- 11 Aralık 2012
- 1.658
- 3.444
- 333
Artık bu hafta gorucem hatta pazartesi bile görebilirim kendimden çok eminim bu sefer inşallah Allah utandırmasın. 3 haftadır resmen göremedim gitti ama keşke diyorum kışın başlasaydım şimdiye yarılamıştım yolumu. Yazın tatil deniz misafir derken herkese ayrı ayrı şeyler hazırlamak dışarda ne yiyeceğini şaşırmak çok zorluyor. Ama Olsun sonuç olarak çok şükür ki 6.7 kg fazlaliktan kurtuldum bu grup sizler veLAydLiNe olmasaydi bunuda yapamazdım. Bi bu kadar daha versem rahatlıcam
vereceksin canım daha fazlasınıda vereceksin inşallah. yeter ki vazgeçme
3.olmusuz kızlar,tebrikler
geçen hafta 3. olduk canım. bu hafta daha açıklanmadı
tebrikler canım
Kızlar benim şimdi iş yerinden çıkmam lazım. @polokey2244 hala bildirim yapmadı. İki kez bildirim yapmayan diskalifiye oluyor. İnşallah gelir yapar. Telefonu açık ama ne geri döndü ne de mesajım ulaştı. Listeyi ben buraya bırakıyorum. Ankara'ya gideceğim için yolda olacağım. Saat 18:00 de hakem teknik toplantım var. Listeyi paylaşmaya çalışırım. Ola ki paylaşamazsam saat 20:00 den önce birinin listeyi paylaşım alanına taşıması lazım.
@ada81 @solmez kızlar takipte olun lütfen. Başka bilen varsa o da taşıyabilir. Herkeste numaram var. Bir sıkıntı çıkarsa telefonumdan ulaşabilirsiniz.
ada81
solmez neden etiket yapamıyorum acaba
![]()
etiketlemişsin canım sıkıntı yok. inşallah bildirim yapar polekey2244 de. ortalamamız düşer yapmazsa

Birşey söyleyeceğim ama gülmeyin
Sanki denize girince kilom artıyor
Sünger gibi su çekiyorum herhal
Neyse... hafta içi 58.9 gördüm gibi ama bugün 59.00 idi kilom. Yine De Güzel..600 G Gitmiş
Sabah 1.5 Saat Denizdeydim.
Kahvaltı sofrasını kaldırıyorken komşum kahveye geldi. Onlara kahve ikram ederken biri daha. Sonra 2 kişi ilave. Topluca Kalkıyorlarken bu sefer bir başka komşum. Derken Kızım geldi arkadaşıyla. Onlara Yemek Hazırla... bu arada telefon da üst katta. Saat 15 olmuş farkında değilim
İnşallah çok geç kalmamışımdır
yok daha neler sünger misin sen