Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet spor şart gerçekten.
Ben de selülit dışında çatlak patlak herşey mevcut. 2 hamilelik kilo alıp vermek mahvetti vücudumu.
Sporla çatlaklar geçmez ama en azından giyinikken düzgün görünürüm
Doğum kesinlikle çok etkiliyor,üç doğum yaptım ben de. İlk gebeliğimde 22 kilo aldım sonrakilere 13 kilo.cok fark var kilo verme konusinda.22 yi vermek çok ama çok zordu.

Kızlar bugün uğrayamadım çok mesajları okuyup çıktım ara ara. Şehir dışında işlerim vardı da onlarla ilgileniyordum. Sonra eve gelip standart günlük işlerle ilgilendim. Balkonu yıkadım şimdi kahve içiyorum

inşallah burada birbirimize destek olarak elvedaaaaaa diyeceğiz kilolarımıza :KK66:) spor şart spor olmayınca bende kilo veremiyorum... hem spor sayesinde olduğum kilomdan daha az gözüküyorum... benim alt tarafım iyide göbek bölgem pek fenaaaaaaaaaaaa :KK51:
Doğumdan sonra benimde göbeğim çok fena sarktı diyet ve sporla internetteki gibi eski haline dönen var mıdır acaba ? Bu konu çok moralimi bozuyor :KK43:

Doğumdan sonra benimde göbeğim çok fena sarktı diyet ve sporla internetteki gibi eski haline dönen var mıdır acaba ? Bu konu çok moralimi bozuyor :KK43:

Kardiyo eşliğinde kilo verip ideal kiloya yaklaşmaya yakın pilatese başlayıp devam etmek lazım. Herhalde toparlanır göbeklerimiz.

Mutfağı kapattım yediğimi yazayım:

9.30 2 yumurta peynir maydonoz
11.30 türk kahvesi
13.30 kabak detoksu (yağsız tavada kabak ve yoğurt)
16.00 karpuz (2 porsiyon gibi olmuştur)
19.00 yoğurtlu kabak, semizotu, salata (sırf kabağa dayanamadım karışı yaptım)

Su az içtim yarım litre ancak olmuştur, 2 litreye tamamlayacağım.
1 saat 15 dk spor

Lesli iyi topluyor gecen sene lesli yapmıştım bayagi toplamıştı göbeğim...lesli tavsiye ederim....

Bugun menu
Karatay kahvaltisi
2 yumurta yağda (2. Yumurtanin beyazi sadece )
7 yeşil zeytin
Peynir
1 salatalık
Yesillik
10 adet yer fıstık

Ara
1 bardak ayran

Aksam 17.40
1 adana
Booolll salata
Bi parca lavaş serçe parmağı büyüklüğünde.

2.5 lt su icildi
45 dakika eliptik ac karnina
45 dakika yürüyüş
20 dakika basketbol oynadım parkta

Kas yaptim :olamaz: bakalım yarin tarti ne diyecek
.

Dışarıdaki aran olmamış ama onun haricinde güzel menü. Afiyet olsun. Geçen sefer zencefil ya da zerdeçal ters etki yapmıştı. Umarım bu kez olmaz.

Çekirdek ve pasta haricinde gayet güzel bir menü ama akşam yediğin meyveler olmamış. Geç yenilen meyvelerin şekerleri direkt yağ olarak depo ediliyor o yüzden yemememiz lazım.

Öğün saatlerini mutlaka dğiştirmen lazım. Yürüyüş ve yüzme harika. Krizi güzel atlatmışsın.

Güya bize program hazırlayacaktım. Bir türlü fırsatım olmadı. Kusura bakma lütfen :oops:

O zaman azaltma canım içebiliyorsan iç. Ama en fazla 3 olsun 3 ü geçme.

Yediklerin gayet güzel. Kahvaltın geç olmuş. Su çok az olmuş. En az 2 lt içmeye çalış canım.
Dua et uzaktasın canım yoksa bir güzel sopalardım seni. Böyle menü mü olur? İşkence ediyorsun resmen kendine. Su çok az. Hasta olacaksın dikkat et lütfen.
Estağfurullah. İşin gücün var vaktin olmayabilir.bende tam bilmediğim için şimdilik bunlara başladım işte bakalım farkedecekmi

Bugün kı menüm arkadaşlar

Kahvaltı
10:00 bir dilim tm buğday ekmegı
1 yumurta
Salatalık domates yesıllık

Ara
12:00
2 şeftali

Öğlen
Yesıllık

Akşam
18:30
1 kase yoğurtlu yulaf

3 litr su
1 saat yuruyus

inşallah burada birbirimize destek olarak elvedaaaaaa diyeceğiz kilolarımıza :KK66:) spor şart spor olmayınca bende kilo veremiyorum... hem spor sayesinde olduğum kilomdan daha az gözüküyorum... benim alt tarafım iyide göbek bölgem pek fenaaaaaaaaaaaa :KK51:

Benimde göbek fazlalık duruyor dogum kaynaklı. Oldum olası kiloluyum ama vücudum orantılıydi. Doğumdan sonra göbek açık ara fark attı. Bir de kilo verip alınca direk göbekten alıyorum

Kardiyo eşliğinde kilo verip ideal kiloya yaklaşmaya yakın pilatese başlayıp devam etmek lazım. Herhalde toparlanır göbeklerimiz.

Bende aynen böyle düşünüyorum. Önce kilo vermek lazım sonra bölgesel çalışıp sikilasiriz

Mutfağı kapattım yediğimi yazayım:

9.30 2 yumurta peynir maydonoz
11.30 türk kahvesi
13.30 kabak detoksu (yağsız tavada kabak ve yoğurt)
16.00 karpuz (2 porsiyon gibi olmuştur)
19.00 yoğurtlu kabak, semizotu, salata (sırf kabağa dayanamadım karışı yaptım)

Su az içtim yarım litre ancak olmuştur, 2 litreye tamamlayacağım.
1 saat 15 dk spor

Afiyet olsun canım

Bugun menu
Karatay kahvaltisi
2 yumurta yağda (2. Yumurtanin beyazi sadece )
7 yeşil zeytin
Peynir
1 salatalık
Yesillik
10 adet yer fıstık

Ara
1 bardak ayran

Aksam 17.40
1 adana
Booolll salata
Bi parca lavaş serçe parmağı büyüklüğünde.

2.5 lt su icildi
45 dakika eliptik ac karnina
45 dakika yürüyüş
20 dakika basketbol oynadım parkta

Kas yaptim :olamaz: bakalım yarin tarti ne diyecek
.

Afiyet olsun canım. Güzel bişeyler der gibi geliyor bana

Merhabalar bugün yediklerini
Kahvalti 9
Maydanozu peynirli omlet

Öğlen kabak detoks saat 13 te

Ara 15
Dondurma (bu olmamalıydi kabul ediyorum)

Akşam 18
Kabaktan çok sıkıldı
Yarım tabak hindi sote
2 YK pilav

İki litre su
15 dakika zumba

Bugün ki menum
Kahvaltı 09:00
1 parmak kalınlığında ananas
3 ceviz

Öğle 13:00
7 kaşık etli turlu(patlıcan, kabak)
1 bardak ayran (Semizotu, nane,maydonoz,dereotlu)
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 16:00
1 büyük fincan sütlü kahve şekersiz

Akşam 19:00
7 kaşık çingene kebabi ( kozlenmispatlıcan)
4 kaşık yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı

Ara 21:00
1 su bardağı yoğurt zencefil ve zerdecalli

2,5 lt su
1, 5 saat tempolu yürüyüş(1+45)

Merhabalar bugün yediklerini
Kahvalti 9
Maydanozu peynirli omlet

Öğlen kabak detoks saat 13 te

Ara 15
Dondurma (bu olmamalıydi kabul ediyorum)

Akşam 18
Kabaktan çok sıkıldı
Yarım tabak hindi sote
2 YK pilav

İki litre su
15 dakika zumba

Afiyet olsun canım evet dondurma olmamış. Pilav pirinç mi? Pirinçse o da olmamış

26.07.2018 / Perşembe

10:30 = Peynir
4 yeşil zeytin
1 parça tavuk
Biber
1 dilim normal ekmek

16:00 = Yarım tabak Tavuklu patates yemeği
Peynir, zeytin, biber,yoğurt

18:00-20:00 arası 2 türk kahvesi

1.5 su biraz yürüyüş

Günaydın arkadaşlar,tartıdan önceki son gün,umarım yarın hepimiz mutlu edecek rakamı görürüz.
Kacamaksiz bir gün olmasi dileğiyle,sevgiler

Evet... perşembe önemli.... umarım hepimizin yüzü güler yarın

Zayıflamak harika bir duygu,kolum belime degdiginde inceldigini hissediyorum.kiyafetlerim üstüne yapismiyor. Altı üstü 3 kilo bunu hissettiriyorsa 8-10 kilo vermek muhteşem bir duygu olacak

Daha önce hiç diet yapmadan çok zayıflamıştım.gecen sene 58 kiloya kadar dusmustum. Sadece ekmek yememeye dikkat ediyordum ve çok şu iciciyordun.bir de her gün iki üç fincan kahve iciyordum telvesibi yiyerek. Bunu tavsiye etmiyorum çünkü kanım çok düştü serum tedavisi gördüm ama günde bir fincan zayıflamaya yardımcı olur bence

Zayıf Olmak Gerçekten De Harika... giydiğin herşey yakışıyor. Ben 2 yıl önce daha zayıf olduğumu sanıyordum. En azından. Geçen yaz 58 59 kiloydum gibi hatırlıyorum. Samsung health de 2016 baharında bile 60 kilo görünüyorum. Yuhh bana.
Öğün saatlerini mutlaka dğiştirmen lazım. Yürüyüş ve yüzme harika. Krizi güzel atlatmışsın.

benim bizimkilerle akşam yemeği yememem lazım. hatta akşam öğününü unutmam lazım. çünkü denizden en erken 7.30 da çıkıyoruz. daha erken olmuyor çünkü denizin o saatteki halinden vazgeçemem
akşam yemeğini yoğurtla geçiştireyim artık

zaten şurda kalmış 2 hafta...gerçi ben normal düzenimde de geç yemek yiyordum di mi :KK53::KK53:
oğlumun dersane macerası bitti. artık daha erken yiyebilirim normal düzende. yani inşallah

Bugün sabah kahvaltıya davetliydik. bildiğin karışık kızartmalı yazlık kahvaltısı.
güzeeel bir kahvaltı yaptım ama ondan sonra çok kaçamağım yok. sadece biraz fırında makarna. o kadar

10.30

2 dilim tb ekmek (yanımda dukan ekmek götürecektim de bir ton gereksiz muhabbete girmek istemedim)
1 sk karışık kızartma
2 kk kadar karışık peynir
8er tane yeşil ve siyah zeytin
1 haş. yımırta
söğüş domates salatalık
şekersiz çayla ve sade türk kahvesi

14.30
4 yk kabak detoks (yağsız)
2 kk kadar fırın makarna

19.30

4 yk kabak detoks (yağsız)
1/2 kutu light konserve ton

şekersiz çaylar
sade kahve
1 avuç maydanoz

1,5 saat yüzme
2 L su

Lesli iyi topluyor gecen sene lesli yapmıştım bayagi toplamıştı göbeğim...lesli tavsiye ederim....
Evet bikac kişiden daha duymuştum denemeyi düşünüyorum ancak yemek düzenimi herşeyi değiştirip azalttım kendimi enerjik hissetmiyorum halim olmuyor spor yapmaya. Ev işi çocuklarla koşturmak bütün enerjimi alıyor bu duruma biraz alışıp başlıycam inşallah

Bugün
09.30 kahvaltı
2 yumurta
1 domates 1 salatalık
4 yeşil zeytin
1 dilim peynir

12.30
10 adt badem
2 kayısı

14:20
1 parca balık (donmuş hazır)
Salata