Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet bana da mantıklı geldi çok. Yarın detaylı sorucam herseyi. İyi araştırmak lazim. Kura şans işi kim bilir ne zaman a çıkar. Birde kira vermek var
Işte o sıkıntı hem kira odeyecen hemde evin taksidi zorlar...sizde sart koyun eger oncelik verilirse bu ise gireriz diye soyleyin

Yok öyle başka başka firmalarla hiç ugrasmam guvenemem yani. Olursa bu. Bakalım inşaallah hayırlı kapılar acilir

Amin canım inşallah hakkınızda neyse hayırlısı o olsun :dua:

Ben ev alma taraftarı değilim :KK70::KK70:

Üç günlük dünya eve o kadar para vermeye gerek yok, yiyip içip gezmek daha mantıklı geliyor :KK75::ıslık:

Işte o sıkıntı hem kira odeyecen hemde evin taksidi zorlar...sizde sart koyun eger oncelik verilirse bu ise gireriz diye soyleyin
Evet o şekilde odeyemem. Esimde diyor ki burdayken bir kaç ay biriktir elim yada 1 yıllık kira biriktir ip çıkalım bu arada buraya da basvuralim şansa belki bir kaç aya çıkar dedi. Mantikli... sadece sıkıntı guvenirlik

Öncelik yok canım bu ev sisteminde. Kurayla oluyor. 120 aylık eve girersen en geç 60. ayda teslim garantisi veriyorlar. Ama ilk kurada da çıkabiliyor geçte çıkabiliyor. Hem kira ödüyorsun, hem de onun taksidini. Ayrıca dosya masrafı dedikleri şeyi en baştan peşin alıyorlar. İleride vazgeçip çıkarsan dosya parası onlara kalıyor. Banka kredisinden daha cazip ve dini açıdan hiç bir sakıncası yok diye biliyorum ama eğer tek maaş geçiniyorsan zor olur.

Üç günlük dünya eve o kadar para vermeye gerek yok, yiyip içip gezmek daha mantıklı geliyor :KK75::ıslık:
:KK70:Oda bakış açısı tabi:KK70: canım sen arkadasinla benim için konusabilirmisin ya guvenirlik konusunda yani. Detaylica bir konussan

Öncelik yok canım bu ev sisteminde. Kurayla oluyor. 120 aylık eve girersen en geç 60. ayda teslim garantisi veriyorlar. Ama ilk kurada da çıkabiliyor geçte çıkabiliyor. Hem kira ödüyorsun, hem de onun taksidini. Ayrıca dosya masrafı dedikleri şeyi en baştan peşin alıyorlar. İleride vazgeçip çıkarsan dosya parası onlara kalıyor. Banka kredisinden daha cazip ve dini açıdan hiç bir sakıncası yok diye biliyorum ama eğer tek maaş geçiniyorsan zor olur.
Evet sistemleri aynen böyle. Tek maasiz bizde

:KK70:Oda bakış açısı tabi:KK70: canım sen arkadasinla benim için konusabilirmisin ya guvenirlik konusunda yani. Detaylica bir konussan

Güvenli canım onda sıkıntın olmasın. Arkadaşım çok uzun zaman araştırdı. Önce eminevime girecekti bu daha mantıklı geldi ona diğerine girdi. 4. ayda da çıktı zaten. Önemli olan ödeme planınızı ve sözleşmeniz. Size en uygun şekilde yapın sözleşmeyi çünkü onlarda çeşit çok diye biliyorum. Güvenlik konusunda karşılıklı sözleşme imzalıyorsunuz zaten. O konuda tereddüt etme. Arkadaş Konya' da ben Kırıkkale'deyim şuan. Sormam biraz zor ama bütün sürecini biliyorum. Hatta ev çıktığında geldiler fotoğraf felan çektiler :KK39:

Evet sistemleri aynen böyle. Tek maasiz bizde

Dediğim gibi kooparatiflerden ve bankalardan daha iyi. Kooparatiflerden uzak durun derim yeri gelmişken daha o işe girip de düzgünce ev sahibi olan görmedim. Çünkü bir şekilde 10 müteahhitten 9 u kesin batıyor. En mantıklısı bu sistem. Hem faiz yok işin içinde. Hem de dosya masrafı çok cüzzi bir şey. O zamanın parasıyla 1,5 yıl öncesinden bahsediyorum 200 bin liralık eve girmişti, 12 bin lira dosya parası ödemişti.

Kızlar kaçıyorum ben bir süreliğine. İşlerimi halledeyim yatmadan tekrar gelmeye çalışırım :KK36:

Güvenli canım onda sıkıntın olmasın. Arkadaşım çok uzun zaman araştırdı. Önce eminevime girecekti bu daha mantıklı geldi ona diğerine girdi. 4. ayda da çıktı zaten. Önemli olan ödeme planınızı ve sözleşmeniz. Size en uygun şekilde yapın sözleşmeyi çünkü onlarda çeşit çok diye biliyorum. Güvenlik konusunda karşılıklı sözleşme imzalıyorsunuz zaten. O konuda tereddüt etme. Arkadaş Konya' da ben Kırıkkale'deyim şuan. Sormam biraz zor ama bütün sürecini biliyorum. Hatta ev çıktığında geldiler fotoğraf felan çektiler :KK39:
Diğer firma hangisiydi canım hatirliyormusun

Bizim kültürde hep bi evim olsun mantığı var öyle büyütüldük...:KK70: bizde kızım olmadan aldik ödedik bitti şükür ozaman bende çalışıyordum. Ama tek maasla zor olurdu bide cocuk onun masrafi insani zorlar...

Bugunku menum
Sabah sat 7.30
1 dilim buday ekmegi
4 zeytin
50ml peynir
1 cay bardagi cay

Ara 3 0rta boy mandalin

Olen sat 12.
Yayla corbasi
Taza etli fasulye
2 dilim kepek ekmegi
3 kasik makarna
2 yogurt

Ara haslanmis
Pata tes

Akşam sat 7
Corba yayla 100 ml
Yayla corbasi
Taze fasulye 4 kasik
1 dilim peynirli borek
1 buday ekmegi
Su 2 litre

10:00 2 haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Domates, salatalık, kapya biber, göbek salata
Peynir, zeytin biraz kuruyemiş

16:00 pastırmalı, yeşil biberli yumurta
Biraz peynir, siyah çay,
Bir dilim ekmek
1 elma 1 muz

20:00 yeşil çay
2 lt su

Kızlar günaydın nerelerdesiniz
Kızlar benim bir sorunum var saçlarım çok dökülüyor doğumlarda başladı önceden yoktu böyle bir sorunum bu sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı bana memnun kaldığını ürünleri söylermisiniz

Kızlar günaydın nerelerdesiniz
Kızlar benim bir sorunum var saçlarım çok dökülüyor doğumlarda başladı önceden yoktu böyle bir sorunum bu sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı bana memnun kaldığını ürünleri söylermisiniz
Gunaydin canim , oncelikle kan degerlerine baktir ... demir düşüklüğü , b12 , ve d vitamini eksikligi sac dokulmesi oluyor...
Benimde saclarim cok dokuluyordu bu degerlerim biraz yukseldi toparladi saclarim ..

Günaydın kızlar
25.12.2018
9.00 :
1 parça avakado
1 kuru incir
1 kupa sütlü tarçınlı kahve

12.00:
Yarım ekmek tost
Çay

19.00
1,5 porsiyon hamburger
2 bardak ayran