kuş derken neyi kastettin anlamadım ama kocaman bir AMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN
gonca diyor yani, karşı cinsten :asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuş derken neyi kastettin anlamadım ama kocaman bir AMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN
kuşum benim sevdiğim canlarımm :asigim: ben ona kuşum diyorum tabi bitti yaklaşık 2.5 ay önce ben halenn öylesine işte :çok üzgünüm:
şimdi kızlar biz 2.5 yıl önce tanıştık ve sevgili olduk o üni. kazandı ve gitti başka bir şehire
ben herzaman zor olacağından beni unutur diyip durdum bu yıla kadar devam etti ama sürekli
kavga ayrılma aşaması falan hep sevdiğini söyledi. bu aralık ayında çok büyük bir kavga ettik onun
vurdun duymazlığı benim çok sinirimi bozuyordu sen akrep burcuyum oda kova ben çok ayrıntı isterken
o hep yüzeysel davrandı ama sevdiğini biliyordum kavga ettik ayrıldık onu sevmediğimi söyledim
ve çok zoruna gitmiş bir kaç kez tamamen ayrılmak için ağır mesaj çektim evlenemiceğimizi
düşündüm ççünkü okulunn bitmesine çok vardı bu sebeplerden dolayı ayrılmak istediğimi sevmediğimi
söyledim oda başka biriyle birlikte olmuş daha sonra söyledi bana çok üzüldüm ağladım ama daha sonra gelip affettirse kabul edicektim imalıda olsa söyledim biliyorda bunu ama hiç bir şey yapmıyor
buda beni artık sevmediğini gösteriyor tabbi bilmiyorum nekadar doğru inşallah benim olursun diyor
dua ediyorum diyor ama barışmam için onu affetmem için hiçbişey yapmıyor böyle işte kısaca hikayem
[URL=http://m.YollaYap.com/b42/1272783.jpg][/URL]
nenkadar güzel görünüyor değilmii bende 55 olunca hepsini tek başıma yicem :lepi: cokacimcoook delikafadulden
canım yaşını bilmiyorum be n29 yaşındayım abla tavsiyesi büyük ihtimal ama unut demek kolay unutmak zordur ama unut eğer ona takılı kalırsan hayatı kendine zindan edersin gençsin ve güzelsin onu düşünürken belkide çevrendeki güzelliği göremiyosundur kötü bi son olmuş ama onun yaptığının affedilir hiçbir yanı yok neyse özelden görüşelim seninle
bu arada 21 yaşındayım
melzeyitcim kullanıcını panelini gir profil ayarlarına gir bi canım ordan ayarlar ve özelliklerden seçenekleri düzenleye gir orda özel mesajlaşmavar onu etkin yap canım ben herkese mesaj gönderebliyorum ama sana olmuyor bunu yap bir
g.antepliyim canım
merhaba kizlar listeye bakinca utandimvalla bir tek be kilo vermemisim haftaya insallah daha iyi olurum ama biliyorsunz kortizona basladim ama bugun bie´rsey daha ögrendim kullandigiim öteki bir ilacinda yan etkisi kilo verdiymesiymis belki dengelerim hatta veririm insallah allahim havalarda düzelmeye basladi yürümeye baslarim artik