Sabah eşimle bankada işimiz vardı çıktım hem yürüdüm hem işimizi hallettik. Kızı da parka göturdum. Eşim bu aksam memlekete gidecek bi tarla işi var onun işlemleri için 1-2 gün kalıp dönecek. Bende aksam anneme geçeceğim.
Gorumcem hamile 37+1 haftalik. Kendi doktoru uzak bir ilçede. Yakındaki devlet hastanesine gitmiş nts çektirmek için. Doktor muayene de etmiş. Çocuğun bağırsaklarinda şişme görmüş. Eğitim Araştırma hastanesine git demişler. Doğum sonrası hemen ameliyat gerekebilir demiş.
Çok moralim bozuldu. Icime bişey oturdu çok üzüldüm. Ona moral vermeye çalıştım ama bilmiyorum ne kadar ise yaradı.
Kendi doktoruna gidecek yarın. Bakalım o ne diyecek. Doğum sırasında çocuk cerrahinin da olmasi lazim. Belki Sezeryana alırlar planlı olarak hemen çocuğu da ameliyata alırlar.
Onunla birlikte hamile kalanlardan ikisi düşük yaptı. Birinin ikizleri olacaktı 7 aylık karnında öldü. Bunlardan korkularindan ismini bile koymadilar. Hele bir doğsun da dediler. Inşallah sağlıcakla doğar kucaklarina alırlar ya