Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

10 temmuz çarşamba

10.30

1 haş. Yumurta
1 kk çökelek
10 y. Zeytin

14.00
1 top dondurma

17.00

Yağssız salata
Piliç pane

19.30
2 er dilim kavun karpuz

2 l su
Ahhhh şu dondurmalar dondurmalar :KK70:Evde kendin yapmayı denesene meyvelerden ekstra şeker katmadan. Mutlaka tarif vardır nette. Birde pane eğer kızarmışsa yememen lazım.
Kızlar nasılsınız.valla ben girip yazıp yazıp çıkıyorum ama sohbet ortamına denk gelemedim bi türlü. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Eskiler de gelip kaybolup gitti.hadi neredeyseniz gelin sohbet edelim..valla bende diyet falan kalmadı. Koruma dönemi geçirip birkaç kilo daha veririm diye düşünüyordum ama muvaffak olamadım malesef.Allahtan kilom şuan gayet iyi çok almadım ama biraz daha vermek istiyorum en azından kilo olarak değilde spor yaparak vücudum sikilassin istiyorum.önerilerinizi alabilirim.
Benim de spora başlamam lazım. Eğer grup şeklinde yapabileceksen pilates yapmanı tavsiye ederim. Evde kendin de yapabilirsin ama önemli olan kendine bir program hazırlayıp o programa uyman. Seninle kendimize bir program hazırlayalım. Birbirimizi denetleyelim. Ne dersin?
Kizlar Bugun ki menumu yazayim Bugun Herbalife shake icmedim aksam yemegimi Yiyip ogunlerimi bitirdim.

Kahvalti
8:30
3 yumurta ikisinin yalnizca beyazi
Kk cokelek
1 dilim avakado

Ara
Yarim avuc findik leblebi

Oglen
13:30
Salatalik, domates, 7 s.zeytin, kk b. Peynir

Aksam
17.00
2 minik yagsiz konserve balik
3 kasik yoghurt
1 kivi

Spor
1 Saat Yuruyus 10.000 adim
100 ip atlama
100 Sopa cevirme

3 bardak Herbalife cay
2 bardak yesil cay

Bu gün menün harika olmuş canım. Süper :nazar:
Yok ustunde bogurtlenler eslik ediyor :KK72:
Harika yaaa bayılırım böğürtlene
12.07.2018/Perşembe

10:00 = Yeşil Çay
1 kırmızı erik

10:30 = 1 kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği (midem çok bulanıyordu başka birşey yiyemedim)

13:00 = Biberli kaşarlı omlet(2 yumurta)
1 dilim çavdar ekmeği

17:00 = 6 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt

18:30 = 1 küçük yeşil elma

2 lt su LAydLiNe LAydLiNe
Menünü okumaya başlayınca Allah dedim yine akşam bozmuştur. Çünkü o kadar az yemişsin ki. Şükür akşama da bozmamışsın. Güzel menü olmuş ama güne geç başlamışsın. Yediklerini azaltman iyi olmuyor canım. Hani anlaşmıştık diyetisyen menüsü konusunda?
LAydLiNe LAydLiNe ben de takıma katılmak istiyorum:KK54:
Tabii ki canım hoş geldin öncelikle. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan eğer formumuzu doldurup burada paylaş lütfen.
Selam kızlar sizi çoook özledim. Mesajları okudum ama alıntı yapamadım. Öncelikle koyde olduğum için telefon çekmiyor o nedenle giremiyorum. Çeken bi yer var oraya bırakıyorum sonra bakıyorum ama sayfa açılmıyor. Şimdi gezmeye ciktik da çeken yerde yaziyim dedim

Biraz diyete uygun olmayan şeyler yemiş olabilirim o_O ama + görecek kadar değil. Bir şekilde dengelemeye çalışıyorum.
Pazar istanbul a döneceğim inşallah sonra yine tam gaz devam.

Yarın kilo bildirimini mesaj atarım sana LAydLiNe LAydLiNe sayfa açılmıyor çünkü.

:KK25::KK24::KK25::KK24:
Tamam canım iyi ki haber verdin aklım sendeydi çünkü. Sen yine de diyetine dikkat et. Pazar günü görüşürüz :KK36:
o_O8.00

500 ml su

9.00

Beyaz peynirli soğuk susamlı sandviç.

Şekersiz çay.

12.00

500 ml su

15.00

Dana burger :oops:

ketçaplı patates

Karaorman pastasıo_O

Şekersiz 1 bardak Çay

17.00

500 ml su

19.00

1 kase cacık

Yatmadan 500 ml daha su bi fincan da Türk kahvesi içerim şekersiz.:kahve:

Totalde 2,5 litre su:KK50:

Yürüyüş 13 Bin adim.:spor:

Tüm gün dışarıda olunca diyet yalan oldu.:110:

Kendini çok aç bırakmışsın canım. Dengesiz ve düzensiz olmuş. Zamanla düzelteceğine inanıyorum. Biprenses uyarmış ama ben de söyleyeyim. Menülerini yazarken öğünlerini alt alta miktar ve saat olarak yaz. Aldığın sıvıları da en alta toplu şekilde yazabilirsin. Su ve yürüyüşün çok güzel olmuş.
Biz yazlıktayız canım. Geçen yıl bir otele gitmiştik. Ben Otel Tatilini çok sevmiyorum. Kemerde Bir Oteldi. Fena değildi ama denize sıfır olmadığından öneremeyeceğim. :KK12:
Biz bu yıl kamp kura kura Kaputaş' tan başlayıp İzmir' e kadar kıyıdan gezerek gideceğiz. Canımızın istediği yere çadırımızı kurup kalacağız. Eminim çok güzel bir tatil olacak. Heyecanla bekliyorum :KK75:
Hayatımda ilk kez diyet yapacağım. Bu hafta olmadı ama önümüzdeki haftaya insallah düzgün bir diyet olacak.

Diyet olarak düşünme canım sen bu işi. Biz burada sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz. Sen de öyle düşün :KK39:
Sevgili kaptanim nerelerdesiniz gorunmuyorsunuz :KK68:
Dün işim çoktu canım gelemedim. Ama aklım hep sizde kaldı. :KK68:

Kaptanım diyete başlamaya çalışıyorum hep sonu hüsran oluyor benim amacım diyete başlayıp bozmadan devam edip aranıza katılmak böyle başarîrsam hem menülerim güzel olur hemde cuma tartî gününde güzel sonuç alırım
Gel canım gel her gün menü yaz. O da bir başlangıçtır. Kötü de olsa menü bekliyorum senden.
12 temmuz listem
Kahvalti 8.30
Iki ince dilim cavdar ekmeginden tost
Cay

Saat 12.00 de 3 kaşık sutlu cici bebe oglum yemedi bana kaldi

Saat 15.00
1 kirmizi erik

Akşam 18.30
Yarim dilim hamurunu kendim actigim börek

1 buçuk litre su
Yarim saat yürüyüş
Bugun tum gun boyunca karnim ve midem ağrıdı uf halada ağrıyor sanirim soguk aldim ve adet donemi.. Ufff
Nerdesin kuzun kaç gündür? Toparlayamadın kendini tatilden bir süre önce. Suyun çok az olmuş. Menün hiç olmamış. Çok sağlıksız ve dengesiz.
Ben bugün oruçluydum o yüzden sadece akşam yemeği yedim. Listem şu şekildeydi;
- taze fasülye
- 1 dilim tam buğday ekmek
- 3 adet köfte
- yağsız salata
- yarım kase yoğurt
İftar sonrası 2 lt su içtim
Yarım saat de yürüyüş ;-)
Yediklerin çok güzel canım. Allah kabul etsin. Bir de yazarken saat ve miktar yazarsan sevinirim. Mesela taze fasulye ne kadar yedin? Su ve yürüyüş çok güzel.
12 temmuz perşembe listem

Sabah Kahvaltı Yapamadım. Oğlumun mezuniyet balosu vardı bugün. Kıyafet Aldık Beyzadeye... 13.30a Kadar Aç kaldım ki hipoglisemik atağa ramnak kala yemek yedim

13.30
1 avuç büyüklüğünde tavuk ızgara
Yağsız salata

15.00
Bir adet torku bisküvi
Şekersiz Çay

20. 15
3 et köfte... yağsız
Yağsız Salata

Su 2 l kadar
Spor yine yok

Yarın malum tartı günü

Neler reddettim:KK76:

Burger menü
O menüden alan kızımın yemediği patates cipsleri
Dondurma
Kola
Meyve... eşim hazırlamış bana getirmiş
Hemmen kızıma sattım... öpüyorum kendimi. Ve ayrıca bugün hiiiiç ekmek yemedim :KK50:
Tebrikler Latissss

Kendi kendimi şımartmanın ardından uyuyabilirim artıkkkk
Genel anlamda yediklerin güzel reddettiklerin ise harika ama kendini o kadar saat aç bırakman olmamış. O bisküvi de olmamış ama bir taneyle durabilmen alkışa değer. İnşallah güzel bir rakam görürsün bu gün :dua:
Günaydın kızlar. Menüleri okudum da biz gerçekten eskisi gibi değiliz bence. Artık kendimize dur demenin zamanı geldi. Bu hafta çok çok dikkat edeceğim kendi adıma. Malûm bugün tartı günü sonuçlarınızı yazmayı unutmayın arkadaşlar.
Günaydın canım. Bu hafta daha iyi olacağımızı düşünüyorum inşallah çünkü artık çok fena kızmaya başlayacağım :KK62:

Ahhhh şu dondurmalar dondurmalar :KK70:Evde kendin yapmayı denesene meyvelerden ekstra şeker katmadan. Mutlaka tarif vardır nette. Birde pane eğer kızarmışsa yememen lazım.

Benim de spora başlamam lazım. Eğer grup şeklinde yapabileceksen pilates yapmanı tavsiye ederim. Evde kendin de yapabilirsin ama önemli olan kendine bir program hazırlayıp o programa uyman. Seninle kendimize bir program hazırlayalım. Birbirimizi denetleyelim. Ne dersin?

Bu gün menün harika olmuş canım. Süper :nazar:

Harika yaaa bayılırım böğürtlene

Menünü okumaya başlayınca Allah dedim yine akşam bozmuştur. Çünkü o kadar az yemişsin ki. Şükür akşama da bozmamışsın. Güzel menü olmuş ama güne geç başlamışsın. Yediklerini azaltman iyi olmuyor canım. Hani anlaşmıştık diyetisyen menüsü konusunda?

Tabii ki canım hoş geldin öncelikle. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan eğer formumuzu doldurup burada paylaş lütfen.

Tamam canım iyi ki haber verdin aklım sendeydi çünkü. Sen yine de diyetine dikkat et. Pazar günü görüşürüz :KK36:

Kendini çok aç bırakmışsın canım. Dengesiz ve düzensiz olmuş. Zamanla düzelteceğine inanıyorum. Biprenses uyarmış ama ben de söyleyeyim. Menülerini yazarken öğünlerini alt alta miktar ve saat olarak yaz. Aldığın sıvıları da en alta toplu şekilde yazabilirsin. Su ve yürüyüşün çok güzel olmuş.

Biz bu yıl kamp kura kura Kaputaş' tan başlayıp İzmir' e kadar kıyıdan gezerek gideceğiz. Canımızın istediği yere çadırımızı kurup kalacağız. Eminim çok güzel bir tatil olacak. Heyecanla bekliyorum :KK75:

Diyet olarak düşünme canım sen bu işi. Biz burada sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz. Sen de öyle düşün :KK39:
Dün işim çoktu canım gelemedim. Ama aklım hep sizde kaldı. :KK68:

Gel canım gel her gün menü yaz. O da bir başlangıçtır. Kötü de olsa menü bekliyorum senden.

Nerdesin kuzun kaç gündür? Toparlayamadın kendini tatilden bir süre önce. Suyun çok az olmuş. Menün hiç olmamış. Çok sağlıksız ve dengesiz.

Yediklerin çok güzel canım. Allah kabul etsin. Bir de yazarken saat ve miktar yazarsan sevinirim. Mesela taze fasulye ne kadar yedin? Su ve yürüyüş çok güzel.

Genel anlamda yediklerin güzel reddettiklerin ise harika ama kendini o kadar saat aç bırakman olmamış. O bisküvi de olmamış ama bir taneyle durabilmen alkışa değer. İnşallah güzel bir rakam görürsün bu gün :dua:
Günaydın canım. Bu hafta daha iyi olacağımızı düşünüyorum inşallah çünkü artık çok fena kızmaya başlayacağım :KK62:
Ay kaptanım valla dün o kadar toktum ki yediklerimden doydum yani çok şükür o yüzden yoksa bilerek azaltmadim. Sadece biraz midem bulanıyordu o yüzden sabah çok bişey yiyemedim. Ama akşama bozmadımm adım çıkmış dokuza :63:

Kilo Bildirimi

Geçen hafta : 98.1 Kg
Bu hafta : 96.1 Kg

Fark : 2 kg

Tatilde aldığım kiloları veriyorum çok şükür. Bu haftaki hedefim 95 olsun. LAydLiNe LAydLiNe

Maşallah maşallah 41 kere süper bir sonuç. Demek ki istenildiği zaman çok güzel verilebiliyor. :nazar::KK9:

Bence bu haftaki hedefin 94 olsun. Çünkü verebilecek kapasiten var ne dersin? Bu hafta sürekli aklından 94 ü geçir. Veeee hiç kaçamaksız haftaya cumaya 94 ü gör.

Ay kaptanım valla dün o kadar toktum ki yediklerimden doydum yani çok şükür o yüzden yoksa bilerek azaltmadim. Sadece biraz midem bulanıyordu o yüzden sabah çok bişey yiyemedim. Ama akşama bozmadımm adım çıkmış dokuza :63:

Adının çıkmasıyla alakası yok canım. Gün içinde kendini aç bırakınca akşama insanın gözü dönüyor. Bende de oluyor yani sana özel bir durum yok :KK70::KK70:

günaydın kızlar nasıl katılıyoruz gruba acaba bende varım.

Günaydın canım hoş geldin. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Kuralları okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan katılım formumuzu doldurup burada paylaş lütfen.

Kullanıcı Adı :anneyim83
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ogretmen
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:istanbu İ
Boyunuz :165
Kilonuz:69
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :duzensiz beslenme, düzensiz uyku,abur cubur yeme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kendimi iyi hissetmek için istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Neden 13. Takım? :yüreğimin götürdüğü yerdeyim

Bu sabah kilom 68.9
Kahvaltıdan önce iki bardak su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Siyah yeşil zeytin
Domates salatalık
Peynir
Çay da vardı ama icemwdim
Kahvaltıdan sonra iki bardak daha şu içtim

Maşallah maşallah 41 kere süper bir sonuç. Demek ki istenildiği zaman çok güzel verilebiliyor. :nazar::KK9:

Bence bu haftaki hedefin 94 olsun. Çünkü verebilecek kapasiten var ne dersin? Bu hafta sürekli aklından 94 ü geçir. Veeee hiç kaçamaksız haftaya cumaya 94 ü gör.
Benimde aklımdan 94 geçiyordu fazla olmasın diye söylememiştim ama madem olsun bakalım inşallah veririm dikkat edecegim

Bu sabah kilom 68.9
Kahvaltıdan önce iki bardak su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Siyah yeşil zeytin
Domates salatalık
Peynir
Çay da vardı ama icemwdim
Kahvaltıdan sonra iki bardak daha şu içtim
Canım grubu biraz incele istersen menülerimizi nasıl yazdığımızı falan senin için de fikir olur. Böyle ayrı ayrı yazmıyoruz saatleriyle birlikte hepsini toplam akşam son yemeğimiz bittiği zaman yazıyoruz ki grupça daha rahat okuyup yorum yapabilmek adına

Kullanıcı Adı :anneyim83
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ogretmen
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:istanbu İ
Boyunuz :165
Kilonuz:69
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :duzensiz beslenme, düzensiz uyku,abur cubur yeme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kendimi iyi hissetmek için istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Neden 13. Takım? :yüreğimin götürdüğü yerdeyim

Hoş geldin canım aramıza yeniden. Ben Ebru. 36 yaşındayım. İki tane kızım var. Takım kaptanıyım. Elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışıyorum. Ama tabii ki ben ne kadar yardım edersem edeyim asıl iş sizde bitiyor. Öncelikle kararlı ve istekli olmanı istiyorum. Eğer buraya kadar gelip bizi bulabildiysen başarılı olacağına da inanıyorum. İnşallah yüreğinin götürdüğü yer seni çok mutlu eder. :KK200:

Canım grubu biraz incele istersen menülerimizi nasıl yazdığımızı falan senin için de fikir olur. Böyle ayrı ayrı yazmıyoruz saatleriyle birlikte hepsini toplam akşam son yemeğimiz bittiği zaman yazıyoruz ki grupça daha rahat okuyup yorum yapabilmek adına
Sağolasın canım uyarı için,akşam yazarım tekrar

Kullanıcı adı: sekerpare87
İsim: Rabia
Meslek: Okul Öncesi Öğretmeni
Medeni Durum: evli
Çocuk sayısı: Yok
Boy: 1.60
Kilo:68
Hedef kilo: 1. Hedef 60
Kilo alma hikyem: hamilelik
Kilı verme nedenim: eski halime dönmek istiyorum
Cuma zayıflama yarışması: katılmadım
Neden 13. Takım: 13 rakamını her zaman içim sevmişimdir

Gezmeye ciktik telefon çekiyor şükür hemen kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 90.1
Bu hafta 89.7
Fark:400 gr

Ben daha fazla olacagini düşünüyordum ama eve gidince anlayacagim artık. Tartı da farklı ondan da olabilir

Back
X