Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de menümü yazayım.
9.30 2 etimek, tulum peynir, domates, salatalık
2 yumurtadan kaşarlı omlet
12.30’da evden çıktım kızların öğretmenleri ile görüşmem vardı. Acıkmadım 12.30a kadar, yemeği de unuttum zaten aceleden.
15.30 6 köfte, salata, yoğurt, 2 dl tahıllı ekmek
18.00 1 kase aşure

1.5 saat spor

Ben de menümü yazayım.
12.30’da evden çıktım kızların öğretmenleri ile görüşmem vardı. Acıkmadım 12.30a kadar, yemeği de unuttum zaten aceleden.
18.00 1 kase aşure

1.5 saat spor

Afiyet olsun canım. Aşure bozmuş biraz ama sporla telafi etmişsindir inşallah.
Diyetisyen aşure yediğin gün ekmek ve meyve yeme demişti. Yarın karbonhidrat dan uzak durursan iyi olabilir

Bugun cok kotu beslendim. Kizim hasta, asiri gazi var ve cok huysuz :KK43:

Geçmiş olsun canım bebişe
Kötü beslenmiş olsan da listeni yaz lütfen

Diyetisyen aşure yediğin gün ekmek ve meyve yeme demişti. Yarın karbonhidrat dan uzak durursan iyi olabilir

Geçmiş olsun canım bebişe
Kötü beslenmiş olsan da listeni yaz lütfen
Yarin yazarım. Kizima hicbisey yediremedim bugun cok canım sıkkın aç uyudu ilk kez. Hastayken bile en kotu mamasini icerdi onu gorunce bile kacti bu gece :/

Sağol canım. Akşam son ara öğün olarak 3 kaşık yoğurt,yarım limon ve bir sade soda ile ayran yapıp içiliyormus 15 günlük kür göbek yağları için özellikle.
Ben devam etmedim listemde son ara yok bu hafta. Ara yazdığı hafta yapacağım inşallah

Gözün aydın canım. Cabucak atlatir inşallah. Geçmiş olsun tekrardan
güzelmiş hem de faydalı kalsiyum mineral hepsi var. Denemek lazım. Diyetisyen mi önerdi canım?

26 eylül

07.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta

12.30
1 tabak bamya yemeği
2yk kabak yemeği
1.5 dilim tereyağlı ekmek

15.30
2 adet mandalina
2tk nutella

20.30
1 kase tarhana
Yarim tabak kavurma
Salata
2 mandalina

2 litre su

Yarin yazarım. Kizima hicbisey yediremedim bugun cok canım sıkkın aç uyudu ilk kez. Hastayken bile en kotu mamasini icerdi onu gorunce bile kacti bu gece :/
geçmiş olsun canım yemek yemeyince anneler çok üzülüyor anne olunca anladım ben de. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sıkma canını kendine gelince yemeye baslar hemen

geçmiş olsun canım yemek yemeyince anneler çok üzülüyor anne olunca anladım ben de. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sıkma canını kendine gelince yemeye baslar hemen
İnşallah gece falan içer uyuyamiyorum inan
Ben de kızımı uyuttum yarin için hazırlık yaptım.yatıyorum simdi iyi geceler herkese yarin güzel bir gün olmasi ümidiyle :KK54::KK54::KK54:
Umarim iyi bir gun olsun iki gundur ne çektim be

Canım çok pişmanım gerçekten, 1 kaseden birşey olmaz dedim ayrıca akşam yemeği yemedim telafi etsin diye ama öyle şişmiş ki karnım. Çay da içtim akşam ama şişim hala. Çok canım sıkkın şu an. Regl olacağım onun etkisi de olabilir bilmiyorum.
Bugün çok dikkat ediyorum, telafi edeceğim :)

Günaydın kızlar dün akşam yorgunluktan uyuyakalmaşım, cuma çıkana kadar biraz yoğunum sonra daha aktif olacağım.
Dünkü menüm
Sabah bir dilim etimek zeytin peynir
Arada sade türk kahvesi
Öğlen taze fasulye biraz salçasız bulgur ve yoğurt. Bulgur yediğim için ekmek yemedim
Akşam dediğim gibi yorgundum çiçek ekmeklerden bir tanesine peynir koyup yedim :(
1 litre su malesef içemiyorum :(
1 saat yürüyüş

Günaydın kızlar :KK200:

Havalar fena bozdu. Hiç sevmem kapalı havaları ama bakalım bu kış nasıl geçecek. Çalıştığımız yer buz gibi donuyoruz valla. Biran önce ısınma işine çözüm bulurlarsa süper olacak yoksa kış berbat geçecek.

Bir de bugün ayrı bir heyecanım var. İşaret dili kursundan daha önce bahsetmiştim. Bütün işlemleri bitti sayılır. Bugün ön bir toplantı yapacağım kursla ilgili. Haftaya Salı başlıyor inşallah kurs. Ne kadar alışırsan alış sanırım bu ilk toplantının ilk dersin hep bir heyecanı oluyor. Öğretmen olan arkadaşlar sizde de öyle oluyor mu yoksa sadece ben mi öyleyim :oops:

LAydLiNe LAydLiNe canım aslında öyle olmalı ama benim hafta sonu ile ilgili problemim var, vücudum nefsim herşeyim tatile giriyor adeta. Kaçırıyorum. Geçen haftasonu iki gün de dışarıda yemek yedik. Hafta sonu şişlinliklerimi de ancak pazartesi salı atıyorum. Çarşamba-cuma arası kilo verebiliyorum. Yani iki ileri bir geri oluyor. Kızların hafta sonu kursları koşturmaları başlıyor, düzene girer diye umuyorum.
Mesela bugün geçen cumanın 100 gr altına ancak inebildim. 2 gün ödem atıcı diyet yaptım, çay içtim ancak oldu.

Bence güzel canım, 600 gr yağdan vermek az birşey mi? Duraklar sonra hızlanır, motivasyonunu kaybetme sakın.

Canım geçmiş olsun, biran önce toparlanıp eve çıksın inşallah.
Bak aslında sorunun kaynağını biliyorsun. Hafta sonu kaçırmasan dikkat etsen ne kadar iyi olacak senin için. Bir de unutma artık listedesin. Aldığın her gram, verdiğin her gram takımı etkileyecek. Zaten yıllardır yiyoruz onun için buralardayız bence birazcık engel olabilirsin kendine.
Günaydın kızlar.
Dünkü menümü yazayım.
9.00 2 etimek, tulum peynir, domates, salatalık
12.45 1 tavuk but ızgara, 2 köfte, domates, salatalık, yoğurt
17.45 zeytinyağlı bamya, yoğurt, 1 etimek
10 üzüm, biraz nar

1.5 saat spor.
Menün çok güzel ama şu etimek yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği ye lütfen. Hem birazcık değişiklik olur metabolizman için. Sporun harika.
Öyle olacak gibi canim

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Listeme tam uyacagim ama cumartesi kızımın doğum gününü kutlayacagiz. Internetten tanışıp görüştüğümüz 12 kişilik bir arkadaş grubum var. Hepimizin çocukları aynı ay doğumlu. Toplu doğum günü yapacağız. Tek o gün var liste dışı yiyeceğim. o gün sadece kısır ile gecistirebilirsem süper olacak.

Ip atlamak tüm kasları aynı anda çalıştırıyor ve metabolizmayı hızlandırıyor. Çok abartmadan 50-100 filan atlayacagim
Hem de çok eğlenceli çocukluğuma dönüyorum.Sen niye karşısın?

Akşam saatini daha erkene cekersem gece acıkırim geç yatıyorum çünkü. Bu hafta son ara öğün de yok. Listemi unuttum atmayı. Atarım birazdan
Yerçekimi ve vücut arasındaki durumdan dolayı ip atlamayı uygun görmüyorum. Tüm vücudumuz özellikle memeler çok etkileniyor ip atlarken. Yaaaa onu çok sabitlemek lazım. Yoksa zayıflama işimiz bittikten sonra sarkması çok normal olacak. Normalde de kilo verdikçe küçülüyorlar. Kiloluyken derisi genişlemiş oluyor zayıflayınca uygun sporla toparlamazsak kötü bir görüntüsü oluyor. İp atlamak buna hız kazandırıyor. Çok güzel kardiyo yaptırıyor ama sırf bu sarkmalardan dolayı yapmanızı istemem. Onun yerine yürüyüş temponu artırabilirsin. Yavaştan mekik çekmeye başlayabilirsin ama mekik için bile erken. Şu an için sana en uygun spor yürüyüş. Dün spor salonuna başladım. Hoca en başta ne istiyorsunuz dedi. Yaklaşık 5-6 kilo fazlalığım var onlardan kurtulup karın, bacak ve kol kaslarımı geliştirmek istiyorum dedim. Verdiği programda günlük 1 saat kardiyo var. Kilo verme aşamasında en uygun spor olduğunu bir kez de o söylemiş oldu. İki güne bir de başka hareketlerden verdi. Şimdi bilmiyorum onların ne olduğunu isimlerini ingilizce yazmış. Ama yapınca göreceğim. Muhtemel geliştirmek istediğim kaslarla ilgili aletler. Çok yazdım ama inşallah anlatabilmişimdir anlatmak istediğimi.
Tam hatırlamıyorum Karatay grubu var oraya giriyordum tam yarışmak denmez yani. Takip ediyorum kuralları az çok biliyorum
Karatay yarışma grubu sayılmıyor canım. Cuma yarışmalarına katıldıysan farklı bir yol izlememiz gerektiği için sordum sana hangi gruptu nasıl yarıştın diye.
Hava yağmurlu burda
Kızın da bezi az kalmış mecbur dışarı çıktık
Gelince uyudu bende öğle yemeği yedim
Dün akşam ateslendi kız. Bugün doktora götürecekdim ama çıkmadı bir daha bugün ateşi
Geçmiş olsun canım. Sevindim bir daha çıkmamasına. Ortalıkta salgın hastalık çok fazla. Mevsimde birden değişince hasta olmayan az kişi var. Dikkat etmek lazım.
Valla uyku duzeni cok bozuk bu ara kizimdan dolayi. Dun gece hic uyumadik bugun oglen kalktik
Düzelir inşallah canım biran önce. Zor günler ama çabuk geçiyor. Çok üzme kendini.
emzirmeye devam ediyorum canım çok şükür. Aslında ayrılmak iyi değil ama benim tekrar toparlanmam için bu gerekliydi. Bir seyin üstüne gittikçe ters tepki veriyorum malesef. Uzun surdu ama yine de döndüm daha iyiyim artik basarabilecegime inancım var. son listede 75.2 idim yanlış hatırlamıyorsam. Ama kilo almıştım son bir kaç hafta. Yani 74.3 e inip tekrar kilo alıp ayrıldım izne. Su an ise hala 74.3 um. Kilo almamaya çalıştım izindeyken :KK66: bu arada okula da geri döndüm çalışmaya başlamak da iyi geldi. Daha düzenli oluyorum en azından. Ama birazcık daha gayret etmem gerekecek çünkü çalışmak aciktiriyor beni :kk77:
Çok sevindim kilo almamana. Bu arada korumayı öğrenmiş oldun. İnşallah bundan sonra çok çabuk gider kalan kilolar.
Ben de menümü yazayım.
18.00 1 kase aşure

1.5 saat spor
Bu senenin son aşuresi olsun :KK39:
Bugun cok kotu beslendim. Kizim hasta, asiri gazi var ve cok huysuz :KK43:
Geçmiş olsun canım.
26 eylül

07.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta

12.30
1 tabak bamya yemeği
2yk kabak yemeği

15.30
2 adet mandalina
2tk nutella

20.30
1 kase tarhana
Yarim tabak kavurma
Salata
2 mandalina

2 litre su
Nutella olmamış. Akşam yemeğin çok geç olmuş. Bir de akşam ki mandalinalar fazla olmuş.
Günaydın kızlar dün akşam yorgunluktan uyuyakalmaşım, cuma çıkana kadar biraz yoğunum sonra daha aktif olacağım.
Dünkü menüm
Arada sade türk kahvesi
Öğlen taze fasulye biraz salçasız bulgur ve yoğurt. Bulgur yediğim için ekmek yemedim
Akşam dediğim gibi yorgundum çiçek ekmeklerden bir tanesine peynir koyup yedim :KK43:
1 litre su malesef içemiyorum :KK43:
1 saat yürüyüş
Su içmen öncemli ama. Yavaş yavaş arttırmaya çalış. Menü yazarken öğünlerinin saatini de yazarsan sevinirim. Etimek ve beyaz ekmek yerine de lütfen tam buğday ya da çavdar ekmeği tüket.

Anne yüreği üzülüyor tabi amaa
Hastalık sürecinde vücudun enerjiye ihtiyacı var ve yerse enerjisini yediklerini ogutmek için harcayacak ve hastalıkla savasmasi zor olacak
Hastalık surecinde iştahsız olması vücudun savunma mekanizmasi yani aslında iyi birsey
Yediği kadar yesin. Aç kaldı diye düşünme. Ihtiyaci kadar yer. Aç hissetmez.
Hastalık geçince yeniden yemeye başlayaçaktır.
Geçmiş olsun tekrardan

güzelmiş hem de faydalı kalsiyum mineral hepsi var. Denemek lazım. Diyetisyen mi önerdi canım?

Diyetisyene sormadim canım. Internetten araştırdim da buldum

26 eylül

07.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta

12.30
1 tabak bamya yemeği
2yk kabak yemeği

15.30
2 adet mandalina
2tk nutella

20.30
1 kase tarhana
Yarim tabak kavurma
Salata
2 mandalina

2 litre su

Afiyet olsun canım . Nutella olmamış. Mandalina da 2 adet yeterli 4 çok olmuş.

Canım çok pişmanım gerçekten, 1 kaseden birşey olmaz dedim ayrıca akşam yemeği yemedim telafi etsin diye ama öyle şişmiş ki karnım. Çay da içtim akşam ama şişim hala. Çok canım sıkkın şu an. Regl olacağım onun etkisi de olabilir bilmiyorum.
Bugün çok dikkat ediyorum, telafi edeceğim :)

Aksam yemegi yemeyerek doğru yapmışsın. Ana öğün olarak veriyor diyetisyen ler ama öğle ana öğünü. Bugün de dikkat edersen sorun olacağını zannetmiyorum

Dünkü menüm
Arada sade türk kahvesi
Akşam dediğim gibi yorgundum çiçek ekmeklerden bir tanesine peynir koyup yedim :KK43:
1 litre su malesef içemiyorum :KK43:
1 saat yürüyüş

Afiyet olsun canım. Suyu arttirmalisin çok önemli.

Günaydın kızlar :KK200:

Havalar fena bozdu. Hiç sevmem kapalı havaları ama bakalım bu kış nasıl geçecek. Çalıştığımız yer buz gibi donuyoruz valla. Biran önce ısınma işine çözüm bulurlarsa süper olacak yoksa kış berbat geçecek.

Bir de bugün ayrı bir heyecanım var. İşaret dili kursundan daha önce bahsetmiştim. Bütün işlemleri bitti sayılır. Bugün ön bir toplantı yapacağım kursla ilgili. Haftaya Salı başlıyor inşallah kurs. Ne kadar alışırsan alış sanırım bu ilk toplantının ilk dersin hep bir heyecanı oluyor. Öğretmen olan arkadaşlar sizde de öyle oluyor mu yoksa sadece ben mi öyleyim :oops:

Bence herkes de olur o ilk heyecan. Herşey çok güzel olur inşallah canim

Bak aslında sorunun kaynağını biliyorsun. Hafta sonu kaçırmasan dikkat etsen ne kadar iyi olacak senin için. Bir de unutma artık listedesin. Aldığın her gram, verdiğin her gram takımı etkileyecek. Zaten yıllardır yiyoruz onun için buralardayız bence birazcık engel olabilirsin kendine.

Menün çok güzel ama şu etimek yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği ye lütfen. Hem birazcık değişiklik olur metabolizman için. Sporun harika.

Yerçekimi ve vücut arasındaki durumdan dolayı ip atlamayı uygun görmüyorum. Tüm vücudumuz özellikle memeler çok etkileniyor ip atlarken. Yaaaa onu çok sabitlemek lazım. Yoksa zayıflama işimiz bittikten sonra sarkması çok normal olacak. Normalde de kilo verdikçe küçülüyorlar. Kiloluyken derisi genişlemiş oluyor zayıflayınca uygun sporla toparlamazsak kötü bir görüntüsü oluyor. İp atlamak buna hız kazandırıyor. Çok güzel kardiyo yaptırıyor ama sırf bu sarkmalardan dolayı yapmanızı istemem. Onun yerine yürüyüş temponu artırabilirsin. Yavaştan mekik çekmeye başlayabilirsin ama mekik için bile erken. Şu an için sana en uygun spor yürüyüş. Dün spor salonuna başladım. Hoca en başta ne istiyorsunuz dedi. Yaklaşık 5-6 kilo fazlalığım var onlardan kurtulup karın, bacak ve kol kaslarımı geliştirmek istiyorum dedim. Verdiği programda günlük 1 saat kardiyo var. Kilo verme aşamasında en uygun spor olduğunu bir kez de o söylemiş oldu. İki güne bir de başka hareketlerden verdi. Şimdi bilmiyorum onların ne olduğunu isimlerini ingilizce yazmış. Ama yapınca göreceğim. Muhtemel geliştirmek istediğim kaslarla ilgili aletler. Çok yazdım ama inşallah anlatabilmişimdir anlatmak istediğimi.

Karatay yarışma grubu sayılmıyor canım. Cuma yarışmalarına katıldıysan farklı bir yol izlememiz gerektiği için sordum sana hangi gruptu nasıl yarıştın diye.

Geçmiş olsun canım. Sevindim bir daha çıkmamasına. Ortalıkta salgın hastalık çok fazla. Mevsimde birden değişince hasta olmayan az kişi var. Dikkat etmek lazım.

Düzelir inşallah canım biran önce. Zor günler ama çabuk geçiyor. Çok üzme kendini.

Çok sevindim kilo almamana. Bu arada korumayı öğrenmiş oldun. İnşallah bundan sonra çok çabuk gider kalan kilolar.

Bu senenin son aşuresi olsun :KK39:

Geçmiş olsun canım.

Nutella olmamış. Akşam yemeğin çok geç olmuş. Bir de akşam ki mandalinalar fazla olmuş.
Su içmen öncemli ama. Yavaş yavaş arttırmaya çalış. Menü yazarken öğünlerinin saatini de yazarsan sevinirim. Etimek ve beyaz ekmek yerine de lütfen tam buğday ya da çavdar ekmeği tüket.

Anladım canım

Tunaydin diyeyim artık öğlen oldu
Sabah hava kapalı olunca canım kalkmak istemedi yattım biraz daha geç kalktım.
Geç kalkınca kızla beraber uyanmış oldum. O uyanmadan evi topluyordum kalktığında kahvaltı ediyorduk iyi oluyordu ama bugun isim bitmez artık benim
Ama yine de dışarı çıkma planım var bakalım.

Kızlar tadımlık çiğköfte yiyebilir miyizz?? Öğlen çorba içtim kepekli ekmekle iki üç kaşık da makarna artı yoğurt(iş yerinde makarna vardı, vejetaryen olduğum için köfte yiyemiyorum)

Back
X