Biz listeye ne zaman giricezAnladim canim hayirlisi bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz listeye ne zaman giricezAnladim canim hayirlisi bakalim
Bilmiyorum benim Şubat sanirim canimBiz listeye ne zaman giricez
Hafta sonu tatil degilmi yaaa menu yazcazmi[hafta sonu yemek yemiyoruzmu tatilde ama yemeye devam ediyoruz
![]()
Bugünkü menüm
Sabah (10:00): Peynir, 10 adet zeytin, 3 adet cherry domates, sucuklu yumurta, ananas, 2 adet ceviz
Akşam(17:30):1 lahmacun, 1 kase mercimek çorbası, 1 bardak ayran ve yeşillik.
Aralarda şekersiz kahve yeşil çay ve limonlu çay.
Spor olarak slim in 6 start it up yaptım
2.5-3 litre su içtim
Aaa ben 3 haftada saniyirdum.belki şubata kadar benim kilocugum gider.inşallBilmiyorum benim Şubat sanirim canim
Sen kendini kaptana sor herkes farklı çünküAaa ben 3 haftada saniyirdum.belki şubata kadar benim kilocugum gider.inşall
yeni gelen üyelerin iki hafta deneme süreleri vardır bu deneme süresinden sonra kaptan onaylarsa listeye girebiliyorlar...Biz listeye ne zaman giricez
seninki farklı bir durum yanılmıyorsam sen daha önce başka bir takımdaydın izine ayrılmışşsın ama henüz 6 ay dolmamaış bundan dolayı senin beklemen gerekiyor yinede kaptanımız gelince gerekli açıklamayı yaparBilmiyorum benim Şubat sanirim canim
Oyle oyle ben biliyorum subat ortasi benim katılmamseninki farklı bir durum yanılmıyorsam sen daha önce başka bir takımdaydın izine ayrılmışşsın ama henüz 6 ay dolmamaış bundan dolayı senin beklemen gerekiyor yinede kaptanımız gelince gerekli açıklamayı yaparLAydLiNe
çook şükür canım tekrar geçmiş olsun diyet nasıl gidiyor ? tartı nediyor ?İltihabı varmış antibiyotik verdi. Başladık hemen bugün daha iyi uyudu çok şükür
Valla canım ancak 5 ocakta başlıcam diyete maaş o zaman yatıyor alışveriş imi yapıp Bismillah dicem inşallah. Hayatımda ilk defa benim dışımda bir sebepten diyet yapamıyorum. Tartılma dım hiç bilmiyorum ama kilo aldım tabi secemiyorumki mecburen yiyorum. Ben ocak 5 ten itibaren menu paylaşımı yaparım takima ama tartiya 15 gün yaklasmayi düşünmüyorum. Kilo alinca çok moralsiz oluyorumçook şükür canım tekrar geçmiş olsun diyet nasıl gidiyor ? tartı nediyor ?
Bekliyorum canim gelde yarisalimValla canım ancak 5 ocakta başlıcam diyete maaş o zaman yatıyor alışveriş imi yapıp Bismillah dicem inşallah. Hayatımda ilk defa benim dışımda bir sebepten diyet yapamıyorum. Tartılma dım hiç bilmiyorum ama kilo aldım tabi secemiyorumki mecburen yiyorum. Ben ocak 5 ten itibaren menu paylaşımı yaparım takima ama tartiya 15 gün yaklasmayi düşünmüyorum. Kilo alinca çok moralsiz oluyorum
Aslında giriyorum sürekli de yorum yazmıyorum. Zaten sizin menuler benimkinin yanında 10 numara genelde karbonhidrat ağırlıklı yiyorum.Bekliyorum canim gelde yarisalim))
Ama firsatin olunca aksamlari gel menulerimizi yorumla
Burdayım canım. İşte olduğum için yazamadım. Akşam menümü paylaşacağım
İyiyim canım sen nasılsın kız 4 çocukla nasıl baş ediyonSelam kızlar misafirim vardı demin gitti. Bi oturdum nasılsınız:![]()
Baş edemiyorum hep beraber çıldırtıyoruzİyiyim canım sen nasılsın kız 4 çocukla nasıl baş ediyon![]()