Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız? Telefon dün alabildik ancak. Uygulamayı googleplayda bulamıyorum yükleyemedim direk googleden girdim. Böyle zor oluyor ama biran önce yüklemem lazım. LAydLiNe LAydLiNe kaptanım nasılsın? Vasat bir durumdayım hemen toparlanmam lazım
hoşgeldin canım... site için uygulama mı var? ben direkt internetten giriyorum... bence sen de öyle yapabilirsin

hoşgeldin canım... site için uygulama mı var? ben direkt internetten giriyorum... bence sen de öyle yapabilirsin
Evet var canım diğer telefonumda yüklüydü ama bu telefonda bulamadım nedense kadınlar kulübü diye uygulaması var ordan giriyorum cok rahat oluyordu

6 Eylül menü
Saat 09:30
Filtre kahve sütlü

Saat 12:00
Ispanak yemeği bir tabak

Saat 15:00
1 yemek kaşığı yoğurt

Saat 18:30
Bir yemek kaşığı yoğurt
Patatesli peynirli kek tuzlu 2 dilim

Saat 21:00
bir avuç kuruyemiş
yeşil çay

2 litre su

Bu hafta çok fazla kaçamak yapmadım. Umarım iyi bir rakam görürüm moralim düzelir. İyice kilo veremiyorum moduna girdim çünkü.

Kolay gelsin canım sana. Zor işler bunlar. Biz henüz başlamadık. Benim büyük kız da pazartesi gençlik kampına gidecek. Onu hazırlamam lazım. Hafta sonu da biz gidiyoruz bisiklet grubuyla kampa. Arkasından okul açılacak. Ufaklık anasınıfına başlıyor. Çocukların işleri hiç bitmiyor. Bu arada büyük kızım da bu yıl 7. sınıf oldu. Şimdiden iyi bir lise için hazırlanmaya başlamak lazım.

Teşekkür ederim canım. Biri anaokuluna gidince rahattım, iki çocuğu okula hazırlamak gerçekten zormuş. İstek listeleri sayfalarca. Neyse evdekiler bitti, kargo beklediklerim var az onlar da.
Gençlik kampı çok hoşmuş, okulla mı gidiyor? Nereye? Kamplarda çok eğleniyorlar. Ben de geçen sene İzmir uzay kampı ve Uludağ kayak kampına gönderdim.
Evet 7. sınıfta başlamak lazım, sınav sistemi yine değişecek sanki, bu yıl otursa iyi olur.

Bisiklet grubu ile kampa mı gidiyorsunuz? O da çok keyifli geldi kulağıma :)

çok özendim.. kırtasiye alışverişini çok severim ama şu an izdiham vardır... bizim oğlumla sözümüz vardı. ünv. kazandıktan sonra test kitaplarını törenle imha edecektik... ona bile vakit bulamadık...kızımın kitaplarını okul verecek ama defter ve diğer malzemeler...biz hiç o bölgelerde değiliz inatla
Gerçekten izdiham var canım, ona girmemek için okulun anlaşmalı olduğu kitap ve kırtasiye var çanta, kalem kutusu, kalem gibi özel istedikleri şeyleri alıp gerisini internetten sipariş veriyorum her sene. Bu sene yine verdim sipariş, ama geciktik galiba 1 haftaya kargoya veririz dediler okul açılıyor pazartesi. Bir kısmını elden hallettim. Hatta bugün İTÜnün içindeki bir kırtasiyeye gittim, okulun anlaşmalı kırtasiyesi. Bir kısmını farklı sitelerden aldım, kargo ile gelecek. Kitaplar henüz gelmedi. Onları da yarın halletmeye çalışacağım. Her bir kaleme, boyaya bile etiket istiyorlar o çok yordu. Ailece oturduk akşam 4 kişi 4 saatte ancak evdekileri bitirdik.
Bence siz de biran önce yapın, istenilen malzeme ve markalarının stokları bitebiliyor. Kolay gelsin size de.

Çok anlattım bu konuyu sıkılanlar olabilir ana inanın pazartesinden beri tek hayatım bu.

Menümü de yazayım.

9.00 1/5 açma (evden hızlı çıkmam lazımdı ağzıma atıp çıktım resmen)
12.30 köfte, salata.
17.30 3 köfte, 2 yk makarna

Güzel birşey anlayayım size.

Nisan ayında başka şehirdeki bir üniversitede görev yapan bir öğretim görevlisi doktora tezinde danışacağı şeyler için randevu istemişti benden, gelmişti. Konuşmuştuk.
Dün ziyaretime geldi. Diyorki hocam sizinle tanıştıktan sonra hayatım değişti. Doktorayı bitirebileceğime dair bir ümit oldu. Arabayı Karaköy’e bırakmıştım, o gün sevinçten Beşiktaş’a kadar yürümüşüm geri geldim. Spora ve diyete başladım, 30 kilo verdim. Hayatımın her alanına mutluluk geldi dedi.

Çok sevindim, herşey bir yana birilerinin kilo vermesine vesile olmak çok güzel, kendim vermiş gibi sevindim.

Menüye yazmayı unuttum. Dün yine Karaköy’den yürüyünce Güllüoğlu, köşkeroğlu nerede hoşuna gittiyse tatlı almış getirmiş. Akşam 1 dl baklava aldım gerisini difrize attım görmeyeyim diye.

Günaydin , kilom sabit 66.5

Bu hafta yoğun geçti okul açıldı ve çocukları da okula bıraktım. Peş peşe hastalandilar. Şu an evde 3 hasta var biri ben. Tempoya ,sabah erken kalkmaya,İstanbul trafiğine adapte olmaya çalışıyorum. Bu arada nete giremiyorum.

Günaydin , kilom sabit 66.5

Bu hafta yoğun geçti okul açıldı ve çocukları da okula bıraktım. Peş peşe hastalandilar. Şu an evde 3 hasta var biri ben. Tempoya ,sabah erken kalkmaya,İstanbul trafiğine adapte olmaya çalışıyorum. Bu arada nete giremiyorum.

Geçmiş olsun canım ama ara ara uğraman gerekiyor buraya da. Akşamları mutlaka menü yazmak için gel. Bu aralar zaten çok durgunuz. Bir şekilde hedeflerimize ulaşmamız lazım.

Ben de hem bildirimimi hem de güzel bir öz eleştiri yapayım.

Tatilden sonra tartıda hatırladığım en kötü rakam 67.1 di. Zaten yüzüme tokat gibi çarpanda oldu. Kendi kendime koyduğum psikolojik sınırın çok üstüne çıktım. Çünkü benim alarm 65 in üzerinde zırıl zırıl çalmaya başlıyor. Normalde kilo alt sınırım 59, üst sınırım 62 yani 3 kilo civarında bir oynama kapasitem var. Diyet alarmı ise 65 ten sonra devreye giriyor. Tatilde tartı götüremedim yanımda çünkü kamp yaparak gezdiğimiz için çok eşya vardı arabada. Tartımın zarar görmesini istemedim. Dönüşte ödemdem dolayı 68 i bile gördüm ama o kadar almadığımı biliyordum. Son üç gündür şekerli, asitli ve beyaz unlu hiç bir yiyeceği tüketmiyorum. Veee ödülünü bu sabah tartıda aldım.

3 gün önce :67.1

Bugün : 66.3

Spora başlayabilirsem ki yakında günlük 10000 adım alt sınırı koyacağım kendime. Onun bile çok faydası olacağını düşünüyorum. Çünkü normalde çok yiyen bir insan değilim, kilolarımın en büyük sebebi hareketsizlik çünkü masa başı çalışmak insanı bedenen çok yıpratıyor. Uzattım biraz ama zaten yazan yok. Gelen de bol bol okusun :işsiz::işsiz:

Geçen hafta 83
Bu hafta 83.5
Fark+500

Takıma katıldığımdan beri ilk defa arti gördüm yanlış hatırlamıyorsam. 100 gr da olsa veriyordum.Hepinizden Özür dilerim. Haftaya telafi edecegim.
Dün kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 bardak yeşil çay içtim
Sonrasında cacık yapıp dolaba koydum 3 saatte bir ondan içtim.
Bugün de öyle yapacağım
Sağlıksız olduğunun farkındayım
Geçen hafta ki kilomu görüp normal yeme düzenine geri döneceğim
Yarın görürüm zaten diye düşünüyorum
Keşke bir gün önce baslasaydim hiç olmazsa takıma + görmemiş olurdum ama sonra dank etti kafama
Pazartesi randevu aldım diyetisyene listeme uyarım zaten güzel olur bu hafta
Bir de gezmekten gezmeye gideceğim
Pazar evde olacağım pazartesi Kırklareli ye gidecegim babamlarla
Pekmez yapacaklarmis yardım edeceğim. Çok kalmayiz 2-3 güne döneriz diye düşünüyorum

Geçen hafta 83
Bu hafta 83.5
Fark+500

Takıma katıldığımdan beri ilk defa arti gördüm yanlış hatırlamıyorsam. 100 gr da olsa veriyordum.Hepinizden Özür dilerim. Haftaya telafi edecegim.
Dün kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 bardak yeşil çay içtim
Sonrasında cacık yapıp dolaba koydum 3 saatte bir ondan içtim.
Bugün de öyle yapacağım
Sağlıksız olduğunun farkındayım
Geçen hafta ki kilomu görüp normal yeme düzenine geri döneceğim
Yarın görürüm zaten diye düşünüyorum
Keşke bir gün önce baslasaydim hiç olmazsa takıma + görmemiş olurdum ama sonra dank etti kafama
Pazartesi randevu aldım diyetisyene listeme uyarım zaten güzel olur bu hafta
Bir de gezmekten gezmeye gideceğim
Pazar evde olacağım pazartesi Kırklareli ye gidecegim babamlarla
Pekmez yapacaklarmis yardım edeceğim. Çok kalmayiz 2-3 güne döneriz diye düşünüyorum

Kötü bir sonuç almışsın canım. Daha önünde uzun bir süre var. Biliyorum tatilden dolayı oldu. Ama dikkatli ol lütfen. İsteğin, istikrarın, azmin bozulmasın. Daha sıkı sarıl çünkü gerçekten çok başarılısın. Bu son + kilon olur inşallah bundan sonra hep gitsin kiloların inşallah. :KK200:

Dun yediğim cis yuzunden olsa gerek bugun sadece 100 gr eksik ciktim. 63.4 :(

Dun yediğim cis yuzunden olsa gerek bugun sadece 100 gr eksik ciktim. 63.4 :KK43:

Buna şükür :KK70:

Sen şimdiye mezun olurdun o cıssları yemeseydin. Bu hafta da durumumuz hiç parlak değil. Haftaya ilk üçe giremezsek ceza alıyoruz ona göre. Hepimiz çekeriz cezayı. Ne yapıp ne edip haftaya en az 1 kilo veriyorsun tamam mı?

Buna şükür :KK70:

Sen şimdiye mezun olurdun o cıssları yemeseydin. Bu hafta da durumumuz hiç parlak değil. Haftaya ilk üçe giremezsek ceza alıyoruz ona göre. Hepimiz çekeriz cezayı. Ne yapıp ne edip haftaya en az 1 kilo veriyorsun tamam mı?
Gercekten cok rahat mezun olurdum da sanırım boşvermişlik oluştu bende. Nede olsa istedigim elbiseyi giydim diye saliverdim kendimi. Merak etme canim haftaya o 1 kilo verilecek

Günaydın kızlar kilo bildirimi yapacağım inşallah koşturmadan bir tartılamadım

Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 68.4
Bugün: 68.4

Gram oynama yok. Üffff çok sıkıldım.Siz de görüyorsunuz hiç abartı birşey yemedim menülerimde. Neden kilo veremiyorum noldu bilmiyorum. Kaptanım istersen beni gruptan çıkar gruba zarar veriyorum gibi hissediyorum :(

Back
X