- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 eylül cmt
11.00
1 haş yum
1/4 simit
1 kk karışık peynir
1 tk nutella (mens başladı)
1 dilim tb ekmek
15.30
1 sk erişte
19.00
1 sk mercimekli patlıcan
20.00
1 dilim çikolatalı pasta
1 dilim kavun
bugün gerçekten de berbat menüm
![]()
Keşke dün okusaymışım mesajını birlikte başlardık. Ben de yarın başlayayım bugün beyaz ekmek yedim bir iki lokma. Bir de naneli sakız çiğnedim kahvaltıda da küçük iki dilim ev yapımı kek ve kete yedim. Bugünüm gitti9 eylül pazar
11.00
1 omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 dilim kaşarlı ekmek
13.30
1 dilim kavun
15 taze antep fıstığı
19.30
1 orta boy antrikot
2 yk pilav
salata
1 bardak light kola
2 l su
yarın kendime geliyorum...
21 gün şekersiz diyetini 1 hafta deneyeceğim
rapor veririm yarın
Daha düzenli olman lazım menülerde. Makarna olmamış mesela. Tadımlık bile olsa dikkatli ol derim.Bugün ki menüm
09:30
2 adet avuç içi kadar koy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3-4 dilim sucuk
2 yeşil zeytin
Domates,salatalık
1 bardak yeşil çay
15:00
Activia yoğurt
18
Yarım kepçe yeşil mercimek çorbası
2 tane biber dolmasi (pirinç vardı ama yok denecek kadar azdı. Ikisinde 2 çay kaşığı kadar anca vardir)
Salata
4 kaşık yoğurt
Bir kaşık peynirli makarna
2 dilim kavun
21:30
1 bardak yeşil çay
3 lt su
Hayırlı olsun canım. Biz de anaokulana başlıyoruz ama uyum eğitimi için mesaj atmışlar. Öğretmeni belli değilmiş. İlginç geldi. Yarın da arayıp sormazlarsa ben gidip soracağım nasıl belli değilmişGunaydin herkese
Bugun kizim anaokuluna basliyor ayyyy cok heyecanliyimmmmuyum haftasinda saatler 11 -13 arasiymis 2 saat ....eve gelip spora basliyacam
)
Hangi tarihten itibaren vermişsin bu 3 kiloyu. Ve normalde ne kadar vermen gerekiyormuş.Selam kızlar
Diyetisyene gittim
3 kilo vermisim 2 kilosu yag
Parktayiz şimdi
2 gibi yola çıkacağız
Sabah işlerimi bitirdim bi salonun tozunu alamadım randevu saati geldi çünkü
Donunce de camları silip perdeleri yikadim diye düşünüyorum
Çok abartmışsın
Keşke dün okusaymışım mesajını birlikte başlardık. Ben de yarın başlayayım bugün beyaz ekmek yedim bir iki lokma. Bir de naneli sakız çiğnedim kahvaltıda da küçük iki dilim ev yapımı kek ve kete yedim. Bugünüm gitti
Daha düzenli olman lazım menülerde. Makarna olmamış mesela. Tadımlık bile olsa dikkatli ol derim.
Hayırlı olsun canım. Biz de anaokulana başlıyoruz ama uyum eğitimi için mesaj atmışlar. Öğretmeni belli değilmiş. İlginç geldi. Yarın da arayıp sormazlarsa ben gidip soracağım nasıl belli değilmiş
Hangi tarihten itibaren vermişsin bu 3 kiloyu. Ve normalde ne kadar vermen gerekiyormuş.
dün yoldan geldik ya ondan düzensiz menü. gündüz uyudum. evde bişey yoktu zaten yemeklik. akşam babamlarda yedim vs. düzenli olur bundan sonra. gerçi yine evde olmayacağım ama yeme düzeni olur. annem yapacak yemekleri köyde de bana göre bişeyler yaparız.
en son 7 ağustos da görüşmüşüz diytisyenle. 1 ay 3 gün olmuş. ne kadar vermem gerektiği ile ilgili birşey söylemedi. danışanlarının çoğunun tatil dönüşlü kilo aldığını söyledi. kilo verdiğim için tebrik etti. 4-5 ay içinde bitiririz dedi . tarrtğı makinaya göre idealkilom 59 ama 65 yeterli dedi. 63 de bırakırız dedi 2 kilo alıp verme payı :)
Keşke dün okusaymışım mesajını birlikte başlardık. Ben de yarın başlayayım bugün beyaz ekmek yedim bir iki lokma. Bir de naneli sakız çiğnedim kahvaltıda da küçük iki dilim ev yapımı kek ve kete yedim. Bugünüm gitti
naneli sakız haaaaaa
esefle kınıyorum seni
çiğniyorsun...bir de üstüne utanmadan yazıyorsun...
kek ve kete ne güzel ikili onlar
pişi var bi de bildin mi
ah bilmez olaydım ben
40 yıl boyunca bilmeden mutlu mesut yaşıyordum oysaki
korkma yahu... yemedim... yemeyeceğim de... aklıma geldi birden...
ben hala temizim
beyaz ekmek ve şeker yemedim henüz
ama meyve hakkımı doldurdum şimdiden
akşam mutlaka cacık yemeliyim ki hemencecik uyuyup kalori almayayım
yarın sen de başlıyorsun o halde..kapişşşş![]()
Selam kızlar
Diyetisyene gittim
3 kilo vermisim 2 kilosu yag
Parktayiz şimdi
2 gibi yola çıkacağız
Sabah işlerimi bitirdim bi salonun tozunu alamadım randevu saati geldi çünkü
Donunce de camları silip perdeleri yikadim diye düşünüyorum
Gunaydin herkese
Bugun kizim anaokuluna basliyor ayyyy cok heyecanliyimmmmuyum haftasinda saatler 11 -13 arasiymis 2 saat ....eve gelip spora basliyacam
)
ben de merak ettim bu giden 3 kilo ne zaman ve nereye gitti??
sen ve birprenssin ev işi muhabbetini okudukça yoruluyorum ben
ne titiz hatunlarsınız yahu
Kolay gelsin canimBu giden 3 kilo geçtiğimiz 34 günde koyde tatil yaparken gitti. Biraz daha fazla olabilirdi
1 ay evde olmayınca ne olur her yer toz içinde. Dün eve geldim bugün Kırklareli ye gidiyorum. Uzun kalmayacagim hiç olmazsa temiz eve döneyim dedim.
Sizede hayirli olsun canim , nasil ogretmeni belli değilmiş... bizde herkes öğretmen ismiyle gidildi illa bu ogretmene kayit yapilsin diye.. bizim ogretmene coook talep vardi sinifi 35 kisi olmus nasil olacak kalabalik bilemedim....Çok abartmışsın
Daha düzenli olman lazım menülerde. Makarna olmamış mesela. Tadımlık bile olsa dikkatli ol derim.
Hayırlı olsun canım. Biz de anaokulana başlıyoruz ama uyum eğitimi için mesaj atmışlar. Öğretmeni belli değilmiş. İlginç geldi. Yarın da arayıp sormazlarsa ben gidip soracağım nasıl belli değilmiş
Hangi tarihten itibaren vermişsin bu 3 kiloyu. Ve normalde ne kadar vermen gerekiyormuş.