Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar
kendimden daha iyi bir sonuç bekliyordum doğrusu
ama sağlıklısı olmuş
1 kilo vermişim
71.300-70.300=1.00
1/71.300=0.014
0.014*100=1.4
meliscim doğrumu canım
kahvaltımı yapayım buralardayım
günaydın arkadaşlar
kendimden daha iyi bir sonuç bekliyordum doğrusu
ama sağlıklısı olmuş
1 kilo vermişim
71.300-70.300=1.00
1/71.300=0.014
0.014*100=1.4
meliscim doğrumu canım
kahvaltımı yapayım buralardayım
Günaydın arkadaşlar
nereus ve şişgo bende bekarım![]()
Kalkar kalmaz tartıldım sadece yarım kilo gitmiş. Birazdan tekrar tartılıcam değişiklik olursa yazarım.
Melis 60 kilo çıksaydım kurabiye yiyecektim, cezalı olduğum için yiyemedim:çok üzgünüm:
(61.0/ 60.5 / 0.5 / 0.005%) umarım bu sefer eksiksiz yapmışımdır
kızlar ben kendime hedef olark 55 dedim çünkü boyum 163 diye sizce 55 olsam yeterlimi hiç 55 olmadım haaytımda onun için nasıl görüneceğimi hayal bile edemiyorummm
verdiğimiz kiloyu 100 ile çarpıp çıkan sayıyı bir önceki klomuza bölüyoruz. Doğru mu. Bi kenara yazıyımda unutmuyayım.
bu arada 63.1 kiloyum, 100 gr fazlayım. 6 öğün beslenmek olmadı, canım sıkıldı. Ama akrepin yazsını okuyunca keyfim yerine geldi, 6 öğün beslenmeye geçilen ilk hafta kilo verilmez genelde demiş. Haftaya inşallah. Katkım olamadı, pardon, üzgünüm![]()
canım altı öğünden kastın ne anlayamadım normalde kaç öğün besleniyordun sen
araları atlıyormuydun yoksa iki saatte birmi akrep gibi yaptın o noktayı kaçırdım çünkü ben ara öğün mutlaka yapıyorum kafam almadı ya
aralarda kaç saat olması gerekiyorki mesela ben engeç 9.30 da kahvaltı yapıyorum çoğu zaman 11.30 gibi mutlaka meyvemi yiyorum öğlende 12 30 a doğru yemek yiyorum saat 16 gibi yine ara öğün ve akşam 19 da engeç yemeğimi yemeye çalışıyorum akşam son öğünü ya 5-6 fındık yada meyveyle sütle geçiştiriyorum senin mantığında bumu
meliscim temizlik yemek yapan dırdır olmayan birazda yakışıklı zor be canımm ama inşallah ben şişgo ve aspettami istediğimi gibi uygun birini buluruz yada o bizi bulur allah gönlünüze göre versin bu cuma günü