Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

26 temmuz menü
Saat 09:30
Bİr dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
Bir domates

Saat 12:30
Bir kase domates çorbası

Saat 18:30
Kabak detoksu
3 yemek kaşığı kıyma kavurması

Saat 21:30
Filtre kahve aütlü

Olmuş tabii ki canım kaydettim bilgilerini. İnşallah bu kez hep birlikte zayıf halini göreceğiz :KK200:

Menüne baktığım zaman neden doymadığını direkt görebiliyorum. Her şey yediğin dondurmadan sonra başlamış. Demek ki daha sağlıklı ve kan şekerini dengeleyecek yiyecekler tüketmemiz lazım. Çok fazla karbonhidratlı beslenmişsin. Spor ve su gayet güzel.

Çok sağlıksız olmuş canım.

Kahvaltın geç olmuş canım. Mısır olmamış bir de saat 18:00 den sonra mümkün olduğunca hiç bir şey yeme lütfen.

Bence de ohaaaaaaaaaaaaa çok geç olmuş. Bir de pilav olmamış. Şükür çok sağlıksız değil. Umarım geç yatmışsındır.
Menülerin gayet güzel canım. Tek sıkıntı dün yediğin ara öğünde ki badem ve muzun biraz fazla olması.
Dondurma dediğim muz ve çilek ten yapılma kaptanım daha önce tarifini vermiştim.burada paket ürün çok sınırlı tüketiyoruz. Çünkü helal olan ürün çok az

Kızlar modum felaket düşük. Evde sürekli negatif birileri olunca daha doğrusunu biri olunca bi süre sonra benim modm da düşüyor . Normalde hayat enerjisi dolu birisiyim. Ama eşim sağ olsun o kadar negatif ki benim enerjimi acayip düşüyor zaman zaman. Özünde iyi biri ama benim enerjik halim ona fazla galiba. Yarın muhtemelen + çıkıcam çünkü hiç dikkat etmedim 2 gündür. Bebek olmasa koca gün yatasım var yani.
Allah yardımcım olsun...

Bugün
09.30 kahvaltı
2 yumurta
1 domates 1 salatalık
4 yeşil zeytin
1 dilim peynir

12.30
10 adt badem
2 kayısı

14:20
1 parca balık (donmuş hazır)
Salata

17:30
1 fincan yeşil çay

18:30
Bulgurlu lahana sarması
yoğurt

2,5 lt su

Afiyet olsun canım

Akşam Bulgurlu lahana sarma miktarı çok muydu
Tartı Günü Öncesi Bulgur Olmamış Gibi. Bulgur fena şişlik yapıyor. Pirinçli sarmadan çok daha iyi tabi

Bugün sabah kahvaltıya davetliydik. bildiğin karışık kızartmalı yazlık kahvaltısı.
güzeeel bir kahvaltı yaptım ama ondan sonra çok kaçamağım yok. sadece biraz fırında makarna. o kadar

10.30

2 dilim tb ekmek (yanımda dukan ekmek götürecektim de bir ton gereksiz muhabbete girmek istemedim)
1 sk karışık kızartma
2 kk kadar karışık peynir
8er tane yeşil ve siyah zeytin
1 haş. yımırta
söğüş domates salatalık
şekersiz çayla ve sade türk kahvesi

14.30
4 yk kabak detoks (yağsız)
2 kk kadar fırın makarna

19.30

4 yk kabak detoks (yağsız)
1/2 kutu light konserve ton

şekersiz çaylar
sade kahve
1 avuç maydanoz

1,5 saat yüzme
2 L su

Afiyet olsun canım

Bugün
09.30 kahvaltı
2 yumurta
1 domates 1 salatalık
4 yeşil zeytin
1 dilim peynir

12.30
10 adt badem
2 kayısı

14:20
1 parca balık (donmuş hazır)
Salata

17:30
1 fincan yeşil çay

18:30
Bulgurlu lahana sarması
yoğurt

2,5 lt su

Afiyet olsun canım güzel menün

26 temmuz menü
Saat 09:30
Bİr dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
Bir domates

Saat 12:30
Bir kase domates çorbası

Saat 18:30
Kabak detoksu
3 yemek kaşığı kıyma kavurması

Saat 21:30
Filtre kahve aütlü

Afiyet olsun canım

Kızlar modum felaket düşük. Evde sürekli negatif birileri olunca daha doğrusunu biri olunca bi süre sonra benim modm da düşüyor . Normalde hayat enerjisi dolu birisiyim. Ama eşim sağ olsun o kadar negatif ki benim enerjimi acayip düşüyor zaman zaman. Özünde iyi biri ama benim enerjik halim ona fazla galiba. Yarın muhtemelen + çıkıcam çünkü hiç dikkat etmedim 2 gündür. Bebek olmasa koca gün yatasım var yani.
Allah yardımcım olsun...

Olur öyle arada canım. Içinde var olan enerji seni toparlar çabucak. Inşallah + çıkmazsin. Cikarsan da moral bozmak yok bu hafta daha iyi olacak inşallah

Geçen hafta kilom 68.4
Bugün 67.3
Fark -. 1100 gram

Kabak detoksu gerçekten işe yarıyor arada kacamak yapmama rağmen göbeğim gitti. Üç gün yapılmasa bile akşam detoks tarifi yenebilir

Tebrikler canim maşallah

Gunaydin kızlar
Geçen hafta:88.2
Bu hafta:86.9
Fark:1300 gr

Kabak detoksundan sonra kilom da oynama olmuyor. Listeme uyuyorum muhtemelen yağdan giderken giden ödem geri geliyor ya da kas artisi oluyor diye düşünüyorum. Salı günü belli olur kontrolde

Gunaydin kızlar

Kabak detoksundan sonra kilom da oynama olmuyor. Listeme uyuyorum muhtemelen yağdan giderken giden ödem geri geliyor ya da kas artisi oluyor diye düşünüyorum. Salı günü belli olur kontrolde
Günaydın canım sonucun çok güzel tebrikler,normal diyetle oldu değil mi kabak detoksu ile değil

Günaydın arkadaşlar kılo bildirimimı yapıyorum geçen hafta zor surec gecırdım kilomada yansıdı ama ınsallah toparlayacağım

Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.7
Fark +900

:(((

Tebrik ederim güzel kilo vermişsiniz.

Benim geçen hafta 78.5 bu hafta 77.1.
1.4 kilo vermişim.

Tebrikler canim cok iyi

Günaydın arkadaşlar kılo bildirimimı yapıyorum geçen hafta zor surec gecırdım kilomada yansıdı ama ınsallah toparlayacağım

Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.7
Fark +900

:KK43:((

Moral bozmak yok canım. Bu hafta gider bu + hatta fazlası bile gider

Gunaydin kızlar

Tebrik ederim canım. Acaba neden böyle oldu ki bu hafta diyetisyenin bununla ilgili bilgi verir diye düşünüyorum. Ama zaten biliyorsun illaki duraksamalar oluyor onlardan biridir belkide. Çok güzel kilo veriyorsun sen maşallah azmine ve sabrına hayranım

Afiyet olsun canım

Akşam Bulgurlu lahana sarma miktarı çok muydu
Tartı Günü Öncesi Bulgur Olmamış Gibi. Bulgur fena şişlik yapıyor. Pirinçli sarmadan çok daha iyi tabi
Çok değildi tok tutsun diye yedim sonra fena acıkıyorum alıştım gerçi akşamları ac gezmeye

Günaydın kızlar :KK200:

Bu gün bizim buralar çok karışık. Akşama da Ankara' ya gideceğim. Gitmeden işlerimi halletmem lazım. Geçmişi okuyacağım ama alıntı yapamam. Geç olmadan listemizi hazırlayayım.

Yeni arkadaşlar için ufak bir hatırlatmam olacak. Kurallarımızda deneme süremiz 2 hafta olarak belirtilmiş durumda ama daha önceki deneyimlerime dayanarak bu süreyi biraz daha uzun tutmak istiyorum. Çünkü hepinizi daha iyi tanımak istiyorum. Ana listede olup olmamanız çok önemli değil, önemli olan kilo verebilmek ve motive olabilmek. Bu konuda bana anlayış göstereceğinize inanıyorum o yüzden sizleri listeye almak için çok acele etmiyorum. :KK36:

Back
X