Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar Dün oğlumun okulunun önünde bi düştüm anlatamam 1 80 yere uzanmakla kalmadım yuvarlandım resmen.nazara mı geldim ne :)) tam spor yapıcam derken kaldı yine:KK43:
Çok geçmiş olsun canım ... nazar değmiştir dua oku canım :nazar::nazar::nazar:

Kızlar malesef ben bu akşam menumu yazdıktan sonra epey cisslar yedim cips çekirdek çikolata gibi.kardeşlerimle bıraraya geldik böyle oldu.yazmasam vicdan azabı çekecektim cumadan bu güne verdiğim kilo geri gelecek şimdi sanırım 55 ı ucundan görmenin bi rahatlığı oldu.tabi geriye kalan pişmanlık.
evet insan bazen arada bu tarz kaçamak yapabiliyor canım telafi edersin ;) senin maşallahın var :nazar:

Günaydın kızlar :KK200::KK200::KK200:

Dün bütün gün hastanedeydim. Arkadaşım geldi şehir dışından muayene için. Kendim sağlıkçı olduğum halde akşama kadar çıkamadık hastaneden. İnternet sıkıntısı vardı haber de veremedim size. Hatta yazdığım mesajım gitmemiş. Neyse şükür hallettik. Akşamda saat 21:30 da salonda uyuyakalmışım. İnşallah ben yokken hiç bir sıkıntı olmamıştır. Özledim sizi :KK36:
Bizde seni özledikkkkkkkkkkkkkkkkkkk :KK36::KK36:

Bende kalkmak istemedim uyku tatli geldi niyet edip yattim canim da bisi istemedi bu ramazan cok tuhafim ya
ben sadece su içmeye kalkıyordum artık onu bile eşime diyorum getirirsen içerim yoksa onu içmek için bile kalkmıyorum... Sağolsun getiriyor gözüm kapalı içip yatıyorum ;)

cumartesi babam geliyor , babam kalp rahatsızlığı var oruç tutamıyor artık koştur koştur hayatım başlıyacak :KK66:) yemek hazırla evi topla , yine katya olacam .:KK70::KK70::KK70: Babam canısağolsun tez canlıdır heryeşi anında halolsun ister....

ben sadece su içmeye kalkıyordum artık onu bile eşime diyorum getirirsen içerim yoksa onu içmek için bile kalkmıyorum... Sağolsun getiriyor gözüm kapalı içip yatıyorum :KK66:

Oda guzelmis yaaa ben normalde gece yemeden tutamazdim ve asiri kilo vermem hic olmazdi bu sene gece yemek istemiyorum oftara yakin bir tatli atagim oluyo ama iftari yapinca oda gecio ay bilmiyorum ki bi tuhafim bu sene

Kızlar Dün oğlumun okulunun önünde bi düştüm anlatamam 1 80 yere uzanmakla kalmadım yuvarlandım resmen.nazara mı geldim ne :)) tam spor yapıcam derken kaldı yine:KK43:
Gecmis olsun canim simdi nasilsin

ben çook seviyorum semizotunu özellikle bağırsaklara çok iyi geliyor... içinde omega olan tek yeşillikmiş :KK66:)
Omega oldugunu biliyordumda bagirsaklara iyi geldigini bilmiyordum iyi oldugu ogrendigim canim bende tuketiyim

Oda guzelmis yaaa ben normalde gece yemeden tutamazdim ve asiri kilo vermem hic olmazdi bu sene gece yemek istemiyorum oftara yakin bir tatli atagim oluyo ama iftari yapinca oda gecio ay bilmiyorum ki bi tuhafim bu sene
Bende kilo veremiyorum takildim kaldim.... bu aksam kaptanim duymasin accik kacamak yapacam vucudu sasirtacam niyeti bozdum bu aksam :confused::confused:.. yok yerinde sayiýor kilom:olamaz::olamaz::KK51::KK51:

ben sadece su içmeye kalkıyordum artık onu bile eşime diyorum getirirsen içerim yoksa onu içmek için bile kalkmıyorum... Sağolsun getiriyor gözüm kapalı içip yatıyorum :KK66:
Iyiymis ben korkuyorum halsiz kalirim diye yiyorum sahurda emzirdigimden sut azalir iyice diye korkuyorum birazda

Günaydın kızlar :KK200::KK200::KK200:

Dün bütün gün hastanedeydim. Arkadaşım geldi şehir dışından muayene için. Kendim sağlıkçı olduğum halde akşama kadar çıkamadık hastaneden. İnternet sıkıntısı vardı haber de veremedim size. Hatta yazdığım mesajım gitmemiş. Neyse şükür hallettik. Akşamda saat 21:30 da salonda uyuyakalmışım. İnşallah ben yokken hiç bir sıkıntı olmamıştır. Özledim sizi :KK36:

Bizde seni özledik canim

Çok geçmiş olsun canim. Biseyin yok di mi ağrı sizi

cumartesi babam geliyor , babam kalp rahatsızlığı var oruç tutamıyor artık koştur koştur hayatım başlıyacak :KK66:) yemek hazırla evi topla , yine katya olacam .:KK70::KK70::KK70: Babam canısağolsun tez canlıdır heryeşi anında halolsun ister....

Allah kolaylik versin canim

Bende kilo veremiyorum takildim kaldim.... bu aksam kaptanim duymasin accik kacamak yapacam vucudu sasirtacam niyeti bozdum bu aksam :confused::confused:.. yok yerinde sayiýor kilom:olamaz::olamaz::KK51::KK51:

Kimbilir belki ise yarar

Bende diyetisyen e gittim bugün. Geçen hafta 97.7 idi. Bu hafta 97 çıktı.
Ama aslında vermisim 2300 gr yağdan. Vücut ödem yapmis 1500 kilo şu fazlaligin var dedi. Bu hafta bol maydonozlu bi liste hazırladık bakalım.

Aslında sahura kadar oturuyorum 3.5 litre de şu içiyorum ama niye ödem oldu anlamadım.

Stres den dir belki. Az annemle atistim bişeyler oldu. Başka sebep bulamadım.

LAydLiNe LAydLiNe listemi atacağım tekrar sana

Back
X