Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

segah77 senin deneme haftan ondan listede yoksun, bu hafta paylaşımın ile buradayım diyip cuma kilo bildiriminde bulunursan listemize gireceksin.
Bugün telaşımız geçsin, sana kuralları da kopyalayacağım.

okadar lahana diyeti yaptımki zayıflayayım diye benim tartı bozuk sanırım ama bende 7 gibiydi tartıldığımda bir ara 64.8 i gösterdi çok sevindim 2 kez gösterseydi tamam dicekdim ama 1 kez 64.8 dedi daha sonra ya 100 gr eksik yada fazla gösterdii enson tartılıyorum ne gösterceksen o kilodayım dedim 66 kiloyum :roflol:

canım 600 gr vermişsin daha ne olsun. Ama belki baskülün yanlıştır, daha da düşüksündür, sen istikrarlı bir tartı edin bence.

canım nerde 4 kilo geçen cuma 64,2 dim yani 1 kilo 2 gr vermişimmmmmmmmmmmmm

süpersin.

acaba benimde sabah şişliğim olabilirmi melisciğim yinede takımı geriye götürdüğüme üzülüyorum ama önümüzdeki hafta 78 diyorum ve söz veriyorum dosbacığım sen neyaptın merak ediyorum bugünki sonucuna göre bende başlayacam

olabilir, her insanın olur. Senin ayrıca mens dönemi nedeniyle 1-2 kilo şişkinliğin vardır, haftaya gör bak kendiliğinden gidecek kilolar. Haftayaki hedefini 78 koyuyoruz o zaman.
Bu hafta bir şey yapalım, herkes cumaya bir hedef belirlesin, sapma olursa eksi ya da artı yönde sebeplerini bulalım.

13. takım **95.etap**

ad1 (58.8 / )
nereus (66.6 / 66.0 / 600 / 0.90%)
sidanur diskalifiye
kaymaklım geri dönmek üzere ayrıldı (70.2)
melis08 (63 )
karamanli (77 )
dosba (71.3 )
aspettami (61)
melzeyit (80.7 / 81.1 / -0.4 / -0.50%)
löliz (59.4 / 58.5 / 0.9 / 1.52)
patbori (78.0)
şişgo (64.2 / 63.0 / 1.2 / 1.87%)
13. TAKIM TOPLAM KİLO

bakarmısın ya aramızda en şişmanı kim tabiki ben şişgo isim hakkını bana satarmısın ya asıl şişgo benim uf ufdelikafadulden

meliscim sabahın köründe tartıldım gerçekten uyanır uyanmaz tartıldım ilk tartıldığımdada 66 kiloydum olamaz falan dedim birkaç kez çıktım tartıya

[

olabilir, her insanın olur. Senin ayrıca mens dönemi nedeniyle 1-2 kilo şişkinliğin vardır, haftaya gör bak kendiliğinden gidecek kilolar. Haftayaki hedefini 78 koyuyoruz o zaman.
Bu hafta bir şey yapalım, herkes cumaya bir hedef belirlesin, sapma olursa eksi ya da artı yönde sebeplerini bulalım.[/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum önümüzdeki hafta 78 olacam söz arkadaşlar bu arada iksirimi yaptım bir bardak içtim tadı çok güzeel bakın yapmanızı tavsiye ediyorum

canım melyezit o o isimi boğazımın hakkıyla kazandımmmmmmmm öl e kolay kolay sattmam kimseye ama söz 55 olayım adını törenle sana takdim edeceğim canımmmmmmm

haftaya hedef belirliyorum ama korkuyroum ben 1 haftada 1 kilo verebilirmiyim acepp
65 diyorumm inşallah olur

canım melyezit o o isimi boğazımın hakkıyla kazandımmmmmmmm öl e kolay kolay sattmam kimseye ama söz 55 olayım adını törenle sana takdim edeceğim canımmmmmmm

tamam sabırsızlıkla bekliyorum zaten sen 55 olduğunda bile ben buralarda halen sürünüyor ve hepinizi mezun ediyor olacam hepiniz beni tek tek terk edecek aman kendinizi fazla alıştırmayınlaelaelaelaelae

melzeyit ben bu hızla gidersem sanırım hepinizi ben mezu nedicem canım sıkma canını alıştırın kendinizi hem ne var msnede telefonfa görüşürüz benim eski takım arkadaşlarım teker teker bıraktılar ama aramızda soğukluk olamsın lütfen kaydirigubbakcemile5 Şeniz :içelim: :1hug: a.s.

melzeyit ben bu hızla gidersem sanırım hepinizi ben mezu nedicem canım sıkma canını alıştırın kendinizi hem ne var msnede telefonfa görüşürüz benim eski takım arkadaşlarım teker teker bıraktılar ama aramızda soğukluk olamsın lütfen kaydirigubbakcemile5 Şeniz :içelim: :1hug: a.s.

kesinlikle görüşürüz ben bırakmam sizleri zaten zor gibi sizde beni bırakmayın emi hehe

bu arkadaşlar adcığım geçyattı herhalde dosba da yok hadiya merak ediyoruz çokmu ısrarcı oldu mneyse gideyim kahvaltımı yapayım

ya benim ev arkadaşım 50 kilo tam çıtır ya onu düşündükçe iştahımın kapandığını farkettim yeni taktiğim bu onu düşünüp yemeyeceğimmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

şişgo kız sen bekarsınn neysem tek değilim artık ailenden ayrı yaşıyorsun

evet ailemden ayrı yaşıyom orlar uzaktalarrr bekarım evet

vallahi kızlar evlenmeyin bu hayatın tadını çıkartın şimdiki aklımolsa bende evlenmez tekbaşıma yaşardım biraz özgürlük herzaman için iyidir bu arada özelden nasıl mesaj atılıyor ben anlayamadım da yapamadım da teknoloji özürlüyüm diyecem ama aslında değilim ama bu siteyi bitürlü anlayamadım

şişgocum aileden uzak olmanın güzel ve kötü yanları var sen mutlumusun böyle

bende evlenmek istemiyorum eş çocuklar falan derken zor ya istediğin kişi olmayınca çok zor

melzeyitcim dün sana özel mesaj göndermek istedim yapamadım sanırım senin ayarların öyle profiline girbir bak istersen canım

şükürler olsun hayatın tadını çıkarıyom ama birde şöyle arkadaşlarla alışverişe çıktığımızda onlar bir sürü kıyafet beğenip alırken ben sırf bedenime uygun değil diye çok beğensem bile yok beğenmedim demek olayı olmasa haaytın tadı daha güzel çıkacak ama dur bakalım inşallah bende incecik olcam 55 olayım bi bir ayki maaşımı hep kıyafete yatıracağım (sonra ay boyunca yemek yiyecek param olmayacağı için rahat 2-3 kilo daha veririm süper olur vallahi)

şişgo canım ya çok güldüüm inşallah istediklerini çok değil mart olmasa bile nisanda lıcaksın inşallah tam yaz ayına bomba gibi giriceksin

günaydın arkadaşlar
kendimden daha iyi bir sonuç bekliyordum doğrusu
ama sağlıklısı olmuş
1 kilo vermişim
71.300-70.300=1.00
1/71.300=0.014
0.014*100=1.4

meliscim doğrumu canım
kahvaltımı yapayım buralardayım

Back
X