- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Ahhhh şu dondurmalar dondurmalar10 temmuz çarşamba
10.30
1 haş. Yumurta
1 kk çökelek
10 y. Zeytin
14.00
1 top dondurma
17.00
Yağssız salata
Piliç pane
19.30
2 er dilim kavun karpuz
2 l su

Benim de spora başlamam lazım. Eğer grup şeklinde yapabileceksen pilates yapmanı tavsiye ederim. Evde kendin de yapabilirsin ama önemli olan kendine bir program hazırlayıp o programa uyman. Seninle kendimize bir program hazırlayalım. Birbirimizi denetleyelim. Ne dersin?Kızlar nasılsınız.valla ben girip yazıp yazıp çıkıyorum ama sohbet ortamına denk gelemedim bi türlü. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Eskiler de gelip kaybolup gitti.hadi neredeyseniz gelin sohbet edelim..valla bende diyet falan kalmadı. Koruma dönemi geçirip birkaç kilo daha veririm diye düşünüyordum ama muvaffak olamadım malesef.Allahtan kilom şuan gayet iyi çok almadım ama biraz daha vermek istiyorum en azından kilo olarak değilde spor yaparak vücudum sikilassin istiyorum.önerilerinizi alabilirim.
Kizlar Bugun ki menumu yazayim Bugun Herbalife shake icmedim aksam yemegimi Yiyip ogunlerimi bitirdim.
Kahvalti
8:30
3 yumurta ikisinin yalnizca beyazi
Kk cokelek
1 dilim avakado
Ara
Yarim avuc findik leblebi
Oglen
13:30
Salatalik, domates, 7 s.zeytin, kk b. Peynir
Aksam
17.00
2 minik yagsiz konserve balik
3 kasik yoghurt
1 kivi
Spor
1 Saat Yuruyus 10.000 adim
100 ip atlama
100 Sopa cevirme
3 bardak Herbalife cay
2 bardak yesil cay
Bu gün menün harika olmuş canım. Süper

Harika yaaa bayılırım böğürtleneYok ustunde bogurtlenler eslik ediyor![]()
Menünü okumaya başlayınca Allah dedim yine akşam bozmuştur. Çünkü o kadar az yemişsin ki. Şükür akşama da bozmamışsın. Güzel menü olmuş ama güne geç başlamışsın. Yediklerini azaltman iyi olmuyor canım. Hani anlaşmıştık diyetisyen menüsü konusunda?12.07.2018/Perşembe
10:00 = Yeşil Çay
1 kırmızı erik
10:30 = 1 kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği (midem çok bulanıyordu başka birşey yiyemedim)
13:00 = Biberli kaşarlı omlet(2 yumurta)
1 dilim çavdar ekmeği
17:00 = 6 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
18:30 = 1 küçük yeşil elma
2 lt suLAydLiNe
Tabii ki canım hoş geldin öncelikle. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan eğer formumuzu doldurup burada paylaş lütfen.
Tamam canım iyi ki haber verdin aklım sendeydi çünkü. Sen yine de diyetine dikkat et. Pazar günü görüşürüzSelam kızlar sizi çoook özledim. Mesajları okudum ama alıntı yapamadım. Öncelikle koyde olduğum için telefon çekmiyor o nedenle giremiyorum. Çeken bi yer var oraya bırakıyorum sonra bakıyorum ama sayfa açılmıyor. Şimdi gezmeye ciktik da çeken yerde yaziyim dedim
Biraz diyete uygun olmayan şeyler yemiş olabilirimama + görecek kadar değil. Bir şekilde dengelemeye çalışıyorum.
Pazar istanbul a döneceğim inşallah sonra yine tam gaz devam.
Yarın kilo bildirimini mesaj atarım sanaLAydLiNe sayfa açılmıyor çünkü.
![]()

8.00
500 ml su
9.00
Beyaz peynirli soğuk susamlı sandviç.
Şekersiz çay.
12.00
500 ml su
15.00
Dana burger
ketçaplı patates
Karaorman pastası![]()
Şekersiz 1 bardak Çay
17.00
500 ml su
19.00
1 kase cacık
Yatmadan 500 ml daha su bi fincan da Türk kahvesi içerim şekersiz.![]()
Totalde 2,5 litre su
Yürüyüş 13 Bin adim.![]()
Tüm gün dışarıda olunca diyet yalan oldu.![]()
Kendini çok aç bırakmışsın canım. Dengesiz ve düzensiz olmuş. Zamanla düzelteceğine inanıyorum. Biprenses uyarmış ama ben de söyleyeyim. Menülerini yazarken öğünlerini alt alta miktar ve saat olarak yaz. Aldığın sıvıları da en alta toplu şekilde yazabilirsin. Su ve yürüyüşün çok güzel olmuş.
Biz bu yıl kamp kura kura Kaputaş' tan başlayıp İzmir' e kadar kıyıdan gezerek gideceğiz. Canımızın istediği yere çadırımızı kurup kalacağız. Eminim çok güzel bir tatil olacak. Heyecanla bekliyorumBiz yazlıktayız canım. Geçen yıl bir otele gitmiştik. Ben Otel Tatilini çok sevmiyorum. Kemerde Bir Oteldi. Fena değildi ama denize sıfır olmadığından öneremeyeceğim.![]()

Hayatımda ilk kez diyet yapacağım. Bu hafta olmadı ama önümüzdeki haftaya insallah düzgün bir diyet olacak.
Diyet olarak düşünme canım sen bu işi. Biz burada sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz. Sen de öyle düşün

Dün işim çoktu canım gelemedim. Ama aklım hep sizde kaldı.Sevgili kaptanim nerelerdesiniz gorunmuyorsunuz![]()

Gel canım gel her gün menü yaz. O da bir başlangıçtır. Kötü de olsa menü bekliyorum senden.Kaptanım diyete başlamaya çalışıyorum hep sonu hüsran oluyor benim amacım diyete başlayıp bozmadan devam edip aranıza katılmak böyle başarîrsam hem menülerim güzel olur hemde cuma tartî gününde güzel sonuç alırım
Nerdesin kuzun kaç gündür? Toparlayamadın kendini tatilden bir süre önce. Suyun çok az olmuş. Menün hiç olmamış. Çok sağlıksız ve dengesiz.12 temmuz listem
Kahvalti 8.30
Iki ince dilim cavdar ekmeginden tost
Cay
Saat 12.00 de 3 kaşık sutlu cici bebe oglum yemedi bana kaldi
Saat 15.00
1 kirmizi erik
Akşam 18.30
Yarim dilim hamurunu kendim actigim börek
1 buçuk litre su
Yarim saat yürüyüş
Bugun tum gun boyunca karnim ve midem ağrıdı uf halada ağrıyor sanirim soguk aldim ve adet donemi.. Ufff
Yediklerin çok güzel canım. Allah kabul etsin. Bir de yazarken saat ve miktar yazarsan sevinirim. Mesela taze fasulye ne kadar yedin? Su ve yürüyüş çok güzel.Ben bugün oruçluydum o yüzden sadece akşam yemeği yedim. Listem şu şekildeydi;
- taze fasülye
- 1 dilim tam buğday ekmek
- 3 adet köfte
- yağsız salata
- yarım kase yoğurt
İftar sonrası 2 lt su içtim
Yarım saat de yürüyüş ;-)
Genel anlamda yediklerin güzel reddettiklerin ise harika ama kendini o kadar saat aç bırakman olmamış. O bisküvi de olmamış ama bir taneyle durabilmen alkışa değer. İnşallah güzel bir rakam görürsün bu gün12 temmuz perşembe listem
Sabah Kahvaltı Yapamadım. Oğlumun mezuniyet balosu vardı bugün. Kıyafet Aldık Beyzadeye... 13.30a Kadar Aç kaldım ki hipoglisemik atağa ramnak kala yemek yedim
13.30
1 avuç büyüklüğünde tavuk ızgara
Yağsız salata
15.00
Bir adet torku bisküvi
Şekersiz Çay
20. 15
3 et köfte... yağsız
Yağsız Salata
Su 2 l kadar
Spor yine yok
Yarın malum tartı günü
Neler reddettim
Burger menü
O menüden alan kızımın yemediği patates cipsleri
Dondurma
Kola
Meyve... eşim hazırlamış bana getirmiş
Hemmen kızıma sattım... öpüyorum kendimi. Ve ayrıca bugün hiiiiç ekmek yemedim
Tebrikler Latissss
Kendi kendimi şımartmanın ardından uyuyabilirim artıkkkk

Günaydın canım. Bu hafta daha iyi olacağımızı düşünüyorum inşallah çünkü artık çok fena kızmaya başlayacağımGünaydın kızlar. Menüleri okudum da biz gerçekten eskisi gibi değiliz bence. Artık kendimize dur demenin zamanı geldi. Bu hafta çok çok dikkat edeceğim kendi adıma. Malûm bugün tartı günü sonuçlarınızı yazmayı unutmayın arkadaşlar.