Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nasılsıniz kızlar...çocukları uyuttum şimdi bursuru iş beni bekliyor yerimden kalkasım yok.bi ağırlık çöktü üstüme akşama ne yemek yapsam onu bile bilemiyorum şuan..

O gözüküyorsa nasılsa burda listeyi bozana kadar ona göndeririz o atar bişey olmaz sanırım. Kendi ve kaptan daha iyi bilir tabi.

ben akşam göndermiştim. geri dönüş yaptı ben mezun oldum artık diye ondan yazdım canım. kaptan gelince bir düzenleme yapar

Nasılsıniz kızlar...çocukları uyuttum şimdi bursuru iş beni bekliyor yerimden kalkasım yok.bi ağırlık çöktü üstüme akşama ne yemek yapsam onu bile bilemiyorum şuan..

kızı parka götürdüm geldim uyudu 2 buçuk gibi. yemekleri koydum bende pişiyorlar. başka işim yok. uyanınca yürüyüşe çıkacağım. sahurda ufak bi kaçamak yaptım yakmam lazım :oops:

2. Sınıf canim artik ne zaman biterse oyle kasmiyorumda bi uğraşım olsun diye kayıt oldum :KK66:
Ata aof ye basvursaydin butleri de vardı. Anadolu Üniversitesi nin yok malesef.biter inş. Canım. Başlanmış iş bitmiş iştir. Zormuş dersleri.bende 2.unv.olarak düşünmüştüm ama sonradan 4 yıl diye vazgeçtim çocuk gelişimine kayıt yaptırdım.

Neyse ben işlerin bi ucundan tutayım yoksa uyuyacağım oturduğum yerde.size de kolay gelsin kızlar.

Back
X