Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melis ve nereus ikinizinde arkadaşlık istğini onayladım ama nasıl mesaj atacağımı anlatırsanız pek memnun olacam ya

şimdi kızlar biz 2.5 yıl önce tanıştık ve sevgili olduk o üni. kazandı ve gitti başka bir şehire
ben herzaman zor olacağından beni unutur diyip durdum bu yıla kadar devam etti ama sürekli
kavga ayrılma aşaması falan hep sevdiğini söyledi. bu aralık ayında çok büyük bir kavga ettik onun
vurdun duymazlığı benim çok sinirimi bozuyordu sen akrep burcuyum oda kova ben çok ayrıntı isterken
o hep yüzeysel davrandı ama sevdiğini biliyordum kavga ettik ayrıldık onu sevmediğimi söyledim
ve çok zoruna gitmiş bir kaç kez tamamen ayrılmak için ağır mesaj çektim evlenemiceğimizi
düşündüm ççünkü okulunn bitmesine çok vardı bu sebeplerden dolayı ayrılmak istediğimi sevmediğimi
söyledim oda başka biriyle birlikte olmuş daha sonra söyledi bana çok üzüldüm ağladım ama daha sonra gelip affettirse kabul edicektim imalıda olsa söyledim biliyorda bunu ama hiç bir şey yapmıyor
buda beni artık sevmediğini gösteriyor tabbi bilmiyorum nekadar doğru inşallah benim olursun diyor
dua ediyorum diyor ama barışmam için onu affetmem için hiçbişey yapmıyor böyle işte kısaca hikayem

melzeyitcim kullanıcını panelini gir profil ayarlarına gir bi canım ordan ayarlar ve özelliklerden seçenekleri düzenleye gir orda özel mesajlaşmavar onu etkin yap canım ben herkese mesaj gönderebliyorum ama sana olmuyor bunu yap bir

şimdi kızlar biz 2.5 yıl önce tanıştık ve sevgili olduk o üni. kazandı ve gitti başka bir şehire
ben herzaman zor olacağından beni unutur diyip durdum bu yıla kadar devam etti ama sürekli
kavga ayrılma aşaması falan hep sevdiğini söyledi. bu aralık ayında çok büyük bir kavga ettik onun
vurdun duymazlığı benim çok sinirimi bozuyordu sen akrep burcuyum oda kova ben çok ayrıntı isterken
o hep yüzeysel davrandı ama sevdiğini biliyordum kavga ettik ayrıldık onu sevmediğimi söyledim
ve çok zoruna gitmiş bir kaç kez tamamen ayrılmak için ağır mesaj çektim evlenemiceğimizi
düşündüm ççünkü okulunn bitmesine çok vardı bu sebeplerden dolayı ayrılmak istediğimi sevmediğimi
söyledim oda başka biriyle birlikte olmuş daha sonra söyledi bana çok üzüldüm ağladım ama daha sonra gelip affettirse kabul edicektim imalıda olsa söyledim biliyorda bunu ama hiç bir şey yapmıyor
buda beni artık sevmediğini gösteriyor tabbi bilmiyorum nekadar doğru inşallah benim olursun diyor
dua ediyorum diyor ama barışmam için onu affetmem için hiçbişey yapmıyor böyle işte kısaca hikayem

canım yaşını bilmiyorum be n29 yaşındayım abla tavsiyesi büyük ihtimal ama unut demek kolay unutmak zordur ama unut eğer ona takılı kalırsan hayatı kendine zindan edersin gençsin ve güzelsin onu düşünürken belkide çevrendeki güzelliği göremiyosundur kötü bi son olmuş ama onun yaptığının affedilir hiçbir yanı yok neyse özelden görüşelim seninle

canım yaşını bilmiyorum be n29 yaşındayım abla tavsiyesi büyük ihtimal ama unut demek kolay unutmak zordur ama unut eğer ona takılı kalırsan hayatı kendine zindan edersin gençsin ve güzelsin onu düşünürken belkide çevrendeki güzelliği göremiyosundur kötü bi son olmuş ama onun yaptığının affedilir hiçbir yanı yok neyse özelden görüşelim seninle

tamam canım senağlama senağlama

bu arada 21 yaşındayım

üzülme olurmu yaşın çok genç biraz hayatın tadını çıkar benim kardeşimle yaşıtsın oo ben senin yaşındayken hayatı zorda olsa tadında yaşıyordum hangi ildesin bilmiyorum ama hayat güzel dünya güzel ve sen hepsinden güzelsin bi arkadaşımın annesi vardı ben ölse mböyle ağlamazsın bi erkek için ağlayacağına oturda ölmüşlerine ağla derdi çok doğru bi söz tatlım ölmüşlerimize bu kadar ağlamıyoruz kuzucuğum bu arada hangi ildesin ben meraklı melahat zamanla anlarsınız

melzeyitcim kullanıcını panelini gir profil ayarlarına gir bi canım ordan ayarlar ve özelliklerden seçenekleri düzenleye gir orda özel mesajlaşmavar onu etkin yap canım ben herkese mesaj gönderebliyorum ama sana olmuyor bunu yap bir

profil ayarlarınıda bulamadım kendi profilimde ayarlar yazan biyerde yok ya ben bu işi niye beceremedim anlamadım gitti

g.antepliyim canım

yani senin kilo alman kadar normal ne olabilir ya ben antepli olsam şu halimin iki katı olurum antep mutfağı hayranıyım allahtan beceremiyorum da yapamıyorum ayyyyyy şimdi olsalarda hepsinden güzel güzel yesek bende bugün dikenli otlu bişey yedim çok açım
arkadaşımın annesi ordulu onlara has bi ot varmış üzüm yaprağına benziyor tadı çok lezzetli ama 5-6 kaşık yedim 2 tanede mercimek köfte şuan çok açım ya

merhaba kizlar listeye bakinca utandim:utangac: valla bir tek be kilo vermemisim haftaya insallah daha iyi olurum ama biliyorsunz kortizona basladim ama bugun bie´rsey daha ögrendim kullandigiim öteki bir ilacinda yan etkisi kilo verdiymesiymis belki dengelerim hatta veririm insallah allahim havalarda düzelmeye basladi yürümeye baslarim artik

merhaba kizlar listeye bakinca utandim:utangac: valla bir tek be kilo vermemisim haftaya insallah daha iyi olurum ama biliyorsunz kortizona basladim ama bugun bie´rsey daha ögrendim kullandigiim öteki bir ilacinda yan etkisi kilo verdiymesiymis belki dengelerim hatta veririm insallah allahim havalarda düzelmeye basladi yürümeye baslarim artik

canım geçmiş olsun umarım bi sıkıntı yaşamazsın senin sıkıntın tam olarak ne merak ettim belki daha önce yazmışsındır ama ben kaçırmış olabilirim kusura bakma

kızlar kızım çok huyusuzlandı yemeğini yedirdim, uyuttum kusura bakmayın.
karamanlı sen verememişsin, ben bi de 100 gr. aldım. Kortizon kullanıyorsun canım almamamn çok iyi zaten.
nereus sen çok küçükmüşsün tatlım ben 30 yaşındayım. Bu kadar erken evlenme zaten canım, gez toz keyfine bak biraz. Evlilik ne de olsa oluyor. Bi de sevgilin daha sevgili iken başkası ile birlikte olmuşsa evlenince daha zor. Daha kimler çıkar karşına. Tabi uzaktan konuşmak kolay, kusura bakma en iyisini sen bilirsin tabi, çok seviyorsan bilemem.:asigim:
kızlar ben de 50li kiloları göreyim 1 kilo profiterol yiyeceğim cokacimcoook

Back
X