Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım takımımıza. Hep beraber istediğimiz kilolara geleceğiz inşallah. Takım kaptanımızHepinize günaydın kabul edildim mi anlamadım
Az evvel iğneden çıkınca eczanede tartıldım.
Geçen hafta vermek yerine almıştım ama bu hafta vermişim.
57.8 kg
arkadaslar merahaba dun telefonumda problem oldu gıremedım nete gırecegım bı yer de yoktu
umarım sorun olmaz
gecen hafta kılom 73.3
bu hafta 71.8
fark:1.5 kilo
Tebrik ederim canım çok iyi vermişsinarkadaslar merahaba dun telefonumda problem oldu gıremedım nete gırecegım bı yer de yoktu
umarım sorun olmaz
gecen hafta kılom 73.3
bu hafta 71.8
fark:1.5 kilo
Hayırlı yolculuklar canım kazasız belasizBirazdan yola çıkacağız abimlere gidiyoruz gezmeye. Ugrayamazsam merak etmeyin
Günaydın iyi diyelim iyi olalım,bugün çok keyifsizim hiçbir şey yiyemedim iki lokma poğaça sütlü kahve ,normalde canım sıkılınca daha çok yerdim bu sefer tam tersi olduSelam kızlar
Nasıl gidiyor hafta sonu?
Hayırlı yolculuklar canım kazasız belasiz
Selam kızlar
Selam canım benim çok güzel motivasyonlu ve istekli gidiyor çok şükür şimdi öğle yemeğimi yedim oturuyorum senin nasıl gidiyorSelam kızlar
Evet canim yuet disindan seyahat Ettigim icin Bir kosturmaca vardi ayrica nette cekmedi Telefon konusu gozumden kacmis kaptana vereyimTebrik ederim canım çok iyi vermişsin
Cuma günleri kilo bildirimlerimiz çok çok önemli canım kaptanımız bu konuda çok hassas biliyorsun ortalamayı etkiliyor diye. Telefon numaralarını istedi kaptan verdin mi bilmiyorum belki gözünden kaçmıştır diye söylemek istedim böyle zamanlarda ulaşmak için hepimizin var kaptanda numaramız
Tesekkur ederim canimÇok iyi canım maşallah
Sende çok iyi vermişsin canım tebrikler
Birazdan yola çıkacağız abimlere gidiyoruz gezmeye. Ugrayamazsam merak etmeyin
21.07.2018/Cumartesi
10:00 = 1 haşlanmış yumurta
2 çeşit 1kk peynir
Domatez,Salatalık,Çarliston biber
4 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
11:45 = Orta türk kahvesi
13:00 = 1 kase Domates çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
18:20=Yumurta, peynir, zeytin, biber, Salatalık, kavun, 1.5 küçük dilim normal ekmek
2 lt su. 1 paket ikram bisküvi
Spor olarak yüzmek
Bugün çok kötü beslendim kabul ediyorum.
Kahvaltı iki lokma pogaca 9 da
Öğlen 12 de sütlü türk kahvesi
Ara bir dilim pasta 15 te
Akşam 18 de köfte 3 tanr ayran bir bardak