- 15 Ocak 2014
- 5.991
- 5.202
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 7.grubu görene kadar birinci oluruz diyordum ama nasip.ikinci olmamızdan çok güzel bir duygu.hayırlı olsun hepimiz için arkadaslarKızlar ikinci olmuşuz hepimiz i tebrik ediyorum haftaya inş birinci oluruz bol bol bol eksiler..![]()
O gözüküyorsa nasılsa burda listeyi bozana kadar ona göndeririz o atar bişey olmaz sanırım. Kendi ve kaptan daha iyi bilir tabi.LAydLiNe
mesaj gönderim listesinde sıra mezun olan arkadaşda gözüküyor. listeyi tekrar mı düzenlesek acaba?
Allah yardımcın olsun canım. Aof sanırım bölüm ne.Merhaba kizlar sinavim var pek gelemiyorum... bugun 14 te sinavim..aksamada bi arkadasa iftara gidecegiz... gelemezsem haberiniz olsun
Börek..baklava...afiyet olsun canım.Listem gelsin
10.00
1 haş yum.
1 dilim dukan ekm
4 zeytin
Söğüş
14.00
2 şiş ciğer
Salata
1 baklava
18.00
1 elma
17.30
2 dolma
2 köfte
Küçük bir dilim börek
salata
2 l su
Sağol canım , sosyolojiAllah yardımcın olsun canım. Aof sanırım bölüm ne.
Çok güzel kaçıncı sınıf..Sağol canım , sosyoloji![]()
O gözüküyorsa nasılsa burda listeyi bozana kadar ona göndeririz o atar bişey olmaz sanırım. Kendi ve kaptan daha iyi bilir tabi.
Himmet tamam ozaman sizden birini ekler belki kaptan listeyi bozmadan.ben akşam göndermiştim. geri dönüş yaptı ben mezun oldum artık diye ondan yazdım canım. kaptan gelince bir düzenleme yapar
Aynen canım bir sürü iş war hiç halim yok kadın olmak zor gerçektenNasılsıniz kızlar...çocukları uyuttum şimdi bursuru iş beni bekliyor yerimden kalkasım yok.bi ağırlık çöktü üstüme akşama ne yemek yapsam onu bile bilemiyorum şuan..
Nasılsıniz kızlar...çocukları uyuttum şimdi bursuru iş beni bekliyor yerimden kalkasım yok.bi ağırlık çöktü üstüme akşama ne yemek yapsam onu bile bilemiyorum şuan..
2. Sınıf canim artik ne zaman biterse oyle kasmiyorumda bi uğraşım olsun diye kayıt oldumÇok güzel kaçıncı sınıf..
Sağol canım , sosyoloji![]()
Ata aof ye basvursaydin butleri de vardı. Anadolu Üniversitesi nin yok malesef.biter inş. Canım. Başlanmış iş bitmiş iştir. Zormuş dersleri.bende 2.unv.olarak düşünmüştüm ama sonradan 4 yıl diye vazgeçtim çocuk gelişimine kayıt yaptırdım.2. Sınıf canim artik ne zaman biterse oyle kasmiyorumda bi uğraşım olsun diye kayıt oldum![]()
Canım nurdan mis o mezun olalı çok oldu oyuzden demiştir. Neyse kaptan gelsin de akşama atarız zaten msj sayılarını ayarlar o.ben akşam göndermiştim. geri dönüş yaptı ben mezun oldum artık diye ondan yazdım canım. kaptan gelince bir düzenleme yapar
Amin canım , sağol zor bölümmus yaaabende sosyoloji mezunuyum canım Allah kolaylık versin. bitirmeyi nasip etsin