Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben birşey farkettim kızlar burda çok konuşmadığımız zaman ben kaçamak yapmak istiyorum canım sürekli birşeyler yemek istiyor. Birbirimize motivasyon destek verdiğimiz zamanlarda daha az yiyorum. Sanırım çoğumuz aynı durumda bence buraya girip birbirimize tam destek verirsek grupça çok güzel kilolar verebiliriz

Valla ne bileyim canim ya inan cok moralim bozuldu ayin 20 sine kadar zamanim var yapar miyim yapamaz miyim bilmiyorum. Evde surekli spor yapiyorum. Acaba sporu biraksamda yuruyusr mi baslasam? O daha mi etkili olur
Yürüyüş her zaman etkilidir. Başlayabilirsin bence ve ayın 20 sine kadar kaçamak yapmazsan garanti 2 kilo verirsin. Bu da açıklığın kapanmasını sağlar.

Ben birşey farkettim kızlar burda çok konuşmadığımız zaman ben kaçamak yapmak istiyorum canım sürekli birşeyler yemek istiyor. Birbirimize motivasyon destek verdiğimiz zamanlarda daha az yiyorum. Sanırım çoğumuz aynı durumda bence buraya girip birbirimize tam destek verirsek grupça çok güzel kilolar verebiliriz

Aynen canım o yüzden paylaşımlar çok önemli. Ben azıcık ayrılsam buradan toparlanamıyorsunuz bir türlü. Benim de bazen sorunlarım sıkıntılarım oluyor. Sürekli ilgilenmeye çalışıyorum ama arada bu son olaylar gibi can sıkıcı şeyler olunca kendimi toparlayamıyorum. Aklım sizde kalıyor. Lütfen sizlerde destek olun biraz bana bu konuda. Bol bol yazın konuşun.

Hadi bakalım inşallah. Güzel bir başlangıç olsun :KK39:

Kendini salarsan iyi mi olacak sanki? İki parmak gitmeyecek bir açıklık değil aslında.

Olur niye olmasın göğüsün kendi durur ama yan taraflar incelir.

İnş canım ama hafta sonu fazla kaçamak yaptım umarım onları cuma ya kadar vermiş olurum.
Bu arada iş durumun ne oldu

Kızlar haftasonu abartılı şekilde karbonhidrat tükettim çok fena durumdayım. Bir buçuk haftadır salmışlığım bu haftasonu tavan yaptı. Gereksiz bir sürü şey yedim. Ama kendimi toparlamam lazım. Şu andan itibaren şekersiz diyete uymaya çalışıcam. Protein miktarımı artırıyorum ve kilo veriyorummmm. Lütfen bana destek olun başarabilirim inşaallah

benden sana tam destek hep destek :) zararın neresinden dönersen kardır. hepimiz ideal kilomuza ulaşacağız. ara sıra boşluğa düşüp karbonhidrat alıp tökezlesek de düşüp orda kalmıyoruz. kalkıp yolumuza devam ediyoruz.

Tartımın pili sizlere ömür
Tartılamadım
Kendimi Eksik Hissediyorum :KK17:

hemen pil almalısın

Günaydın kızlar bol eksili huzurlu mutlu bir gün olsun :KK6:

tünaydın canım. sabahtan beri giremedim bende iş güç

Günaydın kızlar :KK36:

Dün kendimi çok kötü hissediyordum o yüzden gelemedim. Aslında böyle şeyleri çok takmayan bir insanım ama bilinç altım sanırım bu kez izin vermiyor. Çünkü içimden hiç bir şey yapmak gelmedi dün. Bir de belirsizlik var ne olacağı konusunda onun da etkisi büyük sanırım. Geçmişi okumaya çalışacağım :KK200:

hakkında hayırlısı olsun canım. seni bu kadar etkilemesine izin verme her şey olacağına varır.

Kızlar neredesiniz yaaaaaaaa :KK57::KK57::KK57:

geç kalktık. kıza kahvaltı ettirip parka götürdüm. az mutfağa girdim gelince.melemen yapacağım yarın için malzemelerini hazırladım. aslında bugün içindi ama babam iftara çağırdı. yarına hazır olsun dedim bende. kızı yatırdım şimdi tekrar mutfağa girmeden bi bakayım dedim takıma ne var ne yok

Cok yedim ve halada cok yiyorum bana ne oldu boylee bilmiyorum.. Kaynimin düğününe giyecegim abiyemin içine girebilmek icin diyete basladim gercekten cok zayifladim ama haalaa giremiyorum 2 parmaklik acik var o yuzden moralim bozuldu kendimi saldim iyice.

salma canım 2 parmak ne ki verirsin devam et sakın bırakma. en olmadı korse giyersin bir gece için

Ay ütü yapıyordum çok şükür bitti resmen 1 haftadır ütü yapmıyordum :110::KK49:

en sevmediğim iş ve hiç yapmıyorum desem yeridir. hele sıcakta hiç çekilmiyor. eşimin iş kıyafetleri ütü istemiyor. günlük hayatta da kumaş pantalon giymez gömlek nadiren giyer. onun ütüsü çıkmıyor. kızınkıleri de ütülemiyorum. bi kendi eteğim eşarbım oluyor. onu da giyeceğim zaman ütülüyorum.

aynen öyle canım. ne kadar çok aktif olursak o kadar çok kilo vermeye odaklanıyoruz ve daha dikkatli oluyoruz.

Yürüyüş her zaman etkilidir. Başlayabilirsin bence ve ayın 20 sine kadar kaçamak yapmazsan garanti 2 kilo verirsin. Bu da açıklığın kapanmasını sağlar.

Aynen canım o yüzden paylaşımlar çok önemli. Ben azıcık ayrılsam buradan toparlanamıyorsunuz bir türlü. Benim de bazen sorunlarım sıkıntılarım oluyor. Sürekli ilgilenmeye çalışıyorum ama arada bu son olaylar gibi can sıkıcı şeyler olunca kendimi toparlayamıyorum. Aklım sizde kalıyor. Lütfen sizlerde destek olun biraz bana bu konuda. Bol bol yazın konuşun.
Evet konusulamazsa zaten ne anlami kalirki motivasyon icin gruptayiz Ya tabiki bizimde misafirimiz oluyor ev işimiz oluyor birde gorumcem doğum yaptı üst katımdalar onlara yardım ediyorum gelen giden oluyor ama hergun ugramaya calisiyorum herkes saatte bir iki saatte bir bi 2-3 dk girebilir kimseye birşey kaybettirmez bu durum umarim hersey daha guzel olur

benden sana tam destek hep destek :) zararın neresinden dönersen kardır. hepimiz ideal kilomuza ulaşacağız. ara sıra boşluğa düşüp karbonhidrat alıp tökezlesek de düşüp orda kalmıyoruz. kalkıp yolumuza devam ediyoruz.

hemen pil almalısın

hakkında hayırlısı olsun canım. seni bu kadar etkilemesine izin verme her şey olacağına varır.

geç kalktık. kıza kahvaltı ettirip parka götürdüm. az mutfağa girdim gelince.melemen yapacağım yarın için malzemelerini hazırladım. aslında bugün içindi ama babam iftara çağırdı. yarına hazır olsun dedim bende. kızı yatırdım şimdi tekrar mutfağa girmeden bi bakayım dedim takıma ne var ne yok

salma canım 2 parmak ne ki verirsin devam et sakın bırakma. en olmadı korse giyersin bir gece için

en sevmediğim iş ve hiç yapmıyorum desem yeridir. hele sıcakta hiç çekilmiyor. eşimin iş kıyafetleri ütü istemiyor. günlük hayatta da kumaş pantalon giymez gömlek nadiren giyer. onun ütüsü çıkmıyor. kızınkıleri de ütülemiyorum. bi kendi eteğim eşarbım oluyor. onu da giyeceğim zaman ütülüyorum.

aynen öyle canım. ne kadar çok aktif olursak o kadar çok kilo vermeye odaklanıyoruz ve daha dikkatli oluyoruz.

Sen beni henüz yeni tanıyorsun canım. Eskiden tanısan takmadığımı bilirdin. Ama cidden bu kez işin içinde yalan ve iftira olunca çok üzüldüm. Çünkü kimseye kendini anlatamıyorsun böyle bir durumda. Atlatıyorum yavaş yavaş ama direkt gülüp geçemedim. Yoksa ha burada çalışmışım, ha başka bir yerde çok önemli değil benim için. İş iştir her yerde çalışırım. Ben haksızlığa gelemiyorum.

Evet konusulamazsa zaten ne anlami kalirki motivasyon icin gruptayiz Ya tabiki bizimde misafirimiz oluyor ev işimiz oluyor birde gorumcem doğum yaptı üst katımdalar onlara yardım ediyorum gelen giden oluyor ama hergun ugramaya calisiyorum herkes saatte bir iki saatte bir bi 2-3 dk girebilir kimseye birşey kaybettirmez bu durum umarim hersey daha guzel olur
Haklısın canım herkes senin gibi düşünürse çok güzel olur buralar :KK36::KK36:

hemen pil almalısın

Ay ne kadar guzel utusuz hayat. Benim eşimin tişörtü gomlegi pantolonu şimdi birde yaz geldi sortlari kaprileri çıkarttım bir dünya ütü benimkiler arada kaynıyor 3-5 tane onun daha çok

Belli değil canım şimdilik aynı yerimdeyim. Sanırım savunma yazacağım. Ama sonucunda ne olur bilmiyorum. :işsiz:

Hakkında en hayrlısı olur inş.
Belki daha hayırlıdır yerinin değişmesi.
Bende bir iş başvurusu yaptım evime uzak ama şartları çok uzak.
Ama hiç umudum yok.
Çnkü malum tanıdık olması gerekiyor

Mecbur değiliz :KK20:

Müdürü anlamadım ben ama menü olmamış. Pirinç pilavı ve çikolata olmamalıymış.

Müdür grevde olunca barsaklar çalışmıyor :KK70::KK70:
en az 300 g farkediyor bence

menümü beğenmedin öyle mi? evet pirinç ve çiko bence de olmasa daha iyi olurdu

sen nasılsın bu arada? yeni bölüm belli oldu mu?

hemen pil almalısın

sahuru başarıyla atlattım sıra iftarda canım. Köfte çorba salata var menüm de değişiklik olmazsa son anda

Kizlar selamlar bi kendimi toplayio gelemedim bugun asiri derece bas agrim var ve tansiyonum dusuktu baya sanirim son zamanlar carpmaya basladi artik beni kafami kaldiramiyorum ama yuruyusu yapicm aksam yemekten sonra duzelirsem

Back
X