Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar biraz canım sıkıldı eylülde beklediğim yükselme sınav vardıı bende kendimi ona göre hazırlamıştım ama mayıstaymış bu sefer kazanmak istiyorum ve çok çalışmam lazım neyapacam bilemiyorum bu akşam itibariyle sınava hazırlığa başlıyorum lütfen bana çok dua edin çok çalışmam lazım kazanırsam 9 ay istanbuldayım yalvarıyorum çok dua edin kazanmam için değil ders çalışabilmem için

kızlar merhaba ben öğlen için iki küçük ekmeğin içine peynir koyup ayranla birlikte içtim bukadarcık

kızlar merhaba ben öğlen için iki küçük ekmeğin içine peynir koyup ayranla birlikte içtim bukadarcık

canım dürüm yemek yerine çok daha iyisini yapmışsın
akşama kadar kacırmazsan çok iyi
bu arada moralinin düzelmesine çok sevindim

bugün yediklerim
sabah peynir
öğlen ıspanak, 1 kase yoğurdun sarı suyu, küçük bir börek, 2 saat sonra 1 portakal
akşam ızgara balık ve salata var.

nereuscum iyisin dimi canım, merak ettik.
Bence dün yedklerini abarttmamışsın, belki yarın farkeder baskülde.

şişgocum çok abartmasaydın bari CADIARZU
neyse hafta içi telafi edersin artık.
canım sen yine her sabah tartılıyormuşsun, ben her wcye gittikten sonra da tartılıyorumbenneyaptımki abartıyorum sanırım ama çok merak ediyorum.

melzeyitcim o zaman biz evrende kirlilik yaratıyoruz, günde 100 kere zayıflamalıyız diyoruzdur herhalde.

olsun dosbacım 1 saat yürüyüşle yakmışsındır yediklerini. Ne güzel spor sürprizi. Bence kesin böyle beğeniyordur, inan onaa.s.

karramanlım inşallah en kısa zamanda şifa bulursun. Ama tuz hiç tüketme, hiç yüketmezsen hiç kilol almazsın inan, bir arkadaşım ekmeği bile tuzsuz yedi ve hiç almadı kilo.

melzeyitcim biraz araverince oturup ders çalışmak, o motivasyonu bulmak oldukça zordur ama unutma başlamak bitirmenin yarısıdır, sen bir düzenini kur çalışmaya başla %50sini halletmişsindir. İnşallah çalışıp kazanırsın sınavını.

aspettamicin iyi gitmiş bugün, abartmamaışsın.

kızlar ben geldim işten, yemeğimi de yedim oturdum. çok yorulmuşum, ayaklarım ağırıyor.
neler yedim:
sabah: çeyrek simit (dörde bölmüştüm ya ye ye bitmedi), bal, peynir ve reçel ile.
ara: 1 elma
öğlen: sebze çorbası, etli nohut, 2 kaşık pilav.
ara yapamadım.
akşam: şehriye çorbası, kıymalı ıspanak yemeği, 2 kaşık erişte.
1,5 litre su, 2ye çıkaracağım.

iyiyim dosbacım, çok erken başladım güne, 5 saat aralıksız dersim vardı çok yoruldum.
Sen ne yaptın canım?

noolsun canım ben biliosun tek öğünle yaşamaya alıştım
aslında kendimi o kadar hafif hissediyorum ki anlatamam
bu belki ağırlık olarak değil ama hareket olarak diyebilirim
az yemek sağlık açısından ne kadar önemli değil mi kendimi sağlıklı hissediyorum
önceden çok spor yapan biri olarak yarın ki spor salonunu iple çekiyorum
tabii önceden 10 kilo fazlam yoktu ve 1.5 yıl ara vermişliğim hiç olmamıştı :sm_confused:

canlarım yine herkesler burda ne yeim öğlem kaçırmıştım biliyorsunuz akşam telafi ettim kocamab bir kase salata 6-7 dilim balık yağında fırınlanmış patates galiba akşamı iyi idare ettim
şimdi misafirliğe gidiyorum geç haber verdim hazırlık yapmasın diye çay içecem sadece gelince 1 saat de yürüyüş yapacam bu ara mens oldum zannettim ama bende halen tık yok ayrıca yarın öğlen arası dosbacım h...lifecı arkadaşa gidecem bu hafta ankara gidecem ama haftaya beraberiz artık arkadaşım hepinize iyi sohbetler ve iyi akşamlar herkes spor yapsın bugün arkadaşlar 3 günümüz kaldı hadi hoşçakalın

canlarım yine herkesler burda ne yeim öğlem kaçırmıştım biliyorsunuz akşam telafi ettim kocamab bir kase salata 6-7 dilim balık yağında fırınlanmış patates galiba akşamı iyi idare ettim
şimdi misafirliğe gidiyorum geç haber verdim hazırlık yapmasın diye çay içecem sadece gelince 1 saat de yürüyüş yapacam bu ara mens oldum zannettim ama bende halen tık yok ayrıca yarın öğlen arası dosbacım h...lifecı arkadaşa gidecem bu hafta ankara gidecem ama haftaya beraberiz artık arkadaşım hepinize iyi sohbetler ve iyi akşamlar herkes spor yapsın bugün arkadaşlar 3 günümüz kaldı hadi hoşçakalın

canım daha öncede kullanmışsın ama yinede bi uyarı da bulunayım
öğlen çok kaçırmayacaksın bu normal diyetteki gibi telafisi yok
bi de en önemlisi ilk hafta !!!
sende umarım olmaz ama ben ilk hafta çooook zorlandım
dedikleri gibi ilk hafta beni tok tutmadı ama bu hafta (2.haftam) çok rahatım
bu bünye ile alakalı sanırım
bu arada ankara ile bağlantın ne özel olmazsa eğer? nerelisin sanırım çorumda görev icabı bulunuyorsun

nereuscum iyisin dimi canım, merak ettik.
Bence dün yedklerini abarttmamışsın, belki yarın farkeder baskülde.

şişgocum çok abartmasaydın bari CADIARZU
neyse hafta içi telafi edersin artık.
canım sen yine her sabah tartılıyormuşsun, ben her wcye gittikten sonra da tartılıyorumbenneyaptımki abartıyorum sanırım ama çok merak ediyorum.

melzeyitcim o zaman biz evrende kirlilik yaratıyoruz, günde 100 kere zayıflamalıyız diyoruzdur herhalde.

olsun dosbacım 1 saat yürüyüşle yakmışsındır yediklerini. Ne güzel spor sürprizi. Bence kesin böyle beğeniyordur, inan onaa.s.

karramanlım inşallah en kısa zamanda şifa bulursun. Ama tuz hiç tüketme, hiç yüketmezsen hiç kilol almazsın inan, bir arkadaşım ekmeği bile tuzsuz yedi ve hiç almadı kilo.

melzeyitcim biraz araverince oturup ders çalışmak, o motivasyonu bulmak oldukça zordur ama unutma başlamak bitirmenin yarısıdır, sen bir düzenini kur çalışmaya başla %50sini halletmişsindir. İnşallah çalışıp kazanırsın sınavını.

aspettamicin iyi gitmiş bugün, abartmamaışsın.

meliscim daha iyiyim canım teşekkürler yarın sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kaç oldum

Selam kızlar öncelikle karamanlim geçmiş olsun canım bir arkadaşım da aynı rahatsızlıkla uğraştı geçen yıl ama şimdi iyi darısı başına canım:1hug:
Ben bugün 1 dilim çavdarlı ekmek peynir ve 4-5 zeytin ile güne başladım
öğlen 1 tost yedim
arada 1 fincan capıcino ama şekersiz:utangac:
bol bol su içtim
akşam da 1kase mercimek çorbası 1dilim ekmek ve yoğurt yedim
yine yürüyüş yapamadım :oklava: benim problemim de bu ya

noolsun canım ben biliosun tek öğünle yaşamaya alıştım
aslında kendimi o kadar hafif hissediyorum ki anlatamam
bu belki ağırlık olarak değil ama hareket olarak diyebilirim
az yemek sağlık açısından ne kadar önemli değil mi kendimi sağlıklı hissediyorum
önceden çok spor yapan biri olarak yarın ki spor salonunu iple çekiyorum
tabii önceden 10 kilo fazlam yoktu ve 1.5 yıl ara vermişliğim hiç olmamıştı :sm_confused:

dosbacım kusura bakma habersiz kaçtım, kızım çok ağlayarak uyandı, gazı vardı herhalde. Neyse rahatlattık, oynattık, şimdi yeniden gece uyukusuna uyuttum.
Az yiyince insan çok hafifliyor, ben de ilk olarak akşam 7den sonra bir şey yememeye başlayınca hissetmiştim. Ne güzel spora vakit ayırabileceksin, salonda da daha zevkli olur.

dosbacım kusura bakma habersiz kaçtım, kızım çok ağlayarak uyandı, gazı vardı herhalde. Neyse rahatlattık, oynattık, şimdi yeniden gece uyukusuna uyuttum.
Az yiyince insan çok hafifliyor, ben de ilk olarak akşam 7den sonra bir şey yememeye başlayınca hissetmiştim. Ne güzel spora vakit ayırabileceksin, salonda da daha zevkli olur.

canım zor zamanları olur öyle arada... hoş büyüdükçe sorunları değişiyo ama önemli olan sağlık... sağlık olsun
evet salonda yapmak çok daha kolay evde bırakabiliyosun yada olmadık o kadar çok bahane üretebiliyorsun ki
yarın başlıyorum bakalım sporun verdiği sıkılaşma bi 3-5 kilo vermiş kadar oluyor umarım hemen toparlanırım

canım ben o kadar hızlı toparlandım ki inanamazdım eğer ölçülerimi almasaydım.
1.5 ay nivea body spor ve yürüyüş yapmıştım, bel, göbek ve basenden 10'ar cm. incelmiştim.
Sana da çok yararı olur.

ben hayatımda bir kere spor salonuna gittim, onda da düşünebiliyormusun 52 kilo idim, iyice kupkuru birşey olmuştum. Zaten hep 52-55 arasında gdip gelmiştim.

Back
X