Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın güzelleer biraz daha iyiyim bugün ama dün için özür dileyerek yediklerimi yazıyorum

sabah pirinç lapası
öğlen pirinç lapası
akşam bir kase pirinçle bol yoğurtlı pirinç lapası annemler çiğ köfte yapmışlardı bir sıkımın yarısını yedim
makarnada vardı ama makarnayı toplassam 4 kaşık eder yediğim salatada yedim 1 lt su 1 lt 5. bir arada çayımı içtim gün içinde bukadar
çok abarmışmıyımm

sabahda normal kahvaltımı yaptım öğlen içinde bakıcam artık görüşürüz öptüm hepinizi

günaydın kızlar haftassonu benim için tam bir hayal kırıklığı idi kaybettim kendimi çok kızıyorum kendime cumaya kadar çok kısıp sıkcam dişimi haftasonu telefisi olur inşallah yediklerimi yazamıyorum okadar çokki düşünün işteee bu arada regl öncesiyim bu tatrıda biraz atışa sebep olabilirmi şöle 500 grm mesala yoksa haftasonumu sebebiiiiiiiiii

günaydın güzelleer biraz daha iyiyim bugün ama dün için özür dileyerek yediklerimi yazıyorum

sabah pirinç lapası
öğlen pirinç lapası
akşam bir kase pirinçle bol yoğurtlı pirinç lapası annemler çiğ köfte yapmışlardı bir sıkımın yarısını yedim
makarnada vardı ama makarnayı toplassam 4 kaşık eder yediğim salatada yedim 1 lt su 1 lt 5. bir arada çayımı içtim gün içinde bukadar
çok abarmışmıyımm

sabahda normal kahvaltımı yaptım öğlen içinde bakıcam artık görüşürüz öptüm hepinizi

ya iyi olduğuna çok sevindim dün aklım sende kaldı ama bu arada çiğ köfteleri götürmüşsün aaaaaaaayyyyyyyyyyyy çok severim ve burda etsiz yapıyolar çok kötü oluyor bende yapmasını bilmiyorum o yüzden yiyemiyorum şkerim
ve vallahi çok güzel bir kahvaltı yaptım içim rahat arkadşlar 2 bardakta iksirimden içtim ama bu hiç su içirmiyor böyle bir sorunum var içmeye çalışıyorum ama tık yok suyun tadınıunuttum resmen

melzeyitcim ablacım çok teşekkür ederim yazdıkların için çok saol olumlu düşünmeye çalışıyorum artık the secret adlı bir konu açılmış ilişkiler ve hayatın içinden bölümüne gerçekten çok güzel şeyler yazmışlar bende artık hayatımda güzellikler görmek istiyorum bunun içinde olumlu düşünüyorum

çiğ köfteye gelince ayıptır söylemesi benm annecim çok güzel yemek yapar köftenin patateslisi ve yağlısı yapılıyor ve hepsinide çok güzel yapıyor hatta çi köftemi diyenler bile oluyor inşallah birgün birlikte yeriz çok isterim

ah çiğ köfte babişkom ne güzelde yapardı ben de löp löp götürüdümmm ah baba ye kızım bi ik tane daha ye derdi bende onu kırmaz yedikçe yerdim ne bileyim ban düşmanlık yaptığımı canım babişkom uzaktayız seni çoookkk özledim kızmetse temmuzda gelcem kilo almama sebep olsa bile götüreceğimmmmmm çiğ kötfeniiiiii

ah çiğ köfte babişkom ne güzelde yapardı ben de löp löp götürüdümmm ah baba ye kızım bi ik tane daha ye derdi bende onu kırmaz yedikçe yerdim ne bileyim ban düşmanlık yaptığımı canım babişkom uzaktayız seni çoookkk özledim kızmetse temmuzda gelcem kilo almama sebep olsa bile götüreceğimmmmmm çiğ kötfeniiiiii

canım çok tatlısın yaa yaza kadar zayıflarsan çok güzel yirsin köfteleri sırnaşık şey

kızlar bu arada tartıldım bir değişiklik varmı diye ama 66.4 kiloydum yarın dğeişikliği göre bilirmiyim :uhm:

kızlar bu arada tartıldım bir değişiklik varmı diye ama 66.4 kiloydum yarın dğeişikliği göre bilirmiyim :uhm:

acele etme güzelim olumlu düşünmene sevindim biliyorsun ki sen olumlu düşünürsen dünyaya pozitif enerji yayarsın oda sana tekrar dönner secret diye bi kitap var al ve onu oku çok faydasını göreceksin
mesela zayıflamak istiyoru mderken aslında evrene olumsuz mesaj gönderiyormuşuz
inşallah annenin o güzel yemeklerinden yemek nasip olur kuzu

kızlar sabah uyanır uyanmaz yarım bardak ıılksuya bir kaşık elmasirkesi koyup içtim sonra 7,30 da iki incecik dilim etimek ve krem peynir yeşil çay sonra saat 10,30 da yarım elma öğlen 3 kaşık çorba ve bir tabak z.barbunya ekmeksiz sonra 45 dk masa tenisi oynadım akşamada tavuk yada çorba içcem bu hafta çok sıkı yapmalıyım çünkü haaftasonu bayağı kaçamak yaptım telefi etmeli ve 62 yi görmeliyimm

ben daha yemek yemedim karnım aççççççççççççççççççççç ne yiyecem bilmiyorum acaba simit nasıl olur ya

simiti bazı insanlar diyet yaaprken çok tüketiyo ve faydasınıda görüyolarmış ama benim susama alerjim var o yüzden hiç simit yemedim hayatımda ama sviyosan ye bişeycik olmaz

ne simit ti ya içinde patates kıyma ısmanak iyi yedim yani gözleme yedim 1 tane arkadaşlar ama başka bişey bulamadım neyse akşamsatala ve yoğurtla günü kapatırım artık yedikten sonra pişmanlık pek kötü oluyor ya

melzeyit canım ben her sabah tartılıyom evet vermişsem mutlu oluyom yok eğer vermeemişsen işe çok mutsuz geliyom artık karar verdim sadece cumaları tartılacağımm hem sonuçta süpriz olur bana değilmi

selam kızlaaar
nasılsınız
ben bugün geç kalktım
eşim dışarada yemeyi teklif etti çıktım dışarı
yediklerim 2 dilim ekmek
4 köfte
patates kızartması :oklava:
meyve suyu
daha sonra seni bi yere götürecem dedi yaklaşık zaten 1 saat yürüdük
ve spora yazıldım haftada 2 gün
hadi hayırlısı
beni böyle seviyomuş ama ben kiloların yüzünden artık çok mutsuz olduğum için bana destek veriyomuş
sizce inanayım mı :roflol:
ben yine de inanıyorum yaaa

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim beniyi degilim:çok üzgünüm: bugün iki agir ilaca basladim yan etkileri kilo kaybii yapabiliryormnus ama bakalim artik ilac kullanmak istemiyorum yani kortizonla beraber 3 tane agir ilac alacam biri igne ikisi hap bugün yediklerime gelince
kahvalti
patatesli yumurta
3 dilim ekmek
3 bardak cay
siyah zeytin
beyaz peynir
domates salatalik
aksama
henuz bilmyoirum
cocuklara spagetti yaptim
ama kendim ve esim icin birsey yapmadim daha iki saate kadarda ise gidecem
2 litre su suyu aslinda dah cok icmem lazim ilaclardan dolayi bakalim
gecne dr okudum her 20 kiloya 1 litre suymus
yani ben nerdeyse 4 litre su icmem lazim
aksama 1 saat sporum var gidebilirsem

Son düzenleme:
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim beniyi degilim:çok üzgünüm: bugün iki agir ilaca basladim yan etkileri kilo kaybii yapabiliryormnus ama bakalim artik ilac kullanmak istemiyorum yani kortizonla beraber 3 tane agir ilac alacam biri igne ikisi hap bugün yediklerime gelince
kahvalti
patatesli yumurta
3 dilim ekmek
3 bardak cay
siyah zeytin
beyaz peynir
domates salatalik
aksama
henuz bilmyoirum
cocuklara spagetti yaptim
ama kendim ve esim icin birsey yapmadim daha iki saate kadarda ise gidecem
2 litre su suyu aslinda dah cok icmem lazim ilaclardan dolayi bakalim
gecne dr okudum her 20 kiloya 1 litre suymus
yani ben nerdeyse 4 litre su icmem lazim
aksama 1 saat sporum var gidebilirsem

canım üzülme yaaa inş. ilaçlar iyi gelir en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
bu arada ne olur hiç tuz yeme
tuz yemezsen benim şu halimi yaşamazsın
ben tuzun kurbanıyım bende kortizon kullandım
ruh sağlığında çok önemli takmamaya çalış en kısa zamanda kurtulacağını düşün

Geçmiş oku oku bitmiyor bende atladım bazı yerleri:) Umarım önemli şeyler yazmıyordur.
löliz geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.
dosba eşinin yaptığı sürpriz çok hoş. Benim bile yüzümde tebessüm oluştu:)
karamanlı geçmiş olsun. Kötü bi hastalık biliyorum. Anneminde ellerinde var iltihaplı romatizma.

Back
X