Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kalktigimdan beri mutfaktayim. Kendime ayrı eşime ayri yemekler yaptım. Kızıma da çorba yaptım. Anca bitti. Dışarı çıkacağım şimdi. Pazar var bugün ananas alacağım. Pazardakilerin makinası var kabuğunu temizliyor iyi oluyor. Hem bi yürüyüş de yapmış olurum. Akşam üstü tekrar çıkacağım yürüyüş için.

Kalktigimdan beri mutfaktayim. Kendime ayrı eşime ayri yemekler yaptım. Kızıma da çorba yaptım. Anca bitti. Dışarı çıkacağım şimdi. Pazar var bugün ananas alacağım. Pazardakilerin makinası var kabuğunu temizliyor iyi oluyor. Hem bi yürüyüş de yapmış olurum. Akşam üstü tekrar çıkacağım yürüyüş için.
ananas bende çok severim yoğurtla birlikte tükettiğimde bende iyi wc çalıştırıyor ;)

bende kızımı gönderdim kreşe birazdan yürüşe başlarım 1 satte yürüyüş yaparım akşam parktada belki biraz yürürüm ....cuma günü tartılma kararı aldım cuma günü tartılıp yoluma devam edecem... ama diyete başladım tabii ;))

canım toparlanamadın mı hala 4 gündür menü yazmıyorsun. bugün 5. gün olacak. bu kadar uzak kalma takımdan gel biran evvel.
Haklisin canim ama cocukla tek basima cok zor oldu inan. Annemle yengem geldi sağolsunlar toparliyorlar smdi yarin nakliye gelicek insallah cookk isim varrr hatta ben 1 haftalik izine ayrilsam bile yeridir yani o kadar yogunum

Haklisin canim ama cocukla tek basima cok zor oldu inan. Annemle yengem geldi sağolsunlar toparliyorlar smdi yarin nakliye gelicek insallah cookk isim varrr hatta ben 1 haftalik izine ayrilsam bile yeridir yani o kadar yogunum
Canım ev mı taşıyorsun,kolay gelsin. İki ay önce de ben taşındım. Üç çocukla çok ama çok zordu tek başıma. Apar topar toparlandıgim için yerlwsmem çok zor olsu

Dünkü menüm

11.00 kahvaltı
-yarımdan az simit
-1 kk beyaz peynir
-1 domates
-1/2 salatalık
-4 zeytin
-1 tk reçel

16.00 ara öğün
-1 fırında yoğurtlu mücver
-1/2 kurabiye

2,5 lt su
3 katlı evin silip süpürülmesi ve 2 terasla bahçe yıkanması :temizlik:

Not: ara öğünün olmadığının farkındayım ama misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş misali elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum, bu hafta 100 gr bile vermiş olsam sevinicem:KK28:

Günaydın canlarim:KK54:bugun cokk ama çok mutluyum,kabak diyeti ikinci gundeyim,işe yarıyor mu diye kontrol ettim kilomu .dün sabah bir önceki akşam yuzunden kilom 69 du. Bu sabah işe 67.8 :KK6:cok uzun zaman sonra 67 leri görmek beni çok ama çok mutlu etti.aksam biraz acıktım ama yemedim iyiki yememisim.yike.zayif olmak,yine gerçekten ama gerçekten iyi hissetmek istiyorum.ozgurce giyinmek,oram buram çıktı derdi olmadan giyinmek istiyorum.

İyiki takimdayim benim için çok iyi oldu, seviyorum hepinizi:KK60:
Baya işe yaramış demekki canım. Maşallah

canım kolay gelsin taşınmak zor ama bi o kadarda iyi oluyor ben taşınırken evde ne var ne yok atıyorum ev hafifliyor ;)

bende 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım çok yoruldum.. birazda akşam parkta yaparım akşama toplu sporumu yazarım ;)

kızlaaar nerelerdesiniz? kimseler yok
ben dışardan gelince öğle yemeğimiyedim sonra kızı yatırdım uykuya. biraz sosyal medyaya takıldım derken bi uyku bastırdı. yattım uyudum 1,5 saat . kalktım kahve yaptım kendime şimdi. kız daha uyuyor
bu gece uykum gelmez artık herhalde bu uykudan sonra

dün gece rüyamda üstümde gelinlikle ortalık topladım ve pirinç pilavı yaptım.
sonra uyandım tekrar uyudum ve aynı rüyaya devam ettim.
annemler gelmiş güya ortalığı toplamaya söylendim onlara ben üstümde gelinlikle ortalığı topladım şunları şunları yaptım diye.
bugün de uyudum ya yine rüyamda pilav yapıyordum ama şehriyeleri yanıyordu ki uyandım.
tabirlere baktım iyi şeyler yazıyor hep. hayır olsun bakalım

dün gece rüyamda üstümde gelinlikle ortalık topladım ve pirinç pilavı yaptım.
sonra uyandım tekrar uyudum ve aynı rüyaya devam ettim.
annemler gelmiş güya ortalığı toplamaya söylendim onlara ben üstümde gelinlikle ortalığı topladım şunları şunları yaptım diye.
bugün de uyudum ya yine rüyamda pilav yapıyordum ama şehriyeleri yanıyordu ki uyandım.
tabirlere baktım iyi şeyler yazıyor hep. hayır olsun bakalım
Hayır olsun canım. Bende dükkana indim yemek yedik kuzenim gitti falan eve geldim kendimi çok halsiz hissettim kolum kanadım kırılmış sanki. Şimdi duş alıp yatıcam biraz

Merhaba arkadaslar Nasilsiniz ben sikintilarimi birazda olsun hhallettim araniza dondum

Bugun ki menum
9:00
2 hasl yum beyazi

12:00
1 seftali

15:00
Ekmek Arasi salatalik domates 5 zeytin

Su 3 lt
Yesil cay 3 bardak

Spor 1 Saat yuruyus

Merhaba arkadaslar Nasilsiniz ben sikintilarimi birazda olsun hhallettim araniza dondum

Bugun ki menum
2 hasl yum beyazi

1 seftali

Su 3 lt
Yesil cay 3 bardak

Spor 1 Saat yuruyus
Canım afiyet olsun ama çok çok sağlıksız olmuş çok az yemissin

25.07.2018/Çarşamba

11:30 = Yumurta, menemen
1 tane köfte, sucuk
Biber,domates,2 zeytin, 1kk peynir
Çay, 2 dilim tam buğday ekmeği

17:00 = 1 tabak Tavuklu patates (fırında)
Bir avuç içi kadar buğday ekmeği

1.5 lt su biraz yürüyüş

Hemen fırsar bulmuşken menümü yazıyorum :KK16:

11.00 kahvaltı
-4 yk menemen
-1 dilim tam buğday ekmek
-1 kk beyaz peynir
-4 zeytin

16.30 ara öğün
-1 orta boy kırmızı erik

18.30 akşam yemeği
-1,5 kase tarhana çorbası

3,5 lt su
1 saat yüzme

Bugun ki menum
2 hasl yum beyazi

1 seftali

Su 3 lt
Yesil cay 3 bardak

Spor 1 Saat yuruyus

Afiyet olsun canım ama bence de az olmuş. Akşam ogununu de atlamissin. Öğün atlamak sağlıklı beslenmeye uygun degil

25.07.2018/Çarşamba

11:30 = Yumurta, menemen
1 tane köfte, sucuk
Biber,domates,2 zeytin, 1kk peynir
Çay, 2 dilim tam buğday ekmeği

17:00 = 1 tabak Tavuklu patates (fırında)
Bir avuç içi kadar buğday ekmeği

1.5 lt su biraz yürüyüş

Afiyet olsun canım yine ara öğünlerini atlamissin. Patates diyet için uygun değil. Dün de az yemistin diye hatırlıyorum

Hemen fırsar bulmuşken menümü yazıyorum :KK16:

11.00 kahvaltı
-4 yk menemen
-1 kk beyaz peynir
-4 zeytin

16.30 ara öğün
-1 orta boy kırmızı erik

18.30 akşam yemeği
-1,5 kase tarhana çorbası

3,5 lt su
1 saat yüzme

Afiyet olsun canım menün güzel. Suyun biraz fazla olmuş sanki. 100 kilo iken 3,5 lt iciyordum ben şimdi azalttım 2,5 iciyorum. Fazlası da zarar kararında icmeli

Back
X