Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canım notumu aldım. Ama şöyle bir durum var. Sen izne ayrıldığında başka bir kaptan vardı. Ben daha sonra başladım. Vee sen de uzun süre ara verdiğin için yeni üye gibi işlem yapmam gerekiyor sana. Yani deneme süremiz senin içinde geçerli olacak. Bir de izne ayrıldığını kilonun üzerindeysen eğer biraz daha beklememiz gerekecek seni listeye almamız için. Aslında bunlarında çok önemi yok. Önemli olan kilo verebilmek. İnşallah hep birlikte ideal kilolarımıza ulaşacağız burada. :KK200:
Listeni sabırsızlıkla bekliyorum o zaman :KK53::KK53: Seni incecik yapmadan buradan göndermeyeceğiz :KK6::KK6:
Prosedür neyse onu uygula kaptanım.maalesef izne ayrıldığım kilodan 17 kilo fazlayım:KK14:

Günaydın kızlar nasılsınız? :p Ben 1-2 gündür biraz unuttum gelmeyi :KK67: Aynı diyetisyenime gidip listemi yenilemek istiyorum, tabi biraz azar işiteceğim kaç aydır neredesin sen diyecek :ukala: Ama eminim benim için daha iyi olacak. Bir türlü toparlayamıyorum şeytan hep yanıbaşımda:mad:

hoşgeldin canım. bizleri unutma hergün gel
hemen git diyetisyene diyecektim. bugün gitmeyi düşünüyorum demişsin. inşallah gide bilmişsindir.

Merhaba canım hoşbuldum:KK19:

O biyodaki rakamlar dogru mu??-20 kilo nerdeyse:super:süper! Diyetisyenle mi devam ediyorsun yoksa kendine özgü bir formül mü uyguluyorsun??

dogru canım :)
diyetisyene gidiyorum. burdaki arkadaşların söylediklerini dikkate alıyorun. diyet listeme uymayıp kaçırdığım zamanlarda telafi etmek için az yeyip spora saldırıyorum.
başından beri hergün yürüyüş yaptım tempolu. şimdi de leslie 3yapıyorum evde. havalar serin diye yürüyüş yapamıyorum çünkü kızımda benimle bebek arabasında geziyor. yazın iyiydi. yürüyüp park molası veriyorduk sonra yine yürüyorduk ama o kadar uzun kalmıyorum artık. kısa bir park yapıp dönüyoruz. sporu evde hallediyorum.
diyetisyen geçen haftaya kadar spor vermemişti. lesllie yi kendi verdi. o 2 yi vermişti ben 3 ü yapıyorum ama
sende inşallah bizimle birlikte hedefine ulaşırsın canım

Dünkü utanç menümü yazayım.

Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
1 bardak şekersiz çay
1 tane rulokat
2 tane damla çikolatalı hanımeller

Öğle (12:15)
5-6 yemek kaşığı şehriye çorbası
4-5 kaşık üzüm hoşafı
1 dilim peynirli börek
2-3 kaşık kıymalı yumurtalı ıspanak yemeği

Akşam (18:30)
1 tane burger king menü
1 avuç patlamış mısır
1 tane eti frigo bitter

21:30
1 kutu kola
1 avuç soslu fıstık

Sabah tartıldım çok şükür geçen cuma ile aynı kilodayım ama tabii ki bu menümün ne kadar kötü ve sağlıksız olduğunu değiştirmez. Demek ki verdiğim 400 gramı yeniden aldım. Dünün tek güzel tarafı 10 bin adımla günü tamamlamam.

cık cık cık bu nasıl menü kaptanım. hani balık baştan kokardı.
neyse neyse arada olur di mi
telafi edersin sen zaten eminim

Bende artık nefsime sahip çıkıp incecik olmak istiyorum :spor: yoksa hamilelik vs derken daha çok kilo alacağım. Benim şubat-mart ayına kadar zayıflamam lazım:cry:

yeterki iste canım kesinlikle incecik olursun

Kızlar Yalova’dayım. Konuşmamı bitirdim. 2 gün eğitim vereceğim onlar kaldı sadece.

LAydLiNe LAydLiNe canım dediğim gibi sabah tartıldım.
Geçen hafta 75.0
Bu hafta 74.2
Fark 800 gr

Ben daha fazla verdiğimi hissediyorum açıkçası. Pantolonlarım üzerinden düşecek neredeyse :) spordan sanırım.

tebrikler canım çok iyi gidiyorsun maşallah

LAydLiNe LAydLiNe merhaba mümkünse bende aranıza katılmak isterim

hoşgeldin canım tabii ki aramıza katılabilirsin
1. sayfadaki kuralları okuyup sana uyuyorsa başvuru formunu doldurup burda paylaşarak başlayabilirsin

bugün ki menüm
09.45
2 dilim peynir
3 ceviz
1 domates
1 salatalık
2 sivri biber

15:00
bir kutu ton balığı

17:00
1 mandalina
yarım muz

19:00
bir tabak salata içine 3 kaşık közlenmiş patlıcan katıp yedim

3,5 lt su
90 dk lesslie
tempolu olmasada dışarı çıktım yürüdüm de

arkadaşıma bebek görmeye gittik bugün. 3 aylık bebekle hazırlık yapmış bize. hiçbirseyden yemedim. meyve çıkarınca bari onu yiyeyim dedim. yoksa meyve yemeyecektim.
geçen akşam ki çok abarttığım kaçamaklarla dünkü aşure yi telafi ettiğimi düşünüyorum :)
ama bu akşam yine lesslie yapacağım yatmadan inşallah

LAydLiNe LAydLiNe

Kullanıcı Adı : zambak86
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ilahiyat mezunuyum
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 3
Yaşadığınız şehir: sivas
Boyunuz :1.65
Kilonuz:82
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :6 önce doğum yaptım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :daha fit daha sağlıklı ve eski kiloma dönmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Neden 13. Takım? :daha uygun geldi

hoşgeldin canım. bizleri unutma hergün gel
hemen git diyetisyene diyecektim. bugün gitmeyi düşünüyorum demişsin. inşallah gide bilmişsindir.

diyetisyene gidiyorum. burdaki arkadaşların söylediklerini dikkate alıyorun. diyet listeme uymayıp kaçırdığım zamanlarda telafi etmek için az yeyip spora saldırıyorum.
başından beri hergün yürüyüş yaptım tempolu. şimdi de leslie 3yapıyorum evde. havalar serin diye yürüyüş yapamıyorum çünkü kızımda benimle bebek arabasında geziyor. yazın iyiydi. yürüyüp park molası veriyorduk sonra yine yürüyorduk ama o kadar uzun kalmıyorum artık. kısa bir park yapıp dönüyoruz. sporu evde hallediyorum.
diyetisyen geçen haftaya kadar spor vermemişti. lesllie yi kendi verdi. o 2 yi vermişti ben 3 ü yapıyorum ama

1. sayfadaki kuralları okuyup sana uyuyorsa başvuru formunu doldurup burda paylaşarak başlayabilirsin
Hayır canım gidemedim pazartesi gideceğim randevum pazartesi :işsiz:

hoşgeldin canım.

ne diyeyim valla bravo! Hedef kilona ulaşabilmen dileğiyle

İsim (İsteğe Bağlı ):
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :daha fit daha sağlıklı ve eski kiloma dönmek için
hoşgeldiinn:KK19:

Bugünkü menümü yazayım arkadaşlar;

Sabah: domates, salatalık, peynir,bir dilim jambon, ekmek

Ara: iki kayısı, bitki çayı

Öğle: bir kepçe çorba, bir kepçe susuz kuru fasulye, salata, bir dilim ekmek

Ara: iki ceviz içi, bir kaç leblebi

Akşam: bir kepçe çorba, pırasa

Su:2.5 litre
Spor:3 mil leslie+45 dk tempolu yürüyüş

Sonra??sonrası da var :(( gel bu kadar spordan sonra doritos ye sen:skandal::skandal:evdekiler yiyordu dayanamadım ben de yedim:kızgın: üzgünüm :(

Sonra??sonrası da var :KK43:( gel bu kadar spordan sonra doritos ye sen:skandal::skandal:evdekiler yiyordu dayanamadım ben de yedim:kızgın: üzgünüm :KK43:
Ben de akşam diyetsiz hayata veda olarak börek yedim :) Bundan sonra börek yok inşallah

İsim (İsteğe Bağlı ):
hoşgeldin canim

4 ekim

07.45
7 zeytin 1 incir
Yarim has. Yumurta

11.30
2 dilim tb ekmeği üzerine tereyağ
1 mandalina

14.30
2 has. Mısır

19.30
Yarim kase yayla çorbası
6 adet karnıbahar köftesi(fırında)

21.00(misafirlikte)
yarim dilim kek
1 adet peynirli börek

Yemesem iyiydi ama ilk kez gittiğim bir evdi. Eşimin işyerinden arkadasinin bebeği olduğu için gittik nazim geçmediği için yedim ayıp olmasın diye.... Bahaneler bahaneler En Büyük KK ama kuruyemiş yemedim hic. Az zararla atlatmaya çalıştım.

2.5 litre su

İyi geceler kızlar :)
Ben de bugünkü menümü yazayım
Sabah 10.00 eritilmiş köy peyniri domates salatalık acı sos küçük parça ekmek şekersiz çay
Saat 15.00 içim %30 proteini arttırılmış süt
Çok ince dilim kendi yaptığım kremalı kek(ah ah)
Akşam 2-3 kaşık zeytinyağlı patlıcan yine 2-3 kaşık pırasa ve yoğurt
2 litreye yakın su tam hesaplayamadım
1 saat yürüyüş.
Bu arada dün 12den 4e kadar dolaşmıştım bol bol yürüdüm eritmişimdir umarım azıcık :)
Bir de kızlar ben tatlıya çikolataya aşırı düşkünüm içeceklerde şeker kullanmıyorum limonata vs kendim yapıyorum. Ama bir kare de olsa bitter çikolata yemem lazım :) kaptanımız limonata ve çikolata kötü olmuş demiş ama dediğim gibi limonatayı kendim yaptım su ve limonla, çikolata da dediğim gibi. Tam ölçü yazmadım ondan yanlış oldu sanırım o_O

İsim (İsteğe Bağlı ):

tekrar hoşgeldin canım. daha önce kilo vermişmiydin, ne kadar oldu yarışmayı bırakalı?
hedef kilona ulaşırsın inşallah bizimle birlikte.

Hayır canım gidemedim pazartesi gideceğim randevum pazartesi :işsiz:

en azından randevuyu almışsın. hadi bakalım pazartesi milat olacak senin için inşallah.

ne diyeyim valla bravo! Hedef kilona ulaşabilmen dileğiyle

hoşgeldiinn:KK19:

sağol canım inşallah hepimiz hedef kilomuza ulaşabiliriz

Sonra??sonrası da var :KK43:( gel bu kadar spordan sonra doritos ye sen:skandal::skandal:evdekiler yiyordu dayanamadım ben de yedim:kızgın: üzgünüm :KK43:

afiyet olsun canım. doritos hariç güzel menün.spor da çok iyi.
sabah kaçta kahvaltı ediyordun. öğleyi kaçta yiyordun. araları kaçta yapıyorsun? tüm öğünleri hangi saatte yediğini eklemelisin. ekmek normal mi kepek mi çavdar mı? menü yazarken bunlara dikkat etmelisin

4 ekim

07.45
7 zeytin 1 incir
Yarim has. Yumurta

11.30
2 dilim tb ekmeği üzerine tereyağ
1 mandalina

14.30
2 has. Mısır

19.30
Yarim kase yayla çorbası
6 adet karnıbahar köftesi(fırında)

21.00(misafirlikte)
yarim dilim kek
1 adet peynirli börek

Yemesem iyiydi ama ilk kez gittiğim bir evdi. Eşimin işyerinden arkadasinin bebeği olduğu için gittik nazim geçmediği için yedim ayıp olmasın diye.... Bahaneler bahaneler En Büyük KK ama kuruyemiş yemedim hic. Az zararla atlatmaya çalıştım.

2.5 litre su

afiyet olsun canım. mısır iki tane çok olmuş. küçük bir tane yenebilir.
börek ve kek i zaten biliyorsun.
ama bu hafta telafi edersin. yeterk iste

İyi geceler kızlar :)
Ben de bugünkü menümü yazayım
Sabah 10.00 eritilmiş köy peyniri domates salatalık acı sos küçük parça ekmek şekersiz çay
Saat 15.00 içim %30 proteini arttırılmış süt
Çok ince dilim kendi yaptığım kremalı kek(ah ah)
Akşam 2-3 kaşık zeytinyağlı patlıcan yine 2-3 kaşık pırasa ve yoğurt
2 litreye yakın su tam hesaplayamadım
1 saat yürüyüş.
Bu arada dün 12den 4e kadar dolaşmıştım bol bol yürüdüm eritmişimdir umarım azıcık :)
Bir de kızlar ben tatlıya çikolataya aşırı düşkünüm içeceklerde şeker kullanmıyorum limonata vs kendim yapıyorum. Ama bir kare de olsa bitter çikolata yemem lazım :) kaptanımız limonata ve çikolata kötü olmuş demiş ama dediğim gibi limonatayı kendim yaptım su ve limonla, çikolata da dediğim gibi. Tam ölçü yazmadım ondan yanlış oldu sanırım o_O

afiyet olsun canım. güzel memün. çikolatayı hergün yemiyorsundur umarım :)
bitter de olsa hafta 1 ya da 2 kez tüketmelisin

Değerli 13. Grup üyeleri, bilmiyorum daha önce yapıyor muydunuz ama... kaçamak yaptıkça ceza verilse. Belki bir derece geri dururuz(özellikle ben ben)
Spor hareketleri mesela:spor:

kaçamak yapmış biri zaten spor yapmalı ki yaksın o kaçamağı
ceza değil ödül olur bu;)
şaka şaka iyi fikir bence :super:
ne dersin kaptan? LAydLiNe LAydLiNe

mesela ben 2 gündür sabah akşam lesslie yapıyorum. kaçamaklar yüzünden tartı gününde + görmeyeyim diye.
bu akşam da yaptım. + görmem inşallah diyorum ve yatıyorum
hayırlı geceler herkese

Günaydın kızlar bu akşam menü yazacağım inşallah dikkat etsem de etmesem de yazacağım kilo aldım çünkü bu böyle olmayacak bu ağırlığı üzerimden atmam lazım artık. Diyetisyen diyecek kaç aydır sadece 5-6 kg mu verdin diye o yüzden pazartesiye kadar ne versem kar Hoppa
Çok çabuk nazar alan :nazar: bir insanım her işimde nazar alıyorum. Biri hemen aa sen zayıflamışsın diyince tamam mafoluyorum yani :kızgın: Kaç gündür aksattığım kursa gideceğim bugün sabah 9-12 arası :KK51:

Back
X