Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sorma öğlen öyle oldu :KK43: ama et yemeyince mecbur kalıyorum bir de akşam normalde hiç ekmek yemem öğlen çorbayla bir dilim yerdim sadece :) ama çorba da ekmek yerine geçiyorsa vay halimize ne yiyeceğim ben insanın umudu kırılıyor soğuyor :KK43: ama benim diyetiysen makarna pilav yeme öğlen çorbayla bir dilim ekmek ye derdi. Akşama kalmasın diye, yoksa aç kalırım akşam saldırırım vallahi :)

Yok yok umudun kırılmasın canim.
Kimse kimsenin diyet listesini uygulamasın diye boşuna demiyorlar. Herkesin listesi kendine ozel.
Diyetisyenin sana öyle dediyse onu uygula. Senin herseyi yiyememe durumun var. Göz önünde bulundurup demiştir elbet. Sonuçta işin erbabı diyetisyen.
Bende diyetisyene gidiyorum. Çorba yazdığı öğüne ekmek yazmıyor. O yüzden dedim ben. Sebebi de corbalarin unla yapılıyor olmasi.
Sakın vazgeçmek yok.
Zaten akşam ekmek yemesen dengelemis oluyorsun. Akşam yerine öğlen ekmek yemiş oluyorsun. Corbanı iç. Makarna ya da ekmek den birini tercih et. Ikisini de yeme o zaman olur.

Kizimi daha yeni uyuttum, inanki yiyebildigime sukrediyorum bu aksam oozellikle asiri huysuzdu mahvolduk esimle

Allah yardimciniz olsun canım

Dünkü menümü yazayım.
6.30 2 etimek, Erzincan tulum peynir, çay :) (en sevdiklerim)
13.00 6 köfte, salata
18.30 fırında karnabahar, kabak, yoğurt

Dün spor yapamadım çok yorgun hissettim kendimi, ayrıca 10.00-17.00 aralıksız dersim vardı hem de ikisi de doktora dersi idi, enerjimi harcamak istemedim.

Geçen hafta çok fazla şişkinliğim vardı bu dönemde hep böyle oluyor çünkü. Aslında daha çok dikkat etsem giderdi ama hastanede simit yedim sandviç yedim :duduk: Yeni yapıldı hastane merkezden çok uzakta sabah 8den geceye kadar hastanedeydik. Refakatçi yemeği vardı ama tabi ben yiyemedim :bicak:

Tunaydin diyeyim artık öğlen oldu
Sabah hava kapalı olunca canım kalkmak istemedi yattım biraz daha geç kalktım.
Geç kalkınca kızla beraber uyanmış oldum. O uyanmadan evi topluyordum kalktığında kahvaltı ediyorduk iyi oluyordu ama bugun isim bitmez artık benim
Ama yine de dışarı çıkma planım var bakalım.
Kapalı havaları ben de hiç sevmiyorum. Bütün enerjim gidiyor. Azıcık güneş olunca keyfim yerine geliyor. Demek ki herkeste var aynı durum.
Hayırlı günler kızlar nasılsınız. Uzun zamandır yoktum aranızda özledim sizi.yeni arkadaşlar da var sanırım neler yapıyorsunuz diyete spora devam sanırım.
Hoş geldin canım özledik seni :KK36:
Kızlar tadımlık çiğköfte yiyebilir miyizz?? Öğlen çorba içtim kepekli ekmekle iki üç kaşık da makarna artı yoğurt(iş yerinde makarna vardı, vejetaryen olduğum için köfte yiyemiyorum)
Tam vegan mısın yoksa sadece et mi yemiyorsun? Bir de sakıncası yoksa merak ettim nasıl vejetaryen oldun, neden oldun?
Çiğköfte yemedim kızlar :KK76: menümü söyliyim çünkü tamamladımm
Sabah 8.40 peynir zeytin altınbaşak
Öğlen 12.20 ezogelin çorbası makarna(çok az) bir dilim kepek ekmeği ve yoğurt
Akşam 18.40 mantar sote(4 5 kaşık) ve yoğurt
Ben öğlen biraz daha fazla yemek yiyorum akşam cıvıtmamak için :KK52:
1 litre su içtim 2 ye tamamlarım
Bir de şekersiz kahve
1 saat yürüdüm
Normalde makarna yememen gerekiyor ama böyle ekstrem durumlarda aç kalmamak için öğle yemeklerinde 3-4 kaşığı geçmemek şartıyla yiyebilirsin. Eğer iş yerindeki yemek listesi daha önceden belli oluyorsa, yememen gereken yiyecekler olduğunda evden kendin bir şeyler götürebilirsin. Yürüyüşün çok güzel.
Canım evet annem yaptı aşureyi, başka kimse yapmaz sanırım son olur. Çok özlemişim ama. Annemin yaptığını duyunca uğramadım hiç gözüm görmedin diye, cuma gidip yerim diye düşündüm ama annem yolladı.
Kaptanım etimekli ödem artırıcı diyeti diyetisyenim yazmıştı haftada 3 gün yap demişti gerçekten listeye uyunca 1 kilo farkediyor. Ama daha önemlisi ben etimek (ya da galera) tulum peynir ikilisini çok seviyorum. Haftada 1-2 yiyorum sadece, çok keyif alıyorum bir de çay.

Bana da benzer bir programı yazdı.
Haftada 3 gün 15 dk yürüyüş ısınma, 10 civarı makinede hareketler (kol omuz bacak ve karın), 15 dk eliptik bisitlet, 15 dk bisiklet
Kalan 2 gün sırf kardiyo
5 gün gidiyorum

Göbeğim küçüldü hissediyorum.

Çok dikkat ettim canım bakalım sonuç ne olacak sabah.
İyi bakalım arada ye ama hep yeme bence. Sporlarımız aynı büyük ihtimal. Bakalım neler olacak 4 ay sonra. İnşallah sıkılmadan giderim.
Bugün ki menum
10:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Maydonoz
Dereotu

13:30
5 kaşık fırında kabak
2 kaşık et kavurma
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran

16:30
1 seftali

19:00
7 kaşık fırında kabak
3 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

20:00
Şekersiz türk kahvesi 1 fincan

3.5 lt su
45 dk yürüyüş

Yatmadan lesslie 3 yapacağım inşallah

LAydLiNe LAydLiNe
Maşallah 41 kere :nazar: Bugün tartıda güzel bir sonuç göreceğini düşünüyorum.
Iyi geceler kızlar anca fırsat bulabildim yazmaya. Kolumu yaktım dün nokta nokta bir kaç yerini çok değil gece uyuyamadım resmen bir yere değince öyle kötü acıyor ki yanık kremi falan sürdük iyi geliyor biraz. Bir yandan midem bulanıyor bir kaç aksamdır. Bir yandan boğazım acıyor gripmisim gibi ama değil bir yandan tuvalet sorunum var kaç gündür :cry: hastalık hastası oldum daha neler var neler :KK42:
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
27 eylül

07.30
Tb ekmegiyle sandviç
(Zeytin peynir domates)

12.30
1 haşlanmış yumurta
3 dilim sucuk
2 tk kızılcık marmelati
Domates salatalık
1 dilim ekmek

16.30
1 muz

19.00
1 tabak bamya yemeği
Büyük kase salata
Yarim kase aşure
1 mandalina

3 litre su
Aşure araya saklanmış ama gördüm ben yine de :KK48:
Sorma öğlen öyle oldu :KK43: ama et yemeyince mecbur kalıyorum bir de akşam normalde hiç ekmek yemem öğlen çorbayla bir dilim yerdim sadece :) ama çorba da ekmek yerine geçiyorsa vay halimize ne yiyeceğim ben insanın umudu kırılıyor soğuyor :KK43: ama benim diyetiysen makarna pilav yeme öğlen çorbayla bir dilim ekmek ye derdi. Akşama kalmasın diye, yoksa aç kalırım akşam saldırırım vallahi :)
Kendini asla aç bırakma çünkü aç kalınca insanın gözü hiç bir şey görmüyor.
Günaydın kızlar,
Spora geldim. Çok açım :)
Eve dönünce tartılacağım için su da içmeyeceğim.
Keşke spordan önce tartılsaydın. Kas kütlen artınca tartıda eksi yerine + görme ihtimalin var.
Dünkü menümü yazayım.
13.00 6 köfte, salata

Dün spor yapamadım çok yorgun hissettim kendimi, ayrıca 10.00-17.00 aralıksız dersim vardı hem de ikisi de doktora dersi idi, enerjimi harcamak istemedim.
Bir de yanına yazmış en sevdiklerim diye seni gidi seni :KK70::KK70:

Ilk Kilo bildirimi benden gelsin :KK31:

Geçen hafta : 96.8 kg
Bu hafta : 95.7 kg
Fark : 1.1 kg :nazar:
LAydLiNe LAydLiNe

Tebrik ederim canım seni kocaman. Daha iyisi olabilirdi. Bu hafta o da olacak. Ayrıca sen geçen hafta buraya bildirim yapamadığın için senin hesaplama farklı. İkiye bölünecek :KK53::KK53:

Kizlar bu hafta kilom sabit malesef 62.3
Dun 1 kase nohut ve 5 yk kısır yedim sanirsam ondan :-( hep kayin babamin yüzünden. Ye kızım başında bekliyorum zaten cok zayiflamissin hic kendine bakmamissin dedi dedi basimda durdu :-( mecbur yedim

Kizlar bu hafta kilom sabit malesef 62.3
Dun 1 kase nohut ve 5 yk kısır yedim sanirsam ondan :-( hep kayin babamin yüzünden. Ye kızım başında bekliyorum zaten cok zayiflamissin hic kendine bakmamissin dedi dedi basimda durdu :-( mecbur yedim
:KK70::KK70::KK70:
Bu hafta sana ceza veriyorum. Kayıpsın zaten kaç gündür yoksun ortalıklarda. Bütün öğünlerinin fotoğrafını istiyorum telefondan tamam mı yediğin her lokmanın bana fotoğrafını atacaksın :KK53:

Günaydın kızlar,
Spora geldim. Çok açım :)
Eve dönünce tartılacağım için su da içmeyeceğim.

Günaydın canim

Dünkü menümü yazayım.
13.00 6 köfte, salata

Afiyet olsun canım çok güzel menün

Yok canım geçmedi yarın diye gösteriyor takvim :işsiz:

Hayırlısi olsun canım. Değişik hissediyorum demiştin ya geçen ondan sordum.
Ben uzun süre hamile kalamadim. Kaç kere günüm geçti test yaptım sonra kırmızıları gördüm hatırlamıyorum. Ama hamile kaldığım ay anlamistim olduğunu. Somut birsey soyleyemem ama hissetmistim.

Ilk Kilo bildirimi benden gelsin :KK31:

Geçen hafta : 96.8 kg
Bu hafta : 95.7 kg
Fark : 1.1 kg :nazar:
LAydLiNe LAydLiNe
Tebrikler canim :KK9:
Hep böyle olsun inşallah

Ben de bildirimimi yapayım. Geçen hafta kaç kiloydum hatırlamıyorum ama bu sabah 66.6 çıktım. Şu 65 psikolojik sınırını bir türlü aşamadım. Yediklerime çok dikkat etmedim açıkcası ama regl öncesi almamış olmama seviniyorum. Benim bu haftaki hedefim 65.9 u görmek. Artık 1 er 1 er inemiyorum madem azar azar ineyim. Sanırım bir de spordan dolayı kas kütlem artmaya başladı. 66 gibi hissetmiyorum kendimi ama belki de kendimi kandırıyorumdur :olamaz::olamaz:

Back
X