Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilomu yazıyorum

geçen cuma 60.00 kilo
bu cuma 59.8 kilo
fark -200 g
% 0,33

bu arada geçen cuma ve bu cuma farklı tartılarda tartıldığımı belirteyim. gelecek cuma da bugünkü ile aynı tartı olmayacak. ama yediğim dondurmalar ve akşam öğünlerimin bazan çok geç olması... uzun araba yolculuğu yapmak...bir de tatil modu... sonunda 59 lu bir değer gördüğüme bile çok seviniyorum.

gelecek hafta hedefim 58 li bir değer görmek olsun

Aslında şöyle birsey yapsak nasil olur bayanlar?? Mesela pazartesi günü leslie gunu olsun kim kac dakika yaparsa yapsin ama yeterki yapsin
Sali gunu ip atlama olsum ayni sekilde kim ne kadar yaparsa
Çarşamba gunu plates gunu olsun
Perşembe bos kalsin
Cuma cumartesi de yürüyüş aslnda biz boyle bi plan yapsak herkes uymak zorunda klcak 5 10 dakika bile olsa yapmis olcak

aslında güzel olur. ben varım. :KK49:
listeye zumbayı da ekleyelim :spor:

Aslında şöyle birsey yapsak nasil olur bayanlar?? Mesela pazartesi günü leslie gunu olsun kim kac dakika yaparsa yapsin ama yeterki yapsin
Perşembe bos kalsin
Cuma cumartesi de yürüyüş aslnda biz boyle bi plan yapsak herkes uymak zorunda klcak 5 10 dakika bile olsa yapmis olcak
Aa gerçekten çok mantıklı fikir. Ben mesela sürekli aynı şeyi yapınca sıkılıyorum.

Aa gerçekten çok mantıklı fikir. Ben mesela sürekli aynı şeyi yapınca sıkılıyorum.
Bu arada hosgeldin canim. Ben sıkılmaktan cok sporu ha bugun yaparim ha yarin yaparim diye kendimi erteliyorum. Böyle olursa bi duzene oturur diye düşünüyorum

Oglen yine dışarıdayım. Hem de Ikea. Gel de o köftelerden yeme şimdi. :oops::kk77:

Sanırım yaz mevsimi Benim diyetim icin pek uygun bir mevsim değil. Eylül’de aldığım 4 kiloyu vereceğime Eminim. Ama bunu Temmuz’da yapmak da zor olsa da denemeye değer.:KK49:

En azından kahvaltım sağlıklı ve diyete uygundu. (Fukara tesellisi) :110:

Geçen hafta 59.4 kg
Bugun 59.7 kg
+300 gr eklemişim vermek yerine. :duduk:o_O

Üye alımı hala devam ediyorsa bende aranıza katılabilir miyim?
Kullanıcı Adı :fiyona5

İsim (İsteğe Bağlı ):deniz
Mesleginiz:inşaat mühendisi
Yaşınız :29
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :154
Kilonuz:71.7
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :her zaman sevimli ve şişman kız:)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Kendimi mutlu edebilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Neden 13. Takım? :Çünkü bugün ayın 13:)

Perşembe bos kalsin
Bence güzel fikir olabilir ben katılırım. Ama pilates topum falan yok :KK43: ip falan alırım

Oglen yine dışarıdayım. Hem de Ikea. Gel de o köftelerden yeme şimdi. :oops::kk77:

Sanırım yaz mevsimi Benim diyetim icin pek uygun bir mevsim değil. Eylül’de aldığım 4 kiloyu vereceğime Eminim. Ama bunu Temmuz’da yapmak da zor olsa da denemeye değer.:KK49:

En azından kahvaltım sağlıklı ve diyete uygundu. (Fukara tesellisi) :110:

Geçen hafta 59.4 kg
Bugun 59.7 kg
+300 gr eklemişim vermek yerine. :duduk:o_O
Canım tekrar hoşgeldin. Takımımızda söyle birşey var ki deneme süresinden sonra takıma katılan herkesin kilosu cuma günü toplanıp takım ortalamasıyla birinci sonuncu belirleniyor. Bu yüzden bırak almayı verdiğimiz 100 gr bile çok önemli. Çünkü takımın ortalamasını etkiliyoruz. Sonuç olarak burda cuma yarışları adi üzerinde. Tabiki hepimizin malum dönemleri oluyor +kilolar gördüğümüz zamanlar oluyor. Önemli olan bizim bu yola baş koymamız ve bunun için de elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Eğer aslında çokta kilo vermeye niyetli değilsek sadece acaba yapabilir miyim diye bu gruplara girersek takimin hakkına da girmiş oluyoruz aldığımız kilolar ortalamayı etkilediği için. Şuan siz deneme sürecinde olduğunuz için etkilemiyor ortalamayı. Zaten 2 hafta üst üste kilo veremeyen takıma alınmıyordu diye hatırlıyorum (yanlışsam lütfen düzelt kaptanım yanlış birşey söylemek istemem) LAydLiNe LAydLiNe Umarim hepimiz hedeflerimize ulaşabiliriz bol bol eksiler canım

Canım tekrar hoşgeldin. Takımımızda söyle birşey var ki deneme süresinden sonra takıma katılan herkesin kilosu cuma günü toplanıp takım ortalamasıyla birinci sonuncu belirleniyor. Bu yüzden bırak almayı verdiğimiz 100 gr bile çok önemli. Çünkü takımın ortalamasını etkiliyoruz. Sonuç olarak burda cuma yarışları adi üzerinde. Tabiki hepimizin malum dönemleri oluyor +kilolar gördüğümüz zamanlar oluyor. Önemli olan bizim bu yola baş koymamız ve bunun için de elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Eğer aslında çokta kilo vermeye niyetli değilsek sadece acaba yapabilir miyim diye bu gruplara girersek takimin hakkına da girmiş oluyoruz aldığımız kilolar ortalamayı etkilediği için. Şuan siz deneme sürecinde olduğunuz için etkilemiyor ortalamayı. Zaten 2 hafta üst üste kilo veremeyen takıma alınmıyordu diye hatırlıyorum (yanlışsam lütfen düzelt kaptanım yanlış birşey söylemek istemem) LAydLiNe LAydLiNe Umarim hepimiz hedeflerimize ulaşabiliriz bol bol eksiler canım

İyi o zaman. Size kolay gelsin. Çıkıyorum ben.

***13.TAKIM 577. ETAP***

polekey2244(62.8///%) Geçen hafta bildirim yapmayan üyenin kilosu ikiye bölündü.
merryangel (69.2///%)
solmez (90.1///%)
Birprensess (98.1///%)
Latiska (60///%)

13. Takım ortalaması: %

13. TAKIM 577. Etap Free Liste

ada81 (70///%) 562. Etapta izne ayrılan üye
LAydLiNe (63.6///%) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 59.8
Nisaca (119.3///%)Yeni Üye Baş. Tar: 18 Mayıs 2018 Baş.Kil:120 Hedef:75

umudum2 (55.2///%) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 55.1
Kriziantemcicegi(74///%) Bildirim yapmadı. İzne ayrıldı. (576. Etap)
aylahl (74.3///%) 575. Etapta 75.2 kiloyla izne ayrılan üye
cankizzzz (85.6///%) 577. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye

bekolim (76.7///%) Yeni Üye Baş. Tar: 6 Temmuz 2018 Baş.Kil:76.7 Hedef:50
teacheralla(60///%) Yeni Üye Baş. Tar: 6 Temmuz 2018 Baş. Kil: 60 Hedef: 57
anneyim83(69///%) Yeni Üye Baş. Tar: 13 Temmuz 2018 Baş. Kil:69 Hedef:60
Sekerpare87(68///%) Yeni Üye Baş. Tar: 13 Temmuz 2018 Baş. Kil:68 Hedef:60

13. Takım free ortalaması:%

İyi o zaman. Size kolay gelsin. Çıkıyorum ben.
Ben yanlış birşey demedim canım çıkman için de demedim nasıl okursan öyle anlarsın burda birbirimize destek olmak ve bilgi vermek için varız grubun bazı kuralları var bende bunlardan birini söyledim

Ay inşaallah canım ya.ben kesin 2 kilo vermişimdir dedim ama 1 kilo gitmiş aşırı kiloluk um aslında ilk haftalarda daha çok vermem gerek ama çok dirençli bi metabolizmamı var ne zaman kırılacak bu direnç acaba
Yeşil Çay gibi bitki çayları iç canım benimde metabolizmam yavaştı normalde ama diyete başlayınca birden hızlandı yediğimiz sağlıklı yemekler sayesinde ve günde en az 1 tane yeşil çay tüketmeye çalışıyorum bazen listeye eklemeyi unutuyorum onu. Sende dene istersen ben inanıyorum zayıflayacağız

***13.TAKIM 578. ETAP***

polekey2244(62.8/63/-0.2/%-0.32)
merryangel (69.2/68.8/0.4/%0.58)
solmez (90.1/89.7/0.4/%0.44)
Birprensess (98.1/96.1/2/%2.04)
Latiska (60/59.8/0.2/%0.33)

13. Takım ortalaması: %0.614

13. TAKIM 578. Etap Free Liste

ada81 (70///%) 562. Etapta izne ayrılan üye
LAydLiNe (63.6/64.5/-0.9/%-1.42) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 59.8
Nisaca (119.3/118.4/0.9/%0.75)Yeni Üye Baş. Tar: 18 Mayıs 2018 Baş.Kil:120 Hedef:75

umudum2 (55.2///%) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 55.1
Kriziantemcicegi(74///%) Bildirim yapmadı. İzne ayrıldı. (576. Etap)
aylahl (74.3///%) 575. Etapta 75.2 kiloyla izne ayrılan üye
cankizzzz (85.6///%) 577. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye
bekolim (76.7/73.2/3.5/%4.56) Yeni Üye Baş. Tar: 6 Temmuz 2018 Baş.Kil:76.7 Hedef:50
teacheralla(60/59.7/0.3/%0.5) Yeni Üye Baş. Tar: 6 Temmuz 2018 Baş. Kil: 60 Hedef: 57
anneyim83(69///%) Yeni Üye Baş. Tar: 13 Temmuz 2018 Baş. Kil:69 Hedef:60
Sekerpare87(68///%) Yeni Üye Baş. Tar: 13 Temmuz 2018 Baş. Kil:68 Hedef:60

13. Takım free ortalaması:%

Üye alımı hala devam ediyorsa bende aranıza katılabilir miyim?
Kullanıcı Adı :fiyona5
İsim (İsteğe Bağlı ):deniz
Mesleginiz:inşaat mühendisi
Yaşınız :29
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :154
Kilonuz:71.7
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :her zaman sevimli ve şişman kız:)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Kendimi mutlu edebilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Neden 13. Takım? :Çünkü bugün ayın 13:)

Hoş geldin Deniz' cim aramıza. Ben Ebru. İnşallah o her zaman sevimli ve şişman olan kız zayıf ve güzel bir kız olarak ayrılacak takımımızdan. Takımımızı seçme nedenine de bayıldım :KK70:

Back
X