Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende yolda hiç uyumadim. Ama kız uyudu
Gelince islere koyuldum hemen. Baya kolayladim. Bi banyo kaldı. Şimdi kızı banyoya sokacagim. O oynarken temizlik yapacağım. Çıkınca da uyur bende uyurum az. Uyaninca da annemlere gideceğiz.

9 eylul listem
Kahvalti 8.30
Ilik limonlu su
Iki dilim ekmekten tost
Cay
Zeytin

Öğle 13.00
1 dilim ekmek
Biraz kaşar

Aksam 18.00
2 kase erişteli mercimek yemeği

Ilerleyen saatlerde kahve ya da cay icerim. Bide yatmadan once sodali limonlu ayran icicem.. Tabii unutmazsam :-)

Merhaba kızlar ,
Cok kilo aldim pantolonlarim sıkmaya basladi ;(( tartiya cikmaya korkuyorum artik dur demem baslamam lazim...bahane uretmemem lazim... demir ilaci iciyorum ve b12 ignesi vuruldum fena istahim acildi ... diger ay igne yaptirmayacam cok yiyorum sadece demir ilacina 3 ay devam etmem.lazim...

9 eylül pazar

11.00
1 omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 dilim kaşarlı ekmek

13.30
1 dilim kavun
15 taze antep fıstığı

19.30
1 orta boy antrikot
2 yk pilav
salata
1 bardak light kola

2 l su

yarın kendime geliyorum...
21 gün şekersiz diyetini 1 hafta deneyeceğim
rapor veririm yarın

Bugün ki menüm
09:30
2 adet avuç içi kadar koy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3-4 dilim sucuk
2 yeşil zeytin
Domates,salatalık
1 bardak yeşil çay

15:00
Activia yoğurt

18
Yarım kepçe yeşil mercimek çorbası
2 tane biber dolmasi (pirinç vardı ama yok denecek kadar azdı. Ikisinde 2 çay kaşığı kadar anca vardir)
Salata
4 kaşık yoğurt
Bir kaşık peynirli makarna
2 dilim kavun

21:30
1 bardak yeşil çay

3 lt su

Selam kızlar
Diyetisyene gittim
3 kilo vermisim 2 kilosu yag
Parktayiz şimdi
2 gibi yola çıkacağız
Sabah işlerimi bitirdim bi salonun tozunu alamadım randevu saati geldi çünkü
Donunce de camları silip perdeleri yikadim diye düşünüyorum

8 eylül cmt

11.00
1 haş yum
1/4 simit
1 kk karışık peynir
1 tk nutella (mens başladı)
1 dilim tb ekmek

15.30
1 sk erişte

19.00
1 sk mercimekli patlıcan

20.00
1 dilim çikolatalı pasta
1 dilim kavun

bugün gerçekten de berbat menüm
:KK23::KK23::KK62::KK62::kızgın::kızgın:

Çok abartmışsın :KK20::KK20:
9 eylül pazar

11.00
1 omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 dilim kaşarlı ekmek

13.30
1 dilim kavun
15 taze antep fıstığı

19.30
1 orta boy antrikot
2 yk pilav
salata
1 bardak light kola

2 l su

yarın kendime geliyorum...
21 gün şekersiz diyetini 1 hafta deneyeceğim
rapor veririm yarın
Keşke dün okusaymışım mesajını birlikte başlardık. Ben de yarın başlayayım bugün beyaz ekmek yedim bir iki lokma. Bir de naneli sakız çiğnedim kahvaltıda da küçük iki dilim ev yapımı kek ve kete yedim. Bugünüm gitti :KK70::KK70:
Bugün ki menüm
09:30
2 adet avuç içi kadar koy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3-4 dilim sucuk
2 yeşil zeytin
Domates,salatalık
1 bardak yeşil çay

15:00
Activia yoğurt

18
Yarım kepçe yeşil mercimek çorbası
2 tane biber dolmasi (pirinç vardı ama yok denecek kadar azdı. Ikisinde 2 çay kaşığı kadar anca vardir)
Salata
4 kaşık yoğurt
Bir kaşık peynirli makarna
2 dilim kavun

21:30
1 bardak yeşil çay

3 lt su
Daha düzenli olman lazım menülerde. Makarna olmamış mesela. Tadımlık bile olsa dikkatli ol derim.
Gunaydin herkese :KK200:
Bugun kizim anaokuluna basliyor ayyyy cok heyecanliyimmmm :olamaz::olamaz: uyum haftasinda saatler 11 -13 arasiymis 2 saat ....eve gelip spora basliyacam :KK66:)
Hayırlı olsun canım. Biz de anaokulana başlıyoruz ama uyum eğitimi için mesaj atmışlar. Öğretmeni belli değilmiş. İlginç geldi. Yarın da arayıp sormazlarsa ben gidip soracağım nasıl belli değilmiş :KK67:
Selam kızlar
Diyetisyene gittim
Parktayiz şimdi
2 gibi yola çıkacağız
Hangi tarihten itibaren vermişsin bu 3 kiloyu. Ve normalde ne kadar vermen gerekiyormuş.

Keşke dün okusaymışım mesajını birlikte başlardık. Ben de yarın başlayayım bugün beyaz ekmek yedim bir iki lokma. Bir de naneli sakız çiğnedim kahvaltıda da küçük iki dilim ev yapımı kek ve kete yedim. Bugünüm gitti :KK70::KK70:

Daha düzenli olman lazım menülerde. Makarna olmamış mesela. Tadımlık bile olsa dikkatli ol derim.

Hayırlı olsun canım. Biz de anaokulana başlıyoruz ama uyum eğitimi için mesaj atmışlar. Öğretmeni belli değilmiş. İlginç geldi. Yarın da arayıp sormazlarsa ben gidip soracağım nasıl belli değilmiş :KK67:
Hangi tarihten itibaren vermişsin bu 3 kiloyu. Ve normalde ne kadar vermen gerekiyormuş.

dün yoldan geldik ya ondan düzensiz menü. gündüz uyudum. evde bişey yoktu zaten yemeklik. akşam babamlarda yedim vs. düzenli olur bundan sonra. gerçi yine evde olmayacağım ama yeme düzeni olur. annem yapacak yemekleri köyde de bana göre bişeyler yaparız.

en son 7 ağustos da görüşmüşüz diytisyenle. 1 ay 3 gün olmuş. ne kadar vermem gerektiği ile ilgili birşey söylemedi. danışanlarının çoğunun tatil dönüşlü kilo aldığını söyledi. kilo verdiğim için tebrik etti. 4-5 ay içinde bitiririz dedi . tarrtğı makinaya göre idealkilom 59 ama 65 yeterli dedi. 63 de bırakırız dedi 2 kilo alıp verme payı :)

dün yoldan geldik ya ondan düzensiz menü. gündüz uyudum. evde bişey yoktu zaten yemeklik. akşam babamlarda yedim vs. düzenli olur bundan sonra. gerçi yine evde olmayacağım ama yeme düzeni olur. annem yapacak yemekleri köyde de bana göre bişeyler yaparız.

en son 7 ağustos da görüşmüşüz diytisyenle. 1 ay 3 gün olmuş. ne kadar vermem gerektiği ile ilgili birşey söylemedi. danışanlarının çoğunun tatil dönüşlü kilo aldığını söyledi. kilo verdiğim için tebrik etti. 4-5 ay içinde bitiririz dedi . tarrtğı makinaya göre idealkilom 59 ama 65 yeterli dedi. 63 de bırakırız dedi 2 kilo alıp verme payı :)

O zaman ben de tebrik ediyorum seni. Ama daha dikkatli olsaydın büyük ihtimal 4 kilo kesin giderdi. Bence sen 63 e indiğinde 1-2 kilo daha inmek isteyeceksin. Zaten öğrendin bu işi. Diyetisyeninide tebrik ediyorum güzel çalışıyor :KK39::KK36:

:sinirli::sinirli: naneli sakız haaaaaa :duduk::duduk:
esefle kınıyorum seni
çiğniyorsun...bir de üstüne utanmadan yazıyorsun...
:KK70::KK70:
kek ve kete ne güzel ikili onlar
pişi var bi de bildin mi
ah bilmez olaydım ben
40 yıl boyunca bilmeden mutlu mesut yaşıyordum oysaki
korkma yahu... yemedim... yemeyeceğim de... aklıma geldi birden...

ben hala temizim
beyaz ekmek ve şeker yemedim henüz
ama meyve hakkımı doldurdum şimdiden:mad:

akşam mutlaka cacık yemeliyim ki hemencecik uyuyup kalori almayayım :cool:
yarın sen de başlıyorsun o halde..kapişşşş:KK19:

:sinirli::sinirli: naneli sakız haaaaaa :duduk::duduk:
esefle kınıyorum seni
çiğniyorsun...bir de üstüne utanmadan yazıyorsun...
:KK70::KK70:
kek ve kete ne güzel ikili onlar
pişi var bi de bildin mi
ah bilmez olaydım ben
40 yıl boyunca bilmeden mutlu mesut yaşıyordum oysaki
korkma yahu... yemedim... yemeyeceğim de... aklıma geldi birden...

ben hala temizim
beyaz ekmek ve şeker yemedim henüz
ama meyve hakkımı doldurdum şimdiden:mad:

akşam mutlaka cacık yemeliyim ki hemencecik uyuyup kalori almayayım :cool:
yarın sen de başlıyorsun o halde..kapişşşş:KK19:

Tamamdır canım ben de başlıyorum yarın.

Selam kızlar
Diyetisyene gittim
Parktayiz şimdi
2 gibi yola çıkacağız

ben de merak ettim bu giden 3 kilo ne zaman ve nereye gitti??
sen ve birprenssin ev işi muhabbetini okudukça yoruluyorum ben
ne titiz hatunlarsınız yahu

Gunaydin herkese :KK200:
Bugun kizim anaokuluna basliyor ayyyy cok heyecanliyimmmm :olamaz::olamaz: uyum haftasinda saatler 11 -13 arasiymis 2 saat ....eve gelip spora basliyacam :KK66:)

tatlış heyecanlar bunlar
dün gibi hatırlıyorum ilk yuva, anaokulu, ilkokul, lise günlerini...
oysa benim oğlum üniversiteye başlıyor 2 hafta sonra...
heyecanlı olmaktan çok.. gerginim :KK17:
kimlerle arkadaş olur
ne yer ne içer
neler yaşar...
offf offf...
çok özendim sana şimdi :KK19:

Uzun bir aradan sonra merhaba:)okul açılınca ne dağıldım ama,iki ay evde otur otur birden zor geldi çocukları okula yetiştir trafik vs vs.
Bugün menü paylaşayim hemen.
Kahvaltı 8
1 haşlanmış yumurta
4-5 zeytin
1 YK lor peynir
Domates
Salatalık
Bir fincan .yeşil çay

Öğlen 13
Bir tabak taze fasulye
Bir kase yoğurt
İki dilim çavdar ekmeği

İki tane biskrem(ne gerek vardı bilmiyorum)

Ara 16
Meyveli yoğurt bir kase

Akşam ne yiyeceğimi vikmiyorum henüz yemek yapmadım,çok yiyesim de yok,önerilere açığım .

Şu 1 litre ancak icmisimdkr yatana kadat tamamlayacağım

ben de merak ettim bu giden 3 kilo ne zaman ve nereye gitti??
sen ve birprenssin ev işi muhabbetini okudukça yoruluyorum ben
ne titiz hatunlarsınız yahu

Bu giden 3 kilo geçtiğimiz 34 günde koyde tatil yaparken gitti. Biraz daha fazla olabilirdi
1 ay evde olmayınca ne olur her yer toz içinde. Dün eve geldim bugün Kırklareli ye gidiyorum. Uzun kalmayacagim hiç olmazsa temiz eve döneyim dedim.

Bu giden 3 kilo geçtiğimiz 34 günde koyde tatil yaparken gitti. Biraz daha fazla olabilirdi
1 ay evde olmayınca ne olur her yer toz içinde. Dün eve geldim bugün Kırklareli ye gidiyorum. Uzun kalmayacagim hiç olmazsa temiz eve döneyim dedim.
Kolay gelsin canim :temizlik:

Sizede hayirli olsun canim , nasil ogretmeni belli değilmiş... bizde herkes öğretmen ismiyle gidildi illa bu ogretmene kayit yapilsin diye.. bizim ogretmene coook talep vardi sinifi 35 kisi olmus nasil olacak kalabalik bilemedim....

10 eylul listem
Kahvalti 8.30
2 dilim ekmek
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin

Öğle 13.00
2 yk eristeli mercimek

Saat 14 te
1 tatli kasigi pekmez
1 dilim ekmek

Saat 15.30 da ise
1 maden suyu ve nerdeyse 1 paket kremali bisküvi :( gunu bu kadarla kapatıyorum akşam cay ve sodali ayran icerim. Keske yemeseydim ya

Back
X