- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canimKapıda çardakta oturduk komşularla baya bildirim gelmiş wifi asagidan cekmiyor 8nci katta oturuncahepinize afiyet olsun. Ay inşallah güzel güzel kilolar verip 1nci oluruz grupça
![]()
Insallah ramazan bitiminde bu kilolari koruruzSaka gibi mubarek ramazanin 3 te 1 i neredeyse bitti. Son 3 hafta kaldi mubaregi iyi değerlendirelim guzel guzel kilolarimizi verelim
23 mayis listem
Sahur 2.30
Iki ince dilim ekmekten tost
Çay
1 bucuk litre su
Iftar 20.27
1 bucuk kase tarhana çorbası
Iki dilim ekmek
4 - 5 catal menemen
1 bardak ayran
1 bucuk litre su
Bugun toplam 3 litre su ictim bu benim icin rekor..
40 dakika zumba+horon dahada yapardimda bebis huysuzlandi.
Kızlar bugün benim ilk oruç günüm du. Insanin yemedikce yemeyesi geliyor anladım. Iftar da zorla yedim 2 but tavugu. Su bile icesim yok zorla zorla içiyorum.
Yapar büyük ihtimalle ama cumaya gider inş.Bebegim kuru sislik yapmaz umarim onun disinda iyi
Aynen canım. Simitle pide aynı şey sonuçta ben aralarında hiç bi fark göremiyorum. Hatta yarım simit actirsan 3 lokma pide yapar.kaptanım sen simite yenebilir demiştin diyette ama pideyi yemeyin diyorsun valla benim kafam karıştı bi aydinlarirmisin bizi.acaba saati geç diye mi diyorsun hani sabah yakimi kolay olur diye.Kacamak degilde canim hani simit yerine bi sebze yemegi yogur falan tercih edilse sabah kahvaltn daha dolu olsa demek istedim
Kola kesinlikle olmamalıydı kolanın ligt falanı yok tamamen kandırmaca canım. İçinde kaç tane küp şeker var bi bardak kolanın.keşke icmeseydin.Bugun ki menüm
Sahur yapmadım
İftar
Bir kase kuru fasulye
Bir tabak kanat
Salata
Liğt kola
Spor yok
Su 3 lt yaparım
Amin canim teşekkür ederim. Kiz valla devam devam sende birakma sakinn
Spor yapinca yorulacagima daha cok enerjik hissediyorum kendimi
Kapıda çardakta oturduk komşularla baya bildirim gelmiş wifi asagidan cekmiyor 8nci katta oturuncahepinize afiyet olsun. Ay inşallah güzel güzel kilolar verip 1nci oluruz grupça
![]()
Saka gibi mubarek ramazanin 3 te 1 i neredeyse bitti. Son 3 hafta kaldi mubaregi iyi değerlendirelim guzel guzel kilolarimizi verelim
Simit ayda 1 yenilebilir ozlem gidermek icin ama diyetteyken sık tuketilmemeli.. sabahta olsa farketmez cunku simit yedikten sonra kisa surede tekrar acikiyor insan..... 1 dilim tam bugdayli ekmekle simit ayni değil bence...Aynen canım. Simitle pide aynı şey sonuçta ben aralarında hiç bi fark göremiyorum. Hatta yarım simit actirsan 3 lokma pide yapar.kaptanım sen simite yenebilir demiştin diyette ama pideyi yemeyin diyorsun valla benim kafam karıştı bi aydinlarirmisin bizi.acaba saati geç diye mi diyorsun hani sabah yakimi kolay olur diye.
LAydLiNe
Tam buğday ekmeği daha iyi değil mi diyetisyenler ya tam buğday ekmeği yiyeceksin ya da çavdar diyorlar zaten demekki zararı yokSimit ayda 1 yenilebilir ozlem gidermek icin ama diyetteyken sık tuketilmemeli.. sabahta olsa farketmez cunku simit yedikten sonra kisa surede tekrar acikiyor insan..... ama 1 dilim tam bugdayli ekmekle simit ayni değil bence...
Evet, bende onu anlatmaya çalıştım. tambugday ekmegi daha iyi simitle kiyaslanamaz..Tam buğday ekmeği daha iyi değil mi diyetisyenler ya tam buğday ekmeği yiyeceksin ya da çavdar diyorlar zaten demekki zararı yokAma simit içinde neler var neler margarin en zararlısı, susam desen yağlı ay böyle konuşunca canım çekti ama yemeyeceğim 4te1i 1 dilim ekmeğe es değer çünkü
![]()
Iyi geceler canimben yatıyorum kızlar iyi geceler herkese
Yapar büyük ihtimalle ama cumaya gider inş.
Bende buralardayimBugun burasi bana emanet en son kapiyi kitler yatarim![]()
Kacamak degilde canim hani simit yerine bi sebze yemegi yogur falan tercih edilse sabah kahvaltn daha dolu olsa demek istedim
Sen uyu kuzum yarin is varBende buralardayim