Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben 118 ile hamile kaldım 108 e düştüm son 3 ay 116 çıktım doğumdan sonra 107 kilodum canım. Ben Emzirme döneminde alıyorum kiloyu vermem zor oluyor .
İlk oğlumda da 104 ile hamile kaldım 102 ye düştüm 112 ile doğuma gittim doğum sonrası 105 idim Emzirme dönemi 118 çıktım öyle oldu canım benim. Ben hamilelik lerim de tatlı özellikle şuruplu tatlı çikolata yiyemiyorum et yiyemiyorum Allah tarafından o da işte her metabolizma farklı kilolu hamilelik geçirdim iki çocuğuma da sıkıntısız normal doğum yaptım şükür ama boyum 178 belkİ ondan .sen yinede hamilelik düşünüyorsan sağlıklı beslen çok kilo almamaya çalış.inşaallah güzel bi hamilelik geçirirsin.
Benim sıkıntım sağlıklı seçimler yapamamak çikolata pilav hamur işi çok seviyorum uzak durunca sporla da deslekleyince veririm inşaallah kiloları sorun sağlıklı beslenmeye
Hakkında hayırlısı olsun canım benim
Sağol canım benim inşallah veririz de sağlıklı sağlıklı yaşarız artık herşeyi

Menümü yazayım

10.30 herbalife Shake

12.30 kivi 9 kiraz 1 dilim ananas 1 bisküvi

18.00 balık salata meze

1 saat yürüyüş
100 ip atlama
100 sopa çevirme

3 lt su
3 brdk herbalife cay
1 brdk yeşil çay

Bugün 2 öğün yapayım dedim bakalım nasıl olacak

Ben şu an kurstayim,akşam yemeği yiyemedim geç kaldığım için.kursa gelip kahve icecektim ama makine bozuk.8 de bitecek dersim eve gidince çay içerim sadece yemek için geç oluyor
Canım kendini ac bırakma çorba içersin kolay gelsin. Ne kursuna gidiyorsun

Menümü yazayım

10.30 herbalife Shake

12.30 kivi 9 kiraz 1 dilim ananas 1 bisküvi

18.00 balık salata meze

1 saat yürüyüş
100 ip atlama
100 sopa çevirme

3 lt su
3 brdk herbalife cay
1 brdk yeşil çay

Bugün 2 öğün yapayım dedim bakalım nasıl olacak
Canım çok az olmuş 2 öğün yapacaksan kahvaltını mutlaka yapman gerek afiyet olsun

14.07.2018 / Cumartesi

11:00 = Bisküvi ve kek
1 bardak çay

13:00 = 2 kase sütlü mercimek çorbası
2 minik dilim tam buğday ekmeği

Saat yok= Yarim dilim kaşar peyniri çay

18:45 = 1 kase mercimek çorbası
1 ufak dilim tam buğday ekmeği

2 lt su

14 Temmuz öğünlerim

Kahvaltı

1 kk light peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 salatalık
2 ceviz
1 su bardağı süt

Ara öğün
1 şeftali

Öğlen
1 kase çorba
Tavuklu salata

Ara
1 fincan şekersiz Türk kahvesi

Akşam
Altinkilic orman meyveli kefir 250 ml.

Yatmadan da bir fincan daha şekersiz Türk kahvesi içerim

———————
Yüyüş 7 Bin adim

Su 2litre

14.07.2018 cmt
10:00 Sabah:2 haşlanmış yumurta -süzme peynir-2dilim kepek ekmeği
14:00 öğle : fırında köfte 4adet-sebze haşlama(kabak-patlıcan-kırmızı biber)
20:00 aksam: kabak sote-yoğurt-1dilim kepek ekmeği-süzme peynir
Spor olarakta bol bol yüzdüm

14.07.2018 / Cumartesi

11:00 = Bisküvi ve kek
1 bardak çay

13:00 = 2 kase sütlü mercimek çorbası
2 minik dilim tam buğday ekmeği

Saat yok= Yarim dilim kaşar peyniri çay

18:45 = 1 kase mercimek çorbası
1 ufak dilim tam buğday ekmeği

2 lt su

Sende benim gibi ekmekten vazgecemeyenlerden misin

Sende benim gibi ekmekten vazgecemeyenlerden misin
Vazgeçemeyen değil de listemde yazdığı için yiyorum daha çok. Ben ac kalınca tatliya abur cubura saldıran bir insanım bugünde sade çorbayla doyulmayacagi için yedim. Ama yediklerimiz çok değil ki benim ilk diyetisyen listemde 5 dilim ekmek vardı. Birde uzun ekmeğin dilimlenmiş halini düşün benim ekmeklerim öyle ya çok ince ve küçük firin ekmeği değil yani :eğlence:

Vazgeçemeyen değil de listemde yazdığı için yiyorum daha çok. Ben ac kalınca tatliya abur cubura saldıran bir insanım bugünde sade çorbayla doyulmayacagi için yedim. Ama yediklerimiz çok değil ki benim ilk diyetisyen listemde 5 dilim ekmek vardı. Birde uzun ekmeğin dilimlenmiş halini düşün benim ekmeklerim öyle ya çok ince ve küçük firin ekmeği değil yani :eğlence:
Çok olduğu için dememiştim aslında ;) ben ekmeksiz yediğim zaman doymuyorum da sende mi acaba dedim

Kajvakti
Sabah 9
1 yumurta 1 kk beyaz oeynir
3-4 dilim kaşar
5-6 zeytin
1 salatalık1 domates
1 biber

Öğlen 13-14
3-4 parça et döner
1 kase mercimek çorbası

Akşam 20
Taze fasulye
İki kaşık pilav
1 kase yogurt

3 litre su
Leslie 1
40 dakika yuruyus
Telefon uygulamasından egzersiz yapyin

Ben 118 ile hamile kaldım 108 e düştüm son 3 ay 116 çıktım doğumdan sonra 107 kilodum canım. Ben Emzirme döneminde alıyorum kiloyu vermem zor oluyor .
İlk oğlumda da 104 ile hamile kaldım 102 ye düştüm 112 ile doğuma gittim doğum sonrası 105 idim Emzirme dönemi 118 çıktım öyle oldu canım benim. Ben hamilelik lerim de tatlı özellikle şuruplu tatlı çikolata yiyemiyorum et yiyemiyorum Allah tarafından o da işte her metabolizma farklı kilolu hamilelik geçirdim iki çocuğuma da sıkıntısız normal doğum yaptım şükür ama boyum 178 belkİ ondan .sen yinede hamilelik düşünüyorsan sağlıklı beslen çok kilo almamaya çalış.inşaallah güzel bi hamilelik geçirirsin.
Benim sıkıntım sağlıklı seçimler yapamamak çikolata pilav hamur işi çok seviyorum uzak durunca sporla da deslekleyince veririm inşaallah kiloları sorun sağlıklı beslenmeye
Hakkında hayırlısı olsun canım benim
Merhaba bende sizin gibiyim hamilelikte kilo verip emzirme döneminde alıyorum 122 ye kadar ciktim şuan 112 civarıyım boyumuzda aynı boydan kurtariyoruz biraz ama olmuyor böyle

Back
X