- 23 Şubat 2012
- 1.036
- 1.207
- 133
Afiyet olsun canm cok güzel29 mayis menum
Sahur
Has yumurta
Suzme peynir
Domates
Iftar
Kiymali taze fasulye
Tavuklu gobekli yogurtlu salata
Su 2 litre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canm cok güzel29 mayis menum
Sahur
Has yumurta
Suzme peynir
Domates
Iftar
Kiymali taze fasulye
Su 2 litre
Afiyet olsun canm iftari biraz kacirinca sende sahurdan kactin sanirim bende biraz kacirinca sahur yapmak istemiyorum ama her nasilsa yine kendimi sahurda buluyorum29.05.2018/Salı
Sahur yok
Iftar 20:31
2.5 dilim çavdar
1 kase mercimek çorbası
7 kaşık bulgur pilavı
2 kase cacık, 2 kaşık yoğurt
Bir iki çatal salata
1 lt su 2 litreye tamamlayacağım
Çok yedim galiba
Afiyet olsun canm gunu erken kapamissin keske aksamda azicik birseyler yiyebilseydin hic acikmadinmi ben dayanamazdim vallaBugünkü menüm
Sabah 8de
1dilim ekmek
2dilim kaşar peyniri
Kahve
Öğlen 12.30da
1dilim ekmek
Yarım tabak tavuklu sebze yemeği
Akşam 17.30
1 avuç findik
2litre su
Spor yok
LAydLiNe
Allah yardimciniz olsun tadilat islerinden nefret ederim bende yeni bir yere mi tasindiniz yoksa yenileme falanmiKızlar bu ara giremiyorum evde tesisat çı var musluklar yenileniyor elektrik işi var vs. İftar sahur çocuk tadilat derken zamanım kalmıyor.
Keyifler nasıl
Cok guzel canm afiyet olsun diyet listesine uyman cok iyiBugün ki listem ( diyetisyen menüsü )
Sahur 3:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
Iftar 20 :37
Ton balıklı salata
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 22:30
10 kiraz
3 litre su
45 dk yürüyüş
LAydLiNe
Evet az canım. Dışarı çıkacaktım da bir an önce onları yeyip çıktım, aç durmaktansa. Akşamda iftarda bir arkadaşa davetliydik. Ben oruç değilim regl olduğum için. Mümkün olduğunca az yemeye çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Üç çeşit tatlı vardı ama düşün hiç birinden bir lokma dahi almadım :)afiyet olsun
ama sabah az değil mi sence de
salatalık ve ekmek
acaba arada peyniri unutmuş olabilir misin?
mantı ve börek işi biraz bozmuş haliyle
Menu
Sahur 23.00
Semizotlu salata
Aksam iftar
1 tabak etli yesil fasulye
1 kase yogurt
1 dilim pide
Semizotlu salata
Ara
1 avuc kiraz
1 dilim tatli yedim
1 adet minik poğaça peynirli
2 lt su icerim yatana kadarLAydLiNe
Kilom sabitti sasirtmak icin yedim..
29.05.2018 menüm
9.00
2 kk az yağlı peynir,
söğüş domates salatalık
3 diyet bisküvi
1 közlenmiş kırmızı ve de acı biber
14.00
ton balıklı salata
1 sk etli tazze fasulye
16.00
1 muz (kramp giderici)
19.15
2 et köfte
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık zy kabak sote
salata
22.00
1 havuç
1 salatalık
2 L su
30 dk yürüyüş
geçmiş olsun canım
umarım canın yanmamıştır
ya karizman?
ay dur kızma hemendövecek gibi
benim de yere 1.80 devrilmişliğim, hatta kayıp 10 m yol katetmişliğim var. ben kalktım her seferinde ama karizmam yerlerde kaldı hep![]()
Bugunku menum
Sahur
1adet peynirli hamur kizartmasi
4zeytin
1bardak ayran
Iftar
1kase corba
3yk musakka
1kase cacik
Salata
Su 1.5lt
LAydLiNe
29 Mayıs menü
Saat 10:30
Bir tane salatalık
Bir dilim çavdar ekmeği
Saat 13:00
Filtre kahve sütlü
Saat: 20:00
3 yemek kaşığı mercimek çorbası
2 yemek kaşığı mantı
küçük bir dilim peynirli börek
salata
Saat: 23:00
Filtre kahve sütlü
2 litre su
29 mayis menum
Sahur
Has yumurta
Suzme peynir
Domates
Iftar
Kiymali taze fasulye
Su 2 litre
Canim eger su fazlaginin varsa regl donemin yakin olabilir bende diyetisyene gittigim zamanlarda dr um su fazlaligimdan hemen anliyordu gercektende en gec bir hafta sonra regl olurdum belki ondanda kaynaklanabilir ama odem cayi tarifide iste dr undan gerekirse banada vermisti yanlis hatirlamiyorsam 1lt suda 1elma tane karabiber karanfil limon tarcin gibi seyleri 1tasim kaynatip gun icerisinde yemeklerden once 2 3 bardak iciyordum
29 mayıs
03.15 sahur
1 buçuk haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 tk tereyağ
20.30 iftar
Yarım kase yoğurtlu çorba
1 tabak kavrulmuş et
1yk pilav
2 dilim karpuz
2 litre su
Bende bugün alışverişe gittim saat 11 den 5 e kadar aliraveristeydim tam 10bin kusur adım atmışım şükür. kendime güzel ciciler aldım süper 40 beden aldım hepsini şuan çok dar giymediğim için yoksa üstte 38 de oluyor.hatta ben bedenimi bilmiyorum acaba 40 mi 42 mi olur falan diye tereddüt ettim çalışan eleman siz zayıfsıniz hanfendi 40 kesin olur dedi.çok mutlu oldum.hep ben 44 bakacağım zaman 46 size daha iyi olur derlerdi.ısrarla 46 verirlerdi sinir olurdum.şimdi 40 hamdolsun.biraz daha pilatesle falan vücudum sıkılasirsa inş. 38 olurum bakalım. Boy kısa olunca bide bölgesel olunca malesef 56 kiloda 40 beden oluyor. Sizler napiyorsunuz kızlar.
Bugünkü menum
Sahur
Zeytin
Peynir
Haşlanmış yumurta
İftar
1 tabak çorba
1 but
1 parça pide
1 küçük kaşe dondurma..(bu senenin ikinci dondurmasi)
Şu 2buçuk lt
Spor 10bin adım yürüyüş yazıyor programımda ama saat 11 le 5 arası ordan oraya hep koşturdum.
LAydLiNe
Afiyet olsun canım. Hem ekmek hem pilav çok gibi ama sahur yapmadığın için acikmissindir doğal olarak
Afiyet olsun canım. Çok az yiyorsun cidden. Maşallah
Afiyet olsun canım sende az yiyenlerdensin. Ara biraz bozmuş ama en azından bi paket yememissin olur o kadar da di mi ama
Günaydın kızlar kaptan neden artık menülerimize yorum yapmıyorLAydLiNe
Oooooo hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden. Ne zaman gidecekcumartesi babam geliyor , babam kalp rahatsızlığı var oruç tutamıyor artık koştur koştur hayatım başlıyacak) yemek hazırla evi topla , yine katya olacam .
Babam canısağolsun tez canlıdır heryeşi anında halolsun ister....
Valla duydum da biraz geç oldu. Ama zaten uzun zamandan beri ilk kez geçen hafta kilo verdin neyini şaşırtacaksın kiBende kilo veremiyorum takildim kaldim.... bu aksam kaptanim duymasin accik kacamak yapacam vucudu sasirtacam niyeti bozdum bu aksam.. yok yerinde sayiýor kilom
![]()
Merak etme canım çabuk gider o ödemler. Cumaya kadar gider de inşallah çok güzel bir sonuç görürsün tartıda. Çünkü bu hafta inşallah sen de listedesin.Bende diyetisyen e gittim bugün. Geçen hafta 97.7 idi. Bu hafta 97 çıktı.
Ama aslında vermisim 2300 gr yağdan. Vücut ödem yapmis 1500 kilo şu fazlaligin var dedi. Bu hafta bol maydonozlu bi liste hazırladık bakalım.
Aslında sahura kadar oturuyorum 3.5 litre de şu içiyorum ama niye ödem oldu anlamadım.
Stres den dir belki. Az annemle atistim bişeyler oldu. Başka sebep bulamadım.
LAydLiNe listemi atacağım tekrar sana
Canım sahursuz hiç ama hiç olmamış. Yediklerin çok değil. Ve senin listeni değiştirmeden önce diyetisyenine gitmen lazımdı. Ramazanın sonuna kadar oruç tutacaksan eğer ya29.05.2018/Salı
Sahur yok
Iftar 20:31
2.5 dilim çavdar
1 kase mercimek çorbası
7 kaşık bulgur pilavı
2 kase cacık, 2 kaşık yoğurt
Bir iki çatal salata
1 lt su 2 litreye tamamlayacağım
Çok yedim galiba
Cankız nasıl gidiyor canım. Bakamadım bir kaç gündür menülere. Bu menün güzel görünüyor ama çok az yiyorsun. Bence sen o yüzden kilo veremiyorsun. Sadece az yemekle kilo verilmiyor. Nasıl yapcaz ki çıkamadım bir türlü bu işin içinden.Bugünkü menüm
Sabah 8de
1dilim ekmek
2dilim kaşar peyniri
Kahve
Öğlen 12.30da
1dilim ekmek
Yarım tabak tavuklu sebze yemeği
Akşam 17.30
1 avuç findik
2litre su
Spor yok
LAydLiNe
Burcu olmaz bu böyle. Tamam canın istemiyor ama ramazandan sonra kötü olacaksın. Ve cidden çok az yemeye başladın. Protein yok menüde hiç. Kas lazım insana unutma. Arayı hiç görmüyorum. Bu gece sahur yap lütfen. Hiç bir şey yemezsen bile bir tane haşlanmış yumurta ye ki metabolizma çalışsın gün boyu. Su az olmuş. En az ikiye çıkart onu. Yaz mevsimindeyiz.Sahur yok
Iftar
1 kase kara lahana corbasi
4 yk mantar sote
Salata
Ara
7 tane cips fistik
1.5 litre su
Spor yoo
Kolay gelsin canım. Menü yazman lazım ama. Bu günden itibaren menü bekliyorum.Kızlar bu ara giremiyorum evde tesisat çı var musluklar yenileniyor elektrik işi var vs. İftar sahur çocuk tadilat derken zamanım kalmıyor.
Keyifler nasıl
Güzel olmuş canım menün. Çok güzel gidiyorsun maşallah. Diyetisyen olayında çok güzel. Sürekli iletişim halinde olman ve listenin sürekli yenileniyor olması büyük bir avantaj. Şükür bir de burada bizimle birliktesin. Bence bu iş bittiğinde harika bir şey başarmış olacaksın. Veeee bu çok uzak görünmüyor.Bugün ki listem ( diyetisyen menüsü )
Sahur 3:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
Iftar 20 :37
Ton balıklı salata
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 22:30
10 kiraz
3 litre su
45 dk yürüyüş
LAydLiNe
Bence bu kilonu eksi yönde değil de artı yönde değiştirecek. Böyle şaşırtma olmaz ki. Pide, tatlı ve poğaçaMenu
Sahur 23.00
Semizotlu salata
Aksam iftar
1 tabak etli yesil fasulye
1 kase yogurt
1 dilim pide
Semizotlu salata
Ara
1 avuc kiraz
1 dilim tatli yedim
1 adet minik poğaça peynirli
2 lt su icerim yatana kadarLAydLiNe
Kilom sabitti sasirtmak icin yedim..
Diyet bisküvi haricinde çok güzel bir menü olmuş. Akşamın saati de çok güzel. Bu gün kaptan menünü beğendi29.05.2018 menüm
9.00
2 kk az yağlı peynir,
söğüş domates salatalık
3 diyet bisküvi
1 közlenmiş kırmızı ve de acı biber
14.00
ton balıklı salata
1 sk etli tazze fasulye
16.00
1 muz (kramp giderici)
19.15
2 et köfte
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık zy kabak sote
salata
22.00
1 havuç
1 salatalık
2 L su
30 dk yürüyüş
Teşekkür ederim canım. Çok işim olmasaydı bakacaktım geçmişe ama bakamadım. Belli de olmaz kim bilir işleri bitirince belki bakarımyokluğunuz baya hissedildi efem...
siz yokken 2 dilim baklav, 1 dilim kek, 3 poğaça yedim
şaka şaka
hastane işleri yorucu tabi.
geçmiş olsun arkadaşına canım
Hamur kızartması haricinde güzel bir menü canım. Onun yerine daha sağlıklı bir şey yiyebilirdin. Suyun az olmuş.Bugunku menum
Sahur
1adet peynirli hamur kizartmasi
4zeytin
1bardak ayran
Iftar
1kase corba
3yk musakka
1kase cacik
Salata
Su 1.5lt
LAydLiNe
Akşam yemeğin geç olmuş canım. Biliyorum iftarı bekledin ama yine de öncesinde bir şeyler yiyebilirdin. Gün boyu aç durmuşsun. Akşam yediklerinde hiç sağlıklı değil. Oruç olsan tamam misafirliktesin seçeneğin yoktu derim ama oruç olmadığın için öncesinde yiyebilirdin.29 Mayıs menü
Saat 10:30
Bir tane salatalık
Bir dilim çavdar ekmeği
Saat 13:00
Filtre kahve sütlü
Saat: 20:00
3 yemek kaşığı mercimek çorbası
2 yemek kaşığı mantı
küçük bir dilim peynirli börek
salata
Saat: 23:00
Filtre kahve sütlü
2 litre su
Afiyet olsun canım yine gayet güzel bir menü. Ama menü yazarken miktarlarını da yazman lazım. Bir daha ki sefere yaz lütfen29 mayis menum
Sahur
Has yumurta
Suzme peynir
Domates
Iftar
Kiymali taze fasulye
Su 2 litre
Bence hedef kilona ulaştığında 38 bedene inersin. Dediğin gibi sporda yapman şart. Bana 59 kilo da 36 beden bol geliyor. Gerçekten boy bu konu da oldukça önemli. Ama sen de ideal kilona ulaştığında aynı hazzı yaşayacaksın çünkü önemli olan boy kilo dengesiBende bugün alışverişe gittim saat 11 den 5 e kadar aliraveristeydim tam 10bin kusur adım atmışım şükür. kendime güzel ciciler aldım süper 40 beden aldım hepsini şuan çok dar giymediğim için yoksa üstte 38 de oluyor.hatta ben bedenimi bilmiyorum acaba 40 mi 42 mi olur falan diye tereddüt ettim çalışan eleman siz zayıfsıniz hanfendi 40 kesin olur dedi.çok mutlu oldum.hep ben 44 bakacağım zaman 46 size daha iyi olur derlerdi.ısrarla 46 verirlerdi sinir olurdum.şimdi 40 hamdolsun.biraz daha pilatesle falan vücudum sıkılasirsa inş. 38 olurum bakalım. Boy kısa olunca bide bölgesel olunca malesef 56 kiloda 40 beden oluyor. Sizler napiyorsunuz kızlar.
Dünkü menünü de ucundan gördüm hiç beğenmedim. Onun üzerine bu günde hem pide hem dondurma yemişsin. Hedefe çok az kaldı sık biraz daha dişini. Bak ne güzel kıyafetlerde almışsın kendine. Mezun olunca zaten azar azar yiyeceksin hepsinden. Biraz daha sabret kurtul artık şu fazlalıklardan.Bugünkü menum
Sahur
Zeytin
Peynir
Haşlanmış yumurta
İftar
1 tabak çorba
1 but
1 parça pide
1 küçük kaşe dondurma..(bu senenin ikinci dondurmasi)
Şu 2buçuk lt
Spor 10bin adım yürüyüş yazıyor programımda ama saat 11 le 5 arası ordan oraya hep koşturdum.
LAydLiNe
Yok sadece 1 gün tuttum aynı listeme devam edeceğimOooooo hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden. Ne zaman gidecek
Valla duydum da biraz geç oldu. Ama zaten uzun zamandan beri ilk kez geçen hafta kilo verdin neyini şaşırtacaksın ki
Merak etme canım çabuk gider o ödemler. Cumaya kadar gider de inşallah çok güzel bir sonuç görürsün tartıda. Çünkü bu hafta inşallah sen de listedesin.
Canım sahursuz hiç ama hiç olmamış. Yediklerin çok değil. Ve senin listeni değiştirmeden önce diyetisyenine gitmen lazımdı. Ramazanın sonuna kadar oruç tutacaksan eğer yasolmez in geçen haftaki listesini al ya da tekrar diyetisyene gidip oruç tutmaya başladığını söyle. Çünkü bu şekilde olmaz. Metabolizmana zarar vermeni istemiyorum. Çok rahat kilo verebilecekken kendini zor duruma sokarsın. Biran önce düzenleyelim menülerini. Ayrıca beni burada göremezsen de diğer taraftan yazabilirsin ne olursa
Cankız nasıl gidiyor canım. Bakamadım bir kaç gündür menülere. Bu menün güzel görünüyor ama çok az yiyorsun. Bence sen o yüzden kilo veremiyorsun. Sadece az yemekle kilo verilmiyor. Nasıl yapcaz ki çıkamadım bir türlü bu işin içinden.
Burcu olmaz bu böyle. Tamam canın istemiyor ama ramazandan sonra kötü olacaksın. Ve cidden çok az yemeye başladın. Protein yok menüde hiç. Kas lazım insana unutma. Arayı hiç görmüyorum. Bu gece sahur yap lütfen. Hiç bir şey yemezsen bile bir tane haşlanmış yumurta ye ki metabolizma çalışsın gün boyu. Su az olmuş. En az ikiye çıkart onu. Yaz mevsimindeyiz.
Kolay gelsin canım. Menü yazman lazım ama. Bu günden itibaren menü bekliyorum.
Güzel olmuş canım menün. Çok güzel gidiyorsun maşallah. Diyetisyen olayında çok güzel. Sürekli iletişim halinde olman ve listenin sürekli yenileniyor olması büyük bir avantaj. Şükür bir de burada bizimle birliktesin. Bence bu iş bittiğinde harika bir şey başarmış olacaksın. Veeee bu çok uzak görünmüyor.
Bence bu kilonu eksi yönde değil de artı yönde değiştirecek. Böyle şaşırtma olmaz ki. Pide, tatlı ve poğaça
Diyet bisküvi haricinde çok güzel bir menü olmuş. Akşamın saati de çok güzel. Bu gün kaptan menünü beğendi
Teşekkür ederim canım. Çok işim olmasaydı bakacaktım geçmişe ama bakamadım. Belli de olmaz kim bilir işleri bitirince belki bakarım
Hamur kızartması haricinde güzel bir menü canım. Onun yerine daha sağlıklı bir şey yiyebilirdin. Suyun az olmuş.
Akşam yemeğin geç olmuş canım. Biliyorum iftarı bekledin ama yine de öncesinde bir şeyler yiyebilirdin. Gün boyu aç durmuşsun. Akşam yediklerinde hiç sağlıklı değil. Oruç olsan tamam misafirliktesin seçeneğin yoktu derim ama oruç olmadığın için öncesinde yiyebilirdin.
Afiyet olsun canım yine gayet güzel bir menü. Ama menü yazarken miktarlarını da yazman lazım. Bir daha ki sefere yaz lütfen
Bence hedef kilona ulaştığında 38 bedene inersin. Dediğin gibi sporda yapman şart. Bana 59 kilo da 36 beden bol geliyor. Gerçekten boy bu konu da oldukça önemli. Ama sen de ideal kilona ulaştığında aynı hazzı yaşayacaksın çünkü önemli olan boy kilo dengesiİlk zayıfladığımda ben de senin gibi olmuştum. Eşofman takımı bakıyorum. Ben elime M aldım. Satıcı kız o size büyük olur siz zayıfsınız deyip S verdi. Giyince ufak çaplı bir şok yaşamışım Çünkü L bedenden sonra S insana mucize gibi geliyor. Allah herkese aynı mucizeyi yaşatsın inşallah
Dünkü menünü de ucundan gördüm hiç beğenmedim. Onun üzerine bu günde hem pide hem dondurma yemişsin. Hedefe çok az kaldı sık biraz daha dişini. Bak ne güzel kıyafetlerde almışsın kendine. Mezun olunca zaten azar azar yiyeceksin hepsinden. Biraz daha sabret kurtul artık şu fazlalıklardan.
Bugün bi gıdım daha azalmış kilom. 61.8.. 100 gramcık gitmiş. Dün akşam da yürüyebilseydim iyi olurdu.