Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13. takım **96.etap**

ad1 (58.2 / 58.2 / 0.0 / 0%))
nereus (66.0 / 66.4 / -0.4 / -0.60%)
melis08 (63.1 / 62.3 / 0.8 / 1.27%)
karamanli (77.0 / 77.0 / 0.0 / 0%)
dosba (70.3 / 70.5 / -0.2 / -0.28%)
aspettami (60.5 / 60.0 / 0.5 / 0.83%)
melzeyit (81.1 / 79.9 / 1.2 / 1.48%)
löliz (58.5 / 57.3 / 1.2 / 2.05%)
patbori (76.9 / 76.2 / 0.7 / 0.91%))
şişgo (63.0 / 62.2 / 0.8 / 1.27%)
13. TAKIM TOPLAM KİLO (674.6 / 670 / 4.6 / 0.
68%)

kaymaklım seni öçıkardım canım, her hafta yazılmıyormuş, ama izinlisin hala.

melisçim canım baktım sorun yok gibi gözüküyor yani hesap makinesiyle yaptım birer puanlık yanlış olabiliyor ama şu an doğru çıktı hepsi ellerine sağlık..

kızlar listeyi verdim, hayırlı olsun.
Sudecan senin için de söyliyeyim sen yoksun gerçi bu hafta ama olsun bil.
Sonuçlar cuma zayıflama üyelerinin paylaşım alanından ve bugün akşam da sonuç listelerinden (nihai hali) takip edilebilir.

aman een falza zarar benden ya of :çok üzgünüm:

öğlen yediklerim bir tost tost ekmeğiyle
1 vişne suyu birde cıbık kraker regl mazur görün kızlar

sabahtan beri kendimi toparlayamadım nolcak benim bu halim ya
ben hiç bu kadar sıkı diyet yapmamıştım bu son nokta sanırım
veremiyorum
:1shok:

kız daha dur bismillah dosbacım metobolizma hızlandırıcı şeyler vardır bakayım ekleyeym buraya üzülmee
bir deri bir kemik kalanakadar ben bırakmicam sinir etmesiin beni valla söker çıkartırım yerinden bu metobolizmayı çok kafamı bozmasın :roflol:

şeytan diyorki bırak bu işleri boşver güzel olma giyme güzelim cicileri herkes her gördüğünde ne kadar kilo almışsın demeye devam etsin......ayna da kendini beğenmemeye devam et
offf yaaa
bu şeytanı dinlememek lazım
ben bu değilim ya

ya içinizde sirke bal su formulünü uygulayan varmı kızlar onuda bir yapalım faydasını gören çok

ZAYIFLAMA VE METABOLıZMA HIZLANDIRMA ÇAYI
3 adet limon
2 greyfurt
4 su bardağı su
3 çorba kaşığı bal
limon ve greyfurtlar kabuklarıyla 4-5 parçaya bölünüp 4 bardak suda 15 dk. kaynatılır. Soğuduktan sonra limon ve greyfurtlar suları sıkılarak çıkarılır bal eklenir.. sabah ve akşam yemeklerden sonra 1 su bardağı içilir...

ZAYIFLAMA VE YAĞ YAKICI FORMÜL
1 çay bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
hepsi karıştırılır günde 2 kere aynı şekilde hazırlayıp yemeklerden sonra içilir...

ÖDEM SÖKÜCÜ, YAĞ YAKICI VE BAĞIRSAK TEMıZLEYıCı ÇAY
4 su bardağı kaynar su
1 çorba kaşığı ufalanmış papatya
1 çorba kaşığı rezene
1 limon suyu
4 subardağı kaynamış suyun içine bütün malzemeler karıştırılır 4-6 saat bekletilir sonra sabah ve öğle yemeklerinden 1 saat sonra 1 su bardağı içilir...

benim kullandığım ürünün zaten yağ yakıcı çayı var
:jeyyar: bak nasıl yaktı bu hafta tığ gibiyim

ya içinizde sirke bal su formulünü uygulayan varmı kızlar onuda bir yapalım faydasını gören çok

canım ben her sabah aç karnına bir çay kaşığı bal yarım çaybardağı ılık suya katıyom ve bir çorba kaşığıda sirke katıp içiyom ve akşam aynı formlü uyumadan öncede yapıp içiyom vallahi öle abartılı işe yaradımı hayır ama şöyle bir gerçek var ki ben diyete başladığımdan beri her hafta düzüenli 1-1,2 kilo verdim bu hafta 800 grm ama mens im şuan onun şişkiniliğide var yani hiç vermemektense 1 kilo iiy sonuç bencea.s

şeytan diyorki bırak bu işleri boşver güzel olma giyme güzelim cicileri herkes her gördüğünde ne kadar kilo almışsın demeye devam etsin......ayna da kendini beğenmemeye devam et
offf yaaa
bu şeytanı dinlememek lazım
ben bu değilim ya

canım ya senin için gittim sordum bu ürünü satanlara 300 gr aldı diye bana söylediğini aktarıyorum
vücudunda yağ ve kas yer değiştiriyormuş oyüzden kilo veremediğini zannedebilir ama vücudu şekilleniyordur dedi sen bi ölçülerine bak bizede haber ver olmazsada bırak ya hiç bişey senden kıymetli değil

kızlar ben öğlenden sonra izin aldım işlerim var biraz haftasonuda giremiyorum malüm nete şimdiden hepinize iyi haftasonları ve güzzel diyetler inşallah hiç birimiz kaçamak yapmayızda sabote olmaz diyetimizzz ah ah gider şu kilolar kib canlar öpüşdünüzzzz byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Back
X