Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar şimdi geldik eve bugün menümü hatırladığım kadarıyla yazayım saatleri tam bilmiyorum

Sabah
2 çatal menemen
1 dilim ekmek

Öğle
Patates ve domates kızartması 1 avuç kadar
2 dilim ekmek

Akşam
3 kaşık pilav yoğurt

Suyu tam bilmiyorum içmeye devam ediyorum ama.
Spor olarak yüzmek, 30 dk yürüyüş, vee 8nci kata in çık merdiven yapıyoruz kaç gündür asansörümüz yok

Bugün ki menüm ;

12:00
Tavada domates soslu patlıcan
3 mini mozarella peynir
5 zeytin
1 kk b peynir
Çeyrek beyaz ekmek (tam buğday ekm. Kalmamıştı)

17.30
Çiğ köfte durum
Ayran

Su 3 lt
3 fincan detoks cayı
Spor daha yapmadım

Arkadaşlar merhaba,
Cep telefonuma birşeyler oldu kilitlenip duruyor, su dökülen masadaydı, su mu geldi bilmiyorum. Umarım düzelir çünkü İstanbul’da götürebilirim ancak tamire.

Dünden beri giremedim. Bugün tekne turuna gittik, çok eğlenceli bir o kadar da yorucuydu. 2 gündür yememe çok dikkat edemedim, 2 gün boyunca tüm öğünleri dışarıda yedik.
Yarın da kahvaltı var, pazartesi de davetliyiz. Artık evde oturmak istiyorum.

tatil son gaz devam ediyor anlaşılan...
akşamları dikkat et bari...
malum yarın tartı günü

telefonunu pirinç kavanozunda beklet gece boyunca
işe yarama ihtimali çok yüksek
ben laptopumu kurtarmıştım pirinç sayesinde

16 ağustos perşembe

10.30
1 haş. yumurta
1 dilim ekmek

12.30
1 kase tavuk çorba
1/2 kase yoğurt
3 sigara böreği

16.30
1/2 elma (diğer yarısını kocişime verdim)

19.30
1 sk menemen
2 dilim tb ekmeği
1 kase cacık

21.00
1 kare çiko
sade kahve
şekersiz çaylar

su:2 L
spor tabiki de yok

Bugün ki menum

10:00
1 haşlanmış yumurtanın sarısı
1 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatası
1 bardak yeşil çay

12"00
Şekersiz türk kahvesi 1 fincan

14:00
1 kutu ton balığı
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatası

16:00
3 incir

17:30
Cevizli çörek(2 parmak kalınlığında ve uzunluğunda)

20:30
1 su bardağı zencefil ve zerdecalli yogurt

21"30
1 bardak yeşil cay

30 dk tempolu yürüyüş
50 ip atlama

3;5 lt su

LAydLiNe LAydLiNe

Günaydın kilo geçen hafta 66.5
Bugün 66.8
+300
Bu hafta ağrı yüzünden spor yapamadım ve iki gün sonra regl olacağım

Günaydın kızlar yağmur yağıyor burda :KK48: bu sene yazdan pek bişey anlayamadım. Ne kış tam anlamıyla geldi ne de yaz :KK64: Birde birşey soracağım benim 20lik dişlerim patladî diye biliyordum fakat 1 tanesi sol alttaki 3 gündür çok ağrıyor damağıma doğru hafif patlamış sanki çıkmaya çalışıyor gibi. Normalde doktora gidip çektiririm ama 20lik dişlerden çok korkuyorum :KK57: bu hep böyle acıyacak mi çıkınca bitiyor mu yoksa acısı

Kilo Bildirimi

Geçen hafta : 95.7 Kg
Bu hafta : 94.8 Kg

Fark : 900gr LAydLiNe LAydLiNe

94leri gördüğüme inanamıyorum resmen kaç kere tartıldım 1 gr bile oynamadı aynı çıktı Çok şükür kırdım artık üzerimde yapışan 95leri. Bu arada bir kaç gün gündüz kahve su akşam yemek yedim o galiba ise yaradı tek öğün. Bisey oruç diyeti diye geçiyor internette görmüştüm. Sadece belirli saatler arası yemek yiyorsun mesela 14-16 arasi gibi geri kalanlarda sadece su kahve çay falan.

Geçmişi okuyamadım kızlar bilmem gereken önemli birşey var mı?

Bu aralar sizi ihmal ettiğim için çok üzgünüm ama tatilde çok az elime alıyorum telefonu onu da ufak tefek paylaşımlar için. Dönüşte inşallah kendimi affettiririm.

Birprensess Birprensess kocaman tebrikler canım çok mutlu oldum

Günaydın kızlar
Hastanedeyiz Gorumceme yatış yapıldı hayırlısıyla sağ salim doğar inşallah kızımız.
Bol eksiler diliyorum herkese
Geçmiş olsun canım sağlıklı sıhhatli alırsınız inşallah bebeği kucağınıza

Günaydın kızlar yağmur yağıyor burda :KK48: bu sene yazdan pek bişey anlayamadım. Ne kış tam anlamıyla geldi ne de yaz :KK64: Birde birşey soracağım benim 20lik dişlerim patladî diye biliyordum fakat 1 tanesi sol alttaki 3 gündür çok ağrıyor damağıma doğru hafif patlamış sanki çıkmaya çalışıyor gibi. Normalde doktora gidip çektiririm ama 20lik dişlerden çok korkuyorum :KK57: bu hep böyle acıyacak mi çıkınca bitiyor mu yoksa acısı

Yamuk çıkıyor olabilir bir doktora git bence canim

Kilo Bildirimi

Geçen hafta : 95.7 Kg
Bu hafta : 94.8 Kg

Fark : 900gr LAydLiNe LAydLiNe

94leri gördüğüme inanamıyorum resmen kaç kere tartıldım 1 gr bile oynamadı aynı çıktı Çok şükür kırdım artık üzerimde yapışan 95leri. Bu arada bir kaç gün gündüz kahve su akşam yemek yedim o galiba ise yaradı tek öğün. Bisey oruç diyeti diye geçiyor internette görmüştüm. Sadece belirli saatler arası yemek yiyorsun mesela 14-16 arasi gibi geri kalanlarda sadece su kahve çay falan.

Tebrik ederim canim

Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta:66
Güncel:65.7
Fark:300 gr

Rengl dönemimde olmasam daha fazla verebilirdim belki, neyse buna şükür:KK16:

Tebrikler canim

Geçmişi okuyamadım kızlar bilmem gereken önemli birşey var mı?

Bu aralar sizi ihmal ettiğim için çok üzgünüm ama tatilde çok az elime alıyorum telefonu onu da ufak tefek paylaşımlar için. Dönüşte inşallah kendimi affettiririm.

Birprensess Birprensess kocaman tebrikler canım çok mutlu oldum

Ben bildirimimi dün yaptım canım seni etiketledim görürsün ordan.
Gorumceme suni sancı verilecek şimdi. Sabah erken çıktık. Sabah tartilamam diye dün tartıldım.

Yamuk çıkıyor olabilir bir doktora git bence canim

Tebrik ederim canim

Tebrikler canim

Ben bildirimimi dün yaptım canım seni etiketledim görürsün ordan.
Gorumceme suni sancı verilecek şimdi. Sabah erken çıktık. Sabah tartilamam diye dün tartıldım.
İyi ki söyledin canım yoksa gözümden kaçardı geçmiş olsun yeniden güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Back
X