Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar bol bol eksili bir gün olmasını diliyorum hepimiz için :KK68: Ben uygulamayı bulup yükledim telefonuma dün gece o yüzden artık daha rahat giriyorum :KK71: internet üzerinden girince unutuyordum şimdi gözümün önünde ekranda uygulama görüp giriyorum :KK3:

Hadi inşallah canim
Kırklarelide biri bana sinir bozucu derece de zayiflamissin dedi
Sanirim o da vermek istiyor ama adapte olamıyor.
Yarismadan bahsettim umarım girer o da
Nazar ettiler zaten ondan bu tatlılar. 3 gün tatlı yedim hemen artıyi gördüm. Yarın diyetisyen de kızacak. Inşallah yağ dan almamisimdir.

Senin diyetisyen listen vardı. Ilk verdiği hani. Ona göre bir düzen oturtmaya çalışabilirsin. Ona uyunca veriyordun.
Dışarı ciktiginda da diyeti unutma ona göre bişeyler yemeye çalış
Hadi yarın birlikte baslayalim ne dersin?
Bende fena cozuttum cuma ya kadar toparlanmam lazim
Ben varım canım bu kiloları vermem gerek artık bir dahaki yaza fit girmek istiyorum :KK31:
Ben varım yarın başlayalım ne dersiniz?

Ben de döverim bak ona göre
Biz de sana inanıyoruz canım. Şöyle bişey denesene. Önüne yememen gereken bişey geldiğinde bana yaz lütfen telefondan. Ben seni anında vazgeçiririm. Nöbetçi kaptan uygulaması :KK70::KK70: Ne dersiniz kızlar kaçamak yapmadan bana yazmayı? Bu arada ben de birinize yazayım çünkü benim de artık toparlanmam lazım
Olurr kaptanım bi düzenimi oturtsam herşey çok güzel olucak bugün burda pazar var gidip sebze alayım başlayayım yavaş yavaş artık bu yaza fit girmek istiyorum:KK30:
Çok güzel gidiyordun canım maşallah. Yerlerde olmasın motivasyonun. Hadi kendine gel biraz. Eski güzel günlere dönmene az kaldı biraz daha sabır :KK200:

Antep fıstığı ve çikolatayı nazarlık sayıyorum. Akşamın çok güzel maşallah. Ben sopayla kutlayacağım bu menüyü dondurma da neymiş :KK70::KK70:

Olur mu canım uğraşmak bizim işimiz. Haklısın aradan çok uzun zaman geçtiği için ben bile kuralların farklı uygulanacağını düşünmüştüm ama sağlık olsun. Bence bir daha ki sefere ikinci değil birinci olacaksın inşallah :KK39:

Ahhh bu yoğunluk benim de bitmiyor bir türlü. Bu arada Süslü kadınlar Turu bu hafta sonu ilginizi çekerse :KK39: Neredeyse her şehirde var.

Kolay gelsin canım bol koşuşturmacalı olmuş. Maşallah enerjine.

Menünü çok beğendim süper olmuş. Spora gitmende üzerine tuzu biberi. Maşallah :KK9:

Birprensess Birprensess bak canım bak örnek al. Sen de çocuk yok, iş de yok şu aralar ama bir türlü kendine zaman ayıramıyorsun. Sakın yanlış anlama, hiç sevmem kıyaslamayı, kıyaslanmayı ama maşallah kadına o kadar işin gücün arasında kendine ne güzel zaman ayırabiliyor. Yaşın henüz çok küçük, hayatının en güzel çağlarındasın, kendin için bir şeyler yapmanın zamanı geldi bence. :KK39::KK36: Geçenlerde fotoğrafın birinde yanında birini gördüm, kilosu oldukça fazlaydı, kimdi o?

Menün güzel ama sağlıksız. Çok az yemişsin. Özel bir sebebi mi var? Bu arada bu kadar az yemene rağmen az kilo veriyorsun sence neden olabilir?

Tekrar aramıza dönmene çok sevindim. Ufacık tefecik hatalara rağmen güzel menü. :KK9::KK9:
Üzülme canım üzülme çok şükür kendi geleceği için uçuyor yuvadan. Güzel ayrılıklar bunlar keyfini çıkart. Düşünsene kocaman oldu o minicik bebek ve şimdi kendi ayakları üzerinde duruyor. Çok güzel bir duygu olmalı :KK39::KK68:
Kaptanım annem o. Benim anne tarafım kilolu baya. Ananem de çok kiloluydu yaklaşık 150 kgdı. Ben doktora gittim troid vs testler yaptırdım kilo ondan mi diye herşey çok güzel cıktı hicbir sorun yok çok şükür. Demekki kilom yemekten kaynaklanıyor tamamen. Artık bi çözüm lazım bu işe başaracağım inşallah :KK9:

Menün güzel ama sağlıksız. Çok az yemişsin. Özel bir sebebi mi var? Bu arada bu kadar az yemene rağmen az kilo veriyorsun sence neden olabilir?
Dün canım hiç birşey yemek istemedi kaptanım bunları bile zor yedim. Hashimato hastasıyım bu nedenle çok zor kilo veriyorum.

Bu arada ben yine başladım şu şekersiz 21 güne :KK53::KK70::KK70:

Bu kez olacak ama hem kararlı hem istekliyim bir de üstüne olacağını hissediyorum :olamaz::KK48:

Bende başlıyorum bugün
Vücudun unutmasi lazım şekeri
Bir kaç gün meyve dahi yemeyi düşünmüyorum

Bende başladım dün kızlar şekersiz 21 güne. Hadi bakalım bismillah :))
İlk kez deneyeceğim.

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben adapte olamıyorum bir türlü nasıl yapacağım hakkında bir bilgim yok dışarı çıktığım an diyetim son buluyor ister istemez. Artık dışarı çıkmak istemiyorum şu son 1 ay o kadar yoğun koşturmalı geçti ki diyet miyet kalmadı. Ama şükür ki sadece gr olarak almışım çok bi fark yok kilomda. Tabi verirken öyle demiyorum :KK53: Bakalım nasıl olacak nasıl yapacağım :KK51: inanıyorum ben kendime inşallah görenler :oha: diyecek bu ne zayıflık :skandal::KK57: ayy hadi bakalım inşallah :KK70:
canım , çantanda hep sağlıklı atıştırmalıklar olsun, ben hafta sonları dışarı çıktığımızda yanıma kavrulmamış badem , fındık alıyorum yolda onları atıştırınca hiçbişeye saldırmıyorum....uzun süre tok tutuyor .
biz mideye sağlıksız şeyler gönderiyoruz o yüzden sık sık acıkıyoruz... ceviz badem fındık yiyince inan uzun süre tok kalıyorsun canın bişey istemiyor..

Ben varım canım bu kiloları vermem gerek artık bir dahaki yaza fit girmek istiyorum :KK31:

Olurr kaptanım bi düzenimi oturtsam herşey çok güzel olucak bugün burda pazar var gidip sebze alayım başlayayım yavaş yavaş artık bu yaza fit girmek istiyorum:KK30:

Kaptanım annem o. Benim anne tarafım kilolu baya. Ananem de çok kiloluydu yaklaşık 150 kgdı. Ben doktora gittim troid vs testler yaptırdım kilo ondan mi diye herşey çok güzel cıktı hicbir sorun yok çok şükür. Demekki kilom yemekten kaynaklanıyor tamamen. Artık bi çözüm lazım bu işe başaracağım inşallah :KK9:

Keşke annene de yardım etsen çünkü onun da bayağı kilosu var. Ne diyor bu konuya? İkiniz bir olursanız daha iyi olur sanki.

canım , çantanda hep sağlıklı atıştırmalıklar olsun, ben hafta sonları dışarı çıktığımızda yanıma kavrulmamış badem , fındık alıyorum yolda onları atıştırınca hiçbişeye saldırmıyorum....uzun süre tok tutuyor .
biz mideye sağlıksız şeyler gönderiyoruz o yüzden sık sık acıkıyoruz... ceviz badem fındık yiyince inan uzun süre tok kalıyorsun canın bişey istemiyor..
Tamam canım sağol bende alayım deneyeyim :KK19:

Bende başladım dün kızlar şekersiz 21 güne. Hadi bakalım bismillah :))
İlk kez deneyeceğim.

Dün başladım derken? Menün de sanki şekerli bir şeyler vardı diye hatırlıyorum. Yasaklı listesini okudun dimi?

Keşke annene de yardım etsen çünkü onun da bayağı kilosu var. Ne diyor bu konuya? İkiniz bir olursanız daha iyi olur sanki.
Annem de sürekli diyet bir yapan bir bırakan biri. Düğünden önce biz aynı evde yaşarken annem dukan diyeti yapıyordu çok güzel kilolar verdi düğünde baya zayıflamıştı bu halinden. Bende ona katılmıştım ben 78 e düşmüştüm 1 buçuk haftada. Annem benden önce başlamıştı oda 16-17 kg vermişti. Dukan diyetinin en ince ayrıntısına kadar biliyor ve yapıyordu. Malzemelerinden yine evinde var sipariş vermişti internetten her yerde bulunmuyor o diyetin malzemeleri. Istese yapar yaptığı zaman veriyor zaten bizde kilo irsi birazdaHoppa

Kızlar ben de evi toparlıyorum hergun yapacak işi olur mu insanın ya insan yapmaya alışınca duramıyor yapmadan temiz olsa bile:ukala: öğleden sonra çarşıya ineceğim alıştım dışarı çıkmaya evde duramıyorum şimdi :KK70: Zaten havalar bozuyor iyice son çıkmalarım bi bakayım ne var ne yok ordanda pazara geçeceğim yürüyüş olur benim içinde hem. :KK73:

Şu şekersiz 21 güne bende bakacağım bakayım neler var neler yok deneyeyim yapabilirsem ne mutlu:rapci: bu arada neden 21 gün? Yanı neden 15 ya da 30 değilde 21 gün bir anlamı var mı acaba :olamaz:

Şu şekersiz 21 güne bende bakacağım bakayım neler var neler yok deneyeyim yapabilirsem ne mutlu:rapci: bu arada neden 21 gün? Yanı neden 15 ya da 30 değilde 21 gün bir anlamı var mı acaba :olamaz:
hahahah ;):KK70::KK70: bunu hep bende sorgularım mesala dualarda da öyle şu kadar dua okunacak derler niye bu sayı bi hikmeti var diye düşünürüm...

kızım eşim gittler birazdan spora başlıyacam ohhh artık düzene girdim çok şükür birde sabah sporunu düzene sokarsam güzel olacak sabahları 30 dakika eliptik yapıp güne öyle başlasam :KK73::KK73:

dün bi proğramda izledim şeker kanseri tetiklermiş kanser hücerelerini şeker beslermiş çoğalmasını sağlarmış... şekerden uzak durun diyordu onkolog uzmanı....kendimize ne kadar zarar veriyoruz herşey elimizde aslında

hadiiiiiiiiiiiii bennnnnnn kaçarrrrrrrrrrrrrrrr sporaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en çok sporu ben yapacam kimse beni geçemezkiiiiiii :KK49::KK49::spor::spor::spor::KK6::KK6::KK6: var mı yürek yemiş biri bu hafta sporda seni geçerim diyen varsa yarışalım mıııııııııııııııııııııı :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Selam kızlar
Diyetisyenden geldim 400 gr eksi çıktım ama göbekten yağ almışım 500 gr
Biraz ödem var
Çok kötü bir haftaydi Velhasıl
Neyse
Meyve istemedigim için Listeye yazmadi ama hiç yemeyince sonra büyük bir istek olabilir dedi tatlıya karşı. Bende bu hafta olmasın haftaya yerim dedim.
3 gün lesslie yap dedi 45 dk olandan
Yarın yürüyüşe de başlıyorum inşallah
Hersey duzene girdi çok şükür
Cuma ya yine -1 olacak inşallah

dün bi proğramda izledim şeker kanseri tetiklermiş kanser hücerelerini şeker beslermiş çoğalmasını sağlarmış... şekerden uzak durun diyordu onkolog uzmanı....kendimize ne kadar zarar veriyoruz herşey elimizde aslında

Evet kendimize zarar veriyoruz bile bile

Back
X