- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
Oooooo hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden. Ne zaman gidecek
Valla duydum da biraz geç oldu. Ama zaten uzun zamandan beri ilk kez geçen hafta kilo verdin neyini şaşırtacaksın ki
Merak etme canım çabuk gider o ödemler. Cumaya kadar gider de inşallah çok güzel bir sonuç görürsün tartıda. Çünkü bu hafta inşallah sen de listedesin.
Canım sahursuz hiç ama hiç olmamış. Yediklerin çok değil. Ve senin listeni değiştirmeden önce diyetisyenine gitmen lazımdı. Ramazanın sonuna kadar oruç tutacaksan eğer yasolmez in geçen haftaki listesini al ya da tekrar diyetisyene gidip oruç tutmaya başladığını söyle. Çünkü bu şekilde olmaz. Metabolizmana zarar vermeni istemiyorum. Çok rahat kilo verebilecekken kendini zor duruma sokarsın. Biran önce düzenleyelim menülerini. Ayrıca beni burada göremezsen de diğer taraftan yazabilirsin ne olursa
Cankız nasıl gidiyor canım. Bakamadım bir kaç gündür menülere. Bu menün güzel görünüyor ama çok az yiyorsun. Bence sen o yüzden kilo veremiyorsun. Sadece az yemekle kilo verilmiyor. Nasıl yapcaz ki çıkamadım bir türlü bu işin içinden.
Burcu olmaz bu böyle. Tamam canın istemiyor ama ramazandan sonra kötü olacaksın. Ve cidden çok az yemeye başladın. Protein yok menüde hiç. Kas lazım insana unutma. Arayı hiç görmüyorum. Bu gece sahur yap lütfen. Hiç bir şey yemezsen bile bir tane haşlanmış yumurta ye ki metabolizma çalışsın gün boyu. Su az olmuş. En az ikiye çıkart onu. Yaz mevsimindeyiz.
Kolay gelsin canım. Menü yazman lazım ama. Bu günden itibaren menü bekliyorum.
Güzel olmuş canım menün. Çok güzel gidiyorsun maşallah. Diyetisyen olayında çok güzel. Sürekli iletişim halinde olman ve listenin sürekli yenileniyor olması büyük bir avantaj. Şükür bir de burada bizimle birliktesin. Bence bu iş bittiğinde harika bir şey başarmış olacaksın. Veeee bu çok uzak görünmüyor.
Bence bu kilonu eksi yönde değil de artı yönde değiştirecek. Böyle şaşırtma olmaz ki. Pide, tatlı ve poğaça
Diyet bisküvi haricinde çok güzel bir menü olmuş. Akşamın saati de çok güzel. Bu gün kaptan menünü beğendi
Teşekkür ederim canım. Çok işim olmasaydı bakacaktım geçmişe ama bakamadım. Belli de olmaz kim bilir işleri bitirince belki bakarım
Hamur kızartması haricinde güzel bir menü canım. Onun yerine daha sağlıklı bir şey yiyebilirdin. Suyun az olmuş.
Akşam yemeğin geç olmuş canım. Biliyorum iftarı bekledin ama yine de öncesinde bir şeyler yiyebilirdin. Gün boyu aç durmuşsun. Akşam yediklerinde hiç sağlıklı değil. Oruç olsan tamam misafirliktesin seçeneğin yoktu derim ama oruç olmadığın için öncesinde yiyebilirdin.
Afiyet olsun canım yine gayet güzel bir menü. Ama menü yazarken miktarlarını da yazman lazım. Bir daha ki sefere yaz lütfen
Bence hedef kilona ulaştığında 38 bedene inersin. Dediğin gibi sporda yapman şart. Bana 59 kilo da 36 beden bol geliyor. Gerçekten boy bu konu da oldukça önemli. Ama sen de ideal kilona ulaştığında aynı hazzı yaşayacaksın çünkü önemli olan boy kilo dengesiİlk zayıfladığımda ben de senin gibi olmuştum. Eşofman takımı bakıyorum. Ben elime M aldım. Satıcı kız o size büyük olur siz zayıfsınız deyip S verdi. Giyince ufak çaplı bir şok yaşamışım Çünkü L bedenden sonra S insana mucize gibi geliyor. Allah herkese aynı mucizeyi yaşatsın inşallah
Dünkü menünü de ucundan gördüm hiç beğenmedim. Onun üzerine bu günde hem pide hem dondurma yemişsin. Hedefe çok az kaldı sık biraz daha dişini. Bak ne güzel kıyafetlerde almışsın kendine. Mezun olunca zaten azar azar yiyeceksin hepsinden. Biraz daha sabret kurtul artık şu fazlalıklardan.