Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dondurma dediğim muz ve çilek ten yapılma kaptanım daha önce tarifini vermiştim.burada paket ürün çok sınırlı tüketiyoruz. Çünkü helal olan ürün çok azOlmuş tabii ki canım kaydettim bilgilerini. İnşallah bu kez hep birlikte zayıf halini göreceğiz
Menüne baktığım zaman neden doymadığını direkt görebiliyorum. Her şey yediğin dondurmadan sonra başlamış. Demek ki daha sağlıklı ve kan şekerini dengeleyecek yiyecekler tüketmemiz lazım. Çok fazla karbonhidratlı beslenmişsin. Spor ve su gayet güzel.
Çok sağlıksız olmuş canım.
Kahvaltın geç olmuş canım. Mısır olmamış bir de saat 18:00 den sonra mümkün olduğunca hiç bir şey yeme lütfen.
Bence de ohaaaaaaaaaaaaa çok geç olmuş. Bir de pilav olmamış. Şükür çok sağlıksız değil. Umarım geç yatmışsındır.
Menülerin gayet güzel canım. Tek sıkıntı dün yediğin ara öğünde ki badem ve muzun biraz fazla olması.
Bugün
09.30 kahvaltı
2 yumurta
1 domates 1 salatalık
4 yeşil zeytin
1 dilim peynir
12.30
10 adt badem
2 kayısı
14:20
1 parca balık (donmuş hazır)
Salata
17:30
1 fincan yeşil çay
18:30
Bulgurlu lahana sarması
yoğurt
2,5 lt su
26 temmuz menü
Saat 09:30
Bİr dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
Bir domates
Saat 12:30
Bir kase domates çorbası
Saat 18:30
Kabak detoksu
3 yemek kaşığı kıyma kavurması
Saat 21:30
Filtre kahve aütlü
Bugün sabah kahvaltıya davetliydik. bildiğin karışık kızartmalı yazlık kahvaltısı.
güzeeel bir kahvaltı yaptım ama ondan sonra çok kaçamağım yok. sadece biraz fırında makarna. o kadar
10.30
2 dilim tb ekmek (yanımda dukan ekmek götürecektim de bir ton gereksiz muhabbete girmek istemedim)
1 sk karışık kızartma
2 kk kadar karışık peynir
8er tane yeşil ve siyah zeytin
1 haş. yımırta
söğüş domates salatalık
şekersiz çayla ve sade türk kahvesi
14.30
4 yk kabak detoks (yağsız)
2 kk kadar fırın makarna
19.30
4 yk kabak detoks (yağsız)
1/2 kutu light konserve ton
şekersiz çaylar
sade kahve
1 avuç maydanoz
1,5 saat yüzme
2 L su
Bugün
09.30 kahvaltı
2 yumurta
1 domates 1 salatalık
4 yeşil zeytin
1 dilim peynir
12.30
10 adt badem
2 kayısı
14:20
1 parca balık (donmuş hazır)
Salata
17:30
1 fincan yeşil çay
18:30
Bulgurlu lahana sarması
yoğurt
2,5 lt su
26 temmuz menü
Saat 09:30
Bİr dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
Bir domates
Saat 12:30
Bir kase domates çorbası
Saat 18:30
Kabak detoksu
3 yemek kaşığı kıyma kavurması
Saat 21:30
Filtre kahve aütlü
Kızlar modum felaket düşük. Evde sürekli negatif birileri olunca daha doğrusunu biri olunca bi süre sonra benim modm da düşüyor . Normalde hayat enerjisi dolu birisiyim. Ama eşim sağ olsun o kadar negatif ki benim enerjimi acayip düşüyor zaman zaman. Özünde iyi biri ama benim enerjik halim ona fazla galiba. Yarın muhtemelen + çıkıcam çünkü hiç dikkat etmedim 2 gündür. Bebek olmasa koca gün yatasım var yani.
Allah yardımcım olsun...
Geçen hafta kilom 68.4
Bugün 67.3
Fark -. 1100 gram
Kabak detoksu gerçekten işe yarıyor arada kacamak yapmama rağmen göbeğim gitti. Üç gün yapılmasa bile akşam detoks tarifi yenebilir
Günaydın canım sonucun çok güzel tebrikler,normal diyetle oldu değil mi kabak detoksu ile değilGunaydin kızlar
Geçen hafta:88.2
Bu hafta:86.9
Fark:1300 gr
Kabak detoksundan sonra kilom da oynama olmuyor. Listeme uyuyorum muhtemelen yağdan giderken giden ödem geri geliyor ya da kas artisi oluyor diye düşünüyorum. Salı günü belli olur kontrolde
Günaydın canım sonucun çok güzel tebrikler,normal diyetle oldu değil mi kabak detoksu ile değil
Detoks la verdiğim kilodayım. Bitince tartildim pazar günü 86.9 dum. Şimdi de aynı degismemis 5 gunde
Tebrik ederim güzel kilo vermişsiniz.
Benim geçen hafta 78.5 bu hafta 77.1.
1.4 kilo vermişim.
Günaydın arkadaşlar kılo bildirimimı yapıyorum geçen hafta zor surec gecırdım kilomada yansıdı ama ınsallah toparlayacağım
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.7
Fark +900
((
Tebrikler canım çok güzelTebrik ederim güzel kilo vermişsiniz.
Benim geçen hafta 78.5 bu hafta 77.1.
1.4 kilo vermişim.
Tebrik ederim canım. Acaba neden böyle oldu ki bu hafta diyetisyenin bununla ilgili bilgi verir diye düşünüyorum. Ama zaten biliyorsun illaki duraksamalar oluyor onlardan biridir belkide. Çok güzel kilo veriyorsun sen maşallah azmine ve sabrına hayranımGunaydin kızlar
Geçen hafta:88.2
Bu hafta:86.9
Fark:1300 gr
Kabak detoksundan sonra kilom da oynama olmuyor. Listeme uyuyorum muhtemelen yağdan giderken giden ödem geri geliyor ya da kas artisi oluyor diye düşünüyorum. Salı günü belli olur kontrolde
Tebrik ederimGeçen hafta kilom 68.4
Bugün 67.3
Fark -. 1100 gram
Kabak detoksu gerçekten işe yarıyor arada kacamak yapmama rağmen göbeğim gitti. Üç gün yapılmasa bile akşam detoks tarifi yenebilir
Çok değildi tok tutsun diye yedim sonra fena acıkıyorum alıştım gerçi akşamları ac gezmeyeAfiyet olsun canım
Akşam Bulgurlu lahana sarma miktarı çok muydu
Tartı Günü Öncesi Bulgur Olmamış Gibi. Bulgur fena şişlik yapıyor. Pirinçli sarmadan çok daha iyi tabi
Toparlarsin canım arada oluyor öyleGünaydın arkadaşlar kılo bildirimimı yapıyorum geçen hafta zor surec gecırdım kilomada yansıdı ama ınsallah toparlayacağım
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.7
Fark +900
((