- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım canım bu kiloları vermem gerek artık bir dahaki yaza fit girmek istiyorumHadi inşallah canim
Kırklarelide biri bana sinir bozucu derece de zayiflamissin dedi
Sanirim o da vermek istiyor ama adapte olamıyor.
Yarismadan bahsettim umarım girer o da
Nazar ettiler zaten ondan bu tatlılar. 3 gün tatlı yedim hemen artıyi gördüm. Yarın diyetisyen de kızacak. Inşallah yağ dan almamisimdir.
Senin diyetisyen listen vardı. Ilk verdiği hani. Ona göre bir düzen oturtmaya çalışabilirsin. Ona uyunca veriyordun.
Dışarı ciktiginda da diyeti unutma ona göre bişeyler yemeye çalış
Hadi yarın birlikte baslayalim ne dersin?
Bende fena cozuttum cuma ya kadar toparlanmam lazim
Olurr kaptanım bi düzenimi oturtsam herşey çok güzel olucak bugün burda pazar var gidip sebze alayım başlayayım yavaş yavaş artık bu yaza fit girmek istiyorumBen varım yarın başlayalım ne dersiniz?
Ben de döverim bak ona göre
Biz de sana inanıyoruz canım. Şöyle bişey denesene. Önüne yememen gereken bişey geldiğinde bana yaz lütfen telefondan. Ben seni anında vazgeçiririm. Nöbetçi kaptan uygulamasıNe dersiniz kızlar kaçamak yapmadan bana yazmayı? Bu arada ben de birinize yazayım çünkü benim de artık toparlanmam lazım
Kaptanım annem o. Benim anne tarafım kilolu baya. Ananem de çok kiloluydu yaklaşık 150 kgdı. Ben doktora gittim troid vs testler yaptırdım kilo ondan mi diye herşey çok güzel cıktı hicbir sorun yok çok şükür. Demekki kilom yemekten kaynaklanıyor tamamen. Artık bi çözüm lazım bu işe başaracağım inşallahÇok güzel gidiyordun canım maşallah. Yerlerde olmasın motivasyonun. Hadi kendine gel biraz. Eski güzel günlere dönmene az kaldı biraz daha sabır
Antep fıstığı ve çikolatayı nazarlık sayıyorum. Akşamın çok güzel maşallah. Ben sopayla kutlayacağım bu menüyü dondurma da neymiş
Olur mu canım uğraşmak bizim işimiz. Haklısın aradan çok uzun zaman geçtiği için ben bile kuralların farklı uygulanacağını düşünmüştüm ama sağlık olsun. Bence bir daha ki sefere ikinci değil birinci olacaksın inşallah
Ahhh bu yoğunluk benim de bitmiyor bir türlü. Bu arada Süslü kadınlar Turu bu hafta sonu ilginizi çekerseNeredeyse her şehirde var.
Kolay gelsin canım bol koşuşturmacalı olmuş. Maşallah enerjine.
Menünü çok beğendim süper olmuş. Spora gitmende üzerine tuzu biberi. Maşallah
Birprensess bak canım bak örnek al. Sen de çocuk yok, iş de yok şu aralar ama bir türlü kendine zaman ayıramıyorsun. Sakın yanlış anlama, hiç sevmem kıyaslamayı, kıyaslanmayı ama maşallah kadına o kadar işin gücün arasında kendine ne güzel zaman ayırabiliyor. Yaşın henüz çok küçük, hayatının en güzel çağlarındasın, kendin için bir şeyler yapmanın zamanı geldi bence.
Geçenlerde fotoğrafın birinde yanında birini gördüm, kilosu oldukça fazlaydı, kimdi o?
Menün güzel ama sağlıksız. Çok az yemişsin. Özel bir sebebi mi var? Bu arada bu kadar az yemene rağmen az kilo veriyorsun sence neden olabilir?
Tekrar aramıza dönmene çok sevindim. Ufacık tefecik hatalara rağmen güzel menü.
Üzülme canım üzülme çok şükür kendi geleceği için uçuyor yuvadan. Güzel ayrılıklar bunlar keyfini çıkart. Düşünsene kocaman oldu o minicik bebek ve şimdi kendi ayakları üzerinde duruyor. Çok güzel bir duygu olmalı![]()
Dün canım hiç birşey yemek istemedi kaptanım bunları bile zor yedim. Hashimato hastasıyım bu nedenle çok zor kilo veriyorum.Menün güzel ama sağlıksız. Çok az yemişsin. Özel bir sebebi mi var? Bu arada bu kadar az yemene rağmen az kilo veriyorsun sence neden olabilir?
Bu arada ben yine başladım şu şekersiz 21 güne
Bu kez olacak ama hem kararlı hem istekliyim bir de üstüne olacağını hissediyorum![]()
Bende başlıyorum bugün
Vücudun unutmasi lazım şekeri
Bir kaç gün meyve dahi yemeyi düşünmüyorum
canım , çantanda hep sağlıklı atıştırmalıklar olsun, ben hafta sonları dışarı çıktığımızda yanıma kavrulmamış badem , fındık alıyorum yolda onları atıştırınca hiçbişeye saldırmıyorum....uzun süre tok tutuyor .Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben adapte olamıyorum bir türlü nasıl yapacağım hakkında bir bilgim yok dışarı çıktığım an diyetim son buluyor ister istemez. Artık dışarı çıkmak istemiyorum şu son 1 ay o kadar yoğun koşturmalı geçti ki diyet miyet kalmadı. Ama şükür ki sadece gr olarak almışım çok bi fark yok kilomda. Tabi verirken öyle demiyorumBakalım nasıl olacak nasıl yapacağım
inanıyorum ben kendime inşallah görenler
diyecek bu ne zayıflık
ayy hadi bakalım inşallah
![]()
bende tamamen çıkaramazsamda en aza indirecem artık şekeriBu arada ben yine başladım şu şekersiz 21 güne
Bu kez olacak ama hem kararlı hem istekliyim bir de üstüne olacağını hissediyorum![]()
Ben varım canım bu kiloları vermem gerek artık bir dahaki yaza fit girmek istiyorum
Olurr kaptanım bi düzenimi oturtsam herşey çok güzel olucak bugün burda pazar var gidip sebze alayım başlayayım yavaş yavaş artık bu yaza fit girmek istiyorum
Kaptanım annem o. Benim anne tarafım kilolu baya. Ananem de çok kiloluydu yaklaşık 150 kgdı. Ben doktora gittim troid vs testler yaptırdım kilo ondan mi diye herşey çok güzel cıktı hicbir sorun yok çok şükür. Demekki kilom yemekten kaynaklanıyor tamamen. Artık bi çözüm lazım bu işe başaracağım inşallah![]()
Tamam canım sağol bende alayım deneyeyimcanım , çantanda hep sağlıklı atıştırmalıklar olsun, ben hafta sonları dışarı çıktığımızda yanıma kavrulmamış badem , fındık alıyorum yolda onları atıştırınca hiçbişeye saldırmıyorum....uzun süre tok tutuyor .
biz mideye sağlıksız şeyler gönderiyoruz o yüzden sık sık acıkıyoruz... ceviz badem fındık yiyince inan uzun süre tok kalıyorsun canın bişey istemiyor..
Ben 21 günü tamamlamayı planlıyorum olur inşallahbende tamamen çıkaramazsamda en aza indirecem artık şekeri![]()
Bende başladım dün kızlar şekersiz 21 güne. Hadi bakalım bismillah :))
İlk kez deneyeceğim.
Annem de sürekli diyet bir yapan bir bırakan biri. Düğünden önce biz aynı evde yaşarken annem dukan diyeti yapıyordu çok güzel kilolar verdi düğünde baya zayıflamıştı bu halinden. Bende ona katılmıştım ben 78 e düşmüştüm 1 buçuk haftada. Annem benden önce başlamıştı oda 16-17 kg vermişti. Dukan diyetinin en ince ayrıntısına kadar biliyor ve yapıyordu. Malzemelerinden yine evinde var sipariş vermişti internetten her yerde bulunmuyor o diyetin malzemeleri. Istese yapar yaptığı zaman veriyor zaten bizde kilo irsi birazdaKeşke annene de yardım etsen çünkü onun da bayağı kilosu var. Ne diyor bu konuya? İkiniz bir olursanız daha iyi olur sanki.
kolay gelsin canım inşallah başaırırsın bana biraz zor geldi o kadar herşeyden kısamam...Ben 21 günü tamamlamayı planlıyorum olur inşallah![]()
hahahahŞu şekersiz 21 güne bende bakacağım bakayım neler var neler yok deneyeyim yapabilirsem ne mutlubu arada neden 21 gün? Yanı neden 15 ya da 30 değilde 21 gün bir anlamı var mı acaba
![]()
dün bi proğramda izledim şeker kanseri tetiklermiş kanser hücerelerini şeker beslermiş çoğalmasını sağlarmış... şekerden uzak durun diyordu onkolog uzmanı....kendimize ne kadar zarar veriyoruz herşey elimizde aslında