Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

8 ekim pzt
9.00

1 dlm tb ekmek
çok az tereyağ
1/2 kk süzme peynir
6 zeytin

12.30
5 yk domatesli bulgur pilavı
1 kepçe cacık

18.30
3 dolma
turşu
yoğurt

20.30
6 tuzsuz fıstık

suyu ölçmedim
spor da yok

afiyet olsun canım güzel menün.

Kizlar selamlar nasil gidiyor...
Benim.2 ileri.bi geri idare ediyorum bi ugrayim dedim baktim.ebrucum da buralardaymis... :KK200: bu aralar cok sagliksiz besleniyorum 2 3 kilo aldim ama vermeknsorun degil biliosunuz ama saglikli beslenmek icin biraz aranizda takilabilir miyim

hoşgeldin canım tabii ki de aramızda takılabilirsin :)

Günaydın kızlar.
Dünkü menümü yazayım akşam geçmişi okumaya başladım telefon elimde 21.30da uyuyakalmışım.
10.00 tulum peynir, 2 erimek ödem atıcı çay
13.00 zeytinyağlı barbunya yoğurt 1 dl tahıllı ekmek
17.00 barbunya pırasa ve yoğurtlu semizotu (zeytinyağlı tabağı hazırladım) 1 etimek

afiyet olsun canım. güzel menün. suyunu yazmamışsın

Selamlar kizlar:21:
Tatil bitmeli koptum iyice ama yeni yeni adapte olmaya başlıyorum. İki ay ede oturduktan sonra çocukları okula yetiştir ordan ise yetiş eve dön eve yetiş burayı çok ihmal ettim.
Bu arada spor salonuna başladım her fırsatta gidiyorum. Spor yapanları görmek beni çok motive ediyor. Hala istediğim kiloda değilim ama .H benim hatam. Çok kaçamaklarim oldu.
Yeme işi düzene girmeden kilo gitmiyor spor vs tek başına ise yaramiyit kesiblikle. Bünye açlığı hissedecek. Ben yaz boyu hiç açıkmadim mesela sürekli bı şeyler atustirdigim için. İse baslabaslayali daha düzenli ama yeterli değil tabi. Menumu akşam yazarım.sevgiyle kalin:21:

Tatil bitmeli koptum iyice ama yeni yeni adapte olmaya başlıyorum. İki ay ede oturduktan sonra çocukları okula yetiştir ordan ise yetiş eve dön eve yetiş burayı çok ihmal ettim.
Bu arada spor salonuna başladım her fırsatta gidiyorum. Spor yapanları görmek beni çok motive ediyor. Hala istediğim kiloda değilim ama .H benim hatam. Çok kaçamaklarim oldu.
Yeme işi düzene girmeden kilo gitmiyor spor vs tek başına ise yaramiyit kesiblikle. Bünye açlığı hissedecek. Ben yaz boyu hiç açıkmadim mesela sürekli bı şeyler atustirdigim için. İse baslabaslayali daha düzenli ama yeterli değil tabi. Menumu akşam yazarım.sevgiyle kalin:21:

hoşgeldin canım. düzene girmiş ya gerisi gelir. daha sık gel buralara

afiyet olsun canım. oldukça az olmuş.
bu şekilde yapılan 3 günlük bir diyet var öğle ve akşam çorba ve yoğurt + kahvaltı da vardı sanırım.bende yapmıştım. bir kaçamak sonrası hemen toparlanmak için.
tartıya olumlu sonuçları olacaktır ama pek sağlıklı değil.
Ben çorba olarak değil de protein için tükettim canım etten alamadığımı bundan alıyım bari diye

Kızlar merhaba
Kahvaltı 08.30 bugün klasik omletimi yaptım yanına biber peynir yedim
İş görüşmesine gittim bayaa uzağa o kadar kötü oldum ve başım ağrıdı ki anlatamam.
13.00 gibi Açma tarzı bir şey buldum simitçiden arabaya tekrar binmeden yarısını yedim. Eve geldim uzandım hala başım ağrıyor diğer yarısını da yedim
Akşam yine yeşil mercimek çorbası içicem yoğurtla ekmek yok öğlen açma yemiş olduğum için ki zaten dün de ekmek yemedim
Su 2.5 litre hedefledim bugün ve 2 bardak yeşil çay diğer hedefim

bende diyetisyene gittim. malum kaçamak sonrası 600 gr fazla çıktım ve hepsi yağdan.
yeni listeyle haftaya devam edeceğiz. gayet motiveyim bakalım inşallah cumaya bol eksili geleceğim

selam kızlar
2 gündür annem bizde
bilmem anlatabildim mi :KK53:
o beni yoldan çıkaracağına ben onu yola getireyim
dün gecenin 11i eşim meyve koysana annene dedi... ben de meyve yemesin bu saatte deyip tarçınlı yoğurt verdim anneme
ama dolmayı o kadar güzel yapıyor ki dün akşam yemekle kalmadım, bugün öğle yemeği için de getirdim yanımda
akşam eve gitmeye korkuyorum :KK17:
mantı yapmaz inşallah :KK62:

selam kızlar
2 gündür annem bizde
dün gecenin 11i eşim meyve koysana annene dedi... ben de meyve yemesin bu saatte deyip tarçınlı yoğurt verdim anneme
ama dolmayı o kadar güzel yapıyor ki dün akşam yemekle kalmadım, bugün öğle yemeği için de getirdim yanımda

dikkat et. dolmaya da pirinç yerine bulgur koymuştur umarım.

selam kızlar
2 gündür annem bizde

Ne güzel. Okurken özendim :) ne yemek yapmış akşama merak ettim.

İyi akşamlar Kızlar,
Eve geldim çok yorulmuşum.

Menümü yazayım bu saatten sonra birşey yemem.

9.00 2 etimek tulum peynir ödem atıcı çay
12.30 2 dilim tavuk göğüs, domates
18.30 1 dilim tavuk göğüs, 1 yk zeytinyağlı barbunya, 1 yk yoğurtlu semizotu, süzme yoğurt

1 saat spor

Canım su problemim var benim, yarım litre bile içemiyorum herhalde :KK43: derse girerken almıştı çocuklar, 1/4ünü ancak içebildim, sonra da sınıfta unutmuş çıkmışım. Hep böyle akışkanlık edinemedim bir türlü.

hmm kötü olmuş bu. bir care bulmak lazım. susuz olmaz ki. kendine şık bir suluk alıp yanında mı taşısan acaba? içine nane,limon ya da tarçın koyup tatlandırırsın. belki daha çok içersin bu şekilde.

Yeni listen nasıl canım? Kolay uygulanabilir mi?

kolay canım. öğle ve akşam sebze ağırlıklı. kahvaltıya da bir gün cia tuhumlu omlet bir gün klasik kahvaltı şeklinde verdi

İyi akşamlar Kızlar,
Eve geldim çok yorulmuşum.

Menümü yazayım bu saatten sonra birşey yemem.

9.00 2 etimek tulum peynir ödem atıcı çay
12.30 2 dilim tavuk göğüs, domates
18.30 1 dilim tavuk göğüs, 1 yk zeytinyağlı barbunya, 1 yk yoğurtlu semizotu, süzme yoğurt

1 saat spor

afiyet olsun canım. güzel menün. bir de su eklendin mi süper olacak

bugün ki menüm

10:30
2 haşlanmış yumurta
(diyetisyen randevum 3 deydi. 3 saat aç gitmem gerekiyor. öğle yemeği geç olacağı için tok tutsun diye 2 yumurta yedim)

15:30
7 kaşık haşlanmış karnıbahar
bir kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği

17:30
1 mandalina

20:00
7 kaşık haşlanmış karnıbahar
4 kaşık yoğurt
2 ceviz
1 dilim çavdar ekmeği

son ara olarak 4 kaşık yoğurt var 22:00 gibi yiyeceğim

3,5 lt su

LAydLiNe LAydLiNe

bugün ki menüm

10:00
2 dilim peynir
3 ceviz
yarım domates
1 salatalık
3 sivri biber

14:30
4 köfte
maydanoz,dereotu bol limonlu

17:00
3 grisini
1 bardak süt

20:00
1 kase yayla çorbası
1 ayran

3,5 lt su
ayrıca gün içinde yeşilçay,soda ve limon karışımı içtim

1+1 saat tempolu yürüyüş
45 dk lesslie 3.1=5 mil

yatmadan tekrar lesslie yapacağım. yapınca yazarım.
akşam yemeği için karnıbahar haşlamıştım. yoğurtla onu yiyecektim. dışarıda yemem gerekti çorba ile geçiştirdim.

LAydLiNe LAydLiNe
Akşamın geç olmuş onun haricinde güzel menü. Çorba pirinçli miydi?
8 ekim pzt
9.00

1 dlm tb ekmek
çok az tereyağ
1/2 kk süzme peynir
6 zeytin

12.30
5 yk domatesli bulgur pilavı
1 kepçe cacık

18.30
3 dolma
turşu
yoğurt

20.30
6 tuzsuz fıstık

suyu ölçmedim
spor da yok
Çok güzel menü de o akşam ki fıstıklar neden? Bir de dolma bulgurlu mu pirinçli mi?
Kizlar selamlar nasil gidiyor...
Benim.2 ileri.bi geri idare ediyorum bi ugrayim dedim baktim.ebrucum da buralardaymis... :KK200: bu aralar cok sagliksiz besleniyorum 2 3 kilo aldim ama vermeknsorun degil biliosunuz ama saglikli beslenmek icin biraz aranizda takilabilir miyim
Gel fıstık gel. Ben de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama daha başaramadım. Ve nerede hata yaptığımı anlayamıyorum. Gün içinde her şey güzel gidiyor. Akşam olunca işler değişiyor. Sanırım eve gittiğimde hazır yemek olmadığı için. Ya ara öğün yapmam lazım işten çıkmadan önce ya da yemeğimi bir gün önceden yapıp gider gitmez yemem lazım. Onu da çözersem hiç sorunum kalmayacak.
Günaydın kızlar.
Dünkü menümü yazayım akşam geçmişi okumaya başladım telefon elimde 21.30da uyuyakalmışım.
10.00 tulum peynir, 2 erimek ödem atıcı çay
13.00 zeytinyağlı barbunya yoğurt 1 dl tahıllı ekmek
17.00 barbunya pırasa ve yoğurtlu semizotu (zeytinyağlı tabağı hazırladım) 1 etimek
Çok güzel bir menü olmuş maşallah. Dün akşamda ben uyuyakalmışım. Öyle yoğun bir gündü ki bir de akşamına spora gittim. Kendimden geçtim valla ve hala kendime gelemedim.
Sık sık gel canım. Yoğunluğunu anlayabiliyorum ama günlük buraya belli bir saat belirle her gün o saatte mutlaka gel. Buradan uzak kalınca hepimiz bırakıyoruz kendimizi.
Kızlar merhaba
Kahvaltı 08.30 bugün klasik omletimi yaptım yanına biber peynir yedim
İş görüşmesine gittim bayaa uzağa o kadar kötü oldum ve başım ağrıdı ki anlatamam.
13.00 gibi Açma tarzı bir şey buldum simitçiden arabaya tekrar binmeden yarısını yedim. Eve geldim uzandım hala başım ağrıyor diğer yarısını da yedim
Akşam yine yeşil mercimek çorbası içicem yoğurtla ekmek yok öğlen açma yemiş olduğum için ki zaten dün de ekmek yemedim
Su 2.5 litre hedefledim bugün ve 2 bardak yeşil çay diğer hedefim
Uzun süre kendini aç bırakınca baş ağrısı yapıyor. O yüzden çantanda atıştırmalık bir şeyler taşı mutlaka ki ara öğün olsun. Hiç bir şey bulamazsan ayran içebilirsin. Açmadan daha iyidir.
bende diyetisyene gittim. malum kaçamak sonrası 600 gr fazla çıktım ve hepsi yağdan.
yeni listeyle haftaya devam edeceğiz. gayet motiveyim bakalım inşallah cumaya bol eksili geleceğim
Aslında genele bakarsan öyle bir abartı kaçamak yapmadın ama durumu kendi gözlerinle gördün. Tek lokma bile çok etkiliyor. Kaçamaksız bir hafta sonra kaç kilo olacaksın bir bakalım.
selam kızlar
2 gündür annem bizde
Aman haaaaaa menüyü önceden belirle bence. Sen gram gram veriyorsun sakın alma :KK62::KK62:
9 ekim salı

9.00
1 kk peynir
8 zeytin
1 ceviz

12.00
3 dolma
yoğurt

19.00
kuzu gerdan haşlama
patates salata

21.30
2 ceviz
1/2 elma
Patates salata ve akşam yaptığın ara olmamış canım.

Back
X