Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkesi tebrik ediyorum kızlar.melyezit üzülme canım.yediklerinin listesini biz gördük.söyediğin gibi regl döneminden kaynaklanmış...
meliscim seni de kın kın kın kınıyorum:1closedeyes: aburuk cuburuk yok sana bundan böyle
gelelim bana hedefim 76 olmaktı ama iyyi idare eder.
birkere hergün sporumu yaptım mutlaka.yani günlük aktivitemi arttırdım.gündüz uykularını bıraktım.bolca su içtim.çayımı şekersiz içtim(kahvaltı hariç) yeşil çay içiyordum 1 bardak.
beyaz ekmeği ağzıma sürmedim hiç.kepek ekmeği stoğu yaptım dondurucuya.onuda dilimden fazla yemedim.çantamda yeşil çay ve elmayı eksik etmedim.acıktıkça ısırdı 1 tane.bir de kızlar hiiiç kaçamak yapmadım ben.bu hafta çok davete gittim amaaatabağıma hiç dokunmadım.ucundan aldım mı?hayııııııııııırr...işte bu kadaaaaaarrr yaptıklarımmsizlerin de paylaşımını bekliyorum

selam 13. takim,

ben 1. takimdanim

bu hafta bildirimi yapma sirasi bizde.

benim sormak istedigim löliz, patbori, şişgo kullanici adli arkadaslarimiz yeni uye mi?

eger oyleyse bildirimi yaparken yanlarina yazilmamis da duzeltirseniz sevinirim.

geçen haftaya göre gerçekten biraz daha iyiyiz.umarım iyi bir sonuç alırız.nereus evet senin başka birşey yemem gibi bir şansın yok,ama şunu yapabilirsin;dışarıdan ne söylediysen artık kebap,dürüm döner herneyse o yemeği 3 e böl ve yani bir yemek 3 öğün yensin ve her öğünü yerken arada 2 bardak su iç ama az az.ben çalışırken aynı senin durumundaydın ve bu şekilde yaptım midemi şişirmeden yedim ve hafta sonunda 2.5 kg verdim.şimdi o kadar kolay olşmuyor o ayrı.gram gram gidiyorum ama birde sık dişini ve 1 hata böyle dene ve akşam 7 den sonra sadece sıvı şeyler al ama şekersiz.yapabilirsen ne mutlu sana.

adcım dediğin gibi yapıcam canım teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5 zaten çaylarımı içiyorum akşamları şeker kullanmam canım

herkesi tebrik ediyorum kızlar.melyezit üzülme canım.yediklerinin listesini biz gördük.söyediğin gibi regl döneminden kaynaklanmış...
meliscim seni de kın kın kın kınıyorum:1closedeyes: aburuk cuburuk yok sana bundan böyle
gelelim bana hedefim 76 olmaktı ama iyyi idare eder.
birkere hergün sporumu yaptım mutlaka.yani günlük aktivitemi arttırdım.gündüz uykularını bıraktım.bolca su içtim.çayımı şekersiz içtim(kahvaltı hariç) yeşil çay içiyordum 1 bardak.
beyaz ekmeği ağzıma sürmedim hiç.kepek ekmeği stoğu yaptım dondurucuya.onuda dilimden fazla yemedim.çantamda yeşil çay ve elmayı eksik etmedim.acıktıkça ısırdı 1 tane.bir de kızlar hiiiç kaçamak yapmadım ben.bu hafta çok davete gittim amaaatabağıma hiç dokunmadım.ucundan aldım mı?hayııııııııııırr...işte bu kadaaaaaarrr yaptıklarımmsizlerin de paylaşımını bekliyorum

ay canım haklısın biri bana böyle kızsa yemem bi daha :oklava: bugün ya da yarın abartmamak kaydıyla herkes off versin kendine. Sonra bu hafta hiç yemeyeceğim bi daha.
İşte sen mükafatını böyle alırsın, çok güzel gidiyorsun, azmini tebrikler. Çok kısa sürede istediğin kilona ulaşacağına eminim.

ben bu hafta ne yaptığımı ne yapmadığımı sölemem gerekirse
herbalife a başladım yani protein ağırlıklı besleniyorum
hayatımda hiç yapamadığım şeyi yaptım bu hafta her gün 3 lt suyu düzenli olarak içtim
öğle yemeklerim biliyorsunuz benim serbest olmasına rağmen hiç 1 dilim ekmeğin üzerine çıkmadım
yapamadıklarım
hiç tatlı yemeyecektim ama son 2 gün tatlı kaçamaklarım oldu
ve yapmam gerken yürüyüşü bu hafta sadece 2 defa yapabildim
eğer düzenli spor yapsaydım eminim 2 kiloya yakın verecektim
sonuç:
bu hafta dosba spor yapacak dosba spor yapacak dosba spor yapacak :oklava: :oklava:

her nekadar bu hafta faydam olmasada umarım iyiolur gurur meselesi oldu artık yani bu arada şu çayı yapın arkadaşlar bugün 3 gün oldu acayip ödem atıyor tabi büyük ihtimal yağda atıyor tadıda güzel çay bile içirmiyor düşünün yani

bu arada yazıları okurken yüzümdeki gülümsemeyigörseniz dün ağlayan sen değilmiydin dersiniz beni bugün güldürdünüz ya allahta sizi hep mutlu etsin emi dünyaaaaaaaaaaaa güzeeeeeeeeeeelllllllllerim

Back
X