Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin, sabah kalktım 45 dakika yürüdüm toplam 3 km.cogu yürüyüş bir kısmı koşu. Bu yürüyüşler ise yaramaya başladı sanki selulitker azalıyor bel bacak bölgelerde daha sıkı duruyor. Bir de ilk kosmamda çok kısa mesafede tikanmistim. Hatta çok uulmustum acil bir şey olsa kosamam diye.bugun daha uzun mesafe kostüm ve o kadar yormadi.tabi nefes nefese kalıyorum ama göğsüme ağrı girmitor.

Bugün kahvaltıyı da hafif yapmayı düşünüyorum.sabahtan çok yediğimde gün boyu çok yemek istiyorum.su istahimi kesecek bir şeyler olsa
Süper canım maşallah yürüyüş güzeldir çok güzel sonuçlar alacaksın inş. Ki zaten farkındasın.

Gunaydin herkese ,
Tecrubeli anneler bisey soracam sizlere ....
Benim kızım 5.5 yasinda ondeki sut disinin arkasindan ana dis gelmeye baslamis bugun gördüm ucu çıkmış... randevu aldik yarin dr gideceğiz...
Ama sut disi sallanmiyor ne olacak? panik yaptim icimde... tabiii kizima belli etmiyorum sarildik öptük kutladik hediye sözü verdim evde bayram havasi var şuan....:halay:

Merhaba. Benim Kızımın Aynı Anda ön iki süt dişinin arkasında ana dişleri çıkmıştı. Doktor Dokumayın Dedi. Süt dişler çıkınca ana dişler geride kaldı. Ama kısa sürede öne geldiler. Paniğe gerek yok

Şu kuaförde bekleme olayları beni öldürecek. Bari Sizi Ziyaret Edeyim...
anneyim83 anneyim83 sabah sporu harika... bir ara hergün sabah 1 saat yürüyüş de yapmıştım. Uzun vadede çok inceltiyor gerçekten

sabahtan beri koşturmaca içindeyim. kızın çantaya koyulacak her şeyini çıkardım yatak odasına aldım.
dışarı çıkacağız şimdi. alacaklarım var. parka uğrayacağız. sonra diyetisyene gideceğim. dönünce kız uyuyacak da inşallah bende valizi yerleştireceğim

Bizde kahvaltı yaptık mutfağı topladık eşim şimdi çıktı bende evi topluyorum. Cam kapı kapalı durulmuyor evlerde açıncada toz oluyor 8nci katta oturmama rağmen hergun siliyorum o yüzden :-)

Bizde kahvaltı yaptık mutfağı topladık eşim şimdi çıktı bende evi topluyorum. Cam kapı kapalı durulmuyor evlerde açıncada toz oluyor 8nci katta oturmama rağmen hergun siliyorum o yüzden :-)

mobilyaların koyu renk olduğundan olabilir, koyu renk mobilyanın ne başa bela olduğunu anladık mobilya gibi bişey alacağımız zaman daha açık renklerden aldık, şimdi daha rahat en azından sabah akşam silme derdi yok

mobilyaların koyu renk olduğundan olabilir, koyu renk mobilyanın ne başa bela olduğunu anladık mobilya gibi bişey alacağımız zaman daha açık renklerden aldık, şimdi daha rahat en azından sabah akşam silme derdi yok
Mobilya kesinlikle.cok etkiliyor.eski evimde parkwlerim çok koyuydu büyük sıkıntı

Merhaba. Benim Kızımın Aynı Anda ön iki süt dişinin arkasında ana dişleri çıkmıştı. Doktor Dokumayın Dedi. Süt dişler çıkınca ana dişler geride kaldı. Ama kısa sürede öne geldiler. Paniğe gerek yok
sağol canım , biraz sallanmaya başlamış zaten dokundurmuyor cadı öğle babası geldi baktı hafif sallanıyor...yarın yinede dr götüreceğiz....netten araştırdım 6 yaşta başlaması gerekirmiş benim kız daha ekim ayı gelince 5,5 olacak.... kızım süt dişinide çok erken çıkarmıştı 4 aylıkken kaşıntıları başladı 5. ayın başında görünmüştü dişleri ...

bende evlenirken salon takım ve yatak odası takim siyah almıştım ahhhhh ahhhh çok pişman oldum toz alıyorsun dönüp bakıyorsun yine tozlanmış... memlkete tayin çıkarsa değiştirecem hepsini açık renkler alacam... kimseye koyu renk önermem...

sabahtan beri koşturmaca içindeyim. kızın çantaya koyulacak her şeyini çıkardım yatak odasına aldım.
dışarı çıkacağız şimdi. alacaklarım var. parka uğrayacağız. sonra diyetisyene gideceğim. dönünce kız uyuyacak da inşallah bende valizi yerleştireceğim
kolay gelsin canım uzun bir tatil mi olacak ?

Kızlar bugün çok yoruldum sabah 11.00 da kahveye misafir geldi. Misafiri severim çok da memnun olurum ama evi bi görseniz. Oyuncaklar evin her yerinde yemek kırıkları ona göre. Benim çocuğum okulda yani. Madem çocuğun dağıtıyor toplamıyor anne olarak sen toplayacaksın.
Ben çocuğumu çok kısıtlamışım misafirlikte yok oyuncak topla yok masadan yemek bitmeden kalkma .Ayyy Ayy ne zor çocuk terbiye etmek bu zamanda.

Kızlar bugün çok yoruldum sabah 11.00 da kahveye misafir geldi. Misafiri severim çok da memnun olurum ama evi bi görseniz. Oyuncaklar evin her yerinde yemek kırıkları ona göre. Benim çocuğum okulda yani. Madem çocuğun dağıtıyor toplamıyor anne olarak sen toplayacaksın.
Ben çocuğumu çok kısıtlamışım misafirlikte yok oyuncak topla yok masadan yemek bitmeden kalkma .Ayyy Ayy ne zor çocuk terbiye etmek bu zamanda.
maaalesef bazı anneler bu konuda çok duyarsız adıda çocuğumu özgür bırakıyorum... benimde başıma geldi benim daha çocuğum yoktu bi arkadaş geldi oğlu evi talan etti koridordaki halılarımı rulo yapıp üzerinden atlıyordu .... kalkıp dur oğlum yapma bile demedi oğlu yapıyor bu gülüyor adınada ben çocuğumu özgür bırakıyorum diyor git kendi evinde bırak diyesim geliyor ama mecbur susmuştum bidahada görüşmedim ...

ben gittiğim evde kızıma asla ayakta yemek yedirmem eline bişey verip göndermem oturur yanıma yerse yanımda yer kalkar...kalkarkende hadi kızım oyuncak toplama saati geldi diye seslenirim toplarız öyle çıkarız....

bugün regli geldiiiii inşallah cumaya kadar şişlikler inerde iyi bir sonuç alırım .... bugün parkta spor yaparım bugün evde biraz dinlenecem birazdan kitap okumaya geçerim;)))

Benimde koyu renk değil canım renkli genel olarak evim sari kırmızı mavi :-) Benim yerler toz oluyor daha çok parkeler bana öyle geliyor en azından ben biraz temizliğe düşkün bir insanım hergun mutlaka yaparım içim rahat etmiyor o yüzden takıntı haline geldi heralde yoksa evime gelen herkes der çok temiz falan diye namım salmış :rolleyes: Çocukta olmayınca evle ilgileniyorum daha çok o yüzden

Back
X