Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

14 Haziran menü
Sahur
Bir kase salata
Bir kk peynir
bir dilim çavdar ekmeği

İftar
3 yemek kaşığı mercimek çorbası
2 yemek kaşığı kuru fasulye (iftarda çok birşey yiyemedim. Çünkü eşimin köyüne gitmiştik. Orada da yemek yiyemiyorum.)

Saat 22:30
Filtre kahve sütlü
2 tane küçük baklava

2 litre su

Anladım canım diyetisyen menüsü ise birşey diyemem sadece günlük 12 kaşık bulgur çok çok fazla geldi zaten kalabalık bir menü baya :KK35:
Ekmek değişimi verdi bende ekmek yemedim onun yerine evde bulgur vardı onu tükettim. 2 dilim ekmek 6 yk bulgur, makarna ya da pilav olabilir dedi de diyetisyenim

Ekmek değişimi verdi bende ekmek yemedim onun yerine evde bulgur vardı onu tükettim. 2 dilim ekmek 6 yk bulgur, makarna ya da pilav olabilir dedi de diyetisyenim
Banada aynısını söyledi canım diyet listemde de yazıyor ama LAydLiNe LAydLiNe aslında bunun çokta yapılmaması gerektiğini söyledi bana sanada beslenmene biraz alıştığın zaman söyler zaten. Afiyet olsun

Akşama bildirim yapmayı unutmayın kızlar tamam mı şimdiden hatırlatayım. Ben bu gün yarım gün çalışıyorum. İşten sonra alışverişe çıkacağız yarın ki kamp için. Bayramın ilk günü büyük ihtimal bir çok dükkan market kapalı olur. O yüzden bu günden halledelim dedik. Bayramda da buralardayım ona göre herkes dikkat etsin yediklerine :KK39:[/QUOTE]
Kilo bildirimi yarın diye düşünmüştüm ben ama oruc olmadığı için.

Günaydın kuzular bayramınız mübarek olsun huzurlu mutlu sevdiklerinizle birlikte nice bayramlarımız olsun inşallah :KK54:

Amin canım mutlu bayramlar hepimize

Hayırlı bayramlar kizlar ramazan da bitti 11 ay boyuna yiyin icin gezin tozun :-)
Yiyin icin kısmı salata tarzi olsun :-) :-)

:D aynen öyle özellikle tatlidan kaçalım

Herkese mutlu bayramlar kızlar. Günün ilk kilo bildirimi olacak herhalde benim.
Geçen hafta: 70.4
Bugün : 69.7
Fark : 700 gr

LAydLiNe LAydLiNe

Tebrikler canim

Kilo Bildirimi

Geçen hafta +100 gr alarak = 98.5 Kg
Bu hafta = 96.7 kg

Fark = 1.800 gr :nazar::nazar::nazar::nazar::KK76:

Bu haftaki hedefim 96 ları ucundan görmekti çok şükür hedefime ulaştım. Birdahaki cuma içinde 95.7 kg hedefliyorum yani 1 kilo umarım hedefime ulaşabilirim. Çok şükür çok mutluyum:KK71::nazar::nazar:

LAydLiNe LAydLiNe :KK200:

Back
X