralar en fazla 6 verebilecek durumdasın. 10 kilo ise maalesef olmaz çünkü onu verebilmek için aç kalman ve deli gibi spor yapman lazım. Zaten 10 kiloyu verdikten sonra hayat sana zindan olur verdiğin o 10 kiloyu fazlasıyla geri alırsın. Yavaş yavaş acele etmeden gidecek bu kilolar ama bir daha asla gelmeyecek. Çünkü şuan biz diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeyi ve sağlıklı yaşamayı öğreniyoruz
İnanma zaten canım süt felan çekmez. Bu gün çok yemişsin. Hem de bayağı bayağı çok. Şöyle bişey yapmak istiyorum seninle. Özelden numaramı yazacağım sana. Takımdaki bir çok kişide var numaram. Gerekli zamanlarda oradan irtibata geçiyoruz. Senin de yemekten önce ne yiyeceğini bana yazmanı istiyorum. Mesela o an sofrada ne varsa yazarsın ben de sana şunu ye bunu ye diye söylerim. Ya da @Birprensess in diyet listesini sen de uygulayabilirsin. Üzerine bir kaç dokunuş yaparız senin kilona uygun şekilde. Ama misafir olduğun için kendi istediklerini yapamadığını düşünüyorum. O yüzden ilk dediğimi yapalım bir süre. Pes edip gitmeni istemiyorum çünkü bu yediklerinle kilo vermen çok zor olur. Yiyeceğin her şeyi yemeden önce bana bildirmen çok ama çok büyük bir yarar sağlayacak
Canım yaaa tartının sana gülmesine çok sevindim ama o kadar az olmuş ki yediklerin. Bu şekilde çok güzel kilo verirsin ama ramazan sonunda normal hayata döndüğünde senin için çok zor olur. Akşam kaçta yatıyorsun? Bir de yatmadan 1 saat önce yersen eğer midende yanmaz olmaz. Nasılsa evdesin gün içinde dinlenme şansın çok fazla. Yatma saatine göre sana ikinci bir öğün ayarlayalım.
Demek menü yazmamışsın o gün yazacaktım yeme pastayı diye ama sonra kıyamadım bugün de eğlensin diyeAma kazan dibi olmamış.
Harika bir menü. Bu hafta böyle gidersen çok iyi bir rakam göreceksin tartıda ama spor yap en az 3 gün. Birer gün arayla. Spor yapmazsan ramazanda ne kadar az yersen ye istediğin kilolar gitmiyor. Dedim yaa vücut kendini korumaya alıyor ve çok az kalori harcıyor. Hızlandırman lazım.
Fıstık ezmesi olmamış tabii ki canım ve kendine kızman çok güzel bir şey. Bir de ben sende akşam erken yeme kapasitesi görüyorum. O yüzden yaz mevsiminde olduğumuz için saat 19:00 dan sonra hiç bir şey yemezsen eğer hedefine daha çabuk ulaşacağına inanıyorum. Çünkü benim en büyük başarı sebebim erken yenilen akşam yemekleri. Kış aylarında 17:00 yaz aylarında ise 18:00 den sonra ağzıma lokma koymam. Ramazandayız diye mecburen geç yiyorum ama ramazandan sonra yine eski düzenime dönerim. Sana da tavsiye ediyorum. 18:00 ilk zamanlar erken gelebilir o yüzden sen 19:00 gibi yemeyi kesersen harika olur.
Canım söylemek için gecikmişim siz kendi aranızda konuşup halletmişsiniz ama iki kişinin listesi koruma altında şuan. Bir süre daha diyetisyen listesiyle devam edecekler. Listeleri benim elimde var. Oradan kontrol ediyorum. O yüzden anlayışlı olacağınızı düşünüyorum
Canım öğle yemeğinin saatini yazmamışsın. Diyetisyen kahvaltıyı 10:00 olarak yazmış ama o saatin ben kahvaltı için geç olduğunu düşünüyorum. Biraz daha erkene çekmen lazım. Kaç gibi uyanıyorsun? Ayrıca öğlen yediğin ekmek çok değil. Listede olmasa da önemli değil çünkü diğer öğünlerinle dengeli. Suyu sonradan yazmışsın. Suyun da çok güzel. Bu arada @Birprensess ve sana diyetisyen her hangi bir spor önerdi mi? Hafta da 3 gün en az 35 dk tempolu yürüyüş yapmanın gerekiyor. Ama sizin temponuz biraz hafif olsun. Çünkü spor önemli.
Dondurma hiç olmamış. Ayrıca onun emzirmeyle de alakası yok emin ol oruç tutan herkesin canı tatlı istiyor. Sebebi kan şekeri. Ayrıca yediğin her lokmada alışkanlık yapıyor ve vücut sürekli istiyor. Bol bol su iç emzirmenin en güzel yöntemi. Tatlıdan ve dondurmadan uzak dur lütfen. Ve bu hafta kilo vermen gerekiyor. Ayrıca sahurda 3 tane hurma yemişsin onu bir sahurda bir iftarda olmak üzere yersen eğer tatlı ihtiyacın kalmaz diye düşünüyorum.
Yuhhhİçinde ki o pis boğazı çıkart at lütfen çok fena olmuş listen. Bugün pazar ve önümüzdeki 5 gün senden lokma kaçamak istemiyorum ona göre. Spor yaptın mı akşam?
Canım menün hep güzel oluyor maşallah. Ama bu kez mantı olmamış. İki kaşıkta olsa yemememiz gereken yiyecekleri yemememiz lazım. Onun yerine daha doyurucu bir şeyler yiyebilirdin. Ben yiyeceklerin miktarına da değil de türlerine önem veriyorum. O yüzden kalori hesabı yapılan diyetleri de sağlıklı bulmuyorum. Diyeceksin belki şimdi iki kaşık mantıya bir sürü laf etti diye. Ama ondan alacağımız kaloriyi sağlıklı bir yiyecekten almak daha güzel olur.
Aferin öğreniyorsun bu işi
İdeal kilona ulaştığında yiyebilirsin mesela şuan ben yiyorum ama sadece tadımlık şekilde.
Yukarı da renklendirdiğim kısmı özellikle vurgulamak istedim. Doğru yolu yordamı biliyorsun. Bu da senin en büyük avantajın. İradene sahip olduğun sürece kilo verebileceğini de biliyorsun. Tek dez avantajın yaşın ama bence irade yaştan da metabolizmadan da önemli.
Sorma yaaaa nasıl kutladık nasıl kutladık süperdi. Siz çıkmadınız mı? Gencay nasıl durdu evde
Akşam yediğin sütlaç olmamış canım piden de fazla olmuş. Can çekiyor ama biraz dayanmamız gerek. Yoksa kilo vermemiz gerçekten güç olacak. Emziriyorsun diye de çok kızamıyorum ama cidden bak sana bir faydası yok ne sütlacın ne de pidenin. Az daha sabır lüften.
Aman haaaa bu konuya dikkat sakın öyle alıştırayım deme çünkü ileride uyku sorunu yaşarsın. Uyku eğitimi vermek isteyenlerin en büyük problemi bu. Hatta meme de uyuyorsa hem o işe bir çözüm bul. Belki kolaylık geliyor olabilir ama bebeğin için de ileride sorun olur.
Kurabiye haricinde çok güzel bir menü. İftarın az olmuş ama yine de güzel.
Yasak canım maalesef tatlı krizini tarçınlı sütle halletmeye çalış bence ya da dediğim gibi hurma ile. Biliyorsun ki tahin susamdan yapılıyor. Pekmezle bir araya gelince tam bir kalori bombası. Yanından bile geçme![]()
ellerine sağlık kaptanım liste çok güzel olmuş
[tr][/tr] [td]ÜYE ADI[/td] [td]KATILIM TARİHİ[/td] [td]BOY[/td] [td]BAŞLANGIÇ KİLOSU[/td] [td]HEDEF KİLO[/td] [td]GÜNCEL KİLO[/td] [tr][/tr] [td]ada81[/td] [td]7/12/2017[/td] [td]1,59[/td] [td]76.8[/td] [td]60[/td] [td]70.6[/td] [tr][/tr] [td]aylahl[/td] [td]19/01/2018[/td] [td]1,60[/td] [td]85[/td] [td]60[/td] [td]75,3[/td] [tr][/tr] [td]Ballarin annesi[/td] [td]05/05/2018[/td] [td]1,72[/td] [td]83[/td] [td]70[/td] [td]77,9[/td] [tr][/tr] [td]Birprensess[/td] [td]17/05/2018[/td] [td]1,68[/td] [td]102,2[/td] [td]65[/td] [td]102,2[/td] [tr][/tr] [td]burcugncy[/td] [td]17/12/2016[/td] [td]00,0[/td] [td]75,6[/td] [td]65[/td] [td]64,3[/td] [tr][/tr] [td]cankizzzz[/td] [td]18/01/2018[/td] [td]1,60[/td] [td]97[/td] [td]70[/td] [td]85,5[/td] [tr][/tr] [td]chentiq[/td] [td]13/04/2018[/td] [td]1,72[/td] [td]63.1[/td] [td]59.7[/td] [td]60,1[/td] [tr][/tr] [td]haldenlos[/td] [td]05/05/2018[/td] [td]1,61[/td] [td]81,4[/td] [td]65[/td] [td]79,2[/td] [tr][/tr] [td]Honeybonny[/td] [td]15/05/2018[/td] [td]1,61[/td] [td]75,9[/td] [td]58[/td] [td]75,5[/td] [tr][/tr] [td]Latiska[/td] [td]17/05/2018[/td] [td]1,55[/td] [td]62,7[/td] [td]56[/td] [td]62[/td] [tr][/tr] [td]merryangel[/td] [td]04/03/2018[/td] [td]1,66[/td] [td]73[/td] [td]58[/td] [td]73[/td] [tr][/tr] [td]Nisaca[/td] [td]18/05/2018[/td] [td]1,78[/td] [td]120[/td] [td]75[/td] [td]120[/td] [tr][/tr] [td]Polokey2244[/td] [td]04/02/2018[/td] [td]1,63[/td] [td]75[/td] [td]60[/td] [td]66,1[/td] [tr][/tr] [td]solmez[/td] [td]17/05/2018[/td] [td]1,62[/td] [td]99,8[/td] [td]65[/td] [td]99,8[/td] [tr][/tr] [td]umudum2[/td] [td]09/12/2017[/td] [td]1,53[/td] [td]71,6[/td] [td]55[/td] [td]57,9[/td] [tr][/tr] [td]Kriziantemcicegi[/td] [td]06/02/2018[/td] [td]00,0[/td] [td]81,9[/td] [td]65[/td] [td]74,7[/td] [tr][/tr] [td]fanur[/td] [td]06/02/2018[/td] [td]00,0[/td] [td]81,5[/td] [td]68[/td] [td]70,8[/td] [tr][/tr] [td]Turan16[/td] [td]28/03/2018[/td] [td]1,63[/td] [td]72,5[/td] [td]58[/td] [td]69[/td]
Guzel bi menu canim begendim benSahur
1/4 bazlama peynirli tost
Domates salatlik
5 zeytin
Iftar
1 kaseden az yayla corba
1 kucuk tavuk baget 1 kucuk gogus
Salata
2 litre su
Spor... belediyenin spor aletlerinde bikac hareket
Canim menu güzel afiyet olsun21 mayıs
Sahur 02.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3 hurma
20.20 iftar
3 hurma
1 kase yoğurtlu çorba
3 yk kavurma
Bol salata
22.30
7 8 tane fındık
2.5 litre su
Kolay gelsin canimKızlar geçmişi tamamen okuyamadım önemli bişey olursa yazın bana lütfen bizim velet tam gaz devam ediyor evdeki işlerimi halledemiyorum her yer her yerdeyemek yapmaya ancak fırsat bulabiliyorum. Ütüler çamaşırlar bulaşıklar oooo bir sürü şey gözüm korktu resmen. İftar bulaşıklarını toplayamadım henüz bana kolay gelsin görüşürüz
![]()
Cok guzel canim afiyet olsun21 mayıs
Sahur 02.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3 hurma
20.20 iftar
3 hurma
1 kase yoğurtlu çorba
3 yk kavurma
Bol salata
22.30
7 8 tane fındık
2.5 litre su
Kendininde dedigi gibi biraz fazla olmus canim pilav ekmek ustune pekmez yarina daha dikkatli olursan daha iyi olur cnmİyi aksamlar hanımlar
Sabah 1030
2 haşlanmış yumurta
1 kk dil peyniri
1 kapya biber
Sade nescafe
Öğlen 1830
2 avuç leblebi
Sütlü sade Türk kahvesi
Akşam 2100
5 yk taze fasulye
5 yk pirinç pilavı
1 dilim pide
1 yk pekmez
Akşam sapıttım ama bugün bir tık daha iyiydim..
Bol bol yürüdüm..
3 lt su..
Benim menü yerlerde kimseye yorum yapmaya hakkım yokmuş gibi geliyor hanımlar. ..
sağol canımKolay gelsin canim) cocukla zor
Keşke ya pideyi ya bulguru tercih etseydin canım. İkisi bir arada fazla olmuş bize göre.Bugun ki menüm
Sahur:
Hiç bişey yemedim
Akşamında çok fazla yemiştim
İftar
1 tabak et sote
4 yk bulgur pilavı
2 avuç içi pide
1 kase çorba
Spor yok
Su 3 olur
LAydLiNe
Evet akşam baya kötü olmuş canım. Resmen pirinç pilavı için yürümussun okadar. Çok canım çekti yürümeye değdi dersen amenna. Ama pilavı yemeseydin o yürüyüş sana kilo kaybettirecekti malesef.İyi aksamlar hanımlar
Sabah 1030
2 haşlanmış yumurta
1 kk dil peyniri
1 kapya biber
Sade nescafe
Öğlen 1830
2 avuç leblebi
Sütlü sade Türk kahvesi
Akşam 2100
5 yk taze fasulye
5 yk pirinç pilavı
1 dilim pide
1 yk pekmez
Bol bol yürüdüm..
3 lt su..
Benim menü yerlerde kimseye yorum yapmaya hakkım yokmuş gibi geliyor hanımlar. ..
Valla bu kilolara hep ayıp olur diye diye nefsimize dur diyemedigimiz için aldık malesef ne diyeyim ben de dayanamadım sütlaç yedim.umarım 1 tane yemişsiniz şerbetli tatlıya.Ben de misafir ağırladım... kendi elcağızıyla yaptığı kemal paşa tatlısını yemezsem. Ayıp olmaz mıydı yani
Valla nezaketten
3 gün yemek yiyemeyecek kadar şiş hissediyorum kendimi
Canım bana darılma ama vermek için gayret etmek lazım .sen hem pide bulgur yemişsin hemde spor yapmamışsın benim gibi.menü listelerinde hiç bi gayret göremiyorum ben.sanırım sona doğru yaklaşırken verdiğimiz kilolarla şımardık biraz.epey ağırdan alıyoruz malesef.bende senin gibiyim.Hala aynı kilodaym kızlar ya ben veremiyorum ramazan bana hiç iyi gelmiyor![]()
Diyebilirsin tatlım ben herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Belki bi faydası olur. Özelden de istersen abla :)) ama 120 kilo ve 3.5 aylık emzikli biri olduğumu ve metabolizmamı da düşün olur mu :)))Sana birşey diyemiyorduk.di mi
Afiyet olsun bakalım
Gayet güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun.21 mayıs
Sahur 02.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3 hurma
20.20 iftar
3 hurma
1 kase yoğurtlu çorba
3 yk kavurma
Bol salata
22.30
7 8 tane fındık
2.5 litre su
Hem pirinç pilavı hem pide fazla olmuş canım. Kaptan görmesin :)İyi aksamlar hanımlar
Sabah 1030
2 haşlanmış yumurta
1 kk dil peyniri
1 kapya biber
Sade nescafe
Öğlen 1830
2 avuç leblebi
Sütlü sade Türk kahvesi
Akşam 2100
5 yk taze fasulye
5 yk pirinç pilavı
1 dilim pide
1 yk pekmez
Bol bol yürüdüm..
3 lt su..
Menude guzel sporda var21 Mayıs menü
Sahur
Yeşil çay
Beyaz peynir
4 zeytin
bir domates
iki biber
Maydanoz
Bir dilim tam buğday ekmeği
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı et kavurma