Canım kuru meyve yazarken cinsini de yaz lütfen ve 3 öğün çok fazla olmuş. Ayrıca menülerinde hep kaymak görüyorum. Kaymaktan vazgeç lütfen bir süreliğine. Bir de öğünlerinin saatlerini yazman lazım. Su çok az olmuş.
Şu küçük bir parça lavaş olmasa muhteşem bir menü olacakmış. Ama olsun o da nazarlık olsun. Harika gidiyorsun maşallah 41 kere
Yok canım şok diyetlere çok karşı bir insanım. Önemli olan sağlıklı beslenmemiz.
Ne bilim 2 gün mesela diye aklımdan geçmişti ama sen nasıl istersen sen tecrübelisin benim ilk diyetim sayılır
Kahvaltındaki kepek ekmekler fazla olmuş yanında yumurta ve peynir olduğu için 2 dilim yemen yeterli. Mümkünse kepek değil de tam buğday ya da çavdar tercih et. Akşam ki patlamış mısır hiç olmamış

Bir de diyetimiz süresince patatesten uzak durmamız bizim için oldukça yararlı olacak. Haşlanmış bile olsa patates yemememiz lazım. Kahvaltının saati de çok geç olmuş. Su miktarını yazmamışsın?
İşte bu olmamış
Patatesli yumurta olmamış. Antep fıstığı eğer kavrulmuşsa o da olmamış. Onların haricinde güzel bir menü. Özellikle akşam yemeğinin saati çok iyi

Gerçi sizin orada gün erken bitiyordu

aynen öyle çabuk akşam oluyor burada Antep fıstığı yağsız kavrulmuş diyor üzerinde
Geçmiş olsun canım
Hoş geldin canım aramıza. Menünü yorumlayayım sana da fikir olsun. Öncelikle kahvaltının saati çok geç. Gerçi kahvaltı gibi değilde öğle yemeği gibi yemişsin. Fırında patates yemeğin ve kornet dondurman olmamış. Sporun güzel. Suyunu yazmamışsın.
Yine kaymak var menünde, patates kızartmasını yemememiz lazım. Akşama doğru yediğin reçel olmamış çikolata olmamış. Su çok az olmuş.
Dikkat et canım kendine biraz
Hoş geldin canım aramıza . Ben de Ebru. Öyle çok fazla bir kilon kalmamış eminim ki burada hep birlikte güzel kilolar vereceğiz.
Sen tam dayaklıksın da dur bakalım yakında sana sopa çıkaracağım

Önce bir toparla kendini sonrasında nasılsa kurtulacaksın bütün kilolardan.

Gayet güzel bir karatay menüsü olmuş tebrikler