Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın arkadaşlar
nereus ve şişgo bende bekarım:delphin:
Kalkar kalmaz tartıldım sadece yarım kilo gitmiş. Birazdan tekrar tartılıcam değişiklik olursa yazarım.
Melis 60 kilo çıksaydım kurabiye yiyecektim, cezalı olduğum için yiyemedim:çok üzgünüm:

(61.0/ 60.5 / 0.5 / 0.005%) umarım bu sefer eksiksiz yapmışımdır

kızlar ben kendime hedef olark 55 dedim çünkü boyum 163 diye sizce 55 olsam yeterlimi hiç 55 olmadım haaytımda onun için nasıl görüneceğimi hayal bile edemiyorummm

günaydın arkadaşlar
kendimden daha iyi bir sonuç bekliyordum doğrusu
ama sağlıklısı olmuş
1 kilo vermişim
71.300-70.300=1.00
1/71.300=0.014
0.014*100=1.4

meliscim doğrumu canım
kahvaltımı yapayım buralardayım

hım 1kilo olsun ya yinede çok güzel bu ara ölçülerini galiba almıştın istersen sen bide ölçülerine bak çünkü kullandığın ürürn kilodan daha çok incelmene yarıyor onu biliyorum arkadaş 3 kilo verdi demiştim ya sanki 5 kilo vermiş gibiydi bana haber ver tatlım bizde bugün arkadaşla gitmeyi planlıyoruz satan kişilere

günaydın arkadaşlar
kendimden daha iyi bir sonuç bekliyordum doğrusu
ama sağlıklısı olmuş
1 kilo vermişim
71.300-70.300=1.00
1/71.300=0.014
0.014*100=1.4

meliscim doğrumu canım
kahvaltımı yapayım buralardayım

çok güzel vermişsin canım, tebrikler. Doğrudur.

Günaydın arkadaşlar
nereus ve şişgo bende bekarım:delphin:
Kalkar kalmaz tartıldım sadece yarım kilo gitmiş. Birazdan tekrar tartılıcam değişiklik olursa yazarım.
Melis 60 kilo çıksaydım kurabiye yiyecektim, cezalı olduğum için yiyemedim:çok üzgünüm:

(61.0/ 60.5 / 0.5 / 0.005%) umarım bu sefer eksiksiz yapmışımdır

güzel vermişsin canım. ufak hata var canım önemli değil, düzelttim. (0.5*100=50, 50/61=0.82%)
(61.0/ 60.5 / 0.5 / 0.82%)

verdiğimiz kiloyu 100 ile çarpıp çıkan sayıyı bir önceki klomuza bölüyoruz. Doğru mu. Bi kenara yazıyımda unutmuyayım.

bu arada 63.1 kiloyum, 100 gr fazlayım. 6 öğün beslenmek olmadı, canım sıkıldı. Ama akrepin yazsını okuyunca keyfim yerine geldi, 6 öğün beslenmeye geçilen ilk hafta kilo verilmez genelde demiş. Haftaya inşallah. Katkım olamadı, pardon, üzgünüm :(

kızlar maşallah ya bu hafta ben hariç herkes kilo vermiş çok sevindim ya vallahi benim boyum 167 55 olmayı çok isterim zaten 58 olmam gerekiyor ama ben 62 yede razıyım zaetn 62 olsam 58 de olurum bekle beni 29 beden kotlar yuppi

bu arada 63.1 kiloyum, 100 gr fazlayım. 6 öğün beslenmek olmadı, canım sıkıldı. Ama akrepin yazsını okuyunca keyfim yerine geldi, 6 öğün beslenmeye geçilen ilk hafta kilo verilmez genelde demiş. Haftaya inşallah. Katkım olamadı, pardon, üzgünüm :(

canım altı öğünden kastın ne anlayamadım normalde kaç öğün besleniyordun sen
araları atlıyormuydun yoksa iki saatte birmi akrep gibi yaptın o noktayı kaçırdım çünkü ben ara öğün mutlaka yapıyorum kafam almadı ya
aralarda kaç saat olması gerekiyorki mesela ben engeç 9.30 da kahvaltı yapıyorum çoğu zaman 11.30 gibi mutlaka meyvemi yiyorum öğlende 12 30 a doğru yemek yiyorum saat 16 gibi yine ara öğün ve akşam 19 da engeç yemeğimi yemeye çalışıyorum akşam son öğünü ya 5-6 fındık yada meyveyle sütle geçiştiriyorum senin mantığında bumu

kızlar evlilik güzel de sorumluluk çok, çok iyi anlaştığın sohbet edebildiğin kafa dengin biri ile bire bazen sıkıcı olabiliyor. Ben memnunum halimden çok şükür, ama kafa dengi biri değilse geçinmek zor. ışbirliği çok önemli. Ben iş yaparken eşim oturursa ben çıldırırım herhalde, dışarıda bende çalışıyorum, evde de beraber çalışcağız.
Bekarlara tavsiyem: yemek kesin bilsin, temizlikten anlasın, akıllı olsun ama bazı şeyleri görmezlikten gelmeyi bilsin dırdırcı olmasın. E biraz da yakışıklı olsun :)

aspettami sendmei bekarmışınn inşallah haftaya daha fazla vericez ben giderek şişşmeeyeyimde yerimde kalayım sorun değil ben 29 beden koy giymek istiyorum bu arada yüzümde sivilce çıkmış arkadaşımda adet olmuş benim vücudum şişmiş olabilir demi ozaman yarın hemen lapa diyeti apıyorum bukez doğru şekilde :roflol:

meliscim temizlik yemek yapan dırdır olmayan birazda yakışıklı zor be canımm ama inşallah ben şişgo ve aspettami istediğimi gibi uygun birini buluruz yada o bizi bulur allah gönlünüze göre versin bu cuma günü

canım altı öğünden kastın ne anlayamadım normalde kaç öğün besleniyordun sen
araları atlıyormuydun yoksa iki saatte birmi akrep gibi yaptın o noktayı kaçırdım çünkü ben ara öğün mutlaka yapıyorum kafam almadı ya
aralarda kaç saat olması gerekiyorki mesela ben engeç 9.30 da kahvaltı yapıyorum çoğu zaman 11.30 gibi mutlaka meyvemi yiyorum öğlende 12 30 a doğru yemek yiyorum saat 16 gibi yine ara öğün ve akşam 19 da engeç yemeğimi yemeye çalışıyorum akşam son öğünü ya 5-6 fındık yada meyveyle sütle geçiştiriyorum senin mantığında bumu

canım sen doğru yiyorsun, ben 3 öğün besleniyordum, sabah öğlen akşam, aralarda kaçamaklar.
Bu hafta dikkat ettim.
8-10.30-13-15.30-18-20.30 da beslendim 2,5 saatte bir yani. Çok aç olmadığım için daha az yedim her öğünde. 19dan sonra yediğim şeyin 100 kaloriyi geçmemesine dikkat ettim.

meliscim temizlik yemek yapan dırdır olmayan birazda yakışıklı zor be canımm ama inşallah ben şişgo ve aspettami istediğimi gibi uygun birini buluruz yada o bizi bulur allah gönlünüze göre versin bu cuma günü

amin canım bu işin espirisi. Gönül sevdi mi göz hiç bir şeyi görmüyor. Allah gönlünüze göre versin.

Back
X