Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın güzelleer biraz daha iyiyim bugün ama dün için özür dileyerek yediklerimi yazıyorum
sabah pirinç lapası
öğlen pirinç lapası
akşam bir kase pirinçle bol yoğurtlı pirinç lapası annemler çiğ köfte yapmışlardı bir sıkımın yarısını yedim
makarnada vardı ama makarnayı toplassam 4 kaşık eder yediğim salatada yedim 1 lt su 1 lt 5. bir arada çayımı içtim gün içinde bukadar
çok abarmışmıyımm
sabahda normal kahvaltımı yaptım öğlen içinde bakıcam artık görüşürüz öptüm hepinizi
ah çiğ köfte babişkom ne güzelde yapardı ben de löp löp götürüdümmm ah baba ye kızım bi ik tane daha ye derdi bende onu kırmaz yedikçe yerdim ne bileyim ban düşmanlık yaptığımı canım babişkom uzaktayız seni çoookkk özledim kızmetse temmuzda gelcem kilo almama sebep olsa bile götüreceğimmmmmm çiğ kötfeniiiiii
kızlar bu arada tartıldım bir değişiklik varmı diye ama 66.4 kiloydum yarın dğeişikliği göre bilirmiyim :uhm:
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim beniyi degilim:çok üzgünüm: bugün iki agir ilaca basladim yan etkileri kilo kaybii yapabiliryormnus ama bakalim artik ilac kullanmak istemiyorum yani kortizonla beraber 3 tane agir ilac alacam biri igne ikisi hap bugün yediklerime gelince
kahvalti
patatesli yumurta
3 dilim ekmek
3 bardak cay
siyah zeytin
beyaz peynir
domates salatalik
aksama
henuz bilmyoirum
cocuklara spagetti yaptim
ama kendim ve esim icin birsey yapmadim daha iki saate kadarda ise gidecem
2 litre su suyu aslinda dah cok icmem lazim ilaclardan dolayi bakalim