Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Artık bu hafta gorucem hatta pazartesi bile görebilirim kendimden çok eminim bu sefer inşallah Allah utandırmasın. 3 haftadır resmen göremedim gitti ama keşke diyorum kışın başlasaydım şimdiye yarılamıştım yolumu. Yazın tatil deniz misafir derken herkese ayrı ayrı şeyler hazırlamak dışarda ne yiyeceğini şaşırmak çok zorluyor. Ama Olsun sonuç olarak çok şükür ki 6.7 kg fazlaliktan kurtuldum bu grup sizler ve LAydLiNe LAydLiNe olmasaydi bunuda yapamazdım. Bi bu kadar daha versem rahatlıcam

vereceksin canım daha fazlasınıda vereceksin inşallah. yeter ki vazgeçme

3.olmusuz kızlar,tebrikler

geçen hafta 3. olduk canım. bu hafta daha açıklanmadı

Selam Kızlar
Hemen Kilo Bildirimimi Yapıyorum

Geçen Cuma 59.6
bugün 59.0
Fark 600 g
%1.007

LAydLiNe LAydLiNe
solmez solmez

tebrikler canım

Kızlar benim şimdi iş yerinden çıkmam lazım. @polokey2244 hala bildirim yapmadı. İki kez bildirim yapmayan diskalifiye oluyor. İnşallah gelir yapar. Telefonu açık ama ne geri döndü ne de mesajım ulaştı. Listeyi ben buraya bırakıyorum. Ankara'ya gideceğim için yolda olacağım. Saat 18:00 de hakem teknik toplantım var. Listeyi paylaşmaya çalışırım. Ola ki paylaşamazsam saat 20:00 den önce birinin listeyi paylaşım alanına taşıması lazım.

@ada81 @solmez kızlar takipte olun lütfen. Başka bilen varsa o da taşıyabilir. Herkeste numaram var. Bir sıkıntı çıkarsa telefonumdan ulaşabilirsiniz. :KK39:

ada81 ada81 solmez solmez neden etiket yapamıyorum acaba :işsiz:

etiketlemişsin canım sıkıntı yok. inşallah bildirim yapar polekey2244 de. ortalamamız düşer yapmazsa :(

Birşey söyleyeceğim ama gülmeyin
Sanki denize girince kilom artıyor
Sünger gibi su çekiyorum herhal :KK53:
Neyse... hafta içi 58.9 gördüm gibi ama bugün 59.00 idi kilom. Yine De Güzel..600 G Gitmiş
Sabah 1.5 Saat Denizdeydim.
Kahvaltı sofrasını kaldırıyorken komşum kahveye geldi. Onlara kahve ikram ederken biri daha. Sonra 2 kişi ilave. Topluca Kalkıyorlarken bu sefer bir başka komşum. Derken Kızım geldi arkadaşıyla. Onlara Yemek Hazırla... bu arada telefon da üst katta. Saat 15 olmuş farkında değilim
İnşallah çok geç kalmamışımdır

yok daha neler sünger misin sen :KK70:

Tebrikler canim.

Diyetisyen işini erteleme canım. Kurtul artık 90 lardan

Tebrikler canim

Wc den sonra tekrar tartıl canım. Cikamayinca farkediyor.

Evet canım niye böyle oldu iyi gidiyordun aslında. Son iki günde menü yazmadın diye hatırlıyorum. Neler yedin bakalım?

Tebrikler canim haftaya daha iyi olacak inşallah
Herşey yedim ondan yazmadım canım . Buraya geleli 1 ay oldu ve geldiğim noktadayım.
Ne güzel motive olmuştum iki haftadır herşey güzel gidiyordu . Koptu yine .

Herşey yedim ondan yazmadım canım . Buraya geleli 1 ay oldu ve geldiğim noktadayım.

Ne yersen ye yaz canım. Bazen sadece buraya yazıyor olmak bile durdurabiliyor insanı. Bir gün bozdun diye hemen diyetten kopma olmaz. Bugün kaldığın yerden devam et canım. Hepimiz İnsanız arada nefsimize uyuyoruz ama tamamen bırakırsak olmaz

Kızlar benim şimdi iş yerinden çıkmam lazım. @polokey2244 hala bildirim yapmadı. İki kez bildirim yapmayan diskalifiye oluyor. İnşallah gelir yapar. Telefonu açık ama ne geri döndü ne de mesajım ulaştı. Listeyi ben buraya bırakıyorum. Ankara'ya gideceğim için yolda olacağım. Saat 18:00 de hakem teknik toplantım var. Listeyi paylaşmaya çalışırım. Ola ki paylaşamazsam saat 20:00 den önce birinin listeyi paylaşım alanına taşıması lazım.

@ada81 @solmez kızlar takipte olun lütfen. Başka bilen varsa o da taşıyabilir. Herkeste numaram var. Bir sıkıntı çıkarsa telefonumdan ulaşabilirsiniz. :KK39:

ada81 ada81 solmez solmez neden etiket yapamıyorum acaba :işsiz:
Canim takip ediyorum ama saat 18.15 den sonra evde olmayacam cepten tasiyamiyorum listeyi o saate kadar polokey bildirirse sana haber veriririm hemen olur mu ?

Birşey söyleyeceğim ama gülmeyin
Sanki denize girince kilom artıyor
Sünger gibi su çekiyorum herhal :KK53:
Neyse... hafta içi 58.9 gördüm gibi ama bugün 59.00 idi kilom. Yine De Güzel..600 G Gitmiş
Sabah 1.5 Saat Denizdeydim.
Kahvaltı sofrasını kaldırıyorken komşum kahveye geldi. Onlara kahve ikram ederken biri daha. Sonra 2 kişi ilave. Topluca Kalkıyorlarken bu sefer bir başka komşum. Derken Kızım geldi arkadaşıyla. Onlara Yemek Hazırla... bu arada telefon da üst katta. Saat 15 olmuş farkında değilim
İnşallah çok geç kalmamışımdır
Kız su mu yuttun :KK70: bazen oliyor canim vucud su tutup ödem oluyor...

Canim o hatayi bende yaptim...uzaklastim toparlayamadim sonra bak ne guzel bi ara 69larda geziyordum simdi 71.5 oldum hemde kısa surede bayramda 69lardaydim...

Ne yersen ye yaz canım. Bazen sadece buraya yazıyor olmak bile durdurabiliyor insanı. Bir gün bozdun diye hemen diyetten kopma olmaz. Bugün kaldığın yerden devam et canım. Hepimiz İnsanız arada nefsimize uyuyoruz ama tamamen bırakırsak olmaz
Tmm cnm yazıcam
3 boy pizza de yesem yazıcam.
İnşaallah yemem :))

Bugün menum
Menemen 6-7kasik kadar
İki dilim beyaz peynir
5tabe yeşil zeytin

Öğlen dondurma

Akşam 18 30
4kofte bir kase salata

20dakika zumba
2litrr su
Afiyet olsun canım ben beğendim menünü az olmuş ekmek yok doyduysan ne mutlu sana

Tmm cnm yazıcam
3 boy pizza de yesem yazıcam.
İnşaallah yemem :))

Inşallah canım

Bugün menum
Menemen 6-7kasik kadar
İki dilim beyaz peynir
5tabe yeşil zeytin

Öğlen dondurma

Akşam 18 30
4kofte bir kase salata

20dakika zumba
2litrr su

Afiyet olsun canım dondurma hariç güzel. Kahvaltı ve öğle saatlerini yazmamissin

***13.TAKIM 579. ETAP***

polekey2244(62.5///%)Bildirimde bulunmadı.
merryangel (68.7/67.7/1/%1.46)
solmez (88.2/86.9/1.3/%1.50)
Birprensess (95.5/95.6/-0.1/%-0.10)
Latiska (59.6/59/0.6/%1.01)

13. Takım ortalaması: %0,774

Eline sağlık canim polekey2244 belki yazar diye bekliyordum. Birazdan tasirim paylaşım alanina

27.07.2018 / Cuma

10:00= Türk kahvesi
11:30 = Bitki çayı

13:30 = 3 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi

15:30 =1.5 kase mercimek çorbası
1 dilim normal ekmek
2 dilim karpuz

18:00 = 2 dilim karpuz (Bardağa koyup dondurucuya atıyorum sonra dondurma yerine yiyorum)

Gün içerisinde soslu mısır yedim Ara Ara.
1.5 lt tarçınlı su(çubuk) 2 lt olur yatana kadar.

Back
X