Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neden eşinin yüzünden aç kaldın canım?

sabahları onun şubesinde kahvaltıyı beraber yapıyoruz bugün 18 mart tören cvardı gelmedi bende kahvaltı yapamadım eşim olmayınca beni pek saymıyolar aslında kahvaltı eşime hazırlanıyor bende nasipleniyodum kedi gibi ama olmayınca bana tık yok ee memur olunrca bizde böyle işte tabi şaka biyana kısacası eşim yoktu kahvaltıda yoktu tatlım

öğlende azbişey salata
ve tandır kebap ı yarım porsiyon aldım oda başallah yarımında yarısıydı
dilimde lavaş yedim küçüktü ama doymadım yemek kötüydü bugün aç kaldım ya

kızlar üzgünüm gelemedim.evimde internet baglantım kopuk.şimdi okuldan giriyorum.melise telimi bıraktım.bir sorun olurassa diye.bu arada toplam 700 gr verdim bu hafta.kaydirigubbakcemile3

dünkü menüm.
sabah
2 dilim k ekmek peynir 3 zeytm 1 kaç kaşık reçel
ara elma
öğle
haş tavuk b.pilavı
ara 1 dilim baklava 1 portakal
akşam
3 kaşık makarna ıspanak yoğurt
yarım saat masa tenisi
öğrencilerle yakartop ve ip atlama 2 saat

meliscim abur cuburu kesmişsin süppeeerrrr.
afferin sana..
ben de abu cubur pek yemiom ama yemek yaparken sağdan soldan atıştırıyordum.o beni mahvetti ama bıraktımmirmirmirmir

amaannn :roflol: :roflol: bende dosba demiştim olsun sanada geçmiş olsun patboricim geçmiş olsun gülüm kusra bakma benim kafa pek yerinde değil son günlerde beni lütfenn normal görün
sağol canısı kötüydü gerçekten ama geçti
nreus ve melyezit moral bozmak yok elbette birgün gidecek bu kilolar kizlar burasi bana galiba bagimlilik yapti girmedigim zaman kendimi suclu gibi hissediyorum
aynen canım.delirdim dünden beri gelemedim diyeee
ya bu arada kendimde bi incelme görüyorum kemeri 2 deliğe takabiliyorum artık acaba benmi abartıyorum bilmiyorum ki ilk delik zor oluyordu şimdiki hedefim 3.delik ve ben HAMİLE DEĞİLİM YA ÇOK ÜZGÜNÜM SİZLER ADINA SİZİ MUTLU EDEMEYECEĞİM başka bi sıkıntı olabilir belki ama umuarım sadece mevsimsel bir değişiklikten kaynaklanıyordur

ben de 42 beden pantolonomun dügmesini geri aldım.yine de düüşüyor..bazı arkadaşları umutsuz gördümm.lütfen umudunuzu yitirmeyin.biraz sabır...2 gün kaldı:mymeka:

sağol canısı kötüydü gerçekten ama geçti

aynen canım.delirdim dünden beri gelemedim diyeee

ben de 42 beden pantolonomun dügmesini geri aldım.yine de düüşüyor..bazı arkadaşları umutsuz gördümm.lütfen umudunuzu yitirmeyin.biraz sabır...2 gün kaldı:mymeka:

yahu ben kıyafetlerimden pek belli edemiyom yoksa 4 kilo okadarda etkiye şayan değilmi ay hiç umudum yok ama belki cumyaşöle 500 grm bile razıyımmmCADIARZU

yahu ben kıyafetlerimden pek belli edemiyom yoksa 4 kilo okadarda etkiye şayan değilmi ay hiç umudum yok ama belki cumyaşöle 500 grm bile razıyımmmCADIARZU

canısı 4 kilo süper zaten.ben pantolonumu 82 kiloyken almıştım.ancak 6 kilo verince düşmeye başladı şeker...bir de benim belimden ziyade bacaklarım ve kalçam çok inceldi..ama benim asıl sorunum üst taraf.göbek ve belim incelsin istiyommm:uhm:

dosbam nassınn? aşağıda görünüyorsun ösledim seni kısssnaniknanik...nasıl gidiyor diyet..akşam misafirime makarna salatası yapcam.çok da severim.nasıl yapsamm azıcık yesem mi..kendime mayonezsiz yaparım:Saruboceq:

dosbam nassınn? aşağıda görünüyorsun ösledim seni kısssnaniknanik...nasıl gidiyor diyet..akşam misafirime makarna salatası yapcam.çok da severim.nasıl yapsamm azıcık yesem mi..kendime mayonezsiz yaparım:Saruboceq:

iyiyim canım yazılanları okuyordum
kendine mayonezsiz yaparsan hiç bişey olmaz tabii abartmamak şartıyla
ben 2 gündür ümitsiz vakayım moralim bozuk bu yüzden bugün tartılmadım yarında tartılmayacağım
ya bu kadar aç kalmama rağmen ben de değişen bişey yok :1no2:
metabolizmayı daha mı yavaşlattım acaba bilmiyorum
bugün yediklerim
sabah süt
öğlen 2 kaşık patates salatası yarım gözleme
akşama da sadece süt
ve ben bu şekilde hala veremiyorum
dün spor salonuna başladım bakalım eğer veremezsem diyetisyene gitcem artık başka türlü olmuyor

evet bıdışımın bebeği değil mi? tamam anladım.

başardın canım. Neden sen ne zaman başladın ki diyete, ben 15 haftada ancak 4 kilo vermişim, sen de 4 kilo vermişsin ama ne kadar zamanda, eminim daha az zamandadır.

kuruyemiş mi, tehlikeli türlerden değildir inşallah.:oklava:

oğlunun iyi olduğuna sevindim lölizcim.
karbonhidrat diyetini takip ediyorum sen de yazıyorsun sanırtım oraya. Sen faydasını görüyormusun, tam uyguluyormusun?
Canım elimden geldiği kadar uygulamaya çalışıyorum karbonhidratı puanları 50 yi geçmeden alıyorum onunda kaliteli karbonhidrat olmasına dikkat ediyorum.Bende de abur cubur hastalığı var bu diyet tatlı ihtiyacımı azaltıyor.
Mesela bu gün sabah bol proteinliydi sucuklu yumurta yedim ama ekmek yemedim öğlen dışarıda köfte yedim yine ekmeksiz akşam brokoli salatası ve bir dilim çavdar ekmeği yedim.Ben bütün diyetlerimi akşam yemeğinden sonra bozarım genelde çayın yanına tatlı bir şeyler yiyerek dayanamazdım çünkü ama şimdi canım tatlı istemiyor fazla karbonhidrat tüketmediğim için kan şekerim daha dengeli herhalde

kızlar kendime hayret ettim bu öğlen yemekte börek z.kereviz tavuk çorba ve muz vardı ben sadece çorbamı içtim ve muz yedim inanın o muzu bitirebilmek için bayağı zorladım kendimi midem mi küçülüyo nedir sonrada 45 dk pin pon oynadımmmmmmmm[/QUOTE
Küçülüyordur tabi hayatım bu arada pinponu çok severim ben eskiden okullarda olurdu yine olsa ya:Saruboceq:

canısı 4 kilo süper zaten.ben pantolonumu 82 kiloyken almıştım.ancak 6 kilo verince düşmeye başladı şeker...bir de benim belimden ziyade bacaklarım ve kalçam çok inceldi..ama benim asıl sorunum üst taraf.göbek ve belim incelsin istiyommm:uhm:
Canım bende aynı şekilde o yüzden karbonhidratı kıstım.Çünkü karın bölgesini inceltmek için karbonhidratı kalça ve baseni inceltmek için yağı kesmek gerekiyormuş

ben 2 gündür ümitsiz vakayım moralim bozuk bu yüzden bugün tartılmadım yarında tartılmayacağım
bugün yediklerim
sabah süt
akşama da sadece süt
dün spor salonuna başladım bakalım eğer veremezsem diyetisyene gitcem artık başka türlü olmuyor
Canım bence sen tartıda görünmesede incelmişsindir çünkü içtiğin içecekler bol protein içeriyor protein diyetleri de tartıda çok gözükmesede inceltiyor sen şu anda bol protein tükettiğin için depo yağları yakıyorsun sporda yaptığın için kesinlikle incelmişsindir:1closedeyes:

sabahları onun şubesinde kahvaltıyı beraber yapıyoruz bugün 18 mart tören cvardı gelmedi bende kahvaltı yapamadım eşim olmayınca beni pek saymıyolar aslında kahvaltı eşime hazırlanıyor bende nasipleniyodum kedi gibi ama olmayınca bana tık yok ee memur olunrca bizde böyle işte tabi şaka biyana kısacası eşim yoktu kahvaltıda yoktu tatlım

öğlende azbişey salata
ve tandır kebap ı yarım porsiyon aldım oda başallah yarımında yarısıydı
dilimde lavaş yedim küçüktü ama doymadım yemek kötüydü bugün aç kaldım ya

anladım canım. Sen de eşinin olmadığı günler evden bir sandeviç falan hazırlasan, aç kalmasan.

meliscim abur cuburu kesmişsin süppeeerrrr.
afferin sana..
ben de abu cubur pek yemiom ama yemek yaparken sağdan soldan atıştırıyordum.o beni mahvetti ama bıraktımmirmirmirmir

kestim iyi oldu ama bugün 1 elmalı kurabiye yedim, annem getirmiş çayın yanına ö. sonra ara öğün oldu.

bugün yediklerim
sabah süt
akşama da sadece süt

melzeyitin dediği gibi belki bu ürünler incelme yapıyordur, ölçtün mü her bir yerini, fark var mı? Verirsin canım umudunu kaybetme. Burada sık sık söylüyorum, durur duru birden gider kilocuklar, dikkat etmeye devam ederseniz.

Canım elimden geldiği kadar uygulamaya çalışıyorum karbonhidratı puanları 50 yi geçmeden alıyorum onunda kaliteli karbonhidrat olmasına dikkat ediyorum.Bende de abur cubur hastalığı var bu diyet tatlı ihtiyacımı azaltıyor.
Mesela bu gün sabah bol proteinliydi sucuklu yumurta yedim ama ekmek yemedim öğlen dışarıda köfte yedim yine ekmeksiz akşam brokoli salatası ve bir dilim çavdar ekmeği yedim.Ben bütün diyetlerimi akşam yemeğinden sonra bozarım genelde çayın yanına tatlı bir şeyler yiyerek dayanamazdım çünkü ama şimdi canım tatlı istemiyor fazla karbonhidrat tüketmediğim için kan şekerim daha dengeli

al bir tane daha bende. Ben de çayın yanında abartırım, şimdi akşamları çay içimyorum, sütlü tatlı yapıyordum artık onun da yapmıyorum. Bir şey yemeden yanında çayın ne anlamı var.
Ben de okudum da o topiği, mantıklı geldi, insanın kendine hakim olmasının zevli yolu puan hesabı yapmak. Belki bir ara ben de denerim.

kızlasr bekleyen sudecanı alıyorum takıma, patborinin ablası paylaşımda bulunamayacakmış, patbori bekleme dedi. Haberiniz olsun.

ben ne yedim:
sabah: 1/4 simit 1 çay kaşığı bal, 1kk peynir, kuşburnu çayı.
ara: 1 küçük elma
öğlen: şehriye çorbası, 1 kandil simidi (ne zamandır dolapta bekliyordu, bayatlayacaktı :) ekmek yerine yedim).
ara: 1 elmalı kurabiye
akşam: 2 tavuk pirzola, salata, 2 kaşık zeytinyağlı bamya.
1.5 litre su, 2ye tamamlayacağım.

Mesela bu gün sabah bol proteinliydi sucuklu yumurta yedim ama ekmek yemedim öğlen dışarıda köfte yedim yine ekmeksiz akşam brokoli salatası ve bir dilim çavdar ekmeği yedim.Ben bütün diyetlerimi akşam yemeğinden sonra bozarım genelde çayın yanına tatlı bir şeyler yiyerek dayanamazdım çünkü ama şimdi canım tatlı istemiyor fazla karbonhidrat tüketmediğim için kan şekerim daha dengeli herhalde

canım ben de bakiim o zaman şu karbonhidrat diyetine.belkim iiyi gelir göbüşümeşakkıdı

bugün yediklerim
sabah süt
akşama da sadece süt

canım amman dikkat metebolizmayı yavaşlatma sakın.bizim azılı düşmanımız.akrep arkadaşımız da sıkk sık az yiyerek kilo vermişti
dikkat ettim de hiç ara öğünün yok..çantana bir elma at sabahları çıkarken.bir de yeşil çay
süper hissedersin.o an canın istemez ama yediğin lokmalar sana kilo yapmayacak .aksine vücudun enerji harcamasını sağlayacak.bir de diyetisyenim meyveyle birlikte ayran veya süt içmemi tavsiye ederdi..ben ona da dikkat ediyorum:lepi:

patbori oldumu internetin?

evet canım akşam üzeri geldi bağlantım..modemin yanan ışıklarını görmek güzel bişeymiş.

bu gün yediklerim
sabah sucuklu yumurta 1,5 dilim k ekmeği 2 lokma peynir
ara yeşil çay 1 elma
öğle çorba 3-4 kaşık kısır
ara 1,5 kivi ve 1dilim bitter çikolata(müdürüm verdi valla emir büyük yerden:utangac:)
akşam misafirime makarna salatası yapmıştım.5-6 çatal yedim:1no2:
1 tane de kayısı tatlısı yedim
ama bu gün spor yapamadım.enerjim yok hiç.belki yatmadan pilatesimi yaparım

eleştirilerini bekliyorum meliscim

yediklerimi yazayım
sabah süt
öğlen 2 kaşık kadar patates saltası yarım gözleme
akşam süt ıÇMEDıM yerine yarım kase tarhana çorbası içtim
biraz öncede 3 tane meyve yedim

evet canım akşam üzeri geldi bağlantım..modemin yanan ışıklarını görmek güzel bişeymiş.

bu gün yediklerim
sabah sucuklu yumurta 1,5 dilim k ekmeği 2 lokma peynir
ara yeşil çay 1 elma
öğle çorba 3-4 kaşık kısır
ara 1,5 kivi ve 1dilim bitter çikolata(müdürüm verdi valla emir büyük yerden:utangac:)
akşam misafirime makarna salatası yapmıştım.5-6 çatal yedim:1no2:
1 tane de kayısı tatlısı yedim
ama bu gün spor yapamadım.enerjim yok hiç.belki yatmadan pilatesimi yaparım

eleştirilerini bekliyorum meliscim

canım benim laptop bozuldu, daha doğrusu bir siteden virüs girdi, eşim onu halletmeye çalışıyor ben sabit bilgisayardayım ona dos komutu öğrenip söylüyorum sürekli, ondan gecikti cevabım.
ooo canım kısır, çikolata, makkarna, tatlı, spor da yok oh oh. Ben de farklıyım sanki.
Bence sen yap platesini, hatta benim yerime de yap canım, elmalı kurabiye ancak gider.

yediklerimi yazayım
sabah süt
öğlen 2 kaşık kadar patates saltası yarım gözleme
akşam süt İÇMEDİM yerine yarım kase tarhana çorbası içtim
biraz öncede 3 tane meyve yedim

iyi yapmışsın canım bakalım ne olacak, üzme kendini birden gidecekler. Direnç gösteriyorlardır.

Back
X